aliahmadi2
کاربر سایت
فکر کنم لیمیتش ساعتیه، من تا حالا به پیغامی بر نخوردم که امروز دیگه نمیتونم آپدیت کنم
ولی اینو نگاه کن بنظر میاد لیمیت داره .
فکر کنم لیمیتش ساعتیه، من تا حالا به پیغامی بر نخوردم که امروز دیگه نمیتونم آپدیت کنم
ولی اینو نگاه کن بنظر میاد لیمیت داره .
با سلام به دوستان
سایت PSNProfile یه مدتی هست که اطلاعات تروفی های بازی رو اپدیت نمیکنه
من هر چی گزینه اپدیت رو میزنم تو سایت اطلاعاتم به روز نمیشه
و برای چند ماه قبل هست
برای دوستان هم این مشکل وجود داره؟
والا من از خود کنسول و قسمت تروفی ها اپدیت میکنم بازیها رو
الان تو کنسول درست نشون میده ولی تو سایت نه
از خود کنسول جای دیگری هم هست که باید تنظیم کنیم؟
ارهاونجا هم باید آپدیت پروفایل بزنی میزنی باز مشکل داره؟
بله میتونیدسلام رفقا من یه سوال خیلی ظریف در مورد ریجن و دی ال سی داشتم
اونطوری که دوستان گفتن اگر شما اکانت اصلیتون ریجن ۲ باشه و بازی که میخرید ریجن ۱ باشه با ساخت یک اکانت ریجن ۱ میتونید دی ال سی رو دانلود کنید و بعد در اکانت اصلی (همون ریجن ۲) بازی کنید. خب اگه اینطوره پس در نتیجه ریجن بندی روی اکانت و بازی و دی ال سی هم حتی محدودیتی ایجاد نمیکنه. درسته ؟
اره
تو خود سایت که میزنم گزینه اپدیت داره و ظاهرا اپدیت میشه ولی نتیجه رو درست نشون نمیده
توی کنسول که اپدیت میزنم همه چیز رو درست نشون میده
حالا نمیدونم مشکل از کجاست
یه سوال داشتم که خیلی درگیرم کرده کسی میدنه لطفا تو جواب دادن دریغ نکنه:
من دوستم بازی رو با ریجن ۲ تا یه جایی رفته حالا میخواد دیسک ریجن۱ بخره....
میخواستم بدونم سیوش که برای ریجن ۲ بوده حالا تو دیسک ریجن ۱ هم کار می کنه و میتونه بازیشو ادامه بده یا باید از اول با دیسک ریجن ۱ بازی کنه؟؟؟
ممنون
.
ای بابانه متاسفانه سیو فقط روی بازی ریجن 2 کار میکنه
ای بابا
یه سوال دیگم داشتم:
اگه من یوزر پسورد اکانت دوستم رو بگیرم و بازی رو سیستم خودم بازیش کنم ، بعدش میتونم سیو رو بهش بفرستم و اون بازی رو ادامه بده
دقت کنین اکانت رو تغییر نمیدم ها....رو اکانت خودشم بازی می کنم و میفرستم دوباره تو اکانت خودش ادامه بده
.
ای بابا
یه سوال دیگم داشتم:
اگه من یوزر پسورد اکانت دوستم رو بگیرم و بازی رو سیستم خودم بازیش کنم ، بعدش میتونم سیو رو بهش بفرستم و اون بازی رو ادامه بده
دقت کنین اکانت رو تغییر نمیدم ها....رو اکانت خودشم بازی می کنم و میفرستم دوباره تو اکانت خودش ادامه بده
.
والا من تا حالا همین کاری انجام ندادم
روی اکانت خودشم بازی کنی، بعدا باید سیوهای بازیو از دستگاه خودت کپی کنی روی دستگاه اون. من امتحان نکردم ولی فکر میکنم انجام میشه
با اجازهای بابا
یه سوال دیگم داشتم:
.