هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من یکم در مورد ریجن گیج شدم
قبلا اینطوری بود که ریجن 1 مال آمریکا شمالی و جنوبی بود.ریجن 2 مال اروپا و خاورمیانه . . .ریجن 3 هم مال شرق آسیا. . .
الان ریجن 1 میگن ریجن آل هست. . . . .ریجن آل مگه همون فری ریجن نیست؟
من ریجن دستگاهم 2 هست و اگر بازی با ریجن 1 که میگن ریجن آل بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد؟میتونم بازی آپدیت کنم و دی ال سی های بازی دانلود کنم؟

دوستان قضیه این پلی استیشن 4.5 راسته؟ یعنی Ps4 دیگه کارش تمومه؟

Sent from my E6633 using Tapatalk
اسمش PS4 neo هست و CPU , GPU ,Ram آپگرید شده . . .به هیچ عنوان اینترفیس دستگاه تغببر نکرده هردو دستگاه به یک سرور وصل میشن.بازی ها هم روی هردو ورژن کنسول منتشر میشن.فقط PS4 Neo با توجه به سخت افزار قوی تری که داره بازی ها رو با فرم ریت بالاتری اجرا میکنه. . . بازی هایی که 4k نباشن هم میتونه به صورت 4k اجرا کنه . . .
Games running in NEO mode will be able to use the hardware upgrades (and an additional 512 MiB in the memory budget) to offer increased and more stable frame rate and higher visual fidelity, at least when those games run at 1080p on HDTVs. The NEO will also support 4K image output, but games themselves are not required to be 4K native.

Sources: The Upgraded PlayStation 4 is Codenamed NEO, Contains Upgraded CPU, GPU, RAM

اسمش PS4 neo هست و CPU , GPU ,Ram آپگرید شده . . .به هیچ عنوان اینترفیس دستگاه تغببر نکرده هردو دستگاه به یک سرور وصل میشن.بازی ها هم روی هردو میان فقط PS4 Neo با توجه به سخت افزار قوی تری که داره بازی ها قرم ریت بالاتری دارن. . . بازی هایی که 4k نباشن هم میتونه به صورت 4k اجرا کنه . . .
Games running in NEO mode will be able to use the hardware upgrades (and an additional 512 MiB in the memory budget) to offer increased and more stable frame rate and higher visual fidelity, at least when those games run at 1080p on HDTVs. The NEO will also support 4K image output, but games themselves are not required to be 4K native.

Sources: The Upgraded PlayStation 4 is Codenamed NEO, Contains Upgraded CPU, GPU, RAM
یعنی رسمی شده؟
الان کسایی که ۴، رو دارن ضرر کردن ؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

اسمش PS4 neo هست و CPU , GPU ,Ram آپگرید شده . . .به هیچ عنوان اینترفیس دستگاه تغببر نکرده هردو دستگاه به یک سرور وصل میشن.بازی ها هم روی هردو ورژن کنسول منتشر میشن.فقط PS4 Neo با توجه به سخت افزار قوی تری که داره بازی ها رو با فرم ریت بالاتری اجرا میکنه. . . بازی هایی که 4k نباشن هم میتونه به صورت 4k اجرا کنه . . .

بنظرم این ایده بدی بوده که سونی پیاده کرده، عملا اکثرا مجبورن برن اینو بگیرن، البته اونایی که اهل گیمن واقعا، یسوال: یعنی مثلا انچارتد 4 روی پلی جدید 60 فریز میخوره و روی پلی 4 30 فریم؟؟

یعنی رسمی شده؟
الان کسایی که ۴، رو دارن ضرر کردن ؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
چه ضرری؟هیچ بازی به صورت اختصاصی برای ورژن جدید کنسول منتشر نمیشه. . .

بنظرم این ایده بدی بوده که سونی پیاده کرده، عملا اکثرا مجبورن برن اینو بگیرن، البته اونایی که اهل گیمن واقعا، یسوال: یعنی مثلا انچارتد 4 روی پلی جدید 60 فریز میخوره و روی پلی 4 30 فریم؟؟

من دقیقا از جزئیات فرم ریت اجرایی هر بازی اطلاع ندارم.ولی مثل اینکه هر بازی یک ورژن Neo Mode داره که روی اون مد فرم ریت بالاتر هست
اطلاعات من با توجه به منبعی هست که گذاشتم

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
فرق بین Ps4 با Ps4.5 فقط نرخ فریم بالاترشون هستش که برای ما نمیتونه همچین محسوس هم باشه ! نکته خوشحال کننده دیگه اینه که بازیها تا آخر این نسل برای هر دو کنسول به صورت کامل منتشر میشن و به نقل از Gamespot اصلا جای نگرانی نیست .

• Like
Reactions: MG.Snake
سلام به دوستان
الان راه چاره چیه ؟ چکار میتونم بکنم ؟ میشه اکانت رو پاک کرد و یکی دیگه ساخت ؟ اصلا تاریخ تولد مهم هست یا نه ؟ برای چه چیزهایی کاربر داره توی شبکه PSn ؟ خیلی ممنون
اگر بالای 18 سال زدی جنبه خاص دیگه ای نداره، امکان حذف اکانت نیست، امکان بستن کاملش هست.
راه حلش اینه که یکی از این ایمیل های موقت رو بگیرید ، ایمیل اکانت رو بهش تغییر بدید و با ایمیلتون اکانت جدید بسازید؛ البته اگر بازی تروفی سیو و ... براتون مهم نیست.

من یکم در مورد ریجن گیج شدم
قبلا اینطوری بود که ریجن 1 مال آمریکا شمالی و جنوبی بود.ریجن 2 مال اروپا و خاورمیانه . . .ریجن 3 هم مال شرق آسیا. . .
الان ریجن 1 میگن ریجن آل هست. . . . .ریجن آل مگه همون فری ریجن نیست؟
من ریجن دستگاهم 2 هست و اگر بازی با ریجن 1 که میگن ریجن آل بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد؟میتونم بازی آپدیت کنم و دی ال سی های بازی دانلود کنم؟

رجیون یک امریکای شمالی هست و در ضمن رجیون آل همون یک هست. نه فری
کنسول رجیون فری هست ولی DLC رجیون لاک، پس رعایت کنید.
شما رجیون کنسولت مهم نیست، رجیون اکانت یعنی همون کشوری که موقع ثبت نام انتخاب میکنی و رجیون بازیت یکی باشه حله.

من میخوام دستگاهم را به وسیله مکبوکم از طریق کابل اترنت{لن} به اینترنت وصل کنم ولی نمیشه
و موقع تست اینترنت فیلد میده تو ps4 میگم
از طریق شیرینگ هم نتونستم
لطفا راهنماییم کنید

چه ضرری؟هیچ بازی به صورت اختصاصی برای ورژن جدید کنسول منتشر نمیشه. . .

من دقیقا از جزئیات فرم ریت اجرایی هر بازی اطلاع ندارم.ولی مثل اینکه هر بازی یک ورژن Neo Mode داره که روی اون مد فرم ریت بالاتر هست
اطلاعات من با توجه به منبعی هست که گذاشتم
درسته از هر بازی ازین ببعد دو ورژن منتشر میشه یکی عادی یکیم neo که نعو از فریم ریت بالاتری برخورداره،در کل تغریبا اکثرا رو وسوسه به خرید میکنه متاسفانه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MG.Snake

سونی به کجا میرود چنان شتابان ؟!!!!
ظاهرا ایکس باکس وان هم یه نسخه اپگرید شده تو راه داره !!!! ( یه کلیپ هم الان تو کانال IGN در یوتوب ازش دیدم ، همین الان هم اپ شده بود تو کانالش )

6fih_screen_shot_2016-04-20_at_3.44.34_am.png

آخرین ویرایش:
درسته از هر بازی ازین ببعد دو ورژن منتشر میشه یکی عادی یکیم neo که نعو از فریم ریت بالاتری برخورداره،در کل تغریبا اکثرا رو وسوسه به خرید میکنه متاسفانه

در این صورت ، امکان تغییر قیمت دستگاه و بازی هم حتماً اتفاق میافته

• Like
Reactions: .:HO3IN:.

اینجور که شما گفتی اول حس کردم یکی از کارکنان بخش پلی استیشن شرکت سونی هستی ! دوست عزیز هنوز هیچ چیز تایید رسمی نشده و همش حدس و گمانه ! اصلا معلوم نیست سونی این ریسک رو بکنه و کنسول ارتقا یافته بده تو بازار

به نظر من که تا 2 ماه صبر کنید ببینیم تو E3 امسال چه اتفاقی میفته . اونجا همه چی معلوم میشه

نظر شخص من اینه که کنسول جدید شاید فقط 4K رو ساپورت کنه و یکم هم جمع و جور تر بشه ! فقط و فقط همین که اونم باز نظر منه نه نظر سونی !

اینجور که شما گفتی اول حس کردم یکی از کارکنان بخش پلی استیشن شرکت سونی هستی ! دوست عزیز هنوز هیچ چیز تایید رسمی نشده و همش حدس و گمانه ! اصلا معلوم نیست سونی این ریسک رو بکنه و کنسول ارتقا یافته بده تو بازار

به نظر من که تا 2 ماه صبر کنید ببینیم تو E3 امسال چه اتفاقی میفته . اونجا همه چی معلوم میشه

نظر شخص من اینه که کنسول جدید شاید فقط 4K رو ساپورت کنه و یکم هم جمع و جور تر بشه ! فقط و فقط همین که اونم باز نظر منه نه نظر سونی !

این متن رو gamespot و خیلی سایت های معتبر دیگه نوشتن !! دیگه شکی توش نیست متاسفانه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or