aliahmadi2
کاربر سایت
دوستان این حالت استند بای چیه ؟ میدونم البته چیه ! منظورم اینه که به چه کاری میاد ؟
میشه تو این حالت دسته رو شارژ کرد مثل این که ، آیا میشه چیزی هم تو این حالت گذاشت واسه دانلود ؟ مشکلی واسه دستگاه به وجود نمیاد ؟ واسه چی گذاشتن این حالت و واسم عجیبه.
در کل ممنون میشم یه توضیح کامل بدین.
مرسی
آره میشه دسته رو شارژ کرد، اگه تنظیماتشو درست کنی میتونی بزاری توی این حالت دانلود کنه
مصرف برق خیلی میاد پایین، اگه وسط یه بازی باشی بزاری روی این حالت بازی باز میمونه، استفادش همینه دیگه مثل Sleep کامیپوتر :d
- - -ویرایش - - -
دوستان من یه سری بازی ظرفیت 2 رو کنسولم اد کردم امروز یه سریش را دانلود کردم و با psx انتقال دادم به دستگاه بازی walking dead که بعد از نصب زد coruppted file و نوشت که بازی را باید دوباره دانلود کنی ! بازی transistor هم میزنه cant install !الان راهی هست من بتونم اینا را درست کنم ؟!
اونی که Curuppted File داده دیگه نمیشه درست کرد چون باید پاک کنی دوبار از توی اکانتی که خریدی بزاری دانلود شه که معمولا فروشنده ها همچین کاریو انجام نمیدن
واسه این یکی باید دقت کنی به PSX که چه لینکی میخاد و چه لینکی داری بهش میدی، شاید نیاز به فایل DP یا فایل آپدیت داشته باشه، توی PSX مشخصه

الان راهی هست من بتونم اینا را درست کنم ؟!