Darkofheaven
کاربر سایت
بله plus می خوادیه سوال دیگه هم دارم
یکی از دوستام میخواد overwatch بخره میخواد بدونه باید برای انلاین زدن حتما پلاس داشته باشه یا بدون پلاسم میشه ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
بله plus می خوادیه سوال دیگه هم دارم
یکی از دوستام میخواد overwatch بخره میخواد بدونه باید برای انلاین زدن حتما پلاس داشته باشه یا بدون پلاسم میشه ؟
دوستان هیچ راهی نیست ما بتونیم با ساپورت چت کنیم؟ ): هیچ راهی وجود نداره از دست این ارور راحت بشیم؟ ): یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟):
http://8pic.ir/images/jf2zz3wqtrhzj7g2pfpo.png
سلام.سلام...
برای مکاتبه با ساپورت اکثره سایتها باید در زمانی که خودشون اعلام کردن اقدام کنید...ساپورت 24 ساعت در دسترس نیست...
اکانت آمریکا :سلام.
ممنون از این که گفتید.
الان برای امریکا 24 ساعته نیست؟ اگه نه میشه بگید تو چه زمانی و چه روز های فعال هستند؟
واقعا دمت گرم داداشاکانت آمریکا :
Chat is available:
Monday - Saturday, 6AM - 10PM, PST
Sunday, 8AM - 8PM, PST

منو باش چند روزه دارم زور میزنم شب و روز و عصر نگو که ساپورتشون 24 ساعته نیست
از این لینک آخره صفحه(( پایین ))) زیره NEED SOME EXTRA HELP گزینه لایو چت رو بزنیدسلام.
ممنون از این که گفتید.
الان برای امریکا 24 ساعته نیست؟ اگه نه میشه بگید تو چه زمانی و چه روز های فعال هستند؟
متسفانه الان دیگه نمیشه ار وقتش گذشتهاز این لینک آخره صفحه(( پایین ))) زیره NEED SOME EXTRA HELP گزینه لایو چت رو بزنید
https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/Support-tips
رفت واسه فردا که میشه 4 ستامبر...که میشه یک شنبه اونا.اگر region ماله امریکا هست که میری live chat . همین چند پست بالاتر رو بخونی دوستان ادرس live chat رو دادنعجب گيري كرديم از دست اين پي اس ان
دوستان من چطوري ميتونم با ساپورتر شبكه چت كنم و يا ايملي چيزي بزنم مشكلمو عنوان كنم؟
من ماه قبل پلاس ٣ ماهه خريدم وا وارد كردم و خود سوني هم تاييد كرد كه ٣ ماه عضو شبكه ميشم ولي ديروز وقتي ٤ رو روشن كردم يه پيغام اومد كه تا ٧ روز ديگه پلاسم تموم ميشه يعني دقيقا يه ماه حساب كرده
اگر us هستی باید live chat وصل شی و مستقیم باهاشون صحبت کنی . احتمالا لینکه ریست رو به email مربوط به اکانتت میفرستنسلام دوستان من رمز اکانتم یادم رفته تاریخ تولدی ام که زدم یادم نیست چیکار کنم؟
چندتا بازی جدید مولتی پلیر مثل rainbow six siege معرفی میکنین ؟
سلام...نمیشه واسه ساپورت امریکا ایمیل فرستاد؟ فقط چت زنده داره؟