هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود
تاجایی که من اطلاع دارم کیفیت پینگ ارطباتی به کابل تلفن و....... نداره
شاید قطعی مکرر داشته باشید و یا کابل خط تلفن نویز ایجاد میکنه و باعث اختلال در دیتا و..... میشه!!!!
مدل مودمتون چیه ؟
میتونی SNR رو چک کنی ببینی رو چنده ؟
gj44_screen_shot_2016-04-22_at_1.00.28_am.png

عدد هرچی به صفر نزدیکتر باشه یعنی اینکه شما به مرکز مخابرات نزدیکتر هستید و کیفیت خط بالاتر میره هرچی عدد پایینتر باشه
SNR Margin (0.1 dB): 66 123
بولد شده ه upsteam ه ....به نظر شما راهی برای کاهشش هس؟ که یکم بهتر بشه؟مودمم Dlink 2640U هستش.مرسی.
نه دوست عزیز قطع واسه چی بشه
یک سیم از ورودی بکش سیم قبلی رو قط نکن .......
قبل از مودمت هم اسپلیتر بزار
اره سیم تلفن معمولی بخر منتها با کیفیتی در حد لالیگا
این کارو که شما انجام دادین چقد روی پینگتون تاثیر داشته؟
ازچند آورده روی چند؟

دوستان درایورکلاب BIKE بصورت یه افزونه جدا هست و میشه جدا از بازی اصلی خریدش یا اینکه حتما باید اصل بازی رو داشت و این رو داخلش خرید؟
سوال بعدی اینکه اگه BIKE نیاز به دیتای بازی اصلی داشته باشه الان یه اکانت ظرفیت3 درایورکلاب دارم که توش هیچی پول نیست.حالا تو اکانت خودم 30دلار هست.میشه BIKE رو روی اکانت خودم بخرم و روی اون اکانتی ظرفیت3 درایورکلاب هست بازی کنم؟(رجین هر دو اکانت 1 هستش)
============
سوال آخرم اینکه دیشب سایت گیمفا در مورد تخفیفات هفتگی یه مطلب گذاشته بود که قراره کال آف بلک آپس3 یه تخفیف بهاره بخوره.مشخص نیست کی این تخفیف میخوره؟صفحه خود بازیشو رو هرروز چک کنم نشون میده دیگه که تخفیف خورده؟

SNR Margin (0.1 dB): 66 123
بولد شده ه upsteam ه ....به نظر شما راهی برای کاهشش هس؟ که یکم بهتر بشه؟مودمم Dlink 2640U هستش.مرسی.

این کارو که شما انجام دادین چقد روی پینگتون تاثیر داشته؟
ازچند آورده روی چند؟
مودم رو مستقیم به کابل تلفن دم در منزل وصل کنید و دوباره SNR رو چک کنید اگر کاهش پیدا نکرد با سرویس دهنده تماس بگیر و بگو SNR رو چک کردم و مشکل از طرف شماست

عذر میخوام..
یه سری صحبت هایی از اپراتور اینترنتم و دوستان شنیدم در رابطه با اینکه یه خط مستقیم بکشم برای مودمم که نویز بیاد پایینو در نتیجه پینگم کاهش پیدا کنه و خلاصه راحت بتونم آنلاین بازی کنم....

میخواستم بدونم جنس این سیم باید چی باشه؟ کلا چکار باید بکنم؟چه جوری وصلش کنم؟

لطفا اگه کسی اطلاع داره یه توضیح کامل و مفصل ما رو مهمون کنه..
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز جنس کابل لن تاثیرش تو نت بسیار ناچیزه پینگ شما بیشتر ارتباط داره به isp تون و ترافیک شبکه پلی استیشن

یه نکته درباره مدل جدید Ps4 یا همون سری 1200..

این سری بهش خیلی بی توجهی شد و این در حالی بود که نسخه جدید این کنسول، حدود 26Db صدای کمتری از مدل قدیمی ایجاد میکنه که خودش یه انقلابه!! بعضی از دوستان فقط به این اشاره دارن که طرف چپ کنسول مات طراحی شده!! لطفا اطلاعات صحیح بدید ... تشکر

کنسول من مدل 1216B یک ترا هست وقتی وسط بازی ها هستم مخصوصا بازی های دیجیتالی مثل until dawn هستم دور فنش میره بالا ولی وقتی به داشبورد کنسول برمیگردم دور فنش نرمال میشه این مسئله رو کنسول های یک ترا نرماله؟؟ممنون

کنسول من مدل 1216B یک ترا هست وقتی وسط بازی ها هستم مخصوصا بازی های دیجیتالی مثل until dawn هستم دور فنش میره بالا ولی وقتی به داشبورد کنسول برمیگردم دور فنش نرمال میشه این مسئله رو کنسول های یک ترا نرماله؟؟ممنون

نگران نباشید نه فقط در کنسول 1 ترا بلکه در تمامی مدل ها و ریجن ها این مورد کاملا عادی هست . برای اینکه دور فن خیلی بالا نره میتتونید کنسول رو در جریان باد خنک مثل کولر قرار بدید ، این کار باعث میشه دستگاه برای خنک شدن دور فن رو بالا نبره

• Like
Reactions: naeim_n1 and rezab
با سلام به دوستان حرفه ای در بخش تکنولوژی و گیم.اگه کسی به مشکل wating to install بعد از دانلوده بازی های مجانی برخورد کرده،کمک کنه.ممنون میشم.وقتی دانلود تمام میشه،این پیام و روی آیکون مینویسه و هیچ کاری نمیشه کرد و نصب نمیشه.تشکر

نگران نباشید نه فقط در کنسول 1 ترا بلکه در تمامی مدل ها و ریجن ها این مورد کاملا عادی هست . برای اینکه دور فن خیلی بالا نره میتتونید کنسول رو در جریان باد خنک مثل کولر قرار بدید ، این کار باعث میشه دستگاه برای خنک شدن دور فن رو بالا نبره
استفاده از پایه فندار موثره؟؟

• Like
Reactions: 4058423
استفاده از پایه فندار موثره؟؟
قطعا بی تاثیر نیست اما ، تاثیرش اونقدر که فکر میکنید نیست ، به نظرم سعی کنید کنسول رو در جای خنک و در جریان باد قرار بدید ، و به هیچ عنوان روش رو دستمال یا پارچه و ... نندازید و اینکه تو فضای بسته هم قرارش ندید .

و در نهایت اینم بگم که نگران هیچ چیز نباشد ، محصولات سونی مقاوم تر از این حرفاست B-)

• Like
Reactions: rezab
4k
اگر منظورتون ps4.5 هست که هنوز در حد شایعه هست
این که سونی قراره چیکار کنه فقط در e3 مشخص میشه
در مورد نسخه اسلیم هم حرفی به میان نیامده
بهترین مدل هم 1216B هست که مشکلاتش به حداقل رسیده

یه سوال دیگه الان ps4 از 4k پشتیبانی می کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or