بله، بازی های رایگان پلاس فقط تا زمانی که شما PS Plus داشته باشید قابل بازی هستن.دوستان بازیای رایگانم پلاس قفل شدن... باید پلاس داشته باشم که بتونم بازی کنم؟!!
سلام داداش یه جا هست همه ی قیمت ها رو به روز گذاشته برات pm کردمسلام دوستان . الان رزونانس ps4 معمولی و بازی هاش چنه ؟
سلام یه یوزر جدید باز کن و بزن که اکانت داری و بعد اطلاعات رو بزن برو یه ستینک بخش psn acount و avtive as your primery ps4 رو بزن و بعد سایت اوت کنسلام
چجوری میتونم بازی هایی که توی اکانتم خریدم رو با برادرم شیر کنم؟
همین که یک اکانت به اسم من درست کنه و یوزر نیم پسورد من رو بزنه میتونیم با هم آنلاین بازی کنیم اون بازی رو؟
خودش هم اکانت داره و اون رو پرایمری کرده، اینطوری دیگه نمیتونه بازی های خودش رو بازی کنه؟سلام یه یوزر جدید باز کن و بزن که اکانت داری و بعد اطلاعات رو بزن برو یه ستینک بخش psn acount و avtive as your primery ps4 رو بزن و بعد سایت اوت کن
اره انلاین هم میشه
قیمتش که الله اعلمسلام و خسته نباشید خدمت دوستان
چند وقتیه که می خوام PS4 بخرم ولی 20 آبان PS4Pro هم عرضه میشه.
می خواسنم بدونم اگه بیاد چنده ؟ ارزش خرید داره ؟ با توجه به اینکه میگن آپدیت HDR برای پلی 4 معمولی میاد، خواستم ببینم کیفیتش روی TV 1080P خیلی تفاوت داره ؟ یه جورایی ارزش داره اختلاف قیمت رو بپردازم برای اینکه 4k هستش ؟
(PS VR رو در نظر نگیریم) ؟؟؟
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
چند وقتیه که می خوام PS4 بخرم ولی 20 آبان PS4Pro هم عرضه میشه.
می خواسنم بدونم اگه بیاد چنده ؟ ارزش خرید داره ؟ با توجه به اینکه میگن آپدیت HDR برای پلی 4 معمولی میاد، خواستم ببینم کیفیتش روی TV 1080P خیلی تفاوت داره ؟ یه جورایی ارزش داره اختلاف قیمت رو بپردازم برای اینکه 4k هستش ؟
(PS VR رو در نظر نگیریم) ؟؟؟