هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من دوستم اکانت هکی میخر 12تومن بعد انلاین هم بازی میکنه.این چجوریه؟؟قضیه این اکانت های ظرفیت 1،2،3چیه؟؟
دوستان پیرو این سوال قبلیم.قضیه نصب بازی چیه؟؟الان تبلیغ میکنن.ریختن دیتا چجوریاست قیمتا خوبه.

دوستان پیرو این سوال قبلیم.قضیه نصب بازی چیه؟؟الان تبلیغ میکنن.ریختن دیتا چجوریاست قیمتا خوبه.
سلام به نظرمن از لحاظ اخلاقی و وجدانی استفاده از این جور اکانتها درست نیست و دور از وجدان هستش

قسمت بعدی سوالتون،شما وقتی بازی رو دیجیتالی میخرید باید دیتای بازی رو تو کسنول کپی کنید تا بازی اجرا بشه
مثلا من need for speed رو به صورت دیجیتالی خریدم
دیتاشو از این تایپیک که حدودا 20 گیگ بود دانلود کردم
حالا باید با استفاده از ابزاری این دیتا رو تو کنسول کپی کنید،تا بازی اجرا بشه .آموزشش در لینک زیر موجوده :
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

• Like
Reactions: rezagoli
نه اول بازی که میره دروازه بازرسی میگه کلید جلوی R رو با ضبدر همزمان بزنید برای فرار کلیدها کار نمیکنه ولی تصویر متحرکه فریز نمیشه بعد باید منو رو بزنم ریستارت کنم تا بقیه بازی دکمه ها کار کنه!!خیلی عجیبه!!

کلید جلوی R؟ یعنی چی؟ میتونی یه عکس بگیری

دریک کلام به درد نمیخوره.
این بازیا فرض کنیم ارزون باشه بعدش میخواین به کی بفروشین؟ بعد چند ماه هم که بازیا دی اکتیو میشه و اینطوری پولتون الکی پریده. هزینه دانلود یا خرید دیتا رو هم حساب کنین.
بعد با اینکه درست خبر ندارم ولی انگار تو این اکانتها هر جور بازی ای هست مثلا ممکنه نصف بازیاش رو اصلا لازم نداشته باشین
در کل اکانت خوب بخواین+هزینه دانلود یا خرید دیتا چندانم کم نمیشه خب یکم بیشتر روش بذارین یه چیز همیشگی بخرین که برگشت مال هم داشته باشین. (نسخه شیکِ فیزیکی نو یا دست دو)
بهترین کار اینه دو سه تا بازی فیزیکی بگیرین تموم کردین بفروشین بازیای دیگه... راحت و شیک.
پول زیادیم نمیخواد همین الان با 100 تومنم میشه بازی فیزیکی آک خرید و حتی کمتر.
ضمنا همونطور که دوستان محترم فرمودن، این کار از لحاظ وجدانی و اخلاقی اشتباهه، دیگه یه مشت فروشنده محلوم الحال تبلیغ میکنن خودتون تا آخرشو بخونید. شورشو دراوردن این افراد، جدیدا شنیدم میگن کنسولا بعضیاشون آنلاین میشن بعضیها فقط آفلاینن و چرت و پرتای دیگه!
بیاید همگی اکانتهای هکی رو تحریم کنیم. راحت حتی با 200 تومن میشه دو تا بازی فیزیکی خوب دست دوم یا حتی نو خرید. خریدن فیزیکی کاریه که خودم کردم و دارم لذت هم میبرم...

دریک کلام به درد نمیخوره.
این بازیا فرض کنیم ارزون باشه بعدش میخواین به کی بفروشین؟ بعد چند ماه هم که بازیا دی اکتیو میشه و اینطوری پولتون الکی پریده. هزینه دانلود یا خرید دیتا رو هم حساب کنین.
بعد با اینکه درست خبر ندارم ولی انگار تو این اکانتها هر جور بازی ای هست مثلا ممکنه نصف بازیاش رو اصلا لازم نداشته باشین
در کل اکانت خوب بخواین+هزینه دانلود یا خرید دیتا چندانم کم نمیشه خب یکم بیشتر روش بذارین یه چیز همیشگی بخرین که برگشت مال هم داشته باشین. (نسخه شیکِ فیزیکی نو یا دست دو)
بهترین کار اینه دو سه تا بازی فیزیکی بگیرین تموم کردین بفروشین بازیای دیگه... راحت و شیک.
پول زیادیم نمیخواد همین الان با 100 تومنم میشه بازی فیزیکی آک خرید و حتی کمتر.
ضمنا همونطور که دوستان محترم فرمودن، این کار از لحاظ وجدانی و اخلاقی اشتباهه، دیگه یه مشت فروشنده محلوم الحال تبلیغ میکنن خودتون تا آخرشو بخونید. شورشو دراوردن این افراد، جدیدا شنیدم میگن کنسولا بعضیاشون آنلاین میشن بعضیها فقط آفلاینن و چرت و پرتای دیگه!
بیاید همگی اکانتهای هکی رو تحریم کنیم. راحت حتی با 200 تومن میشه دو تا بازی فیزیکی خوب دست دوم یا حتی نو خرید. خریدن فیزیکی کاریه که خودم کردم و دارم لذت هم میبرم...
با ۲۰۰ میشه هیتمن و دیویژن خزید تا بریم بخریم
دیسک اصلا بصرفه نیست مگر واسه کسی که بخواد بازی های تابستون گذشته مثل ویچر بتمن متال گیر بازی کنه
بهترن راه شرینگ قانونی ظرفیت ۲ هست همین الان با ۲۰۰ میشه جفت بازی های بالا رو خرید

- - -ویرایش - - -

من دوستم اکانت هکی میخر 12تومن بعد انلاین هم بازی میکنه.این چجوریه؟؟قضیه این اکانت های ظرفیت 1،2،3چیه؟؟
خودت داری میگی هکی میخره
چیزی که هک بشه هزینه ای پاش نمیدن بخاطر همین ارزون بقیه توضیحات دوستان بالا دادن

دیسک اصلا بصرفه نیست مگر واسه کسی که بخواد بازی های تابستون گذشته مثل ویچر بتمن متال گیر بازی کنه
بهترن راه شرینگ قانونی ظرفیت ۲ هست همین الان با ۲۰۰ میشه جفت بازی های بالا رو خرید
من ترجیح میدم اصلا بازیهای لانچ رو بازی کنم ولی هکی نخرم. ضمنا همون 200 رو طرف بده یه بازی جدید بگیره نو یا دست دوم.
روی پلی3 هم اریج میزدم گاهی اوقات فقط یه بازی داشتم و هیچم ضرر نکردم و کل انحصاریهای خود کنسول + مولتی های تاپ رو تجربه کردم. تو خارجشم کیلویی بازی نمیخرن مثلا همین دیویژن و هیتمن چندان آش دهن سوزی نیستن جز برای فنهای خود هیتمن و عاشقان یوبی سافت. البته این نظر منه به نظر کسایی که کل بازیا رو میخوان تجربه کنن هم احترام میذارم. ولی برای من فقط انحصاریای سونی و مولتیهای AAA مهمن بازی کنم.
شیرینگ قانونی هم تا جایی که شنیدم باز در اصل غیرقانونیه...
من که نمیدونم چه کاریه آخه 200 آدم میده فوقش راحت یه بازی فیزیکی میخره یکی دو ماه بعد میفروشه بازی بعد.
خیلی از بازیها هم هستن میشه یکی دو هفته ای تموم کرد که اونا رو میشه اجاره کنیم

- - -ویرایش - - -

خودت داری میگی هکی میخره
چیزی که هک بشه هزینه ای پاش نمیدن بخاطر همین ارزون بقیه توضیحات دوستان بالا دادن
ممنون از شما وهمگی دوستان.این ظرفیت 2 و بقیه ظرفیت ها چیه؟؟میگن یکیش انلاین نمیشه یکیش هم انلاین میشه هم افلاین.ممنون

منظورم کلید L که حرکته با ضبدر کلیدها کار نمیکنن به جای L اشتباه نوشتم R دکمه حرکتی L آنالوگ منظورم بود یعنی دیسک مورد داره؟؟

اگه بازی فریز نمیشه که نه مشکل نداره و یه باگِ، شما برو سیو بازی و دیتا بازیو پاک کن کلا از اول شروع کن به بازی فکر کنم درست میشه

من ترجیح میدم اصلا بازیهای لانچ رو بازی کنم ولی هکی نخرم. ضمنا همون 200 رو طرف بده یه بازی جدید بگیره نو یا دست دوم.
روی پلی3 هم اریج میزدم گاهی اوقات فقط یه بازی داشتم و هیچم ضرر نکردم و کل انحصاریهای خود کنسول + مولتی های تاپ رو تجربه کردم. تو خارجشم کیلویی بازی نمیخرن مثلا همین دیویژن و هیتمن چندان آش دهن سوزی نیستن جز برای فنهای خود هیتمن و عاشقان یوبی سافت. البته این نظر منه به نظر کسایی که کل بازیا رو میخوان تجربه کنن هم احترام میذارم. ولی برای من فقط انحصاریای سونی و مولتیهای AAA مهمن بازی کنم.
من که نمیدونم چه کاریه آخه 200 آدم میده فوقش راحت یه بازی فیزیکی میخره یکی دو ماه بعد میفروشه بازی بعد.
خیلی از بازیها هم هستن میشه یکی دو هفته ای تموم کرد که اونا رو میشه اجاره کنیم
ظاهرا اطلاعات شما از شرینگ بسیار پایین هست و دارین ملت رو گمراه میکنین
شرینگ ظرفیت ۲ و ۳ قابل خرید و فروش هست همانند دیسک حتی راحت تر از اون چون نیازی ب مراجعه حضوری نیست و فقط با اسمس کردن یوزر پس میشه خرید و فروش انجام داد
در ثانی خرید دیسک بازی لانچ بسیار زیاد ضرر داره در حد ۱۰۰ تومن بعضی وقتا
اشتباه شنیدی
دقیقا روی همن کار ۶۰-۷۰ ضرر میکنی یعنی در حد ی ظرفیت ۲

در کل روش خرید هر کسی با توجه ب شرایط اون طرف هست ولی نباید با اطلاعات ناقص بقیه رو ب اشتباه انداخت!

- - -ویرایش - - -

ممنون از شما وهمگی دوستان.این ظرفیت 2 و بقیه ظرفیت ها چیه؟؟میگن یکیش انلاین نمیشه یکیش هم انلاین میشه هم افلاین.ممنون
ظرفیت ۲ رو اکانت خودت بازی میکنی افلاین و انلاین میتونی بازی کنی حدود ۱۰۰ قیمت داره
ظرفیت ۳ فقط روی اکانت که بازی خریداری شده بازی میکنی فقط انلاین حدود ۶۰-۷۰ قیمت داره
ظرفیت ۱ روی اکانت خودت بازی میکنی فقط افلاین یعنی اگر هر جای کنسول باشی انلاین بشی بازی قفل میشه بدیهی هست که بدرد بازی مثل دیویژن نمیخوره حدود ۳۰--۴۰ قیمت داره

ظاهرا اطلاعات شما از شرینگ بسیار پایین هست و دارین ملت رو گمراه میکنین
شرینگ ظرفیت ۲ و ۳ قابل خرید و فروش هست همانند دیسک حتی راحت تر از اون چون نیازی ب مراجعه حضوری نیست و فقط با اسمس کردن یوزر پس میشه خرید و فروش انجام داد
در ثانی خرید دیسک بازی لانچ بسیار زیاد ضرر داره در حد ۱۰۰ تومن بعضی وقتا

اشتباه شنیدی

دقیقا روی همن کار ۶۰-۷۰ ضرر میکنی یعنی در حد ی ظرفیت ۲

در کل روش خرید هر کسی با توجه ب شرایط اون طرف هست ولی نباید با اطلاعات ناقص بقیه رو ب اشتباه انداخت!
اقا من با این psx خیلی مشکل دارم.
نمیشه از خود کنسول دان کرد؟مثلا بزاری چند روز روشن بمونه،مشکلی براش پیش میاد؟تو حالت رست.

مشکلی پیش نمیاد ولی خوب عمر کنسول کم میشه دیگه البته خیلی ناچیزه
من سرعت دانلودم روی 250 ست.
مثلا تو بدترین حالت واسه یه بازی 50 گیگی،سه روز روشن میومونه.
بعد اینقدرا هم پول دار نیستم که یکسره بازی بخرمو دان کنم.
ممنون

چه مشکلی داری؟ این برنامه کار باهاش واقعا راحته و هیچگونه باگ یا مشکلی نداره :s
الان چند روزه یه مشکل مسخره دارم.
دموی بازی the crew رو میخوام دان کنم.
وقتی میزنم واسه دانلود اول توی کنسول میزنه 21 گیگ!!
بعد که میرم سراغ psx کل لینکهایی که بهم میده میشه 14 گیگ،بعد وصلش میکنم به کنسول تا میزنم واسه ادامه، حجم رو نشون میده 9 گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو گیگ انتقال میده بعدش دیگه میزنه نمیتونه دانلود کنه!!!
هر کاریش میکنم نمیشه.
گفتم حالا به هر دلیلی این برنامه مشکل داره،با خود کنسول دانلود کنم،دیگه این مشکلات رو ندارم.
فقط یه سئوالی،اگه من با کنسول دان کنم و بعد از یه مدت مثلا هاردش پر بشه،برم یه هارد دیگه بزارم جای این،میتونم این هاردو به همراه بازیهای توش نگه دارم و هر وقت خواستم دوباره بزنمش به کنسول و همون بازیها رو بازی کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or