هر چقدر هم دلیل برای توجیه بیارید و من رو مسخره کنید، این یک واقعیت هست که پشتیبانی از کنسول دیگه مثل سابق نیست و داره مثل PC میشه یعنی وقتی کنسول جدید میاد سه سال بازی ها رو خوب اجرا می کنه بعد هم یه مدت کوتاهی با کیفیت پایین می کشه بازی ها رو در نهایت هم تمام
طبیعی هست که اون PC گیمر هایی که برای همین مسأله پشتیبانی سمت کنسول رفتن پشیمون بشن، نیازی به آمار گیری دونه دونه نیست ، حداقل برای گیمرهایی ایرانی نیست از فیدبک های منفی تو همین انجمن یا سایت های دیگه میشه این رو فهمید
در جواب دوستی که می گفتن با چقدر هزینه میشه GTA V رو بر یک سیستم اجرا کرد باید بگم برای کسی که قصد داشته باشه بازی ها رو بدون درد سر نگه داره، و زیاد هم اهل بازی کردن باشه، با این قیمت ها ps4، در نهایت بیشتر از یک کیس مدل بالا درمیاد، حالا بماند که شما وقتی پول خرج PC می کنید خیلی کاربرد های دیگه ای هم داره
در ضمن اون توصیه رو بنده به ایشون با فرض PC گیمر بودن کردم، طبیعیه که نگاه سونی فن ها چیز دیگه ای باشه
این رو هم باید اضافه کنم که بعضی از دوستان سونی فن تصور دارن فروش بالای ps4 دلیل اصلی اش انحصاری هاست در صورتی که واقعیت چیز دیگه ای ، مسئله ی پشتیبانی خوب و طولانی انگیزه ی بیشتر خریداران بوده
Sent from my iPhone using Tapatalk