هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان . بلاخره ما هم تونستیم به لطف دوستان اکانت بسازیم . فقط وقتی من وارد ps stor شدم تو یکی از سوالاتی که میپرسه میگه دوست داری ps4 اکتیو یا پریمری کنی یا نه اگه درست گفته باشم که من گفتم اکتیو باشه میخواستم بدونم درست انتخاب کردم؟؟؟؟؟؟ بعد این که الان من بخوام combat انلاین بزنم نیاز به چه چیز هایی دارم ؟؟؟؟ ببخشید انقدر سوال میپرسم اخه واقعا من مبتدی هستم

سلام دوستان . بلاخره ما هم تونستیم به لطف دوستان اکانت بسازیم . فقط وقتی من وارد ps stor شدم تو یکی از سوالاتی که میپرسه میگه دوست داری ps4 اکتیو یا پریمری کنی یا نه اگه درست گفته باشم که من گفتم اکتیو باشه میخواستم بدونم درست انتخاب کردم؟؟؟؟؟؟ بعد این که الان من بخوام combat انلاین بزنم نیاز به چه چیز هایی دارم ؟؟؟؟ ببخشید انقدر سوال میپرسم اخه واقعا من مبتدی هستم
درست زدی
برا انلاین زدن به پلاس نیازمندی

دوستان من یک مشکلی دارم اصلا نمیتونم به psn لاگین بشم.
تنظیمات کانکشن اینترنت رو هم چک کردم همه چیز درسته و اینترنت به کنسول وصله ، تست رو هم میزنم ساکسسفول میده، اخرین اپدیت 3.11 رو هم با خود کنسول دانلود کردم و نصبش کردم اما تو قسمت لاگین نمیتونم وصل بشم همش مینویسه please wait و رو همین قسمت میمونه!
رو نیویوزر هم که میزنم یکی دیگه بسازم باز هم همینطوریه
کسی میدونه مشکل از کجاست راهنماییم کنه؟

دوستان من یک مشکلی دارم اصلا نمیتونم به psn لاگین بشم.
تنظیمات کانکشن اینترنت رو هم چک کردم همه چیز درسته و اینترنت به کنسول وصله ، تست رو هم میزنم ساکسسفول میده، اخرین اپدیت 3.11 رو هم با خود کنسول دانلود کردم و نصبش کردم اما تو قسمت لاگین نمیتونم وصل بشم همش مینویسه please wait و رو همین قسمت میمونه!
رو نیویوزر هم که میزنم یکی دیگه بسازم باز هم همینطوریه
کسی میدونه مشکل از کجاست راهنماییم کنه؟
اینو بخون
داداش مشکل از نت خودته
بهتره با 3جی رایتل تست کنی .فوری لوگین میشه.رایتل نشد ایرانسل

به فرض اینکه فروشنده مطمءن باشه و قانونی خریداشو از استور انجام بده ...و همچنین واسه شمای گیمرمشکل اینترنت وجود نداشته باشه:
آیا ظرفیت ۳بازیهایps4 همیشه واست میمونه ؟چندین سال؟ آیا رو اکانت خودت هم پرایمری میشه مثه ظرفیت دو که به اکانت حاوی بازی نیازی نباشه؟
دوستانی که میخرن ظرفیت۳ تجربه عملیشونو و مشکلاتی که احیانا مواجه شدن رو بگن ممنون میشم.:)

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

درود. من ميخوام play4 بگيرم.دو دسته باشه.كدوم مدل رو بگيرم ؟ جديدترين و بهترين ؟
كلا به چه نكاتي دقت كنم. ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

درود. من ميخوام play4 بگيرم.دو دسته باشه.كدوم مدل رو بگيرم ؟ جديدترين و بهترين ؟
كلا به چه نكاتي دقت كنم. ممنون

من پیشنهاد میکنم باندل دو دسته 1tb مدل 1216 رو بگیری حتما دقت کن که مدل 1216 رو بگیری چون 20% مصرف برق کمتر داره موقع خرید ام دقت کن که جعبش باز نشده باشه کد 1216 ام باید روی جعبه یا پشت کنسول

من پیشنهاد میکنم باندل دو دسته 1tb مدل 1216 رو بگیری حتما دقت کن که مدل 1216 رو بگیری چون 20% مصرف برق کمتر داره موقع خرید ام دقت کن که جعبش باز نشده باشه کد 1216 ام باید روی جعبه یا پشت کنسول

چطوري سال ساختش بفهمم ؟
اون a و b هم كه بعضي موقع ها ميگن چيه؟
از كجا بدونم باز نشده ؟
از كجا بدونم اصله ؟

چطوري سال ساختش بفهمم ؟
اون a و b هم كه بعضي موقع ها ميگن چيه؟
از كجا بدونم باز نشده ؟
از كجا بدونم اصله ؟

a فک کنم یعنی 3ماه اول و b 3 ماه دوم
اگر باز شده باشه کاملا مشخصه جای چسبش میمونه
همین 1216 روش نوشته باشه یعنی مدل اخر و برای امساله
والا من تا حالا ps4 تقلبی ندیدم باید اصل باشه همشون /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or