هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همگی دوستان
من یه هفته پیش ی ps4 یک ترا 12.16 رجیون ۲ خریدم آوردم خونه روشن کردم اول بازی مورتال گزاشتم بالا اومد ولی پلی نشد بعد کپ کرد رو تصور یه هاله آبی اومد خاموش روشن کردم نوشت ps4 cant start بعدم گفت باید آپدیت کنی ب ورژن بالاتر از ۲.۵۰ منم طبق راهنماهای اینترنتی تو فلش فایلpup ورژن ۳.۰۰ رو ریختم روش تا ته پر شد بعد ارور Ce-30789-7 error number رو داد منم اوکی کردم و بعدم خاموش کردیم بردیم دادیم درست کنن که تا حالا نتونستن درست کنن دو جا دادیم جای اول ۳.۱۱ ریخت روش نشد خواست ریستور کنه نتوننست بعدم بردیم نمایندگی لادیز الان یه هفته اس اونجاس میگن باید آپدیت بالاتر بیاد تا بتونیم راهش بندازیم من واقعا خسته شدم شما راهی بلدین یا جایی ک بتونن درستش کنن دو ت پول دادم هیچی ب هیچی ممنون میشم کمکم کنین.

سلام اساتید چجوری اهنگ از داخل فلش بریزم رو کنسول یا یجوری انتقالش بدخ به لیست مورد علاقم
علیک ، تو فلش فرمت FAT32 یک فولدر به نام MUSIC (حروف بزرگ) و آهنگهات رو بریز توش ، به کنسول که وصل کنی آیکون Media Player برات میاد برو توش بقیه کاراها دیگه سادس

یه سوال کلیشه ای بپرسم؟ 4 یا وان؟

بسته سلیقه خودت داره، این دو کنسول هر دو از سخت افزار تقریبا برابری برخوردارند ولی کیفیت بازی ها معمولا بالا پایین هست تو هرکدوم.
نقد و بررسی هر کدوم رو بخونید، بازی و سخت افزار رو مقایسه کنید. خودتون تصمیم بگیرید.
مهم ترین عوامل هم موجود بودن بازی قطعات و لوازم جانبی، میزان مصرف نت ، و انحصاری ها هستند.

سلام چطوري مي تونم چند تا ps4 رو با كابل لن يا واي فاي به هم شبكه كنم؟؟

علیک سلام
قصدتون از شبکه کردن چیه؟ بازی چند دستگاه باهم؟ اگر این هست که امکان پذیر نیست.
بخش Network پلی استیشن 4 برای استفاده از شبکه نت و اتصال به PSN رو چک میکنه، عملا اجازه این رو نمیده بهتون.

علیک سلام
قصدتون از شبکه کردن چیه؟ بازی چند دستگاه باهم؟ اگر این هست که امکان پذیر نیست.
بخش Network پلی استیشن 4 برای استفاده از شبکه نت و اتصال به PSN رو چک میکنه، عملا اجازه این رو نمیده بهتون.
بله منظورم همون بود. يكي از دوستان با ps3 و كابل لن همچين كاري كرده بود. توي ستينگ IP يا يه همچين چيزي رو تغيير ميداد و كنسول ها به هم وصل مي شدن... پس يني سوني اين امكان رو براي ps4 حذف كرده ؟؟؟

دوستان یه سوال من بازی gta 5 و تازه گرفتم برای اولین بار گذاشتم تو دستگاه زمان نصب بازی هر 3 دقیقه 1 درصد می رفت جلو و خیلی طول کشید . صدای دستگاه هم خیلی زیاد شده بود . خواستم بپرسم واسه همه این جوری بود؟

بله منظورم همون بود. يكي از دوستان با ps3 و كابل لن همچين كاري كرده بود. توي ستينگ IP يا يه همچين چيزي رو تغيير ميداد و كنسول ها به هم وصل مي شدن... پس يني سوني اين امكان رو براي ps4 حذف كرده ؟؟؟

نمیشه گفت حذفش کرده، یه سری بازی ها هستند اگر مستقیم هر دو به یک شبکه وصل باشید. (مودم/روتر/هاب) و اون شبکه هم وصل نت باشه میتونید به صورت لوکال با هم بازی کنید.
ولی اتصال مستقیم دو دستگاه بهم خیر.
اینو گوگل کنید. PS4 Local Coop Games

این سایت هم توضیحات کاملی در این مورد داده و لیست بازی های چند نفره رو داره
http://psnprofiles.com/forums/topic/12404-list-of-ps4-games-with-local-multiplayer/

.

علیک ، تو فلش فرمت FAT32 یک فولدر به نام MUSIC (حروف بزرگ) و آهنگهات رو بریز توش ، به کنسول که وصل کنی آیکون Media Player برات میاد برو توش بقیه کاراها دیگه سادس

این کارو کردم و لی فقط میتونم اهنگ رو پخش کنم نمیتونم به کنسول انتقال بدم

سلام
اقا يه سوال داشتم من بيشتر مواقع كه ميخوام از نت استفاده كنم تو ps4 اين ارور رو ميده كه عكس گرفتم و اپلود كردم(http://s6.picofile.com/file/8231035034/image.jpeg)
بازم ميگم تو بيشتر موارد اين ارور رو ميده فقط توي playstation store ازش اين ارور رو نديدم مثلا براي چت يا پارتي يا همين امروز هم خواستم lodaout رو انلاين بازي كنم اين ارور رو داد ولي براي دانلود تم و..اين ارور رو نميده.
ممنون ميشم جواب بدين
فدا

سلام
اقا يه سوال داشتم من بيشتر مواقع كه ميخوام از نت استفاده كنم تو ps4 اين ارور رو ميده كه عكس گرفتم و اپلود كردم(http://s6.picofile.com/file/8231035034/image.jpeg)
بازم ميگم تو بيشتر موارد اين ارور رو ميده فقط توي playstation store ازش اين ارور رو نديدم مثلا براي چت يا پارتي يا همين امروز هم خواستم lodaout رو انلاين بازي كنم اين ارور رو داد ولي براي دانلود تم و..اين ارور رو نميده.
ممنون ميشم جواب بدين
فدا

علیک سلام
با توجه به متن انگلیسی اخطاری که داده، یا شما روی دستگاهت یا روی اکانتت Parental Controll فعال هست یا این که موقع ثبت نام تو PSN سنت رو زیر 18 سال زدی.
چک کن ببین کدومشه، خبر بده اگه نشد بیشتر راهنماییت کنم.

سلام
دوستان من کنسولم ریجن دو اروپا هست واکانتم هم روی آمریکا ساختم.باید بازی ریجن چند یاشه که مولتیش کار کنه و dlc بتونم دانلود کنم؟

علیک سلام
برای DLC باید بازی و اکانت رجیونش یکی باشه. به دستگاه ربطی نداره.

علیک سلام
با توجه به متن انگلیسی اخطاری که داده، یا شما روی دستگاهت یا روی اکانتت Parental Controll فعال هست یا این که موقع ثبت نام تو PSN سنت رو زیر 18 سال زدی.
چک کن ببین کدومشه، خبر بده اگه نشد بیشتر راهنماییت کنم.

علیک سلام
برای DLC باید بازی و اکانت رجیونش یکی باشه. به دستگاه ربطی نداره.

قسمت parental control رو قبلا اكانتشو ساختم موقع ساخت اكانت سنمو زدم پونزده راهي براي تغييرش نيست؟؟

دوستان یه سوال من بازی gta 5 و تازه گرفتم برای اولین بار گذاشتم تو دستگاه زمان نصب بازی هر 3 دقیقه 1 درصد می رفت جلو و خیلی طول کشید . صدای دستگاه هم خیلی زیاد شده بود . خواستم بپرسم واسه همه این جوری بود؟

gta v حدود 30 دقیقه طول میکشه نصبش و صدای فن کنسول طبیعی هست موقع نصب.

دوستان چند سوال در مورد بازی های ظرفیتی داشتم
اول اینکه جایی میشناسین که اکانت ریجن ۱ بفروشه ؟ ( لطفا پیغام خصوصی کنید‌)
دوم اینکه آیا راست که میگن ریجن ۱ چون با کردیت ها هک شده میخرن احتمال بن شدن وجود داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or