هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چند تا اکانت رو کنسول میشه درست کرد ؟! و کلا چند تاش همزمان میتونه پرایمری باشه؟!

سلام...

کلا 120 اکانت روی کنسول امکان رجیستر داره.بیشتر امکانش نیست.حتی اگر اکانتهای قبلی را پاک کنید...

- - -ویرایش - - -

سلام به دوستان
من يك هدست parrot zik دارم و ميخواستم از طريق بلوتوث به ps4 متصل كنيم. تو قسمت ديوايسس شناسايى ميكنه هدست رو ولى pair نميشه هر كارى ميكنم. يه سرچ هم كردم سايت هاى خارجى كساى ديگه هم نتونستند و راهكارى نداشتند جز اينكه مستقيما از طريق كنترلر با سيم وصل كنم. بنظرم خيلى مسخره مياد. واقعا نميشه هدست بلوتوثى رو به كنسول متصل كرد؟!

سلام...
خیر نمیشه.قبلا میشد اما با آپدیتهایی که اراعه شد فقط امکان استفاده از هدست های شرکت سونی امکان پذیره.

- - -ویرایش - - -

بازی دیجیتالی life is strange (کل اپیزوداش) رو میخوام بخرم.
باید PSN Card چند دلاری جهت انجام این کار بگیرم و تو کدوم استور قیمتش مناسبتره؟

سلام...
قیمت را در استور جویا شید بعد اقدام به خرید گیفت کارت کنید.استور آمریکا مناسبترین قیمت رو داره.

سلام دوستان
نمیدونم جایی سوالم اینجا هست یا نه
من واسه عید میخوام یه بازی فوتبال بگیرم
حالا سوالم اینه چی بگیرم pes یا fifa
کدومش رو بگیرم ؟14 , 15 , 16 ؟
خودم اصلا وقت بازی ندارم
اینم واسه عید میخوام
از نظر قیمت هم خیلی مشکل خاصی ندارم
میدونم بین pes بازها و fifa بازهای عزیز خیلی تعصب وجود داره . ولی ممنون میشم بدون تعصب راهنمایی کنین

سلام دوستان
نمیدونم جایی سوالم اینجا هست یا نه
من واسه عید میخوام یه بازی فوتبال بگیرم
حالا سوالم اینه چی بگیرم pes یا fifa
کدومش رو بگیرم ؟14 , 15 , 16 ؟
خودم اصلا وقت بازی ندارم
اینم واسه عید میخوام
از نظر قیمت هم خیلی مشکل خاصی ندارم
میدونم بین pes بازها و fifa بازهای عزیز خیلی تعصب وجود داره . ولی ممنون میشم بدون تعصب راهنمایی کنین
فیفا ی فوتبال حرفه ای هست باید چند هفته با چند ماه بازی کنی تا بتونی خوب و با کیفیت بازی کنی
پی ای اس ی کمی اماتور تره و راحت تر میشه بازی کرد
نظر شخی من اینه که فیفا ۱۶ گرافیک بهتر و طبیعی تری داره
موفق باشی

بازی دیجیتالی life is strange (کل اپیزوداش) رو میخوام بخرم.
باید PSN Card چند دلاری جهت انجام این کار بگیرم و تو کدوم استور قیمتش مناسبتره؟
بازیش قسمت اولش رایگانه که میتونی همین الان ام دانلودش کنی قسمت های بعدی روی هم 20 دلار میشن
والا اکثر فروشگاه ها قیمت psn card هاشون یکیه تفاوت قیمیت کمی دارند فوقش 2 - 3 تومن فقط از فروشگاه معتبر با تحویل انی بگیری بهتره
ویرایش : اشتباه شد قسمت اولش دمو رایگان داره ولی بازم همه قسمتاش 20 دلاره

دوستان من یه فروشگاه گیفت کارت پیدا کردم(اینترنتی) که قیمتش تقریبا 20الی 30تومن از بقیه جاها پایینتره.
مثلا 50 دلاری رو میده 170 ،البته نوشته به همراه اسکن کارت میده.
این قیمتش عادیه؟
من ازشون پرسیدم میگن به خاطر اینکه ما عمده میخریم و شرکت بهمون تخفیف میده.
البته فقط گیفت ps نمیفروشه،انواع و اقسام گیفت میده.
نظرتون چیه؟

وقتی یه دیسک بازی کارکرده میخریم وقتی وارد درایو میکنیم اول بازی رو هارد دستگاه نصب میشه بعد وارد بازی میشیم زمانیکه کامل نصب میشه میشه مطمئن شد که دیسک کاملا سالمه؟؟

وقتی یه دیسک بازی کارکرده میخریم وقتی وارد درایو میکنیم اول بازی رو هارد دستگاه نصب میشه بعد وارد بازی میشیم زمانیکه کامل نصب میشه میشه مطمئن شد که دیسک کاملا سالمه؟؟

بیشتر بازی ها اینطوری میشه فهمید درست هست یا نه، ولی واسه من بازی GTA V نصب شد توی لودینگ اول بازی روی 50% گیر میکرد، چندین بار هم پاک کردم دوباره نصب کردم، معلوم شد دیسک مشکل داشت

بهتره وارد بازی بشید و منوی اول بازیو ببینید حداقل :d

بازیش قسمت اولش رایگانه که میتونی همین الان ام دانلودش کنی قسمت های بعدی روی هم 20 دلار میشن
والا اکثر فروشگاه ها قیمت psn card هاشون یکیه تفاوت قیمیت کمی دارند فوقش 2 - 3 تومن فقط از فروشگاه معتبر با تحویل انی بگیری بهتره
ویرایش : اشتباه شد قسمت اولش دمو رایگان داره ولی بازم همه قسمتاش 20 دلاره

مرسی. فقط متوجه شدم نسخه فیزیکی هم داره که نوش دور و بر 150 تومنه.
فیزیکیش رو بخرم بعد دو ماه چقدر میشه بفروشم؟
برای این دارم میپرسم چون نسخه فیزیکیش فکر کنم یه ماه و نیمه اومده و هنوزم قیمتش چندان واقعی نیست (پک معمولی فیزیکیش 29 دلاره میدن 150 دیگه خودتون حساب کنین)
میترسم بخره بدجور بخوره تو سرش منم که کاسب نیستم و گیمرم:دی
یه راهنمایی در این زمینه کنین حساب کنم چیکار کنم ممنون میشم:دی

سلام دوستان
بعد از یکسال این اولین باره که به یه مشکل برخوردم
اونم اینه که وسط بازی uncharted collection کرش کرد و بعد دوباره رفتم تو بازی دیدم سیو بازی خراب شده
Firmware کنسول هم به اخرین ورژن اپدیته
راه حل این مشکل چیه ؟
  • Like
Reactions: rezagoli
بیشتر بازی ها اینطوری میشه فهمید درست هست یا نه، ولی واسه من بازی GTA V نصب شد توی لودینگ اول بازی روی 50% گیر میکرد، چندین بار هم پاک کردم دوباره نصب کردم، معلوم شد دیسک مشکل داشت

بهتره وارد بازی بشید و منوی اول بازیو ببینید حداقل :d

منوی اول بازی اومده تو لست اف اس ولی یه جا بازی گیر میکنه ریستارت میکنی میشه بقیه بازیرو بری آپدیت 1.06لست اف اس اومده دانلود کنم رو کنسول مشکل حل میشه؟؟

کجای بازی گیر میکنه؟ توی قسمت آنلاین؟

نه اول بازی که میره دروازه بازرسی میگه کلید جلوی R رو با ضبدر همزمان بزنید برای فرار کلیدها کار نمیکنه ولی تصویر متحرکه فریز نمیشه بعد باید منو رو بزنم ریستارت کنم تا بقیه بازی دکمه ها کار کنه!!خیلی عجیبه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or