هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تو بازی؟

- - -ویرایش - - -

ببین کدش اکسپایر نداره.....ریجن بازی با اکانت هم یکی باشه حتما.
آره تو بازی فقط بعد اسباب کشی اینطوی شد

- - -ویرایش - - -

بازي تون ريجن چنده ؟ اكانتي كه كد رو درش وارد مي كنيد ريجن چنده ؟

100 ها بار گفتيم كدهاي store و بازي ها بايد با ريجن اكانت هم خوني داشته باشه

خونه گرم نيست ؟ كلاً توي زمستون چنين مشكلي رو من ديدم زياد حساس نشو :|

يه بار restore licenses بزن ( با زدن دكمه option تو صفحه اصلي ) يا sign out و sign in كن ببين چي ميشه

رم نیست تو R6 میش
نه گ

@Saint475
آهان پیدا کردم ماله منم مثه آیدی شماس،فقط از کجا بفهمم آیدی قبلی چی بود؟؟:d

یک فروند فلش وصل کنید از سیو قبلیتون بک اپ بگیرید روی فلش.
C:\Users\Majid\Desktop\PS4\SAVEDATA\5d5550ebab8f8317\CUSA00556
یه همچین چیزی پس میده ایدی بازی روش هست، با بازی جدیدتون چک کنید ببیند میخونه یانه.
اینجارو هم زیاد شلوغش نکنید، تلگرام این زیر هست ادد کنید که بخش انلاینشم تروفی داره باهم بگیریم.

- - -ویرایش - - -

جدیدآ هر 5 چند دیقه یه بار دور فنم میره بالا مشکلی نیست؟

دلایل زیادی میتونه داشته باشه، چندتاشو دوستان گفتند یکیش اینه
به اینترنت متصل هستید؟
در این صورت یه سری فعالیت مربوط به بخش Friends, Messages و Party هست که رو هسته جدا مربوط به OS اجرا میشه. این مال اون هست.
دقت کرده باشید، وسط بازی برید توی منو اصلی هم این اتفاق میوفته، موقع ضبط فیلم و اسکرین شات هم بعضا پیش میاد.

[MENTION=81054]Saint475[/MENTION]
یک فروند فلش وصل کنید از سیو قبلیتون بک اپ بگیرید روی فلش.
C:\Users\Majid\Desktop\PS4\SAVEDATA\5d5550ebab8f8317\CUSA00556
یه همچین چیزی پس میده ایدی بازی روش هست، با بازی جدیدتون چک کنید ببیند میخونه یانه.
اینجارو هم زیاد شلوغش نکنید، تلگرام این زیر هست ادد کنید که بخش انلاینشم تروفی داره باهم بگیریم.
چجوری بک آپ بگیرم؟اگه میشه شمارتونو پخ کنید از تلگرام بپرسم.رو pc تلگرام ندارم

سلام دوستان من تقریبا 1 ترابایت فایل بازی هایی ریجن یک دارم حالا اکانتمو عوض کردم میشه کاری کرد این فایل ها رو اکانت ریجن دو کار کنه یا باید دوباره دانلود کنم

با عرض سلام خدمت دوستان مشکلی برام به وجود امده تا قبل از اپدیت به 3.11 این مشکل نبود من بازی ویتچر اپدیت 1.11 رو با دستگاه دانلود کردم بعد دیشب چک کردم دیدم اپدیت 1.12 بازی امده و به جای که 1 گیگ خورده دانلود کنم دوباره از اول یعنی 17 گیگ خورده مییاد فایل اپدیت 1.11 رو تو downloads هم پاک نکردم جالب اینجاست که میری رو information بازی میزنه ورژن 1 حالا موندم دوباره 17 گیگ با اینترنت اشغالی دانلود کنم چون داخل بازی هم نمیره چون سیو اپدیت شده چیکار کنم البته این قضیه برای بتمن هم اتفاق افتاد و دوباره دانلودش کردم ممنون میشم راهنمای کنید:((

سلام دوستن من از 8888 4224 پینگ میگرم بهم 120 90 اینطوری میده اما بازی بازی کردنن مشکل دارم مثلا تو دستنی میرم قرمزه همیشه وضعییت نتم دانلدومم 3 مگ برثانیه هست کسی راه حلی داره؟

سلام من یه بازی میخوام 19.99 دلاره بخرم ولی 19.51 دارم یه بار تو گوگل میگشتم یه کد تخفیف پیدا کردم که سونی داده بود رایگان ده درصد کسی میدونه تازگی ها باز از این کد ها داده یا نه ؟یا سایت مخصوصی داه برم نگاه کنم

سلام خدمت دوستان.
من یه اکانت ریجن یک داشتم که تروفی هام توش بود دستگاه و فروختم یکی دیگه گرفتم ولی هر چی اکانتو میزنم نمیاد ارور پسوورد میده.
واسه عوض کردن پسووردشم میرم چینی نوشته همه چیو!!!!:|
قبلا پلاس رایگان ژاپن میگرفتم. این به اون ربط داره؟؟؟!!!
راهی هست بشه برگردوندش؟؟؟
مرسی

سلام دوستان
من الان دو تا اکانت دارم که رو ps4 قبلی که داشتم یکیشون رو primary کرده بودم حالا رو این ps4 جدیدی که گرفتم هیچ کدومش primary نیست و وقتی میخوام اینکارو انجام بدم (رو هر کدومش) یه پیامی میده میگه رو سیستم قبلی activate شده و اگر میخواید این کار رو انجام بدید باید اول از رو سیستم قبلی deactivate کنید . حالا من که دیگه به ps4 قبلی دسترسی ندارم باید چیکار کنم ؟

مرسی

سلام.بچها خواستم برم انلاین بزنم دیدم لکانتم سینگ اوت شده.رفتم وارد اکانت بشم نوشت بدلیل امنیت رمز جدید اکانتتونو ب ایمیل فرستادیم.مشکل اینجاس رمز اکانتم عوض شده وارد اکانتم نمیشه چیکار کنم؟

سلام.بچها خواستم برم انلاین بزنم دیدم لکانتم سینگ اوت شده.رفتم وارد اکانت بشم نوشت بدلیل امنیت رمز جدید اکانتتونو ب ایمیل فرستادیم.مشکل اینجاس رمز اکانتم عوض شده وارد اکانتم نمیشه چیکار کنم؟

خب رمز رو به ایمیلتو فرستاده دیگه برین اونجا رمز رو استفاده کنیید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or