هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام يه راهنمايي
به دور از هر گونه فن بازي من كه الان ps4 دارم به نظرتون يه xbox 1 s بگيرم يا يه ps neo چون ميخوام پيش خربد كنم بايد زود تصميم بگيرم
مرسيي

دوستان سلام يه راهنمايي
به دور از هر گونه فن بازي من كه الان ps4 دارم به نظرتون يه xbox 1 s بگيرم يا يه ps neo چون ميخوام پيش خربد كنم بايد زود تصميم بگيرم
مرسيي
بین این دوتای بالا که گفتی neo! ولی من بودم توی شرایط شما scorpio میگرفتم واسه کنسول دوم

بین این دوتای بالا که گفتی neo! ولی من بودم توی شرایط شما scorpio میگرفتم واسه کنسول دوم
مرسي از پاسخ
اخه اسكورپيو يكسال ديگه مياد و فكر كنم خيلي گرون باشه ولي نئو قيمتش فك كنم معقول تره خيليي گير كردم از يه طرفم ميگن ps معمولي داري نيازي به نئو نيست از اون طرف ميترسم با اومدن نئو ps معمولي گرافيك بازيارو داغون نشون بده

تا neo بیاد و گرافیک ps4 بخواد داغون شه (این همچنان در ابهامه) 2017 تموم شده!!!
راجع به قیمت هم نمیتونم نظری بدم!
به نظرم الان زوده واسه کنسول خریدن برنامه ریزی کنی! هنوزم معلوم نیست neo چیه!

دوستان من در نظر دارم تا هفته ديگه كنسول رو تهيه كنم
ريجن 2 ميخوام تهيه كنم 1216a
به چه چيزهايي دقت كنم ؟
سال ساخت هم مهمه؟ الان بايد سال ساختش 5D يا 6A باشه ؟ زير كنسول فقط قيد شده ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دستگاه یکی از دوستان بن شده(به PSN وصل نمیشه). الان بازی هارو میتونه آفلاین بازی کنه و حتی آپدیتشون کنه! حالا سوال اینه که آیا دیسک اورجینال هم میشه استفاده کرد روی دستگاه؟!

دوستان یه سوال:
ps4 ضربه دیده فن و بلوری پلیر از کار افتاده (خدا نسیب نکنه :) ) به نظرتون تعمیرش کنم یا دیگه کنسول بشو نیست و برم یه جدید بخرم؟ و ایا از نظر اقتصادی به صرفه است؟ جایی تو مشهد میشناسید تعمیرات تخصصی داشته باشه؟
اگه یه کنسول جدید بخرم بازی هارو که میشه برگردوند ، ایا سیو ها هم قابل برگشتند؟(اکانت قانونی خودم هست)

آخرین ویرایش:
کسی نمیدونه؟
سیو بازی ها رو میدونم ریجن لاک هستن...سیو ریجن 1 به 2 نمیخوره!
اما اینکه سیو دیسک به دیجیتالی میخوره یا نه رو الان سرچ میکنم برات.
-------------------------------------------------------------------------------------
If you are playing in the same region than yes, will work. Save files are region locked. So if you are in europe and playing Fallout 4 from disc bought in europe, and you will buy Fallout 4 digitally on US account, than safe files will be not work.
3 - 4 تا فروم همین 2 خط بالا رو تایید کردن!
سیو دیسک و دیجیتال یکی هستش گویا! ولی برای کارکردش باید ریجن ها یکی باشن! در ضمن قبل از دانلود باید بازی رو (disk) پاک کنین.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: account240
سلام دستگاه یکی از دوستان بن شده(به PSN وصل نمیشه). الان بازی هارو میتونه آفلاین بازی کنه و حتی آپدیتشون کنه! حالا سوال اینه که آیا دیسک اورجینال هم میشه استفاده کرد روی دستگاه؟!
دیسک که موردی نداره دوست من!از محتوای انلاین نمیشه استفاده کرد!
دلیل بن شدنشون چیی بوده؟

دوستان کسی نمیدونه سیو های ps4 قبلی به ps4 بعدی میخوره یا نه؟
میشه تو قبلی اپلود کرد تو بعدی دانلود؟

دوستان کسی نمیدونه سیو های ps4 قبلی به ps4 بعدی میخوره یا نه؟
میشه تو قبلی اپلود کرد تو بعدی دانلود؟

انتقال اطلاعات به یک پلی‌استیشن 4 جدید
اگر دیسک سخت خود را جایگزین کرده‌اید و یا سیستمی جدید خریداری کرده‌اید، مطمئن شوید که وارد حساب کاربری که بر روی کنسول جدید استفاده می‌کرده‌اید شده‌اید، سپس در قسمت تنظیمات به گزینه Application Saved Data Management رفته و در صورتیکه اطلاعات خود را در فضای ابری ذخیره‌ کرده‌اید، گزینه Saved Data in Online Storage را انتخاب و نهایتا Download to System Storage را انتخاب کنید و نهایتا اطلاعات مرتبط با بازی را که دوست‌دارید به فضای ذخیره‌سازی منتقل شود انتخاب کنید.

اگر اطلاعات شما بر روی ابزار ذخیره‌سازی یو‌اس‌بی قرار دارد کافی است گزینه Saved Data on USB Storage Device را برگزینید و نهایتا Copy Data to System Storage را انتخاب کنید و اطلاعات مرتبط با بازی دلخواه خود را مشخص کنید.

Last edited by a moderator:
سلام...

دوستان من میخوام برای یکی از آشناها psn بسازم.میتونم روی کنسول خودم مراحلش رو برم و کامل بسازمش و بعد بدم بهش که روی کنسول خودش ازش استفاده کنه ؟؟

سلام...

دوستان من میخوام برای یکی از آشناها psn بسازم.میتونم روی کنسول خودم مراحلش رو برم و کامل بسازمش و بعد بدم بهش که روی کنسول خودش ازش استفاده کنه ؟؟
سلام
شدنی هست
ولی برات راحت تره از سایت PlayStation استفاده کنی برا ساخت اکانت

سلام
شدنی هست
ولی برات راحت تره از سایت PlayStation استفاده کنی برا ساخت اکانت

ایمیل و رمز رو دادم...ولی دیگه بعد اون توی pleas wait میموند....
دیگه باقی مراحلو نتونستم انجام بدم با PS4....رفتم از طریق سایت ولی قسمتی که باید آدرس و این چیزا رو وارد کنم رو نمیدونم کجا هست....
میتونین راهنمایی کنین یا عکس بگیرین و مراحلش رو از طریق سایت راهنماییم کنید ؟؟ لطفا

ایمیل و رمز رو دادم...ولی دیگه بعد اون توی pleas wait میموند....
دیگه باقی مراحلو نتونستم انجام بدم با PS4....رفتم از طریق سایت ولی قسمتی که باید آدرس و این چیزا رو وارد کنم رو نمیدونم کجا هست....
میتونین راهنمایی کنین یا عکس بگیرین و مراحلش رو از طریق سایت راهنماییم کنید ؟؟ لطفا
مراحل گیج کننده نداره که نیاز به راهنمایی خاص داشته باشه
از این سایت برای آدرس استفاده کنید من خودمم همین کارو کردم
Fake Address Generator All Over the World - Fake Address, Random Address Generator
http://www.fakenamegenerator.com/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or