هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان . الان رزونانس ps4 معمولی و بازی هاش چنه ؟
سلام داداش یه جا هست همه ی قیمت ها رو به روز گذاشته برات pm کردم

سلام
چجوری میتونم بازی هایی که توی اکانتم خریدم رو با برادرم شیر کنم؟
همین که یک اکانت به اسم من درست کنه و یوزر نیم پسورد من رو بزنه میتونیم با هم آنلاین بازی کنیم اون بازی رو؟
سلام یه یوزر جدید باز کن و بزن که اکانت داری و بعد اطلاعات رو بزن برو یه ستینک بخش psn acount و avtive as your primery ps4 رو بزن و بعد سایت اوت کن
اره انلاین هم میشه

Last edited by a moderator:
سلام یه یوزر جدید باز کن و بزن که اکانت داری و بعد اطلاعات رو بزن برو یه ستینک بخش psn acount و avtive as your primery ps4 رو بزن و بعد سایت اوت کن
اره انلاین هم میشه
خودش هم اکانت داره و اون رو پرایمری کرده، اینطوری دیگه نمیتونه بازی های خودش رو بازی کنه؟

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
چند وقتیه که می خوام PS4 بخرم ولی 20 آبان PS4Pro هم عرضه میشه.
می خواسنم بدونم اگه بیاد چنده ؟ ارزش خرید داره ؟ با توجه به اینکه میگن آپدیت HDR برای پلی 4 معمولی میاد، خواستم ببینم کیفیتش روی TV 1080P خیلی تفاوت داره ؟ یه جورایی ارزش داره اختلاف قیمت رو بپردازم برای اینکه 4k هستش ؟
(PS VR رو در نظر نگیریم) ؟؟؟

می خواسنم بدونم اگه بیاد چنده ؟ ارزش خرید داره ؟ با توجه به اینکه میگن آپدیت HDR برای پلی 4 معمولی میاد، خواستم ببینم کیفیتش روی TV 1080P خیلی تفاوت داره ؟ یه جورایی ارزش داره اختلاف قیمت رو بپردازم برای اینکه 4k هستش ؟
قیمتش که الله اعلم
کیفیت صددرصد بهتره، ولی روی 4k محسوسه
نظر شخصی بنده روی همون کنسول قدیمیه با توجه به کیفیت ال سی دی و اینکه psvr رو تهیه نمیکنید

• Like
Reactions: erfanimmortal
به نظر من اولویت رو بذار واسه پلی۴ ۱ترابایت معمولی ، الان قیمتش ۱۱۰۰ تا ۱۱۵۰ هستش ، اگه خیلی درگیر گرافیک و جزئیات بیشتر و ۴تا افکت اضافه نیستی بهترین گزینته
پرو وقتی بیاد قطعا قیمتش از ۲۵۰۰ به بالا شروع میشه و تا معقول شه خیلی طول میکشه ، شما خیلی راحت میتونی ۱۲۰۰ نهایت بدی واسه پلی۴ معمولی با ۱ترا هارد ، بقیه پول رو بدی کلی بازی بخری یا حتی هدست و بقیه چیزاش

تلویزیون 4k داشته باشی اختلاف قیمتشو توجیه میکنه، ولی اگه tv معمولی داری بنظرم خریدش ارزشی نداره. ضمن اینکه تا قیمتش معقول شه یکی دوماهی طول میکشه

این مورد که دوستان فکر میکنند PS4 PRO مختص 4K ساخته شده! کاملا اشتباهه! شما الان با PS4 PRO تازه داری به نسل 8 سلام میکنید! این کنسول حتی اگه بتونه GTA V رو با آخرین تنظیمات گرافیکی و افکت MSAA 8x روی 1080 حدود 45فریم ثابت بده شاهکار کرده!

در کل نیازی به داشتن تلویزیون 4K نیست تا متوجه کیفیت بشی! شما بازی Rise Of Tomb Rider روی هر دو کنسول و رزولیشن 1080p اجرا کنید تفاوت های گرافیکی رو متوجه میشوید!

اشخاصی که از PS4 PRO روی تلویزیون FULL HD استفاده میکنند فریم ریت بیشتر + گرافیک بسیار بالاتر را خواند داشت!

• HD Option 1: Movie Mode – Stable 1920×1080 resolution with high quality anti-aliasing at 30fps
  • HD Option 2: Action Mode – Stable 1920×1080 resolution at 60fps

برای شما که میخوای تازه بگیری صد در صد ارزش داره پرو بخری . قیمتش اوایل 2.5 ولی بعد که بازار پر بشه باید حول و حوش 1.600-700 که احتمالا دو ماهی بعد عرضه بیاد این قیمتا .

مثل داستان ايفون مدل معمولي و ايفون مدل اسه... درسته قرار نيست بازي انحصاري براي پرو عرضه بشه يا براي درك اختلاف واقعي تي وي 4k لازمه اما در هر صورت كيفيت اجراي بازيها رو مدل پرو حتي رو تي وي معمولي صد در صد بهتر خواهد بود؛ هرچند تو اوايل كار شايد همه بازيها پشتيباني اش نكنن اما به مرور اين موضوع اتفاق ميوفته پس براي شما كه ps4 نداريد خريد مدل پرو منطقي تره. البته بنظرم بهتره صبر كنيد يه مدت بعد از عرضه بخريد تا هيجان بازار بخوابه و با ورود انبوه، قيمت هم معقول بشه.

• Like
Reactions: esm nadaram
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی ها.از اونجایی که خیلی هیجان زده ام واسه خرید این غول خطرناک نمیدونم بتونم واسه پرو صبر کنم یا نه.ولی در کل خودمم حس میکنم PRO انتخاب عاقلانه تری باشه.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or