هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
بعضی موقع ها که میگه شارژ کنتلر کمه و میزنمش به شارژ ولی بعدش بازم اخطار کم بودن باتری رو میده ، با اینکه به شارژه .
بعدش که چک میکنم که مثلا داره شارژ میشه یا نه توی منو اصلی ، به جای اینکه باتری رو در حال پر شدن نشون بده توی باتری یک علامت سوال نشون میده.
قضیه چیه ؟
از رابط های usb هم برای بلند شدن طول سیم استفاده میکنم میتونه مشکل از اون باشه ؟

سلام
بعضی موقع ها که میگه شارژ کنتلر کمه و میزنمش به شارژ ولی بعدش بازم اخطار کم بودن باتری رو میده ، با اینکه به شارژه .
بعدش که چک میکنم که مثلا داره شارژ میشه یا نه توی منو اصلی ، به جای اینکه باتری رو در حال پر شدن نشون بده توی باتری یک علامت سوال نشون میده.
قضیه چیه ؟
از رابط های usb هم برای بلند شدن طول سیم استفاده میکنم میتونه مشکل از اون باشه ؟
سلام
احتمال داره
یبار مستقیم با کابل خودش بزن اگه بازم همنطوری بود شاید ایراد از باتریشه

سلام
2 تا سوال داشتم:
1. چطوری میشه توی PSN اسم واقعی رو پنهان کرد؟ الان به جای IDـم اسم واقعیم رو نشون میده.
2. فرق آواتار با عکس پروفایل چیه؟ میشه آواتار رو از عکسی به جز عکس های خود PS انتخاب کرد؟

سلام
2 تا سوال داشتم:
1. چطوری میشه توی PSN اسم واقعی رو پنهان کرد؟ الان به جای IDـم اسم واقعیم رو نشون میده.
2. فرق آواتار با عکس پروفایل چیه؟ میشه آواتار رو از عکسی به جز عکس های خود PS انتخاب کرد؟
اسم واقعی کلا پنهانه باید بهت درخواست بدن تا بتونن ببینن
اواتار رو همه میتونن ببینن ولی اگر یه نفر داخل ادد لیستت باشه میتونه عکس پروفایلت رو هم ببینه
دوستان میشه هارد کنسول رو از 500 به 1 ترا ارتقا داد؟
اگه آره روشش چه جوره؟چه مارکی از هارد 2.5" بخرم؟
ممنون
برو این لینک رو مطالعه کن : https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/Upgrade-PS4-HDD/
سلام دوستان یه ps4 1216b 1 ترابایت با دوتا دسته داخل جعبه خودش دست دوم هست میگه 1150 به نظرتون ارزش داره بگیرمش 3 هفته کار کرده ؟
یکی دیگم هست 1116a با یه فیفا 16 و تک دسته 950 تومن ؟به نظرتون کدوم بصرفه تر و بهتره ؟
یه سوال دیگم داشتم کدوم روش برای خرید بازی بصرفه تره. فیزیکی یا دیجیتالی (ظرفیت 123) فروش کدومشون راحت تره و کمتر از قیمتش کم میشه خیلی اهل انلاین نیستم شاید یه هو هوس کردم انلاینم زدم
با تشکر
اولی به صرفه تره
والا روش فیزیکی و دیجیتالی جفتشون به صرفه اند میتونی فیزیکی بگیری بعدا به عنوان دسته دو بفروشی یا یه دسته 2 بخری با همون قیمت بفروشی دیجیتالی ام میتونی با یه نفر شریکی یک بازی بخرین روی 2 تا کنسول استفاده کنید
با سلام به دوستان
من خودم یه کنسول 500 گیگ دارم ولی میخوام یه کنسول جدید دیگه 1 ترا برای برادرم بخرم
فقط یچند سوال دارم
1---بین مدلهای جدید 1116b و 1216b کدوم بهتره؟اصلا فرق زیادی دارن؟
اینکه میگن واقعا کم صدا شدن صحت داره؟

2---و اینکه اگر من یه کنسول دیگه بگیرم میتونم اکانتم رو روی کنسول برادرم اکتیو پرایمری کنم تا برادرم هم بتونه از بازیهایی که من از استور خریدم استفاده کنه؟
من چند بازی مثل Rayman و Needforspeed و Trial Fusion رو از استور خریدم اگه بشه با اکتیو کردن کنسول دوم این بازیها رو براحتی بازی کرد عالی میشه

3--- و سوال اخر اینکه اگ یه اکانت پلاس بخریم میتونیم روی کنسول دوم هم به همین روش اکتیو کردن کنسول همزمان انلاین بازی کنیم؟
مثلا بازی فیفا رو دیجیتالی بخریم و روی هر دو کنسول بریزیم و با شیر کردن پلاس ایا میشه همزمان با اهم انلاین بزنیم؟

ممنون میشم در این سه مورد راهنمایی کنید
با تشکر
فرق انچنانی نداره ولی کلا مدل جدید بهتره مصرف برق کمتر و صدای فن کمتر داره بهترین مزیتش اینه که اون قسمت براقش حذف شده واقعا رو اعصاب بود روزه اول خش افتاد برا من !
آره هم میتونین بازی هارو با هم اجرا کنید هم پلاس با هم استفاده کنید فقط اگر به کنسول برادرت وارد کنی رو اکانت خودت باید همیشه انلاین باشی تا بتونی بازی کنی

اسپیکر فقط به یک طریق به دستگاه PS4 وصل میشه اونم به خروجی صدایOptical که پشت کنسول هستش
روی دسته هم که یک خروجی داره صدای 3،5 اینچی داره آنچنان جالب نیست برا همچین کاری
راه سومی هم هست اونم اینکه کنسول رو با کابلHDMI وصل کن به نمایشگری که خروجی صدا یا خروجی هدفون داره بعد اسپیکر رو وصل کن به اون خروجی صدای روی نمایشگر
ممنون از پاسختون.اسپیکر من z506 و5.1 هستش.یعنی اگه جک 3.5 رو به تلویزیون وصل کنم صدا از 5 کاناله پخش میشه؟یعنی برای دو کانالها تلویزیون رو مد نظر قرار میده یا ps4 رو؟راستی کابل rca هم داره

دوستان من میخوام اکانت های ترکیبی و اشتراکی بخرم خواستم بپرسم میشه بازی که روی اکانت ترکیبی هست رو شیر کنم روی اکانت اصلیم؟
بعد یه سوال دیگه اگر ریجن بازی و اکانت با هم همخونی نداشته باشه چجور میشه DLC های بازیو خرید؟
ممنون

ممنون از پاسختون.اسپیکر من z506 و5.1 هستش.یعنی اگه جک 3.5 رو به تلویزیون وصل کنم صدا از 5 کاناله پخش میشه؟یعنی برای دو کانالها تلویزیون رو مد نظر قرار میده یا ps4 رو؟راستی کابل rca هم داره

اگه 5.1 هست باید کایل optical هم داشه باشه و یک عدد ساب با 4 تا باند که کابل اتیکار رو به ساب و کنسول وصل میکنی و باند ها رو به ساب و چهار گوشه اتاق میزاری.
اگه اپتیکال نداشت برو بگیر .

اگه 5.1 هست باید کایل optical هم داشه باشه و یک عدد ساب با 4 تا باند که کابل اتیکار رو به ساب و کنسول وصل میکنی و باند ها رو به ساب و چهار گوشه اتاق میزاری.
اگه اپتیکال نداشت برو بگیر .

ورودی اپتیکال نداره.آگه داشت که خیلی عالی میشد

1_ دوستان کسی تا حالا ps4 رو به یه مانیتور با نسبت تصویر21به9 وصل کرده ببینه چطوره؟ خوب میشه؟کنارای مانیتور سیاه و بی استفاده میشه آیا؟؟
اگر سیاه نمیشه و تصویر بازی کل صفحه مانیتور رو میگیره ، تصویر بازی و کاراکتر ها بیش از حد و به طور نا متعارف عریض نمیشن؟ ؟

2_ امکان انتقال سیو بازی ها از هارد کنسول به هارد اکسترنال هست؟؟
اگه هست که ما همون 500 گیگ رو بخریم نه 1ترا رو

3_ بین این دونوع ps4 چه تفاوتی وجود داره ؟ هردوشون ریجن2 و 500 گیگ هستن ولی دومیه حدود 30 تومن گرون تره ، چرا ؟؟
اولی
Ps4 CUH 1200A
اینم آدرس:
http://www.digikala.com/Product/DKP...Console-U/کنسول-بازی-سونی-مدل-PlayStation-4-U

دومی
Ps4 CUH 1216A
اینم آدرس
http://www.digikala.com/Product/DKP...ازی-سونی-مدل-PlayStation-4-Q#!/tab-techspecs/

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

دوستان عزیزی سلام
آقا مردونگی کنید منو راهنماییم کنید الان یه هفته اس که یوزر ام اصلا LOGIN نمیشه هر کاری میکنم اصلا به PSN وصل نمیشم ولی با هر یوزر دیگه ایی میرم براحتی LOGIN میشم دلیلش چیه من بلاک شدم یا هکم کردن ؟؟؟؟ حتی به سایت PLAYSTATION.COM هم رفتم و از اونجا خواستم LOGIN شم که این پیغام رو میده
viewer.php
[/URL][/IMG]
اصلا پروفایلم باز نمیشه ....
اعصاببم ریخته به هم دو سال کیل گرفتنم تو بتل 4 پر شد رفت :( کلی DLC بدبخت شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or