هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من اکانتم روی کنسول برادرم اکتیو هست و به صورت مشترک از بازیهای دیجیتالی که از استور خریدم استفاده میکنیم
اگر بخوام میتونم اکانتم رو مجدد روی کنسول خودم اکتیو کنم یا نه؟
اینطور که دوستان میگن برای اکتیو یا دی اکتیو کردن اکانتی محدودیت داریم درسته؟
مثلا یکی از دوستان در بالا گفته هر 6 ماه یکبار میشه دی اکتیو کرد؟
در این مورد توضیح میدید ؟
با تشکر

سلام...
بهتره فیزیکی خرید کنید.این اکانتهایی که اسمشو میزارن هکی و در کل اکثرشون با کردیت کارت هک شده خریداری میشه مفت به دست میارن و با 100% سود میفروشن.
شما اگر فیزیکی خرید کنید بازی ماله خودتونه و هر موقع خاستید میتونید بفروشید.نیازی هم به پر کردن فضای هارد و فشار بیشتر به هارد کنسول و استفاده از این اکانتهایی که بنده اسمشو میزارم دزدی ندارید.شما اگر 100 تومان هم با ضرر بازیتون رو بفروشید بهتر از اینه که بازی بخرید 70 تا 100 تومان و مشتری اول آخرش هم خودتون باشید و هیچ شکی هم نیست که یک روز قفل خواهد شد.انگار هم پولتون رو ریختید دور.و این حرفی هم که بعضی دوستان میزنند که میگن بازی تو ایران گرونه من اصلا باهاشون موافق نیستم.برای خارج از ایران هم قیمتش همینه و یه مقدار قیمت سنگینه برای همه کشورها.مغازهدار عمده خرید میکنه مثله من و شما یکی خرید نمیکنه برای همین به مراتب کمتر واسشون آب میخوره.باز هم در مورد این اکانتها باید بگم که یک روز این راه بسته خواهد شد و چه بسا سونی کنسولها رو بن کنه.و همونطور که میدونید فقط 120 اکانت میشه روی کنسول رجیستر کرد و حتی اگر اکانتها رو پاک کنید سرور سونی دیگه اجازه ثبت اکانت روی کنسول به شمارو نخواهد داد.
با حرفتون کاملا موافقم.اصلا قصد خرید این اکانتها رو ندارم.واقعا این کار دزدی هست.هیچ اسم دیگه ای هم نمیشه روش گذاشت.
میخوام از خود استور قانونی خرید کنم.
منتها فقط وقتهایی که تخفیف میخوره.زیادم اهل خرید و فروش بازی نیستم.شاید زیاد اقتصادی نباشه،اما خوب اینطوریه دیگه
به خاطر همینم در مورد هارد سئوال کردم

من اکانتم روی کنسول برادرم اکتیو هست و به صورت مشترک از بازیهای دیجیتالی که از استور خریدم استفاده میکنیم
با تشکر

سلام...
شما همین الان هم میتونید اکتیو یا دی اکتیو کنید هیچ مشکلی نداره...
در مورد پاسخ بقیه دوستان به سوالات نظری نمیتونم بدم... ( در مورد 6 ماه )

بهتره فیزیکی خرید کنید.این اکانتهایی که اسمشو میزارن هکی و در کل اکثرشون با کردیت کارت هک شده خریداری میشه مفت به دست میارن و با 100% سود میفروشن.
شما اگر فیزیکی خرید کنید بازی ماله خودتونه و هر موقع خاستید میتونید بفروشید.نیازی هم به پر کردن فضای هارد و فشار بیشتر به هارد کنسول و استفاده از این اکانتهایی که بنده اسمشو میزارم دزدی ندارید.شما اگر 100 تومان هم با ضرر بازیتون رو بفروشید بهتر از اینه که بازی بخرید 70 تا 100 تومان و مشتری اول آخرش هم خودتون باشید و هیچ شکی هم نیست که یک روز قفل خواهد شد.انگار هم پولتون رو ریختید دور.و این حرفی هم که بعضی دوستان میزنند که میگن بازی تو ایران گرونه من اصلا باهاشون موافق نیستم.برای خارج از ایران هم قیمتش همینه و یه مقدار قیمت سنگینه برای همه کشورها.مغازهدار عمده خرید میکنه مثله من و شما یکی خرید نمیکنه برای همین به مراتب کمتر واسشون آب میخوره.باز هم در مورد این اکانتها باید بگم که یک روز این راه بسته خواهد شد و چه بسا سونی کنسولها رو بن کنه.و همونطور که میدونید فقط 120 اکانت میشه روی کنسول رجیستر کرد و حتی اگر اکانتها رو پاک کنید سرور سونی دیگه اجازه ثبت اکانت روی کنسول به شمارو نخواهد داد.
من اصلا کاری به اکانت اصلی و اورجینال ندارم
متاسفانه یه عده میان اینجا و یه حرفهای میزنن که بیشتر شبیه شعاره تا عمل.
طرف میاد میگه بازی هکی بخری یعنی دزدی ولی تا حالا شده همون طرف بیاد بگه ویندوزی که استفاده میکنه یا فیلم و سریالی که دانلود میکنه اورجینال هست یا خیر؟
همین دوستانی که میان میگن بازی هکی دزدیه مطمئنا دارن از ویندوزهای کپی استفاده میکنن
به نظرتون اگر بازی هکی دزدی باشه استفاده از ویندوز غیر قانونی دزدی نیست؟
دانلود فیلم و سریالهای روز دنیا که هنوز تو پرده سینمای جهان هستند دزدی نیست؟
خب اگر اون دزدی باشه اینم میشه دزدی دیگه درسته؟دزدی دزدیه دیگه . کم و زیاد نداره که .
پس خواهشا این موضوع هک رو با دزدی و این مسائل قاطی نکنید

چطور اون زمان که کنسول PS3 هک شد و همه از کنسول کپی خور استفاده کردن کسی صحبتی از دزدی نکرد؟
چطور همون زمان همین دوستان از کنسول هکی استفاده کردن؟
یعنی اون کسانیکه از کنسول کپی استفاده کردن همه دزد بودن؟

پس لطفا بجای شعار دادن کمی عمل کنید .
الکی به مردم انگ دزدی نزنید .

در مورد این بحث اکانتهای هکی هم مطمئن باشید دست خود سونی توی این موضوع هست وگرنه براحتی میتونه جلوی اینکار رو بگیره ولی چرا نمیکنه؟
یعنی سواد و دانش برنامه نویسان سونی از 4 تا هکر کمتره که نتونن جلوی این موضوع رو بگیرن؟
صد در صد خود سونی زیر این موضوع پنهان شده و منافعی داره که ماها متوجه نخواهیم شد

با تشکر

من اصلا کاری به اکانت اصلی و اورجینال ندارم
متاسفانه یه عده میان اینجا و یه حرفهای میزنن که بیشتر شبیه شعاره تا عمل.
طرف میاد میگه بازی هکی بخری یعنی دزدی ولی تا حالا شده همون طرف بیاد بگه ویندوزی که استفاده میکنه یا فیلم و سریالی که دانلود میکنه اورجینال هست یا خیر؟
همین دوستانی که میان میگن بازی هکی دزدیه مطمئنا دارن از ویندوزهای کپی استفاده میکنن
به نظرتون اگر بازی هکی دزدی باشه استفاده از ویندوز غیر قانونی دزدی نیست؟
دانلود فیلم و سریالهای روز دنیا که هنوز تو پرده سینمای جهان هستند دزدی نیست؟
خب اگر اون دزدی باشه اینم میشه دزدی دیگه درسته؟دزدی دزدیه دیگه . کم و زیاد نداره که .
پس خواهشا این موضوع هک رو با دزدی و این مسائل قاطی نکنید

چطور اون زمان که کنسول PS3 هک شد و همه از کنسول کپی خور استفاده کردن کسی صحبتی از دزدی نکرد؟
چطور همون زمان همین دوستان از کنسول هکی استفاده کردن؟
یعنی اون کسانیکه از کنسول کپی استفاده کردن همه دزد بودن؟

پس لطفا بجای شعار دادن کمی عمل کنید .
الکی به مردم انگ دزدی نزنید .

در مورد این بحث اکانتهای هکی هم مطمئن باشید دست خود سونی توی این موضوع هست وگرنه براحتی میتونه جلوی اینکار رو بگیره ولی چرا نمیکنه؟
یعنی سواد و دانش برنامه نویسان سونی از 4 تا هکر کمتره که نتونن جلوی این موضوع رو بگیرن؟
صد در صد خود سونی زیر این موضوع پنهان شده و منافعی داره که ماها متوجه نخواهیم شد

با تشکر

صحبتهای شما هیچ ربطی به حرفهای بنده نداشت.
1.در مورد ویندوز باید بگم کرک شدست نه هک شده. و شما هنوز فرق این دو رو نمیدونی وراجبش نطر میدی.( هیچ ربطی به دزدی نداره )
2.در مورد فیلم یا سریال هم کدوم یک از سینماهای ایران پخش میکنن تا بنده برم تماشا کنم !!! وبنده تا کی منتظر بمونم تا یتونم فیلم بلوری اورجینال مد نظرم رو پیدا کنم!!!!
3.کنسول پلی 3 هک شد و اسمش اصلا دزدی نیست.این ضعفی بود که سیستم عامل کنسول داشت.

دزدی یعنی اکانت یا حساب کردیت یه بنده خدا رو کش یرن و به 30 40 نفر بفروشن.بله. من اسم این کار رو میزارم دزدی و شما اسمشو هرچیزی که دوست داری میتونی بزاری...

در مورد اینکه سونی پشت این ماجراست خنده داره حرفت.اکانتی که هک میشه چه ربطی به سونی داره؟!!! یا اکانتی که با کردیت کارت هک شده بازی روش خریداری میشه باز چه ربطی به سونی داره؟!!!!بدون حتی لحظه ای فکر کردن به این صحبتها فقط نشستی کپی پیست کردی.بحث رو با بنده ادامه نده واز بقیه هم حرف نزن بدون فکر کردن...

آخرین ویرایش:
با تشکر
هر شش ماه یکبار از طریق سایت سونی
هر روز و هر ساعت بدون محدودیت از طریق خود کنسولی که اکانت روش اکتیو هست

سلام...
مشکلی نداره خرید کنید...

- - -ویرایش - - -

سلام...
1.خیر
2.بهترین راهنمایی : خرید از جای معتبر
3.تمام کنسولها با یک دسته عرضه میشن.یکی جدا باید خریداری کنید.البته بعضی از باندل ها با دو دسته عرضه میشن که خیلی تعدادشون محدوده.
4.مدل های جدید که اون قسمت براق کنسول مات شده بهترین مدل حال حاظر هست...
5.بله
6.جواب سوال 3
7.جواب سوال 4
8.شما باید 1600 خرج کنید.یک دسته اضافه . حداقل یک بازی + کنسول

- - -ویرایش - - -

سلام...
شما کنسول 4 رو با 3 اشتباه گرفته اید.نیازی به این کار نیست.500 کافیه.اگر هم فضا واستون مهمه خیلی 1 ترا بگیرید.

مرسی بابت راهنمایی
من کنسول رو خریداری کردم 1280 با یه دسته اضافه که میشه حدود 1460
میخوام حدود 2-3 تا بازی تهیه کنم! پیشنهاد شما چیه؟
یه فوتبال میخوام احتمالا یه بازی فایتینگ که خب MK رو تهیه میکنم و یک بازی تک نفره دیگه! پیشنهاد شما برای اون بازی تک نفره و فوتبال چی هست؟

سلام...
ب این حرفی هم که بعضی دوستان میزنند که میگن بازی تو ایران گرونه من اصلا باهاشون موافق نیستم.برای خارج از ایران هم قیمتش همینه و یه مقدار قیمت سنگینه برای همه کشورها.مغازهدار عمده خرید میکنه مثله من و شما یکی خرید نمیکنه برای همین به مراتب کمتر واسشون آب میخوره
اول از همه بگم نمیخوام بگم برین اکانت هک شده ی بنده خدا رو بخرین
/
/

حرفتان ب شدت رد میشه بازی توی کشور مثل امریکا ب پول ما میشه حدود ۱۵-۲۰ هزار تومان
این صفحه ب عنوان مدرک در سال ۲۰۱۳
الف - تفاوت حقوق کارگر آمریکایی با کارگر ایرانی
به این ترتیب کارگران امریکایی براساس محاسبه نرخ دلار به تومان سالیانه ۱۲۲ میلیون و ۶۱۶ هزار تومان حقوق می گیرند(حدود ۴۰ هزار دلار). میزان درآمد سالیانه کارگران ایرانی نیز (براساس محاسبه حداقل حقوق و مزایا در صورتی که به عدد ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان برسد.) ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که با عیدی پایان سال به ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می رسد.
حقوق پایین ترن قشر جامعه در امریکا ۱۳ برار بیشتر از همان قشر در ایران هست
یعنی بازی ۲۴۰در ایران توی امریکا میشه ۲۰ تومن!!!!!!
مطمعا اگر سونی توی ایران استور میزد حتی اگر ۱۰۰ تومن هم بازی هاش رو میداد خیلی ها دنبال هکی نمیرفتند

.
.
1.در مورد ویندوز باید بگم کرک شدست نه هک شده. و شما هنوز فرق این دو رو نمیدونی وراجبش نطر میدی.( هیچ ربطی به دزدی نداره )
با این کار حق شرکت ماکروسافت رو میدزدیم بلاخره کلی برنامه نویس و متخصص شب و روز کار میکنن تا ی ویندوز ساخته بشه!
مثل این مینونه بریم از فروشگاه رسمی سونی ی بازی کش بریم بگیم این مال سونی هست مال ی فردی نیست اشکالی نداره!!!!!
3.کنسول پلی 3 هک شد و اسمش اصلا دزدی نیست.این ضعفی بود که سیستم عامل کنسول داشت.

یعنی مثلا در پراید هم که با ی سیخ باز میشه بدزدیم بگیم اشکالی نداره سیستم امینتی پراید ضعیفه؟؟

دوست عزیز قصد جدل ندارم ولی قبول کنید که دلایل منطقی نیاوردین

- - -ویرایش - - -

مرسی بابت راهنمایی
من کنسول رو خریداری کردم 1280 با یه دسته اضافه که میشه حدود 1460
میخوام حدود 2-3 تا بازی تهیه کنم! پیشنهاد شما چیه؟
یه فوتبال میخوام احتمالا یه بازی فایتینگ که خب MK رو تهیه میکنم و یک بازی تک نفره دیگه! پیشنهاد شما برای اون بازی تک نفره و فوتبال چی هست؟
۱۰۰۰۰۰ درصد gta v رو بخرید واقعا از بهریتن بازی های نسل هست

اول از همه بگم نمیخوام بگم برین اکانت هک شده ی بنده خدا رو بخرین
/
/

حرفتان ب شدت رد میشه بازی توی کشور مثل امریکا ب پول ما میشه حدود ۱۵-۲۰ هزار تومان
این صفحه ب عنوان مدرک در سال ۲۰۱۳
الف - تفاوت حقوق کارگر آمریکایی با کارگر ایرانی

حقوق پایین ترن قشر جامعه در امریکا ۱۳ برار بیشتر از همان قشر در ایران هست
یعنی بازی ۲۴۰در ایران توی امریکا میشه ۲۰ تومن!!!!!!
مطمعا اگر سونی توی ایران استور میزد حتی اگر ۱۰۰ تومن هم بازی هاش رو میداد خیلی ها دنبال هکی نمیرفتند

.
.

با این کار حق شرکت ماکروسافت رو میدزدیم بلاخره کلی برنامه نویس و متخصص شب و روز کار میکنن تا ی ویندوز ساخته بشه!
مثل این مینونه بریم از فروشگاه رسمی سونی ی بازی کش بریم بگیم این مال سونی هست مال ی فردی نیست اشکالی نداره!!!!!

یعنی مثلا در پراید هم که با ی سیخ باز میشه بدزدیم بگیم اشکالی نداره سیستم امینتی پراید ضعیفه؟؟

دوست عزیز قصد جدل ندارم ولی قبول کنید که دلایل منطقی نیاوردین

- - -ویرایش - - -

۱۰۰۰۰۰ درصد gta v رو بخرید واقعا از بهریتن بازی های نسل هست

والا این بازی رو من روی PC ارجینال دارم و خوردمش کلا! :دی
پیشنهاد دیگه؟ برای فوتبال چی پیشنهاد میکنید؟

اگه بازی فریز نمیشه که نه مشکل نداره و یه باگِ، شما برو سیو بازی و دیتا بازیو پاک کن کلا از اول شروع کن به بازی فکر کنم درست میشه

بله کاری که گفتید کردم دوست عزیز مشکل حل شد پس آپدیت های بازی واسه چی هست؟؟مثلا بلاد بورن نزدیک 10 گیگ آپدیت داره ولی اوردر 100 مگ!!!

سلام دوستان

برای آپدیت GTA V یا Wit*cher3 باید اخرین اپدیت رو دانلود کرد یا همه ی اپدیت هارو باید به ترتیب انجام داد ؟

مثلا اخرین اپدیت ویچر 16 گیگه ! چند تا اپدیت هم قبلش داشته که اونا حدود 8 گیگ بودن

بعد این حجم از اپدیت رو چجوری باید دانلود کرد ؟ جایی هست که بفروشن تهران ؟

ممنون

بله کاری که گفتید کردم دوست عزیز مشکل حل شد پس آپدیت های بازی واسه چی هست؟؟مثلا بلاد بورن نزدیک 10 گیگ آپدیت داره ولی اوردر 100 مگ!!!

این آپدیت بازی کدود 400مگابایت هست واسه آنلاین بازیه، اگه بخای قسمت داستانی بازی کنی تاثیر چندانی نداره، البته بیشتر آپدیت ها واسه حل شدن باگ های بازیه ، فگه بتونی آپدیت کنی که قاعدتا بهرته :)

آره آپدیت بازیها با هم فرق داره، اگه بخاین آنلاین بازی کنید همیشه مجبورید آخرین آپدیت رو داشته باشید

سلام دوستان

برای آپدیت GTA V یا Wit*cher3 باید اخرین اپدیت رو دانلود کرد یا همه ی اپدیت هارو باید به ترتیب انجام داد ؟

مثلا اخرین اپدیت ویچر 16 گیگه ! چند تا اپدیت هم قبلش داشته که اونا حدود 8 گیگ بودن

بعد این حجم از اپدیت رو چجوری باید دانلود کرد ؟ جایی هست که بفروشن تهران ؟

ممنون

اگه مثلا قبلا آپدیت کردی بازیو دوباهر آپدیت جدید اومده باشه بهتره با دستگاه آپدیت کنید که فقط آپدیت آخر رو بگیرید، ولی اگر با PSX بخاین بگیرین باید کلا همه آپدیت هارو دانلود کنید که حجمش خیلی زیاد میشه

توی اینترنت بگردی خیلی ها هستن که دیتای بازی ها رو میفروشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or