هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

1_ دوستان کسی تا حالا ps4 رو به یه مانیتور با نسبت تصویر21به9 وصل کرده ببینه چطوره؟ خوب میشه؟کنارای مانیتور سیاه و بی استفاده میشه آیا؟؟
اگر سیاه نمیشه و تصویر بازی کل صفحه مانیتور رو میگیره ، تصویر بازی و کاراکتر ها بیش از حد و به طور نا متعارف عریض نمیشن؟ ؟

2_ امکان انتقال سیو بازی ها از هارد کنسول به هارد اکسترنال هست؟؟
اگه هست که ما همون 500 گیگ رو بخریم نه 1ترا رو

3_ بین این دونوع ps4 چه تفاوتی وجود داره ؟ هردوشون ریجن2 و 500 گیگ هستن ولی دومیه حدود 30 تومن گرون تره ، چرا ؟؟
اولی
Ps4 CUH 1200A
اینم آدرس:
Sony PlayStation 4 CUH-1200A - Region 2 - 500GB Game Console | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا

دومی
Ps4 CUH 1216A
اینم آدرس
Sony Playstation 4 Region 2 CUH-1216A 500GB Game Console | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

1.با این نصبت تصویر که نه ولی وصل کردم به یه واید درب و داغون و دوره هاش سیاه میشه ولی میری تو قیمت تنظیمات تصویر و تصویر رو Enlarge میکنی و پر میشه قسمتهای سیاه.
2.فکر میکنم بشه ولی سیوهای بازی زیاد جایی نمیگیره، بازیهای PS4 باید روی هاردش نصب بشن تا اجرا بشن و اینجاست که شما به فضا نیاز پیدا میکنی! توصیه میکنم 1 ترا بگیری!
3.اولی مدل قدیمی تر هست و دومی جدیدتر با مصرف برق و صدای کمتر و دومی رو حتما بگیر. از نظر ظاهری هم اولی یه نصوه ی سمت راستی یا چپی کنسول براقتر هست و قشنگتر و از لحاظ سخت افزاری مطمئن نیستم ولی فکر کنم 16تا ماژول 512 داره ولی خوب دومی 8تا ماژول 1 گیگی برای رم. باز دوستان مطلعتر جواب بدن:دی

دوستان شرمنده که اینو میپرسم.
خیلیا پرسیدن ولی جواب درستی نگرفتم.

اکانتای ترکیبی و پلاس های غیر قانونی اگه قفل بشه یا بن بشه دستگاه بن میشه یا اکانت اصلیه من یا همون اکانت غیرقانونی؟؟؟؟
الان یکی میخواد پلاس یک ساله رو 12 هزار تومن به من بفروشه :| یا اکانت کامل فیفا رو 60 تومن..
مگه میشه اصن همچین چیزی؟؟؟

دوستان شرمنده که اینو میپرسم.
خیلیا پرسیدن ولی جواب درستی نگرفتم.

اکانتای ترکیبی و پلاس های غیر قانونی اگه قفل بشه یا بن بشه دستگاه بن میشه یا اکانت اصلیه من یا همون اکانت غیرقانونی؟؟؟؟
الان یکی میخواد پلاس یک ساله رو 12 هزار تومن به من بفروشه :| یا اکانت کامل فیفا رو 60 تومن..
مگه میشه اصن همچین چیزی؟؟؟
فقط اکانت غیر قانونی بن میشه و بازی هاش قفل میشه کنسول هم اینطور که میگن اگر طرف شکایت کنه احتمالش هست
سوال دوم هم میشه چون این اکانت ها هکی و دزدیه در واقع مال یه نفر دیگه است:)
سوال دیگه هم داشتین بهتره از فروشنده بپرسین چون ظاهرا بحث در مورد این اکانت های هکی داخل انجمن ممنوعه

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال در مورد سیو بازی ها داشتم الان برای مثال من یه بازی رو ریجن 2 گرفتم و تموم کرد اما اکانتم ریجن 1 هست حالا میخوام برای بازی dlc بخرم اگه بازیمو عوض کنم و برم ریجن 1 بگیم درسته data فرق میکنه اما میشه سیو رو انقال داد و از سیو خودم استفاده کنم یا همه چی میره از اول ؟ برام data بازی مهم نیست فقط مهم save هست که بتونم استفاده کنم اگه بازیمو عوض کردم چون اگه نشه از save استفاده کنم خرید dlc دیگه برام فایده نداره.

با سلام
دوستان من 2 روز هست ps4 خریده ام و اکنات psn هم درست کردم الان میخوام آپدیت نقل و انتقالات فیفا را دانلود کنم نمیزاره تو اینترنت که تحقیق کردم متوجه شدم باید اکانت EA ذاشته باشم
و برای اکانت EA باید یک اکانت orgin بسازم من نمیدونم تو بازی Fifa 16 چه طور باید اکانت orgin بسازم و در کل نمیدونم چگونه باید آپدیت نقل و انتقالات را بگیرم

من راحت به psn وصل میشم و مسیج می فرستم و فرندها رو هم میبینم و خلاصه کلا آنلاینم ولی امروز با اینکه آنلاینم ولی نتونستم دستینی بازی کنم و آپدیت استاروارز رو بگیرم و رفتم تست کانکشن که زدم conection speed (download) رو failed میزنه!! تا دیروز مشکلی نداشتم و از چند نفر هم پرسیدم این مشکل رو پیدا کردن!
دلیلش چیه و مهمتر راه حلش؟!
ممنون

دوستان عزیزی سلام
آقا مردونگی کنید منو راهنماییم کنید الان یه هفته اس که یوزر ام اصلا LOGIN نمیشه هر کاری میکنم اصلا به PSN وصل نمیشم ولی با هر یوزر دیگه ایی میرم براحتی LOGIN میشم دلیلش چیه من بلاک شدم یا هکم کردن ؟؟؟؟ حتی به سایت PLAYSTATION.COM هم رفتم و از اونجا خواستم LOGIN شم که این پیغام رو میده
viewer.php
[/URL][/IMG]
اصلا پروفایلم باز نمیشه ....
اعصاببم ریخته به هم دو سال کیل گرفتنم تو بتل 4 پر شد رفت :( کلی DLC بدبخت شدم
سلام
با support سونی ارتباط برقرار کن مشکلتو حل میکنن

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

با سلام
دوستان من 2 روز هست ps4 خریده ام و اکنات psn هم درست کردم الان میخوام آپدیت نقل و انتقالات فیفا را دانلود کنم نمیزاره تو اینترنت که تحقیق کردم متوجه شدم باید اکانت EA ذاشته باشم
و برای اکانت EA باید یک اکانت orgin بسازم من نمیدونم تو بازی Fifa 16 چه طور باید اکانت orgin بسازم و در کل نمیدونم چگونه باید آپدیت نقل و انتقالات را بگیرم

برا ساخت اکانت اوریجین 2راه هست.یکی با کنسوله(که ممکنه سختت باشه) یکی هم با کامپیوتر
با کامپیوتر بساز بعد داخل بازی که میشی یا از اول بازی یا از قسمت آخر منو ینی کاستومایز-->بعد قسمت آنلاین ستینگ اونجا بزن لوگین شو.همین
*ایمیل معتبر بده به اوریجین.چون لینک فعال سازی میفرسته و بعدا ممکنه نیازت بشه
**اگه سر ساختن گیر کردی چیزشکن بزن
***سر پسورد وارد کردن گیر داد ترکیبی از حروف بزرگ و کوچیک و عدد بزن حله

سلام دوستان . یه مشکلی خیلی بدی واسم پیش اومده .
وقتی میخوام دستگاه رو با لن به کنسول وصل کنم نمیشناسه . روی چند تا مودم هم تست کردم و نتیجه هم نگرفتم . واسه وای فای هم ارور limited میده.
چند ماه پیش هم این مشکل واسم پیش اومد ولی کلا دستگاه رو جمع کردم و تا دو هفته پیش سراغش نرفتم . بعد از این چند ماه مشکلی تو وصل شدن حتی با لن نداشتم اما الان نه با لن و نا با وای فای نمیتونم وصل بشم .
ممنون میشم رهنمایی کنید ....

سلام
من در بازی بتلفیلد هاردلاین و بتلفیلد چهار در قسمت مولتی پلیر بازی در xbox one پینگم چهار خطه اما در ps4 سه خطه
کسی ميدونه مشکل از چیه؟آیا باید در تنظیمات ps4 کاری انجام بدم؟
مدل ps4 1216a هست.پینگم هم با 4.2.2.4 عدد 100هست
لطفا یکی سریع راهنمایی کنه؟
کسی تو بتل هاردلاین یا بتلفیلد چهارپینگش چهار خط هست؟

سلام
من در بازی بتلفیلد هاردلاین و بتلفیلد چهار در قسمت مولتی پلیر بازی در xbox one پینگم چهار خطه اما در ps4 سه خطه
کسی ميدونه مشکل از چیه؟آیا باید در تنظیمات ps4 کاری انجام بدم؟
مدل ps4 1216a هست.پینگم هم با 4.2.2.4 عدد 100هست
لطفا یکی سریع راهنمایی کنه؟
کسی تو بتل هاردلاین یا بتلفیلد چهارپینگش چهار خط هست؟

سرور ها فرق میکنه میکنه و مسلما سرور های ماکروسافت بهترین هستن

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]دوستان من بازي بتمن واسه اولين بار گذاشتم تو دستگاه،ايكن بازي اومد و شروع كرد به اينستال كردن بازي،يهو وسط كار پيغام زد كه فضاي خالي كافي نيست،عكس بازي هم رفت جاش عكس سي دي زد،اپشن هم كه ميزدم فقط گزينه ريموو ديسك داشت،١٨٠ گيگ هم جا داره دستگاه،اپديت آخر هم هستم،به نظرتون مشكل از چيه؟[/COLOR]

دوستان من 3ماه پیش متال گیر فانتوم رو خریدم مراحل اولشو رفتم بازی فروختم رفت.و از هاردم پاکش کردم.اما سیو بازی هست هنوز تو حافظم.دیسک بازی یادمه ریجن آل بود.
الان باز یبار دیگه بخرمش و نصبش کنم ریجن آلشو از حافظش میشه استفاده کرد.؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or