هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

الان چند روزه یه مشکل مسخره دارم.
دموی بازی the crew رو میخوام دان کنم.
وقتی میزنم واسه دانلود اول توی کنسول میزنه 21 گیگ!!
بعد که میرم سراغ psx کل لینکهایی که بهم میده میشه 14 گیگ،بعد وصلش میکنم به کنسول تا میزنم واسه ادامه، حجم رو نشون میده 9 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو گیگ انتقال میده بعدش دیگه میزنه نمیتونه دانلود کنه!!!
هر کاریش میکنم نمیشه.
گفتم حالا به هر دلیلی این برنامه مشکل داره،با خود کنسول دانلود کنم،دیگه این مشکلات رو ندارم.
فقط یه سئوالی،اگه من با کنسول دان کنم و بعد از یه مدت مثلا هاردش پر بشه،برم یه هارد دیگه بزارم جای این،میتونم این هاردو به همراه بازیهای توش نگه دارم و هر وقت خواستم دوباره بزنمش به کنسول و همون بازیها رو بازی کنم؟

اون که اول توی کنسول میزنه 21 بازی+آپدیته ، بعد یه مقداری که بزاری دانلود شه حجم بازی کم میشه، وقتی که 2 گیگ دانلود شد دیگه ادامه نداد به PSX نگاه کن بهت لینکهای آپدیت بازیو داده باید اونارو هم دانلود کنی بزاری پیش بقیه پارتها

اون که اول توی کنسول میزنه 21 بازی+آپدیته ، بعد یه مقداری که بزاری دانلود شه حجم بازی کم میشه، وقتی که 2 گیگ دانلود شد دیگه ادامه نداد به PSX نگاه کن بهت لینکهای آپدیت بازیو داده باید اونارو هم دانلود کنی بزاری پیش بقیه پارتها
از کجا باید فهمید کدوم اپدیته کدوم بازی؟منظورم لینکهای توی psx.
بعد من وقتی میزنم دانلود ،هم کنسول و خاموش میکنم و هم psx رو میبندم.
یعنی دوباره باید وصل کنم تا دوباره اپدیت بیاد؟!!!
من توی اموزشا چیزی در این مورد ندیدم.
بعد مگه دمو هم اپدیت داره؟!!!!
.......
ممنون میشم اگه کسی اموزش کامل همرا با این ریزه کاریهای برنامه psx رو داره،لینک بزاره.

از کجا باید فهمید کدوم اپدیته کدوم بازی؟منظورم لینکهای توی psx.
بعد من وقتی میزنم دانلود ،هم کنسول و خاموش میکنم و هم psx رو میبندم.
یعنی دوباره باید وصل کنم تا دوباره اپدیت بیاد؟!!!
من توی اموزشا چیزی در این مورد ندیدم.
بعد مگه دمو هم اپدیت داره؟!!!!
.......
ممنون میشم اگه کسی اموزش کامل همرا با این ریزه کاریهای برنامه psx رو داره،لینک بزاره.
لینکایی که Psx بهت میده رو داخل دانلود منیجر کپی کنی راحت متوجه میشی که کدوم دیتا بازی هست و کدوم آپدیت.به این عکس دقت کن

قسمت اول سوال:آپدیتهای بازیها همیشه اسمشون این شکلیه که تو عکس مشخص کردم.اسم دیتاهاشونم همین شکلیه و فقط نام بازیش فرق میکنه.بدست آوردن سایر پارتها رو هم تو آموزش psx نوشته
آپدیت ممکنه مثه این عکس که برا فیفا هست 380مگ باشه یا مثه درایور کلاب 13گیگ باشه که 3تا پارت 4گیگی و یه پارت 1گیگی میشه
قسمت دوم سوال:شما وقتی تو کنسول شروع دانلود رو میزنی همراه لینک دیتا ،لینک آپدیتم بهت میده.کافیه اونارو تو دانلود منیجر کپی کنی تا مشخص بشه کدوم دیتاست و کدوم آپدیت.یکی دوبار اینکارو بکنی دستت میاد که چی به چیه
قسمت سوم سوال:آره.بعضی دموها و بتاها آپدیت دارن.مثه بتای آنچارتد مولتی پلیر
ریزه کاری خاصی نداره.هرچی هست همیناست که تو آموزشش آوردن.فقط هنگام ریختن دیتا روی کنسول حتما دیتا و آپدیت داخل یه پوشه باشن.از قسمت تنظیمات psx هم یه تیکی داره که برا ریختن اتوماتیک دیتا هست.آدرس فولدرو بهش میدی و خودش میریزه وگرنه باید خودت دونه دونه انجام بدی.پس فولدرو بده بهش خودش تا آخر میریزه
بعد از اینکه لینکو بدست آوردی میتونی Psx رو ببندی تا وقتی که دیتا رو دانلود کردی باز کنی.مشکلی نداره
اگه هم یه موقع هایی میبینی یه مقدار دانلود میکنه و ارور میده ببین شماره آپدیت تغییر نکرده.مثلا برای همین دموی آنچارتد مولتی پلیر من آپدیت 1.09 رو گرفتم بعد که خواستم بریزم ارور داد.بعد دیدم آپدیت جدید 1.11 اومده.اینارو هم باید چک کنی اگه میبینی موقع ریختن دیتا ارور میده

سلام بر دوستان.

من این سوال را قبلا هم پرسیدم ولی جواب خاصی نگرفتم.

من 24 گیگابایت هنوز فضای خالی دارم، ولی مشکل اینجاست که قابل استفاده نیست و الان که میخوام فیفا 16 که حجمش 20 گیگ هم نمیشه را تو کنسول بریزم، با پیغام عدم فضای کافی مواجه میشم.

این مشکل از کجاست؟ چون بدجور اعصابمو خرد کرده. ( دوستان حجم بازی هایی که تو لیست دانلودهام هست را هم حساب کردم و با همه این موارد هنوز 24 گیگ فضای خالی دارم )

سلام به دوستان
یه سوال داشتم در مورد این اکانتهای جدید هکی که مد شده
بچه های زیادی دارن استفاده میکنن و همه میگن که مشکلی نداره
خواستم بدونم واقعا اینطوره یا نه؟
اگر یه وقت دارنده اکانت متوجه هک اکانتش بشه ، باعث بن شدن کنسول ما میشه یا بن شدن اکانت ما؟
اینطور که میگن اگر اکانت وارد کنسول ما بشه و اکانت رو اکتیو کنیم دیگه میشه براحتی تا 6 ماه راحت بازی کرد
خلاصه ممنون میشم یه اطلاعات بیشتری در این مورد بدید
با تشکر

سلام به دوستان
یه سوال داشتم در مورد این اکانتهای جدید هکی که مد شده
بچه های زیادی دارن استفاده میکنن و همه میگن که مشکلی نداره
خواستم بدونم واقعا اینطوره یا نه؟
اگر یه وقت دارنده اکانت متوجه هک اکانتش بشه ، باعث بن شدن کنسول ما میشه یا بن شدن اکانت ما؟
اینطور که میگن اگر اکانت وارد کنسول ما بشه و اکانت رو اکتیو کنیم دیگه میشه براحتی تا 6 ماه راحت بازی کرد
خلاصه ممنون میشم یه اطلاعات بیشتری در این مورد بدید
با تشکر
طرف متوجه بشه تا((( این لحظه)) سونی فقط اکانتش رو از روی کنسول شما پاک میکنه یعنی بازی ها قفل میان روشون
تا این لحظه بن شدن همراه با مدرک کنسول نداشتیم
بعنی ی عده ای میگن بن شده دیدم یا شندیم اما نه عکس میزران و نه اطلاعات بیشتری میدن سریع هم عیب میشن
ممکنه تا اخر نسل سونی همنین جوری بمونه
ممکنه همین الان شروع کنه ب اخطار دادن و بن کردن
ولی بنظر من بن کنسول اگر اتفاق بیافته در دفعه اول داعمی نیست و بیشتر ی اخطار هست

سلام دوستان راهی برای گرفتن پلاس رایگان نیست?بعد میشه از یه اکانت دو نفر استفاده کنن برای انلاین?طرف اکانتشو بده من پریماری کنم رو پلی.

دوستان قصد خرید PS4 دارم تعدادی سوال دارم که شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم اگر کسی اطلاعات داره یکی یکی به سوالاتم جواب بده :

1. رجیون ها هیچ تفاوتی نداره درسته؟ از نظر کیفیت و قیمت و ...

2. الان بنده قصد خرید دارم باید به چه نکاتی توجه کنم؟

3. من 2 دسته میخوام! بهتره کنسول 2 دسته بخرم؟ یا تک دسته بخرم و بعد یه دسته دیگه بخرم؟

4. مدل های جدید و قدیمی خیلی فرق دارن؟ منظورم اینه که مدل قدیمی هم باشه مشکلی نیست که؟

5. فکر میکنم وقتی که میخوام حداکثر 3 بازی همزمان داشته باشم هارد 500 برام کافی باشه درسته؟

6. قیمت کنسول تک دسته و 2 دسته الان چطوریاس؟ 500 گیگ البته.

7. چه مدلی باید بخرم الان؟ یا چه مدل هایی؟ منظورم اون شماره ها و حروف هست. چون میخوام از فرد خاصی بخرم بخاطر شرایط خاصی که به من کنسول میده برای همین ممکنه 1 یا 2 مدل داشته باشه فقط و من میخوام ببینم چه مدل هایی خوبه که اگر از اونا نبود خریداری نکنم.

8. در کل چه پیشنهادی دارین؟ مخصوصا که من میخوام کمترین هزینه رو بکنم! نمیخوام هزینم خیلی زیاد بشه چون اونقد استفاده نمیکنم که بخوام 1600 بدم پای کنسول!

خیلی خیلی ممنون میشم یکی یکی جواب بدین بهم

سلام دوستان راهی برای گرفتن پلاس رایگان نیست?بعد میشه از یه اکانت دو نفر استفاده کنن برای انلاین?طرف اکانتشو بده من پریماری کنم رو پلی.

نه فکر نمیکنم دیگه راهی برای گرفتن باشه

آره بدون مشکل میشه اینکارو انجام داد، اکانت رو روی دستگاه اکتیو کنید و از بازی های اکانت هم میتونید به صورت همزمان آنلاین استفاده کنید

دوستان اگه من با کنسول دان کنم و بعد از یه مدت مثلا هاردش پر بشه،برم یه هارد دیگه بزارم جای این،میتونم این هاردو به همراه بازیهای توش نگه دارم و هر وقت خواستم دوباره بزنمش به کنسول و همون بازیها رو بازی کنم؟

دوستان کسی اطلاعی نداره؟

سلام...
مشکلی نداره خرید کنید...

- - -ویرایش - - -

دوستان قصد خرید PS4 دارم تعدادی سوال دارم که شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم اگر کسی اطلاعات داره یکی یکی به سوالاتم جواب بده :

1. رجیون ها هیچ تفاوتی نداره درسته؟ از نظر کیفیت و قیمت و ...

2. الان بنده قصد خرید دارم باید به چه نکاتی توجه کنم؟

3. من 2 دسته میخوام! بهتره کنسول 2 دسته بخرم؟ یا تک دسته بخرم و بعد یه دسته دیگه بخرم؟

4. مدل های جدید و قدیمی خیلی فرق دارن؟ منظورم اینه که مدل قدیمی هم باشه مشکلی نیست که؟

5. فکر میکنم وقتی که میخوام حداکثر 3 بازی همزمان داشته باشم هارد 500 برام کافی باشه درسته؟

6. قیمت کنسول تک دسته و 2 دسته الان چطوریاس؟ 500 گیگ البته.

7. چه مدلی باید بخرم الان؟ یا چه مدل هایی؟ منظورم اون شماره ها و حروف هست. چون میخوام از فرد خاصی بخرم بخاطر شرایط خاصی که به من کنسول میده برای همین ممکنه 1 یا 2 مدل داشته باشه فقط و من میخوام ببینم چه مدل هایی خوبه که اگر از اونا نبود خریداری نکنم.

8. در کل چه پیشنهادی دارین؟ مخصوصا که من میخوام کمترین هزینه رو بکنم! نمیخوام هزینم خیلی زیاد بشه چون اونقد استفاده نمیکنم که بخوام 1600 بدم پای کنسول!

خیلی خیلی ممنون میشم یکی یکی جواب بدین بهم

سلام...
1.خیر
2.بهترین راهنمایی : خرید از جای معتبر
3.تمام کنسولها با یک دسته عرضه میشن.یکی جدا باید خریداری کنید.البته بعضی از باندل ها با دو دسته عرضه میشن که خیلی تعدادشون محدوده.
4.مدل های جدید که اون قسمت براق کنسول مات شده بهترین مدل حال حاظر هست...
5.بله
6.جواب سوال 3
7.جواب سوال 4
8.شما باید 1600 خرج کنید.یک دسته اضافه . حداقل یک بازی + کنسول

- - -ویرایش - - -

دوستان اگه من با کنسول دان کنم و بعد از یه مدت مثلا هاردش پر بشه،برم یه هارد دیگه بزارم جای این،میتونم این هاردو به همراه بازیهای توش نگه دارم و هر وقت خواستم دوباره بزنمش به کنسول و همون بازیها رو بازی کنم؟

سلام...
شما کنسول 4 رو با 3 اشتباه گرفته اید.نیازی به این کار نیست.500 کافیه.اگر هم فضا واستون مهمه خیلی 1 ترا بگیرید.

سلام...
مشکلی نداره خرید کنید...

- - -ویرایش - - -

سلام...
1.خیر
2.بهترین راهنمایی : خرید از جای معتبر
3.تمام کنسولها با یک دسته عرضه میشن.یکی جدا باید خریداری کنید
4.مدل های جدید که اون قسمت براق کنسول مات شده بهترین مدل حال حاظر هست...
5.بله
6.جواب سوال 3
7.جواب سوال 4
8.شما باید 1600 خرج کنید.یک دسته اضافه . حداقل یک بازی + کنسول

- - -ویرایش - - -

سلام...
شما کنسول 4 رو با 3 اشتباه گرفته اید.نیازی به این کار نیست.500 کافیه.اگر هم فضا واستون مهمه خیلی 1 ترا بگیرید.
ممنون.
من کنسولم یک ترا هست.دارم همه بازیهامو به صورت دیجیتالی میگیرم،به خاطر همین پرسیدم.

ممنون.
من کنسولم یک ترا هست.دارم همه بازیهامو به صورت دیجیتالی میگیرم،به خاطر همین پرسیدم.

سلام...
بهتره فیزیکی خرید کنید.این اکانتهایی که اسمشو میزارن هکی و در کل اکثرشون با کردیت کارت هک شده خریداری میشه مفت به دست میارن و با 100% سود میفروشن.
شما اگر فیزیکی خرید کنید بازی ماله خودتونه و هر موقع خاستید میتونید بفروشید.نیازی هم به پر کردن فضای هارد و فشار بیشتر به هارد کنسول و استفاده از این اکانتهایی که بنده اسمشو میزارم دزدی ندارید.شما اگر 100 تومان هم با ضرر بازیتون رو بفروشید بهتر از اینه که بازی بخرید 70 تا 100 تومان و مشتری اول آخرش هم خودتون باشید و هیچ شکی هم نیست که یک روز قفل خواهد شد.انگار هم پولتون رو ریختید دور.و این حرفی هم که بعضی دوستان میزنند که میگن بازی تو ایران گرونه من اصلا باهاشون موافق نیستم.برای خارج از ایران هم قیمتش همینه و یه مقدار قیمت سنگینه برای همه کشورها.مغازهدار عمده خرید میکنه مثله من و شما یکی خرید نمیکنه برای همین به مراتب کمتر واسشون آب میخوره.باز هم در مورد این اکانتها باید بگم که یک روز این راه بسته خواهد شد و چه بسا سونی کنسولها رو بن کنه.و همونطور که میدونید فقط 120 اکانت میشه روی کنسول رجیستر کرد و حتی اگر اکانتها رو پاک کنید سرور سونی دیگه اجازه ثبت اکانت روی کنسول به شمارو نخواهد داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or