هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود دوستان الان CUH 1216B R2 مشکل ایجکت و اینارو نداره ؟ همون سری جدید ه که مات شده و دکمه ایجکت عوض شده؟

کم ایرادترین مدل تا به حال همین مدل 1216 هست که تفاوت A و B در هاردشون هست که A 500 gig و B 1 tera هست. بله همون مدلی هست که مات شده.
حالا خودم یه سوال بپرسم! دسته ی تقلبی PS4 هم داریم؟ یعنی اینکه ساخت خود سونی نباشه؟! اگر اینطور هست، راهی برای تشخیص وجود داره؟ تشکر

من الآن کنسولم ریجن 2 هست ولی پروفایلمو واسه آمریکا ساختم.
بخوام یه بازی بگیرم که بعدا دی ال سی هاشم بخرم باید ریجن 1 بگیرم یا فرقی نمی کنه؟

من الآن کنسولم ریجن 2 هست ولی پروفایلمو واسه آمریکا ساختم.
بخوام یه بازی بگیرم که بعدا دی ال سی هاشم بخرم باید ریجن 1 بگیرم یا فرقی نمی کنه؟

اگه بازی رو دیجیتالی بگیرید که مشکلی پیش نمیاد. ولی اگه بخواید برا بازی فیزیکی DLC بخرید باید ریجنش با اکانتتون یکی باشه. ریجن اکانت شما هم 1 هست.

کم ایرادترین مدل تا به حال همین مدل 1216 هست که تفاوت A و B در هاردشون هست که A 500 gig و B 1 tera هست. بله همون مدلی هست که مات شده.
حالا خودم یه سوال بپرسم! دسته ی تقلبی PS4 هم داریم؟ یعنی اینکه ساخت خود سونی نباشه؟! اگر اینطور هست، راهی برای تشخیص وجود داره؟ تشکر
نه دسته تقلبی تا به حال که دیده نشده.

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

سلام .
یکی از دوستان من دی ال سی Destiny: The Taken King رو خریده با اکانت اروپا . خواستم بدونم من برای اینکه بتونم این dlc رو بازی کنم باید اصل بازی رو نسخه ریجن 2 بخرم ؟
مرسی

اقا یکی از دوستان من توی اکانت ریجن 2ش dlc دستینی taken king رو داره من برای استفاده باید نسخه اصل فیزیکی هم ریجن اکانت رو داشته باشم تا taken king رو بتونم بازی کنم ؟

دوستان من یه سری بازی ظرفیت 2 رو کنسولم اد کردم امروز یه سریش را دانلود کردم و با psx انتقال دادم به دستگاه بازی walking dead که بعد از نصب زد coruppted file و نوشت که بازی را باید دوباره دانلود کنی ! بازی transistor هم میزنه cant install ! :| الان راهی هست من بتونم اینا را درست کنم ؟!

سلام
1.نت تایپ من رو مینویسه دو. یعنی اوپن هست؟
2.دسته را چجوری باید شارژ کنم.آیا باید کنسول روشن باشه؟چون وقتی کنسول رو خاموش میکنم دسته هم خاموش میشه

آخرین ویرایش:
دوستان این حالت استند بای چیه ؟ میدونم البته چیه ! منظورم اینه که به چه کاری میاد ؟
میشه تو این حالت دسته رو شارژ کرد مثل این که ، آیا میشه چیزی هم تو این حالت گذاشت واسه دانلود ؟ مشکلی واسه دستگاه به وجود نمیاد ؟ واسه چی گذاشتن این حالت و واسم عجیبه.
در کل ممنون میشم یه توضیح کامل بدین.
مرسی

سلام دوستان...من میخواستم همین روزا یه ps4 بگیرم فقط میخواستم بدونم کدوم مدلشو بگیرم بهتره؟ و اینکه ممنون میشم یه فروشگاه خوب برای خرید بهم معرفی کنید چون من شهرستان هستم و فروشنده های شهر خودمون منصف نیستن...

سلام دوستان...من میخواستم همین روزا یه ps4 بگیرم فقط میخواستم بدونم کدوم مدلشو بگیرم بهتره؟ و اینکه ممنون میشم یه فروشگاه خوب برای خرید بهم معرفی کنید چون من شهرستان هستم و فروشنده های شهر خودمون منصف نیستن...
منم در حال خریدنم ،تا جایی که من تحقیق کردم 1216 بهترینشه،منتهی دو مدل داره 1216aو 1216b اولی هارد ۵۰۰ ،دومی هارد ۱.
1216b دو کنترلشم هست.

به نظر من ps4 سری 1216 با 500گیگ هارد مشکی بگیر ، 500گیگ واسه ما که ایران هستیم کافیه. 1TB با این سرعتای ما زیاد معنی نمیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or