هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام به دوستان حرفه ای در بخش تکنولوژی و گیم.اگه کسی به مشکل wating to install بعد از دانلوده بازی های مجانی برخورد کرده،کمک کنه.ممنون میشم.وقتی دانلود تمام میشه،این پیام و روی آیکون مینویسه و هیچ کاری نمیشه کرد و نصب نمیشه.تشکر

سلام
چرا دعوا دارید x_x

علتش اینه که اکانت با بازی یکی نیست من برای مورتال دانلود DLC رایگان اینطوری شد بعد دیدم بازیم رژیون 2 و اکانت 1 بود برای همین اینطوری میشه و البته شما یه امتحان کن منظورم برو قسمت ریکاوری یه ریبولد دیتا بیس بزن بعد دوباره دانلود کن و نصب کن

• Like
Reactions: rezab
سلام
چرا دعوا دارید x_x

علتش اینه که اکانت با بازی یکی نیست من برای مورتال دانلود DLC رایگان اینطوری شد بعد دیدم بازیم رژیون 2 و اکانت 1 بود برای همین اینطوری میشه و البته شما یه امتحان کن منظورم برو قسمت ریکاوری یه ریبولد دیتا بیس بزن بعد دوباره دانلود کن و نصب کن
ممنون،من با پاک کردن اون بازی مشکلو حل کردم.ولی جواب و از آپارات و utube و سایت های ایرانی پیدا نکردم.ولی احتمالش خیلی زیاده که بقیه هم بربخورن.

• Like
یعنی چه چطور یبار دیگه نصب کردید؟
اینکاری که گفتمو رو انجام دادید؟
نه the last بود،کلا بازیشو عوض کرده بودم و فقط همون یدونه بازی ریجن داشت(ریجن دو بود)،میدونستم از اونه.پاکش کردم و خلاص.ولی راه کاره شما هم حتما مورده استفاده هست.

• Like
یه خبر خوب برای PS4 باز ها دارم .

نینتندو رسما تاریخ عرضه کنسول Nintendo NX را اعلام کرد

تاریخ اعلام شده برای فروردین سال 96 هست ! با این حساب به احتمال خیلی زیاد تا آخر امسال خبری از کنسول جدید نیست ! چون معمولا نینتندو کنسولش رو زودتر از ماکروسافت و سونی روانه بازار میکنه . با این وجود به احتمال زیاد کنسول های جدید و یا میان نسل هشت و نه اواسط سال 2017 یا شایدم اواخر سال 2017 وارد بازار بشن !

که این میتونه خبر خوبی برای PS4 دارها باشه ، مخصوصا اونایی که تازه کنسول رو خریدن و انتظار ندارن به این زودی کنسولشون از رده خارج بشه ;)

سلام
من دموی بازی آنرول رو دانلود کردم بالینکی که دستگاه خودم به pc داد .اسم فایل به صورت یک ip ذخیره شد که بعد از چک کردن متوجه شدم ip امریکاست .هرکاری کردم این و یک بازی دموی دیگه نصب نمیشند و در میانه کار ارور cannot download میده .میخوام بدونم واسه بازیهای دمو جدیدا ip چک میشه ؟ کسی جدیدا با psx تونسته دمو نصب کنه؟

Sent from my D2502 using Tapatalk

• Like
سلام
من دموی بازی آنرول رو دانلود کردم بالینکی که دستگاه خودم به pc داد .اسم فایل به صورت یک ip ذخیره شد که بعد از چک کردن متوجه شدم ip امریکاست .هرکاری کردم این و یک بازی دموی دیگه نصب نمیشند و در میانه کار ارور cannot download میده .میخوام بدونم واسه بازیهای دمو جدیدا ip چک میشه ؟ کسی جدیدا با psx تونسته دمو نصب کنه؟

Sent from my D2502 using Tapatalk
معرفی و دانلود PSX Link Fixer --نرم افزاری برای رفع مشکل اخیر برنامه PSx

• Like
Reactions: markar and rezab
دوستان من gold wireless headsetرو تازه خریداری اما خیلی چیز ها رو نمیدونم
این هدست نرم افزاری در ps4داره؟
از کجا بفهمیم کامل شارژ شده؟(دوستی گفت رنگش آبی میشه ولی من 4ساعت زدم تو شارژ آبی نشد گاهی اوقات خاموش میشه!اما یک روز کامل رو شارژ نگه میداره)
منظورش از دکمه خاموش و حالت 1 و حالت 2 چیه؟
VSSچیه؟
بیشترین استفاده ی من روی PC Gamingهست تا ps4

رفتم ps4 بخرم فروشنده گفت بازی ها دونه ای 20 تومن میریزه، میخواستم بدونم این روش چقدر مطمئنه در حالت آفلاین؟
و اینکه این روش خطری برای کنسول نداره؟

رفتم ps4 بخرم فروشنده گفت بازی ها دونه ای 20 تومن میریزه، میخواستم بدونم این روش چقدر مطمئنه در حالت آفلاین؟
اكانت هكي
انلاين هم ميتوني بازي كني ولي ريسك بن شدن بازي داره
تا حالا كسي چيزيش نشده(كنسول)

دوستان من gold wireless headsetرو تازه خریداری اما خیلی چیز ها رو نمیدونم
این هدست نرم افزاری در ps4داره؟
از کجا بفهمیم کامل شارژ شده؟(دوستی گفت رنگش آبی میشه ولی من 4ساعت زدم تو شارژ آبی نشد گاهی اوقات خاموش میشه!اما یک روز کامل رو شارژ نگه میداره)
منظورش از دکمه خاموش و حالت 1 و حالت 2 چیه؟
VSSچیه؟
بیشترین استفاده ی من روی PC Gamingهست تا ps4

بله داره، Headset Companion App
سرچ بکنید توی استور میارتش

وقتی چراغ قرمزه یعنی داره شارژ میشه، وقتی هم خاموش شد یعنی شارژ کامل شده
چراغ آبی ماله وقتیه که میکروفن روشنه، وقتی دکمه Mute رو بزنی میکروفن رو خاموش میکنه و چراغ صورتی میشه

خاموش یعنی خاموشه دیگه هدست:D، 1 هم حالت Basic صدا هست، 2 هم بیشتر ماله وقتیه که از طریق نرم افزار پروفایل بازیا رو توی هدست آپلود میکنی باید بزاریش روی 2 تا بهتر شه صدا، کلا بزارش رو 2:D

Virtual Surround Sound

این بازیها هکیه،ممکنه بن شه اکانت و دیگه نتونی بازیهارو بازی کنی، 20 تومن هم زیاد گفته بهت

نخر فعلا اینطور بازیهارو :)

این بازیها هکیه،ممکنه بن شه اکانت و دیگه نتونی بازیهارو بازی کنی، 20 تومن هم زیاد گفته بهت

نخر فعلا اینطور بازیهارو :)
سلام میشه بگین توی بدترین شرایط چه اتفاقی میوفته ؟؟؟
قیمت شون معمولاً چند ه اکانت های ظرفیت 1

دوستان عزیز یه سوال ، من اگه بخوام با کابل HDMI دستگاه رو به لپ تاپ که HDMI هم داره وصل کنم باید
این برنامه که عکسشو گذاشتم نصب کنم؟ یا بدون این برنامه هم تصویر در لپ تاپ میاد؟

ddqe_ps4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or