هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام . می خواستم بدونم کسی بلده نت رو از طریق لن به ps4 برسونه
یعنی لپتاپ با وای فای به نت وصل شه بعد با لن نتو رسوند به ps4
شیرینگ هم میکنم . منتها فک کنم مشکل توی تنظیماتی هست که باید به ps4 وارد کنم پیش میاد .
سلام داداش.من بلدم .هم بدون psx و هم با Psx
روش بدون psx رو قبلا تست کردم ام الآن دقیق یادم نیست و باید تست کنم تا بگم.حتی یادمه قندشکن رو برای کنسول شیر کردم که برم فیییییسسسبوک.اما روش با Psx رو همین الان بلدم چون باهاش دیتا انتقال میدم.خواستی بگو بگم

سلام دوستان
کسی اطلاعاتی در مورد ps4 neo داره مثلا سخت افزارش باید قویتر بشه دیگه طبیعتا برای اجرای بازی های۴k؟؟؟
واینکه کی میاد تو بازار؟؟
ممنون

دوستان کسی میتونه داستان این تبلیغات در سطح نت که بدون باز شدن دستگاه نصب هر بازی دلخواه رو با مبلغ ۲۰-۲۵ تومان بدون باز کردن دستگاه انجام میدند رو توضیح بده؟
من اطلاعات زیادی ندارم و با توجه به مشکلات مالی برای خرید بازی،با توجه به این تبلیغات مشتاق به خرید ps4 شدم

دوستان کسی میتونه داستان این تبلیغات در سطح نت که بدون باز شدن دستگاه نصب هر بازی دلخواه رو با مبلغ ۲۰-۲۵ تومان بدون باز کردن دستگاه انجام میدند رو توضیح بده؟
من اطلاعات زیادی ندارم و با توجه به مشکلات مالی برای خرید بازی،با توجه به این تبلیغات مشتاق به خرید ps4 شدم
کار خاصی انجام نمیدن فقط اکانت اشخاص حقیقی رو هک میکنن و یوزر پسش رو به شما میفروشن در صورتی که فرد متوجه بشه و شکایت بکنه اکانت شما قفل میشه و حتی ممکنه کنسول شما هم بن بشه به این معنی که دیگه نمیتونید به شبکه psn وصل بشید که البته واسه بن شدن کنسول باید شرایط مختلفی دست به دست هم بدن ولی خب همیشه ریسکش هست اگه دانلود شبانه رایگان دارید این اکانتا میتونه خیلی به صرفه باشه ولی ریسکش به عهده خودتونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or