danijon_2006
کاربر سایت
عزیزان این مشکل خاموش شدن خودکار و بیرون اومدن دیسک تا چه حد جدیه؟اگه بخوایم دست دوم بخریم کنسول رو از کجا باید بفهمیم؟بعد این کنسول های سفیدی که مخصوص ژاپن هستن با بقیه فرقی دارن؟
واسه من که الحمدالله پیش نیومده،در کل شنیدم 1درصد کنسول ها اکثرن سری 1000 این اتفاق پیش اومده،که بخاطر وجود دکمه های نیمه لمسی هست (دکمه های پلی4 های سری 1100 و 1000،یجوری خیلی حساس طراحی شدن،واسه همین به مرور که ضربه ای بخوره و سرد و گرم بشن،خودشون به پلیت پشتیشون نزدیک و دور میشن و خاموش و روشن و اتو اجکت پیش میاد)عزیزان این مشکل خاموش شدن خودکار و بیرون اومدن دیسک تا چه حد جدیه؟اگه بخوایم دست دوم بخریم کنسول رو از کجا باید بفهمیم؟بعد این کنسول های سفیدی که مخصوص ژاپن هستن با بقیه فرقی دارن؟
اگر خواستی Ps4 بخری سری آخر یعنی 1216 رو بخر که تا حالا مشکلی گزارش نشده ! دست دوم هم پیشنهاد نمیکنم کلا ! اون کنسول های سفید هم شاید موجود باشن ولی چون مدلشون یه ذره قدیمیه شاید بعدا خرابی وجود داشته باشه ! کلا کنسول ریجن 2 اروپا بخر ! ریجن 3 برای ژاپنه نخری بهترهعزیزان این مشکل خاموش شدن خودکار و بیرون اومدن دیسک تا چه حد جدیه؟اگه بخوایم دست دوم بخریم کنسول رو از کجا باید بفهمیم؟بعد این کنسول های سفیدی که مخصوص ژاپن هستن با بقیه فرقی دارن؟
بستگی داره بهدوستان به نظر شما بهترین روش برای بازی چی هست ؟ خرید بازی دیجیتالی؟کرایه؟یا خرید دیسک؟
ممنون از راهنمایی از چه لحاظ خرید دست دوم پیشنهاد نمیشه؟اگر خواستی Ps4 بخری سری آخر یعنی 1216 رو بخر که تا حالا مشکلی گزارش نشده ! دست دوم هم پیشنهاد نمیکنم کلا ! اون کنسول های سفید هم شاید موجود باشن ولی چون مدلشون یه ذره قدیمیه شاید بعدا خرابی وجود داشته باشه ! کلا کنسول ریجن 2 اروپا بخر ! ریجن 3 برای ژاپنه نخری بهتره
اکانت هکی هستند یکی تو خارج این بازی ها رو خریده اینا مینان دی اکتیوش میکنن روی کنسول شما اکتیو میکننتو اصفهان یه جا هست میگه 10 تا بازی ظرفیت دو میریزه 200 تومن یعنی هر بازی 20 تومن اونم ظرفیت دو به نظرتون معقوله؟ میترسم مشکل داشته باشه کنسول بن بشه
یک بار ریبلد دیتا بیس اجام بده اگر جواب نداد هارد رو کلا فرمت کن دو باره فریمور بریزسلام خدمت دوستان گرامی
من جدیدا پلی ۴ سری قدیمی ۱ ترا ریجن ۲ از دیجی کالا خریدم، یه مشکل خاصی برام پیش میاد دائما که هرچی سرچ کردم راه حلی براش پیدا نکردم.
من دو بازی متال گیر فانتوم پین و فیفا ۱۴ رو دارم. زمانی که بازی متالگیر ریجن دو توی دستگاهه و از توی منو میزنم که بره توی بازی، توی صفحه والپیپر بازی میمونه و بعد از دو سه دقیقه دستگاه یهو خاموش میشه. وقتی دوباره دستگاه رو روشن میکنم و دوباره میرم توی بازی سریعا وارد بازی میشه و بدون هیچ مشکلی بازی میکنم.
برای بازی فیفا و بازیای دیگه اصلا این مشکل وجود نداشته تا حالا و دیسک متال گیرم بدون خظ و خشه و سالمه ولی خی دست دوم خریدم! چند بار دستگاه رو بعد اینکه روشن میکنم ده دقیقه میزارم تو منو بمونه و بعد از اینکه بازی رو اجرا میکنم مشکل خاموش شدن پیش نمیاد و اجرا میشه، در کل این مشکل خیلی رو اعصابمه و احساس میکنم دستگاه مشکلی داره و نمیدونم چرا باز دستگاه خاموش میشه توی اولین اجرا؟ خود بازی و فریمور دستگاه رو هم به اخرین ورژن آپدیت کردم ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
دقت کن که بازی ها و اپدیت های که بالای ۱ مگ ازشون دانلود کردی هم جزو حجم اشغال شده محاسبه میکنه یعنی اگر یک بازی ۴۰ گیگ رو فقط ۱ مگشو دانلود کنی توی هارد ۴۰ گیگ براش رزرو میکنه و ممکنه بخاطر همین حچمت رو کم میرنهبچه ها حجم كنسولم پر شده همه چيزايى كه قابل پاك كردن بوده رو هم پاك كردم باقيش ديگه بازيهامن.الان ٥٠ گيگ خالى دارى ولى انگار نه انگار،حتى آپديت بلاد بورن رو هم نمي تونه بگيره.چه خامى تو سرم كنم؟هيچ راهى نداره هارد اكسترنال بهش وصل كنم كنار اينا استفاده كنم؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ولا من یک hdmi-vga خردیم ۴۰ تومن مانیتورم ارور میده که فرکانس۶۹ هرتز هست ولی من ۶۰ هرتزم از این ۱۹ اینچی های مربعی هست (عریض نیست)سلام
دوستان میشه کنسول رو با کابل hdmi_dvi به مانیتورای قدیمی وصل کرد ؟
الان قیمت این کابلا چقدره ؟
ولا من یک hdmi-vga خردیم ۴۰ تومن مانیتورم ارور میده که فرکانس۶۹ هرتز هست ولی من ۶۰ هرتزم از این ۱۹ اینچی های مربعی هست (عریض نیست)
بنظرم بهتره مانتیور فعلیت رو بفروشی یک مانتیور hd بخری از ۵۰۰ شروع میشن
بلاخره تبدیل کار اخر عاقبتی نیست