هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بر دوستان عزیز
نزدیک به ۶ماه قبل یه اکانت هکی خریدم تا الان هم ازش استفاده میکنم ولی امروز که خواستم وارد اکانت بشم دیدم صاحب اکانت رمزو عوض کرده الان بعد ۶ماه چه اتفاقی میافته ؟ایا بازیا قفل میشه؟چیکار میشه کرد این اتفاق نیفته.ممنون

سلام دوستان .میخواستم یه سوالی بپرسم شایید زیاد ربطی به موضوع نداشته باشه
اینجا کرمانشاهی داریم؟ اگه داریم لطفا یه مغازه خوب که اکانت هکی باقیمت مناسب بفروشه بهم معرفی کنه.

سلام بر دوستان عزیز
نزدیک به ۶ماه قبل یه اکانت هکی خریدم تا الان هم ازش استفاده میکنم ولی امروز که خواستم وارد اکانت بشم دیدم صاحب اکانت رمزو عوض کرده الان بعد ۶ماه چه اتفاقی میافته ؟ایا بازیا قفل میشه؟چیکار میشه کرد این اتفاق نیفته.ممنون

سلام رمز که رسیت و عوض میشه عادی داخل اکانت طرف اصلا نرو چون بازی قفل میشه تموم واینکه اگه دی اکتیو بشه بازم بازی قفل میشه چون بازی هکی و دزدی هست هم کاری از دستتون برنمیاد

سلام دوستان .میخواستم یه سوالی بپرسم شایید زیاد ربطی به موضوع نداشته باشه
اینجا کرمانشاهی داریم؟ اگه داریم لطفا یه مغازه خوب که اکانت هکی باقیمت مناسب بفروشه بهم معرفی کنه.
با وارد شدن تایید دو مرحله ای اکانت های هکی یا ترکیبی بسته شده اند

ببخشید دوستان یهویی این L1 دسته از کار افتاد :| به نظرتون مشکل از چیه ؟ دسته یهو خراب بشه..اونم l1 !!؟ لطفا اگه کسی میدونه بگه..باز کنم دسته رو ؟

ببخشید دوستان یهویی این L1 دسته از کار افتاد :| به نظرتون مشکل از چیه ؟ دسته یهو خراب بشه..اونم l1 !!؟ لطفا اگه کسی میدونه بگه..باز کنم دسته رو ؟
سلام نه دسته رو به هیچ وجه باز نکن چیزی نریخته روش ؟
با شارژر بزن ببین درست میشه اگه camera داری یه تست با playroom بکن

• Like
Reactions: aslirezahddd
سلام نه دسته رو به هیچ وجه باز نکن چیزی نریخته روش ؟
با شارژر بزن ببین درست میشه اگه camera داری یه تست با playroom بکن
نه اقا هیچی نریخته..حتی اسیبم ندیده من بگم از اونه..جوریم بازی نمیکنم به اون دکمه فشار خاصی بیاد!! فقط فیفا میزنم..عجیبه واسم..هر کاری فکرشو کنی کردم اما اصلا انگار اون دکمه به کل باطل شده.. اعصابمو بهم ریخت اصلا ..موندم چی کنم..الکی هزینه گذاشت دستم ناچار شدم برم 200 بدم یه دسته نو بخرم..چون به یکی زنگ زدم برا تعمیر میگه فعلا سرمون شلوغه..4 روز دیگه زنگ بزن..اصلا چیز غیر عادیه خدایی..اخه همه چی سالم یهو L1 خراب شه !!؟

د
نه اقا هیچی نریخته..حتی اسیبم ندیده من بگم از اونه..جوریم بازی نمیکنم به اون دکمه فشار خاصی بیاد!! فقط فیفا میزنم..عجیبه واسم..هر کاری فکرشو کنی کردم اما اصلا انگار اون دکمه به کل باطل شده.. اعصابمو بهم ریخت اصلا ..موندم چی کنم..الکی هزینه گذاشت دستم ناچار شدم برم 200 بدم یه دسته نو بخرم..چون به یکی زنگ زدم برا تعمیر میگه فعلا سرمون شلوغه..4 روز دیگه زنگ بزن..اصلا چیز غیر عادیه خدایی..اخه همه چی سالم یهو L1 خراب شه !!؟

من دستم خراب شد، R2 دسته دیگه کار نمیکرد، از تو یوتوب فیلم آموزش تعمیر و باز کردن دسته رو دیدم، راحت بازش کردم و دوباره دکمه رو جا زدم شد مثل روز اول :D

زیادم سخت نیست چون دکمه های R1 R2 L1 L2 اولین سطح بعد از باز کردنه دسته است

• Like
د

من دستم خراب شد، R2 دسته دیگه کار نمیکرد، از تو یوتوب فیلم آموزش تعمیر و باز کردن دسته رو دیدم، راحت بازش کردم و دوباره دکمه رو جا زدم شد مثل روز اول :D

زیادم سخت نیست چون دکمه های R1 R2 L1 L2 اولین سطح بعد از باز کردنه دسته است
ببخشید دلیلشو نفهمیدی چرا اینطوری شد R1 دستت ؟ اخه من نه کاری کردم نه هیچی ..داشتم بازی میکردم یهو دیدم کار نمیکنه.. اون چیزی که زیرشه یعنی جابجا شده ؟؟

ببخشید دلیلشو نفهمیدی چرا اینطوری شد R1 دستت ؟ اخه من نه کاری کردم نه هیچی ..داشتم بازی میکردم یهو دیدم کار نمیکنه.. اون چیزی که زیرشه یعنی جابجا شده ؟؟

ببین احتمال اینکه بُرد دستگاه خراب شده باشه خیلی خیلی کمه، احتمالا اون زغال جابه جا شده که راحت میتونی درستش کنی خودت

واسه R2 یه میله فنری مانند داره که اون جابه جا شده و باعث شده بود R2 گیر کنه و دیگه حالت دکمه ای نداشته باشه

ps4_l2_r2_trigger_buttons.png

• Like
سلام
چجوری میتونم بازی هایی که توی اکانتم خریدم رو با برادرم شیر کنم؟
همین که یک اکانت به اسم من درست کنه و یوزر نیم پسورد من رو بزنه میتونیم با هم آنلاین بازی کنیم اون بازی رو؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or