هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان این حالت استند بای چیه ؟ میدونم البته چیه ! منظورم اینه که به چه کاری میاد ؟
میشه تو این حالت دسته رو شارژ کرد مثل این که ، آیا میشه چیزی هم تو این حالت گذاشت واسه دانلود ؟ مشکلی واسه دستگاه به وجود نمیاد ؟ واسه چی گذاشتن این حالت و واسم عجیبه.
در کل ممنون میشم یه توضیح کامل بدین.
مرسی

آره میشه دسته رو شارژ کرد، اگه تنظیماتشو درست کنی میتونی بزاری توی این حالت دانلود کنه

مصرف برق خیلی میاد پایین، اگه وسط یه بازی باشی بزاری روی این حالت بازی باز میمونه، استفادش همینه دیگه مثل Sleep کامیپوتر :d

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه سری بازی ظرفیت 2 رو کنسولم اد کردم امروز یه سریش را دانلود کردم و با psx انتقال دادم به دستگاه بازی walking dead که بعد از نصب زد coruppted file و نوشت که بازی را باید دوباره دانلود کنی ! بازی transistor هم میزنه cant install ! :| الان راهی هست من بتونم اینا را درست کنم ؟!

اونی که Curuppted File داده دیگه نمیشه درست کرد چون باید پاک کنی دوبار از توی اکانتی که خریدی بزاری دانلود شه که معمولا فروشنده ها همچین کاریو انجام نمیدن

واسه این یکی باید دقت کنی به PSX که چه لینکی میخاد و چه لینکی داری بهش میدی، شاید نیاز به فایل DP یا فایل آپدیت داشته باشه، توی PSX مشخصه

آقا dlc هم مثل بازی ها اگر اکانت پرایمری باشه رو همه اکانتها اجرا میشن؟یا فقط باید برای اکانت خودمون بخریم؟
dlc ویچر رو می خوام شیر کنم با کسی برای همین میپرسم

سلام دوستان، کسی اطلاع داره این دو مدل کنسول در ایران موجود هست یا نه؟ ریجن 1 و 1215a مد نظرمه

UNCHARTED: The Nathan Drake Collection PS4™ Bundle
Call of Duty: Black Ops III PlayStation®4 Bundle

اولی که 9 اکتبر اومده و دومی هم که 1 ماهه اومده، من فقط دنبال ریجن 1 می گردم کسی می دونه تو ایران برای خرید هست یا نه، چون تو ایران فقط ریجن 2 هست

- - -ویرایش - - -

اونی که Curuppted File داده دیگه نمیشه درست کرد چون باید پاک کنی دوبار از توی اکانتی که خریدی بزاری دانلود شه که معمولا فروشنده ها همچین کاریو انجام نمیدن

واسه این یکی باید دقت کنی به PSX که چه لینکی میخاد و چه لینکی داری بهش میدی، شاید نیاز به فایل DP یا فایل آپدیت داشته باشه، توی PSX مشخصه
خدا را شکر طرف هنوز پسوورد اکانتش را عوض نکرده بود از طریق استور دوباره رفتم تو اکنتش بازی را اد کردم:d مشکل این بود که از طریق وای فای فایل های بازی را انتقال دادم این دفعه از طریق لن انتقال دادم بدون مشکل جفتش نصب شد !

سلام
اگه من با گیفت کارت ی بازی بخرم میتونم همون بازی رو مثلا دیسکشو کرایه کنم از جایی و نصب کنم رو دستگاه تا دیگه احتیاج به دانلود دیتای بازی نشم آخه حجمشون خیلی زیاده ؟؟؟؟

سلام
اگه من با گیفت کارت ی بازی بخرم میتونم همون بازی رو مثلا دیسکشو کرایه کنم از جایی و نصب کنم رو دستگاه تا دیگه احتیاج به دانلود دیتای بازی نشم آخه حجمشون خیلی زیاده ؟؟؟؟
نه نمیشه چون دیتای دیسکی و دیجیتالی تو PS4 فرق میکنه

سلام
من در دنیای بازی در یک سال بیشتر فیفا و NBA 2K بازی می کنم و این وسط شاید یکی دو تا بازی هم اضافه بشه.الآن به سرم زده 360 رو رد کنم و یه PS4 بخرم اما خب بازی ها گرون هستن.مثلاً فیفا 16 شاید تا 170 هم باشه
شنیدم راهی هست که بازی ها ارزون تر در بیاد
لطفاً توضیح میدید
ضمناً تو شهر ما زیادPS4 نیست که بازی کارکرده بخرم یا بازی تعویض کنم
متشکر

سلام
من در دنیای بازی در یک سال بیشتر فیفا و NBA 2K بازی می کنم و این وسط شاید یکی دو تا بازی هم اضافه بشه.الآن به سرم زده 360 رو رد کنم و یه PS4 بخرم اما خب بازی ها گرون هستن.مثلاً فیفا 16 شاید تا 170 هم باشه
شنیدم راهی هست که بازی ها ارزون تر در بیاد
لطفاً توضیح میدید
ضمناً تو شهر ما زیادPS4 نیست که بازی کارکرده بخرم یا بازی تعویض کنم
متشکر
شما دیجیتالی ظرفیت ۲ فیفا رو بخر میشه ۹۰ تومن
باقی بازی ها رو هم دیسک بخر بفروش
نیازی هم نیست حتما توی شهر هودت باشن میتونی بفروستی

سلام
نه نميتونى ولي ميتوني ديتا رو از سايت ها بخري با نرم افزار psx انتقال بدى كه ديگه دانلود نكني

سلام به همگی
دوستان اساتید یه لینک برای معرفی کامل این ظرفیت یک و دو ... معرفی میکنین؟
اصلا سر در نمیارم چیه
بدرد چی میخوره؟اصلا چرا همچین چیزی گذاشتن؟چه فرقی با هم دارن؟

سلام به همگی
دوستان اساتید یه لینک برای معرفی کامل این ظرفیت یک و دو ... معرفی میکنین؟
اصلا سر در نمیارم چیه
بدرد چی میخوره؟اصلا چرا همچین چیزی گذاشتن؟چه فرقی با هم دارن؟

علیک سلام
http://forum.bazicenter.com/thread74854/page2014/#post3936748
یه همچین ویژگی رو گذاشتن تا افراد یک خانواده وقتی دارن روی یک دستگاه یا چند دستگاه بازی میکنند بتونند با خرید یک بازی در یک اکانت روی سایر اکانت هاشون هم بازی کنند. (البته شرایط بسیار محدود هست.)
مثلا وقتی چهار اکانت پدر مادر و دو فرزند رو دستگاه هست. پدر با خرید بازی و پرایمری کردنش اجازه بازی رو به سایر افراد خانواده هم میده. ولی تو ایران استفاده های دیگه ای میشه ازش.
تفاوت هاشون رو توضیح دادم تو اون لینک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or