اقا تا حالا دوبار برق رفته وقتی تو بازی دیجیتالی GUNS UP بودم و هر سری که دوباره خواستم وارد بشم خواسته آخرین آپدیت رو دانلود کنم در صورتی که بازی آپدیت جدید نداده!
اقا تا حالا دوبار برق رفته وقتی تو بازی دیجیتالی GUNS UP بودم و هر سری که دوباره خواستم وارد بشم خواسته آخرین آپدیت رو دانلود کنم در صورتی که بازی آپدیت جدید نداده!
دوستان یه مدتیه اینترنتم نامردانه اذیتم می کنه!
هر چند روز یه بار که بازی مکنم یکباره می بینم دیسکانکت شدم و بعد می بینم چراغ سبز اینترنت مودم قطع شده! باید صبر کنم بعد 5 دقیقه یا حتی 30 دقیقه مجددا وصل بشه و چندین بار این عمل تکرار بشه!
چراغ پاور و لن و adsl روشنه ولی چراغ اینترنت قط میشه! چندتا مودم هم تست کردم همین مشکل بود!
با کلی شوق و اشتیاق و خستگی از کار میام خونه که بشینم با دوستان آنلاین بازی کنم ولی چنان ضد حالی می خورم که عین بچه ی 7 ساله دوست دارم بشینم و زار زار گریه کنم ولی خودخوری می کنم!
امشب دیگه برام قابل تحمل نبود و رسیدم همه ی دوستان آماده بودن و وارد بازی شدیم ولی چند بار همین مشکل برام پیش اومد و ....
ممنون میشم کسی کمک کنه.
البته گاها با چراغ اینترنت هم چراغ adsl هم قطع میشه ولی بیشتر قطع شدن مربوط به چراغ اینترنت مودم هست
اسپیکر فقط به یک طریق به دستگاه PS4 وصل میشه اونم به خروجی صدایOptical که پشت کنسول هستش
روی دسته هم که یک خروجی داره صدای 3،5 اینچی داره آنچنان جالب نیست برا همچین کاری
راه سومی هم هست اونم اینکه کنسول رو با کابلHDMI وصل کن به نمایشگری که خروجی صدا یا خروجی هدفون داره بعد اسپیکر رو وصل کن به اون خروجی صدای روی نمایشگر
با سلام به دوستان
من خودم یه کنسول 500 گیگ دارم ولی میخوام یه کنسول جدید دیگه 1 ترا برای برادرم بخرم
فقط یچند سوال دارم
1---بین مدلهای جدید 1116b و 1216b کدوم بهتره؟اصلا فرق زیادی دارن؟
اینکه میگن واقعا کم صدا شدن صحت داره؟
2---و اینکه اگر من یه کنسول دیگه بگیرم میتونم اکانتم رو روی کنسول برادرم اکتیو پرایمری کنم تا برادرم هم بتونه از بازیهایی که من از استور خریدم استفاده کنه؟
من چند بازی مثل Rayman و Needforspeed و Trial Fusion رو از استور خریدم اگه بشه با اکتیو کردن کنسول دوم این بازیها رو براحتی بازی کرد عالی میشه
3--- و سوال اخر اینکه اگ یه اکانت پلاس بخریم میتونیم روی کنسول دوم هم به همین روش اکتیو کردن کنسول همزمان انلاین بازی کنیم؟
مثلا بازی فیفا رو دیجیتالی بخریم و روی هر دو کنسول بریزیم و با شیر کردن پلاس ایا میشه همزمان با اهم انلاین بزنیم؟
سلام دوستان یه ps4 1216b 1 ترابایت با دوتا دسته داخل جعبه خودش دست دوم هست میگه 1150 به نظرتون ارزش داره بگیرمش 3 هفته کار کرده ؟
یکی دیگم هست 1116a با یه فیفا 16 و تک دسته 950 تومن ؟به نظرتون کدوم بصرفه تر و بهتره ؟
یه سوال دیگم داشتم کدوم روش برای خرید بازی بصرفه تره. فیزیکی یا دیجیتالی (ظرفیت 123) فروش کدومشون راحت تره و کمتر از قیمتش کم میشه خیلی اهل انلاین نیستم شاید یه هو هوس کردم انلاینم زدم
با تشکر