هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

21km1hss4ubsdy7gt5pl.png

ولی اینو نگاه کن بنظر میاد لیمیت داره . :-s
فکر کنم لیمیتش ساعتیه، من تا حالا به پیغامی بر نخوردم که امروز دیگه نمیتونم آپدیت کنم :-"

Attachments

• upload_2016-4-29_3-50-40.jpeg
    upload_2016-4-29_3-50-40.jpeg
    18.6 KB · مشاهده: 21
  • Like
Reactions: Niitam
با سلام به دوستان
سایت PSNProfile یه مدتی هست که اطلاعات تروفی های بازی رو اپدیت نمیکنه
من هر چی گزینه اپدیت رو میزنم تو سایت اطلاعاتم به روز نمیشه
و برای چند ماه قبل هست
برای دوستان هم این مشکل وجود داره؟

والا من از خود کنسول و قسمت تروفی ها اپدیت میکنم بازیها رو
الان تو کنسول درست نشون میده ولی تو سایت نه
از خود کنسول جای دیگری هم هست که باید تنظیم کنیم؟

اونجا هم باید آپدیت پروفایل بزنی میزنی باز مشکل داره؟

• Like
Reactions: Niitam
اونجا هم باید آپدیت پروفایل بزنی میزنی باز مشکل داره؟
اره
تو خود سایت که میزنم گزینه اپدیت داره و ظاهرا اپدیت میشه ولی نتیجه رو درست نشون نمیده
توی کنسول که اپدیت میزنم همه چیز رو درست نشون میده
حالا نمیدونم مشکل از کجاست

سلام رفقا من یه سوال خیلی ظریف در مورد ریجن و دی ال سی داشتم
اونطوری که دوستان گفتن اگر شما اکانت اصلیتون ریجن ۲ باشه و بازی که میخرید ریجن ۱ باشه با ساخت یک اکانت ریجن ۱ میتونید دی ال سی رو دانلود کنید و بعد در اکانت اصلی (همون ریجن ۲) بازی کنید. خب اگه اینطوره پس در نتیجه ریجن بندی روی اکانت و بازی و دی ال سی هم حتی محدودیتی ایجاد نمیکنه. درسته ؟

سلام رفقا من یه سوال خیلی ظریف در مورد ریجن و دی ال سی داشتم
اونطوری که دوستان گفتن اگر شما اکانت اصلیتون ریجن ۲ باشه و بازی که میخرید ریجن ۱ باشه با ساخت یک اکانت ریجن ۱ میتونید دی ال سی رو دانلود کنید و بعد در اکانت اصلی (همون ریجن ۲) بازی کنید. خب اگه اینطوره پس در نتیجه ریجن بندی روی اکانت و بازی و دی ال سی هم حتی محدودیتی ایجاد نمیکنه. درسته ؟
بله میتونید
درسته محدودیتی ایجاد نمیکنه

• Like
Reactions: Horror
اره
تو خود سایت که میزنم گزینه اپدیت داره و ظاهرا اپدیت میشه ولی نتیجه رو درست نشون نمیده
توی کنسول که اپدیت میزنم همه چیز رو درست نشون میده
حالا نمیدونم مشکل از کجاست

به نظرم مرور گرتو عوض کن یا CTRL+F5 بزن شاید درست شد

سلام دوستان

من 1 مشکلي با ps4 دارم که تا الان جوابي براش پيدا نکردم!!

وقتي ميرم توي setting ---> system storage management بعضي وقتا کل فضاي خالي سيستم 407 گيگ نشون ميده که درست هستش! ولي بعضي وقتا 207 گيگ يا 120 گيگ نشون ميشده و مدام مقدارش هم کم ميشه!! اگر ريست کنم يا change user کنم و با 1 user ديگه وارد بشم اونوقت درست ميشه!!! اين مشکل هم بيشتر وقتي اتفاق ميافته که آنلاين هستم! چيزي هم توي library براي دانلود ندارم! Rebuilt data base هم کردم حتي initialize with system install هم کردم ولي باز هم اين موضوع بعضي وقتا پيش مياد !!! ps4 هم جديد گرفتم و CUH 1216B هستش!!!

کسي همينچين مشکلي داشته تا حالا ؟

یه سول داشتم اگه اکانتی که میگیرم جلوش زده باشه مثلاً Complete Edition و Season Pass و Ultimate Edition وDigital Deluxe Edition دیتای بازی معمولی داشته باشم بازی اجرا میشه یا باید اضافات رو دانلود کنم

یه سوال داشتم که خیلی درگیرم کرده کسی میدنه لطفا تو جواب دادن دریغ نکنه:

من دوستم بازی رو با ریجن ۲ تا یه جایی رفته حالا میخواد دیسک ریجن۱ بخره....
میخواستم بدونم سیوش که برای ریجن ۲ بوده حالا تو دیسک ریجن ۱ هم کار می کنه و میتونه بازیشو ادامه بده یا باید از اول با دیسک ریجن ۱ بازی کنه؟؟؟

ممنون

.

یه سوال داشتم که خیلی درگیرم کرده کسی میدنه لطفا تو جواب دادن دریغ نکنه:

من دوستم بازی رو با ریجن ۲ تا یه جایی رفته حالا میخواد دیسک ریجن۱ بخره....
میخواستم بدونم سیوش که برای ریجن ۲ بوده حالا تو دیسک ریجن ۱ هم کار می کنه و میتونه بازیشو ادامه بده یا باید از اول با دیسک ریجن ۱ بازی کنه؟؟؟

ممنون

.

نه متاسفانه سیو فقط روی بازی ریجن 2 کار میکنه

نه متاسفانه سیو فقط روی بازی ریجن 2 کار میکنه
ای بابا
یه سوال دیگم داشتم:
اگه من یوزر پسورد اکانت دوستم رو بگیرم و بازی رو سیستم خودم بازیش کنم ، بعدش میتونم سیو رو بهش بفرستم و اون بازی رو ادامه بده

دقت کنین اکانت رو تغییر نمیدم ها....رو اکانت خودشم بازی می کنم و میفرستم دوباره تو اکانت خودش ادامه بده

.

ای بابا
یه سوال دیگم داشتم:
اگه من یوزر پسورد اکانت دوستم رو بگیرم و بازی رو سیستم خودم بازیش کنم ، بعدش میتونم سیو رو بهش بفرستم و اون بازی رو ادامه بده

دقت کنین اکانت رو تغییر نمیدم ها....رو اکانت خودشم بازی می کنم و میفرستم دوباره تو اکانت خودش ادامه بده

.

والا من تا حالا همین کاری انجام ندادم :-?

روی اکانت خودشم بازی کنی، بعدا باید سیوهای بازیو از دستگاه خودت کپی کنی روی دستگاه اون. من امتحان نکردم ولی فکر میکنم انجام میشه

• Like
Reactions: HalfLife G
ای بابا
یه سوال دیگم داشتم:

.

والا من تا حالا همین کاری انجام ندادم :-?

روی اکانت خودشم بازی کنی، بعدا باید سیوهای بازیو از دستگاه خودت کپی کنی روی دستگاه اون. من امتحان نکردم ولی فکر میکنم انجام میشه

در مورد سیو دو مطلب مهمه یکی آیدی بازی و دیگری آیدی اکانت (ادرس ایمیل)
شما اگر روی اکانت خود طرف یعنی دوستتون بازی کنید
میتونید اگر سیو داره با فلش بریزید یا روی اکانتش اپلود کنه شما روی دستگاه خودتون خودتون دانلود کنید
و اگر هم نداره بعد از این که بازی کردید و سیو کردید سیو رو با فلش یا از طریق فضای خود شبکه PSN که نیازمند پلاس هست
سیو رو آنلاین اپلود کنید روی اکانتش و اون از داخل اکانتش سیو رو دانلود کنه

به عبارت ساده تر امکان جا به جای سیو یک اکانت از یک دستگاه به دستگاه دیگه با فلش و آپلود روی شبکه میسر هست.

ای بابا
یه سوال دیگم داشتم:

.
با اجازه
طبق قانون Save بازیها ، تغییر کنسول اهمیتی نداره ، نکته مهم اینه که هر Save فقط روی همان اکانت اجرا میشه که در اون ایجاد شده
پس شما میتونید اکانت رو از دوستتون بگیرید ، درون همون اکانت بازی کنید و Save انجام بدبد ، اکانت و Save رو به دوستتون برگردونید و برای اون هم اجرا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or