هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان بازی لست قسمت تروفیشو که نگاه میکنم the last of us و left behind و گروندد مود جدا هست و تروفی پلات توی the last of us هست
میخواستم بدونم نیاز به 100% کردن دی ال سی و درجه سختی grounded هست برای پلات ؟! #:-S
و اینکه اگه grounded مود رو تموم کنیم تروفی survival هم میگیریم ایا ؟ برا این میپرسم چون تو قسمت تروفی جدا هست از درجه سختی های دیگه .

یه عده هم اصلا نمیدونن چی به چیه، پدر برای بچه اش میخره نه خودش نه بچه سر در میارن فروشنده هم میگه چرا اونقدر پول هزینه کنی این روش ارزون در میاد، نمیگه هم که دزدیه اون بدبختم استفاده میکنه

پیگیر باشی ممکنه بتونی کنسول طرفو بن کنی
داداش میتونی راهنماییم کنی من چجور و از چه طریق اکانتم رو پریماری کنم؟؟؟چون منم مثل دوستمون بازی رو اکانتم دارم و نمیخوام هک شم.
کلا فلسفه پریماری اینه که کسی نتونه هکت کنه؟؟؟

داداش میتونی راهنماییم کنی من چجور و از کن طریق اکانتم رو پریماری کنم؟؟؟چون منم مثل دوستمون بازی رو اکانتم دارم و نمیخوام هک شم.
کلا فلسفه پریماری اینه که کسی نتونه هکت کنه؟؟؟
از لینک زیر وارد اکانتت شو
Sign In: Sony Entertainment Network
بعد از منو این مسیر رو طی کن
Account->Media and Devices->Game
بعد گزینه Deactivate All رو بزن، اینکار رو هر ۶ ماه یه بار میتونی انجام بدی، بعد سریع برو رو کنسولت وارد اکانتت شو و اکانتت رو پرایمری کن
Options->Playstation Network/Account Management->Activate as Your Primary PS4

• Like
Reactions: ps34
بعد گزینه Deactivate All رو بزن، اینکار رو هر ۶ ماه یه بار میتونی انجام بدی، بعد سریع برو رو کنسولت وارد اکانتت شو و اکانتت رو پرایمری کن
مرسی داداش خیلی لطف کردی.
فقط بهم نگفتی اصلا دلیل انجام دادن اینکار چیه؟یعنی اینجور هک نمیشیم؟

تو فروم خود PS و حتی چندتا از دوستان خارجی تو بازیای آنلاین همه میگن ساپورت سونی ممکنه کارت رو راه نندازه راحت ولی پیگیر باشی و بهشون گیر بدی و بری رو اعصابشون حتما به چیزی که میخوای میرسی منم دقیقا میخوام همینکارو بکنم
مطالب شما رو خوندم
شما میتونی اکانتت رو دی اکتیو ال کنی از طریق ساپورت سایت سونی
فقط چندتا مورد هست
اولا باید ریز اطلاعت اکانتت رو داشته باشی مثل تاریخ تولد وسوال تصادفی و....لیست تراکنش های مالی
دوما باید زبانت خیلی قوی باشع و ماجرا را واضح براش شرح بدی
سوما شما نمیتونی کنسول هکر را بن کنی چون دلیلی نداری به سوتی بدی که اون طرف اطلاعات شما رو هک کرده و شما خودت بهش ندادی!!!!
چهارما اگر یبار چت کردی جواب نداد گیر الکی نده ممکنه فک کنن خودت هکری کنسول خودت رو بن کنن!! چون در ایران نماینده رسمی سونی نیست نمیتونیم ادعا داشته باشیم و همه ادرس های که شما در سایت سونی ثبت کردی همش فیک است

پس به خاطر همینه که این اکانت دزدیها رو میگن تا 6 ماه حداقل چیزیشون نمیشه ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

سلام
دوستان این دستگاه Xim 4 که باعث میشه بتونین موس و کیبرد رو داخل بازیهای PS4 استفاده کنین تو ایران میفروشن؟تو گوگل زدم سایت معتبری نیاورد که ایرانی باشه اکثرا هم میگفتن که باید از خارج سفارشی بیارن!
چیه خدایی این مد شده؟ادمایی که هیچی بازی حالیشون نبود دارن یکسری بازی رو به گند میکشن!چنده این دستگاه کسی اطلاع داره که از کجا میشه گرفت؟
خودم به شخصه دیدم طرف ۱۰-۱۲ سالشه داره از این استفاده میکنه!گویا تایید رسمی سونیم هست یعنی چی واقعا!

مرسی داداش خیلی لطف کردی.
فقط بهم نگفتی اصلا دلیل انجام دادن اینکار چیه؟یعنی اینجور هک نمیشیم؟
نه دیگه چون تا ۶ ماه کسی نمیتونه اکانتتون رو دی اکتیو کنه، یعنی هک هم که بشید و اطلاعاته اکانتتون رو بدست بیارن بدردشون نمیخوره چون کاری نمیتونن بکنن، وقتی نتونن پرایمری کنن نمیتونن هم استفاده کنن
پس به خاطر همینه که این اکانت دزدیها رو میگن تا 6 ماه حداقل چیزیشون نمیشه ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
بله چون کمتر کسی مثل این دوستمون پیگیر میشن یا اصلا میدونن چی شده

• Like
مطالب شما رو خوندم
شما میتونی اکانتت رو دی اکتیو ال کنی از طریق ساپورت سایت سونی
فقط چندتا مورد هست
اولا باید ریز اطلاعت اکانتت رو داشته باشی مثل تاریخ تولد وسوال تصادفی و....لیست تراکنش های مالی
دوما باید زبانت خیلی قوی باشع و ماجرا را واضح براش شرح بدی
سوما شما نمیتونی کنسول هکر را بن کنی چون دلیلی نداری به سوتی بدی که اون طرف اطلاعات شما رو هک کرده و شما خودت بهش ندادی!!!!
چهارما اگر یبار چت کردی جواب نداد گیر الکی نده ممکنه فک کنن خودت هکری کنسول خودت رو بن کنن!! چون در ایران نماینده رسمی سونی نیست نمیتونیم ادعا داشته باشیم و همه ادرس های که شما در سایت سونی ثبت کردی همش فیک است

اکانت رو میتونی از کنسول طرف دی اکتیو کنید به شرطی که بینش یه بازه زمانی 6 ماهه باشه و من میرفتم دی اکتیو کنم میگفت تازه اینکارو کردی و فعلا اجازه انجام مجدد اینکار رو نداری (با اینکه این کار رو نکرده بودم)
یه روش دیگه هم هست که توش سریال نامبر کنسول رو میخواد که تو سایت خودشم زده کجا هست این سریال ولی من کنسولم ریجن3 هست و سریال نامبرش با چیزی که تو سایت زده قالبش فرق میکنه

ولی کلا همون شب با ساپورت صحبت کردم و اتفاقا گیر هم دادم بهش و دیشب بود که دیدم کنسولم رو تونستم پرایمری کنم

اتفاقا اصلا اینجوری نیست تو همون فروم PS همه اولش خوب صحبت میکنن اما میبینن جواب نمیدن بد میشه چون وظیفشونه کمک کنن مثلا ساپورت میگه ما الان نمیتونیم کنسول طرف رو دی اکتیو کنیم خالی بندیه چون اینا به اطلاعات همه اکانتا و کنسولایی که روشون اکتیون دسترسی دارن

من از هرکی پرسیدم خارجیا گفتن حتما انقدر گیر بده تاجواب بده بهت وگرنه خودشون تنبلن همون لینکی هم که فرستاده بودم طرف دیگه فحش رو کشید به ساپورت و سونی ولی بالاخره 1 روز بعدش جواب گرفت

اتفاقا همون اولش هم گفتم من تو ایرانم و طرف هیچ مشکلی نداشت. آخه دیگه خودشون میفهمن کسی که جایی زندگی میکنه که نمایندگی ندارن مجبوره آدرس فیک بده و مشکلی نیست اصلا

اتفاقا به نظر من هرکی مشکلی اینجوری براش پیش اومد به شدت پی گیر باشه چون این کار دقیقا همون دزدیه و حالا اگه به اکانتتون اهمیت نمیدین که هیچی

من گیر دادم بهشون کارم رو انجام دادن حالا دیگه نمیدونم برا اون طرف چه اتفاقی افتاد ولی مهم ترین اینه که الان اکانتم رو کنسول خودم دیگه پرایمریه

دوستان میشه ضبط گیم پلی رو از 15 مین به 5 مین کاهش داد؟
و اینکه با برنامه trim خود کنسول میشه چند فریم از گیم پلی ها رو بهم چسبوند یا باید برنامه خاصی رو دانلود کنم ؟

سلام
دوستان این دستگاه Xim 4 که باعث میشه بتونین موس و کیبرد رو داخل بازیهای PS4 استفاده کنین تو ایران میفروشن؟تو گوگل زدم سایت معتبری نیاورد که ایرانی باشه اکثرا هم میگفتن که باید از خارج سفارشی بیارن!
چیه خدایی این مد شده؟ادمایی که هیچی بازی حالیشون نبود دارن یکسری بازی رو به گند میکشن!چنده این دستگاه کسی اطلاع داره که از کجا میشه گرفت؟
خودم به شخصه دیدم طرف ۱۰-۱۲ سالشه داره از این استفاده میکنه!گویا تایید رسمی سونیم هست یعنی چی واقعا!

والا دستگاهرو نمیدونم چیه ولی بعضی بازیا کلا ساپورت میکننا!

مثلا من Final Fantasy XIV بازی میکنم با کنسول که MMO هست هم موس هم کیبورد راحت میتونم استفاده کنم ازش

خود کنسولم کیبورد وصل کنی راحت میشناستش و تو چت و . . . میتونی ازش استفاده کنی

• Like
Reactions: robb stark
نه دیگه چون تا ۶ ماه کسی نمیتونه اکانتتون رو دی اکتیو کنه، یعنی هک هم که بشید و اطلاعاته اکانتتون رو بدست بیارن بدردشون نمیخوره چون کاری نمیتونن بکنن، وقتی نتونن پرایمری کنن نمیتونن هم استفاده کنن

بله چون کمتر کسی مثل این دوستمون پیگیر میشن یا اصلا میدونن چی شده
داداش بازم یک دنیا ممنون.خیلی بهم کمک کردی و اطلاعات مفید دادی برای پیش گیری های اینده.
تمام کاری که فرمودید رو با موفقیت و کامل انجام دادم.
حالا وقتی وارد گزینه اکانت اکتیو کنسول شدم 2تا گزینه میزاره جلوم که اولی اکتیو دومی دی اکتیو هست که منم اکتیو رو زدم و گزینش خاموش شد.
حالا سوالم اینه اگر الان خدایی نکرده اطلاعاتم دست کسی بیوفته و بره توی اکانتم اون گزینه ی اکتیو واسش خاموشه و نه از پلاس میتونه استفاده کنه نه از بازی های دیجیتالیم.درسته؟؟؟؟

داداش بازم یک دنیا ممنون.خیلی بهم کمک کردی و اطلاعات مفید دادی برای پیش گیری های اینده.
تمام کاری که فرمودید رو با موفقیت و کامل انجام دادم.
حالا وقتی وارد گزینه اکانت اکتیو کنسول شدم 2تا گزینه میزاره جلوم که اولی اکتیو دومی دی اکتیو هست که منم اکتیو رو زدم و گزینش خاموش شد.
حالا سوالم اینه اگر الان خدایی نکرده اطلاعاتم دست کسی بیوفته و بره توی اکانتم اون گزینه ی اکتیو واسش خاموشه و نه از پلاس میتونه استفاده کنه نه از بازی های دیجیتالیم.درسته؟؟؟؟
آره، تا 6 ماه آینده کسی دیگه از اون سایت نمیتونه کنسولتو دی اکتیو کنه
البته نمیدونم اون دوستمون با ساپورت صحبت کرد آیا اطلاعاتی ازش خواستن یا نه
در هر صورت الان دیگه خیالت راحت باشه، کسی برای اکانت هکی نمیره اونقدر دردسر بکشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or