با سلام به دوستان حرفه ای در بخش تکنولوژی و گیم.اگه کسی به مشکل wating to install بعد از دانلوده بازی های مجانی برخورد کرده،کمک کنه.ممنون میشم.وقتی دانلود تمام میشه،این پیام و روی آیکون مینویسه و هیچ کاری نمیشه کرد و نصب نمیشه.تشکر
ممنون،من با پاک کردن اون بازی مشکلو حل کردم.ولی جواب و از آپارات و utube و سایت های ایرانی پیدا نکردم.ولی احتمالش خیلی زیاده که بقیه هم بربخورن.سلام
چرا دعوا دارید
علتش اینه که اکانت با بازی یکی نیست من برای مورتال دانلود DLC رایگان اینطوری شد بعد دیدم بازیم رژیون 2 و اکانت 1 بود برای همین اینطوری میشه و البته شما یه امتحان کن منظورم برو قسمت ریکاوری یه ریبولد دیتا بیس بزن بعد دوباره دانلود کن و نصب کن
نه the last بود،کلا بازیشو عوض کرده بودم و فقط همون یدونه بازی ریجن داشت(ریجن دو بود)،میدونستم از اونه.پاکش کردم و خلاص.ولی راه کاره شما هم حتما مورده استفاده هست.یعنی چه چطور یبار دیگه نصب کردید؟
اینکاری که گفتمو رو انجام دادید؟
معرفی و دانلود PSX Link Fixer --نرم افزاری برای رفع مشکل اخیر برنامه PSxسلام
من دموی بازی آنرول رو دانلود کردم بالینکی که دستگاه خودم به pc داد .اسم فایل به صورت یک ip ذخیره شد که بعد از چک کردن متوجه شدم ip امریکاست .هرکاری کردم این و یک بازی دموی دیگه نصب نمیشند و در میانه کار ارور cannot download میده .میخوام بدونم واسه بازیهای دمو جدیدا ip چک میشه ؟ کسی جدیدا با psx تونسته دمو نصب کنه؟
Sent from my D2502 using Tapatalk
اكانت هكيرفتم ps4 بخرم فروشنده گفت بازی ها دونه ای 20 تومن میریزه، میخواستم بدونم این روش چقدر مطمئنه در حالت آفلاین؟
و اینکه این روش خطری برای کنسول نداره؟
دوستان من gold wireless headsetرو تازه خریداری اما خیلی چیز ها رو نمیدونم
این هدست نرم افزاری در ps4داره؟
از کجا بفهمیم کامل شارژ شده؟(دوستی گفت رنگش آبی میشه ولی من 4ساعت زدم تو شارژ آبی نشد گاهی اوقات خاموش میشه!اما یک روز کامل رو شارژ نگه میداره)
منظورش از دکمه خاموش و حالت 1 و حالت 2 چیه؟
VSSچیه؟
بیشترین استفاده ی من روی PC Gamingهست تا ps4
رفتم ps4 بخرم فروشنده گفت بازی ها دونه ای 20 تومن میریزه، میخواستم بدونم این روش چقدر مطمئنه در حالت آفلاین؟
و اینکه این روش خطری برای کنسول نداره؟
سلام میشه بگین توی بدترین شرایط چه اتفاقی میوفته ؟؟؟این بازیها هکیه،ممکنه بن شه اکانت و دیگه نتونی بازیهارو بازی کنی، 20 تومن هم زیاد گفته بهت
نخر فعلا اینطور بازیهارو