هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستن من از 8888 4224 پینگ میگرم بهم 120 90 اینطوری میده اما بازی بازی کردنن مشکل دارم مثلا تو دستنی میرم قرمزه همیشه وضعییت نتم دانلدومم 3 مگ برثانیه هست کسی راه حلی داره؟
4224 و 8888 ملاک نیست . اینکه تو بازی لگ داشته باشی یا نه بستگی به پینگ شما تا سرور بازی داره . مثلا من روزی بوده پینگم 250 بوده راحت بازی میکردم روزی بوده 150-60 بوده لگ داشتم . ولی یهو تو همون روز که با فیفا مشکل داشتم با لست خوب بوده یا روزی که لست خوب بوده فیفا خراب بوده .
سلام دوستان
من الان دو تا اکانت دارم که رو ps4 قبلی که داشتم یکیشون رو primary کرده بودم حالا رو این ps4 جدیدی که گرفتم هیچ کدومش primary نیست و وقتی میخوام اینکارو انجام بدم (رو هر کدومش) یه پیامی میده میگه رو سیستم قبلی activate شده و اگر میخواید این کار رو انجام بدید باید اول از رو سیستم قبلی deactivate کنید . حالا من که دیگه به ps4 قبلی دسترسی ندارم باید چیکار کنم ؟

مرسی
باید به اونی که فروختید بگید دی اکتیو کنه . با نت هم از طریق psn خودتون میتونید دی اکتیو کنید . فقط بعد دی اکتیو پسورد رو هم عوض کنید .
دوستان کسی راهنمایی کمکی مساعدتی بابا خدایش ظلم دوباره 17 گیگ دانلود کنم

نمیشه مجبوری از نو دانلود کنی . یه بار سر درایو کلاب همین بلا سر من اومد . اگر آپدیت رو نصب کرده باشی بعضی وقتها حجمش کمتر میشه ولی شما چون نصبش نکردی نه .

سلام دوستان یه سوال داشتم

اگر کنسولی که داریم ریجن 2 باشه آیا تمام بازی های ریجن 1 یا همون آل را اجرا می کنه؟، اکانت ps4 هم برای آمریکا هست. (تاکید می کنم تمام بازی های ریجن 1)

می دونم این سوال تکراریه و خیلی ها پرسیدن اما چون برام خیلی مهمه بازم پرسیدم، لطفا کسایی که اطلاع کامل دارند جواب بدهند. با تشکر فراوان

سلام دوستان یه سوال داشتم

اگر کنسولی که داریم ریجن 2 باشه آیا تمام بازی های ریجن 1 یا همون آل را اجرا می کنه؟، اکانت ps4 هم برای آمریکا هست. (تاکید می کنم تمام بازی های ریجن 1)

می دونم این سوال تکراریه و خیلی ها پرسیدن اما چون برام خیلی مهمه بازم پرسیدم، لطفا کسایی که اطلاع کامل دارند جواب بدهند. با تشکر فراوان

برای اجرای بازی هیچ فرقی نمیکنه اکانت و بازی چه ریجنی باشن اما اگه میخوای براشون DLC دانلود کنی باید یه اکانت هم ریجن بازی بسازی و DLC رو اون دانلود کنی و اکانت رو primary کنی.

- - -ویرایش - - -

وارد ایمیلم نمیشه رمز عوض شده ولی اخه سونی چطور میتونه رمزمو عوض کنه؟

رمز ایمیل عوض شده؟
براش mobile auth نذاشته بودی؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
من الان دو تا اکانت دارم که رو ps4 قبلی که داشتم یکیشون رو primary کرده بودم حالا رو این ps4 جدیدی که گرفتم هیچ کدومش primary نیست و وقتی میخوام اینکارو انجام بدم (رو هر کدومش) یه پیامی میده میگه رو سیستم قبلی activate شده و اگر میخواید این کار رو انجام بدید باید اول از رو سیستم قبلی deactivate کنید . حالا من که دیگه به ps4 قبلی دسترسی ندارم باید چیکار کنم ؟

مرسی

با پشتیبانی سونی تماس بگیر درستش میکنن .
قبلش یه امتحانی بکن رمز اکانت رو عوض کن بعد تو کنسول جدیده بزن ببین چی میشه.

- - -ویرایش - - -

سلام خدمت دوستان.
من یه اکانت ریجن یک داشتم که تروفی هام توش بود دستگاه و فروختم یکی دیگه گرفتم ولی هر چی اکانتو میزنم نمیاد ارور پسوورد میده.
واسه عوض کردن پسووردشم میرم چینی نوشته همه چیو!!!!:|
قبلا پلاس رایگان ژاپن میگرفتم. این به اون ربط داره؟؟؟!!!
راهی هست بشه برگردوندش؟؟؟
مرسی
اگه به خریدار مشخصات اکانت رو ندادی.
از تو کامپیوتر برو پسورد رو عوض کن وقتی وارد اکانت ریجن 1 بشی همه چی اینگلیسی هست. شما وارد اکانت ریجن 3 میشین.

- - -ویرایش - - -

سلام من یه بازی میخوام 19.99 دلاره بخرم ولی 19.51 دارم یه بار تو گوگل میگشتم یه کد تخفیف پیدا کردم که سونی داده بود رایگان ده درصد کسی میدونه تازگی ها باز از این کد ها داده یا نه ؟یا سایت مخصوصی داه برم نگاه کنم

سایتی نداره..معمولا خوده سونی تو ایمیل اعلام میکنه و برای همه هم نمیفرسته.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستن من از 8888 4224 پینگ میگرم بهم 120 90 اینطوری میده اما بازی بازی کردنن مشکل دارم مثلا تو دستنی میرم قرمزه همیشه وضعییت نتم دانلدومم 3 مگ برثانیه هست کسی راه حلی داره؟

شما از ip بازی هایی مثل دوتا پینگ بگیر . 146.66.155.1
یا BF4 مثل 5.101.165.177
یا world of tanks مثل 185.12.240.100

- - -ویرایش - - -

با عرض سلام خدمت دوستان مشکلی برام به وجود امده تا قبل از اپدیت به 3.11 این مشکل نبود من بازی ویتچر اپدیت 1.11 رو با دستگاه دانلود کردم بعد دیشب چک کردم دیدم اپدیت 1.12 بازی امده و به جای که 1 گیگ خورده دانلود کنم دوباره از اول یعنی 17 گیگ خورده مییاد فایل اپدیت 1.11 رو تو downloads هم پاک نکردم جالب اینجاست که میری رو information بازی میزنه ورژن 1 حالا موندم دوباره 17 گیگ با اینترنت اشغالی دانلود کنم چون داخل بازی هم نمیره چون سیو اپدیت شده چیکار کنم البته این قضیه برای بتمن هم اتفاق افتاد و دوباره دانلودش کردم ممنون میشم راهنمای کنید:((

چند باری pause و resume کن معمولا یه مقداریش بر میگرده واسه منم یره بازی destiny و bloodborn اینجوری شده.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من تقریبا 1 ترابایت فایل بازی هایی ریجن یک دارم حالا اکانتمو عوض کردم میشه کاری کرد این فایل ها رو اکانت ریجن دو کار کنه یا باید دوباره دانلود کنم

نه نمیشه.

دوستان یه هفته ای هست واسه وصل شدن به psn مشکل پیدا کردم .

موقع تست کانکشن به اینترنت وصل میشه و تا میخواد بره واسه sign in به playstation network جلوش faild رو میزنه و ارور CE-33992-6 رو میده . واقعا رفته رو اعصاب معلوم نیست داستان چیه

مودم رو خاموش روشن کردم , دی ان اس هم تغییر دادم هم اتوماتیک هم دستی ...

اگه راه حلی سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید مرسی

سلام.بچها خواستم برم انلاین بزنم دیدم لکانتم سینگ اوت شده.رفتم وارد اکانت بشم نوشت بدلیل امنیت رمز جدید اکانتتونو ب ایمیل فرستادیم.مشکل اینجاس رمز اکانتم عوض شده وارد اکانتم نمیشه چیکار کنم؟
داداش سریعا از طریق ساپورت سونی (چت یا ایمیل) پیگیر شو
اکانتت رو هک کردن الان هم حتما اگر بازی خریده بودی روش یا پلاس داشتی دی اکتیو کردن, به عنوان ترکیبی یا ظرفیت دو فروختن
دوستان فروشنده عزیز ظاهرا مال خارجی ارضاشون نمیکنه حداقل به هموطن خودتون رحم کنید

آخرین ویرایش:
اکانتت رو هک کردن الان هم حتما اگر بازی خریده بودی روش یا پلاس داشتی دی اکتیو کردن, به عنوان ترکیبی یا ظرفیت دو فروختن
دوستان فروشنده عزیز ظاهرا مال خارجی ارضاشون نمیکنه حداقل به هموطن خودتون رحم کنید

دوستان نخرید این اکانتارو پول میدی اکانت یکی دیگه رو می خری بعد چند وقت بن میشه.

نه داش مشکل حل شد خود سونی رمزو عوض کرده بود حالا نمیدونم ای چه کاری..خلاصه رفتم تو سایتو رمز جدید ساختم

دوستان اگه بخوام چهر تا دسته وصل کنم باید چهار تا اکانت داشته باشم؟

بله. روی هر اکانت به طور هم زمان فقط 1 دسته ساین میشه. یادت باشه که اول باید دسته رو از طریق کابل به دستگاه وصل کنی و بعد دکمه ی PS رو بزنی تا دستگاه دسته رو بشناسه و بعدش میتونی جدا کنی از کابل.

سلام این 20 درصد تخفیف برا همه بازی ها هست یا بازی های مشخصی

- - -ویرایش - - -

سلام این 20 درصد تخفیف برا همه بازی ها هست یا بازی های مشخصی

سلام دوستان کمک
ما برا رفیقمون ps4 از این مدل جدیدا خریدیم بعد اوردیم خونه روشن و اینا همه چی اوکی بود که حتی اپدیت جدید هم اومده بود که خواست دانلود بشه استوپ رو زدیم
بعد دیسک بازی و داشتیم بازی می کردیم که یهو کنسول خاموش شد.
الان هر طور روشن میکنیمش اون نور ابی رنگ میاد و بعد چند ثانیه کنسول خاموش میشه. چند بار تکرار کردیم درست نشد
قبل این که خاموش بشه یه صدای چیک کوچولو هم میده
لطفا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or