هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
بازی bloodborne رو اجرا کردم یه ذره بازی کردم و سیوش کردم اومدم بیرون .
الان که دوباره میخوام برم تو بازی نه میره تو ادامه بازی و نه تو لودینگ و مینویسه که بازی کامل نصب نشده
دو سه دفع پاک کردم و ریختم ولی بازم همین ارور رو میده
کی میدونه علتش چیه؟
یه عکس هم از نوشتش گزاشتم
http://s6.picofile.com/file/8223612784/20151119_144222.jpg

آقا من قبلاً درایوکلاب رو راحت بازی می کردم الان که کنسول رو اپدیت کردم وقتی میخوام برم تو بازی میگه باید اپدیت کنی بازیو چیکار کنم راحت شم اخه حجمش 12گیگه؟

سلام
دوستان یه سوالی داشتم

این کنسول های سری جدید که دو بخش سطحیش مات هست با اون قبلیا چه تفاوت هایی داره ؟ ( سري جديد مدل CUH-1216A )

کلا یه اطلاعاتی راجع به مدل هاش بهم بدین

ممنون

آقا یه سوال میگم من بازی P.T از رو اکانت دوستم برداشتم چون که از سرور سونی پاک کردن بازی و نتونستم دانلود کنم حالا سوالم اینه که من اگه دیتای PT بریزم رو کنسولم و بازی بگیرم از طرف امکان استفادش هست یا نه به کل قید P.T بزنم؟

آقا من قبلاً درایوکلاب رو راحت بازی می کردم الان که کنسول رو اپدیت کردم وقتی میخوام برم تو بازی میگه باید اپدیت کنی بازیو چیکار کنم راحت شم اخه حجمش 12گیگه؟
باید آپدیت کنی.
بازی درایو کلاب بدون آپدیت اصلن اجرا نمیشه.

سلام
دوستان یه سوالی داشتم
این کنسول های سری جدید که دو بخش سطحیش مات هست با اون قبلیا چه تفاوت هایی داره ؟ ( سري جديد مدل CUH-1216A )
کلا یه اطلاعاتی راجع به مدل هاش بهم بدین
ممنون
دکمه های تقریبن لمسی روی مدل های پیشین،در این مدل تبدیل به دکمه شدند و مشکلات آتو اجکت و آتو رست مد از بین رفته در این مدل جدید.
کمی خنک تر و کم مصرف تر شده.
دیگه همین چیز خاصی نیست.فکر کنم پورت های پشتش کمی جا به جا شدن نسبه به مدل های 1100 و 1000 که چیز مهمی نیست.
سعی کن مدل 1216 (بهش میگیم سری 1200) تهیه کنی.حرف a در 1216a یعنی مدل 500 گیگابایت و حرف b یعنی 1ترابایت.
موفق باشین.(راستی رجیون کنسول هم هیچ اهمیتی نداره هر چی دوست داشتی بخر)

1- اگر دو نفر اکانت امریکا داشته باشن و هر دو مثلا بازی یکسانی رو داشته باشن
اگر من یوزر و رمز اکانت امریکام رو بدم به دوستم ، ایا دوستم میتونه از خونه خودشون ادامه بازی من رو بره و مثلا برای من تروفی خاصی رو بگیره؟

2- بهترین بازی امسال یعنی بازی برتر سال 2015 چی بوده تا حالا؟
امکانش هست بهترین بازی سال 2014 رو هم معرفی کنید؟
فکر کنم لست او اس هم بازی برتر یکی از سالهای قبل بوده درسته؟
1)ربطی به این نداره که دو نفر اکانت یکسان داشته باشن،به این ربط داره که رجیون بازی هر دوتاتون یکی باشه.مثلا اگر رجیون بازی تو 1 و برای آمریکا هست،طرف مقابل هم باید بازیش رجیون 1 باشه (یا رجیون آل بهش میگن).
حتمن باید PS Plus داشته باشید در اکانتتون.
بعدش،بله میتونید.برید به قسمت تنظیمات کنسول به قسمت ذخیره ی سیو های بازی،سپس سیو های بازیتون رو در اینترنت آپلود کنید (دقیقن مثل بک آپ گرفتن از سیو بازی هستش)،حالا رمز اکانت و اینا رو بدید به دوستتون،اون میتونه فایل سیو بازی رو از اینترنت به کنسولش دانلود کنه و ادامه ی بازی شما رو بره.از طرفی هرچی ترافی مرافی هم بگیره میاد روی اکانت شما.

2)بهترین بازی امسال 2015 میشه گفت اول متال گیر سالید V فنتوم، و بنظرم بازی Destiny the Taken King و شنیدم بلک آپس 3 هم خوبه.GTA V و همینطور د لست آو آس هم خدایی هستن واسه خودشون،میتونی لیستش رو از اینجا بگیری که بهترین بازی های پلی استیشن 4 چه چیزایی هستند »
Best PlayStation 4 Video Games of All Time - Metacritic
به تاریخ عرضه شدن بازی ها دقت کنی متوجه میشی کدوم بازی ها جدید و کدوم قدیمی هستند.

آقا یه سوال میگم من بازی P.T از رو اکانت دوستم برداشتم چون که از سرور سونی پاک کردن بازی و نتونستم دانلود کنم حالا سوالم اینه که من اگه دیتای PT بریزم رو کنسولم و بازی بگیرم از طرف امکان استفادش هست یا نه به کل قید P.T بزنم؟
دیتا رو نمیتونی به کنسول انتقال بدی مگر اینکه درون کنسول ،اون لینک بازی در حالت دانلود و در لیست دانلود شما قرار داشته باشه.اگر از سرور های سونی پاک شده،شما چطور میتونید لینک دانلودش رو در پلی4 قرار بدید که بخواید با PSX انتقالش بدید؟
99% نمیشه مگر روش خاصی داره که من نمیدونم.

سلام.من یکی از بازی هام ظرفیتی بود که قفل شده. حالا اگه به صورت قانونی از ps store خریداری کنم دوباره بازیو باید از اول دانلود کنم یا با همون دیتا قابل اجراس؟

سلام.من یکی از بازی هام ظرفیتی بود که قفل شده. حالا اگه به صورت قانونی از ps store خریداری کنم دوباره بازیو باید از اول دانلود کنم یا با همون دیتا قابل اجراس؟

آره قابل اجراست لازم نیست دانلود کنی . فقط اکانتی که بازی رو باهاش میخری با ریجن دیتا یکی باشه .

دیتا رو نمیتونی به کنسول انتقال بدی مگر اینکه درون کنسول ،اون لینک بازی در حالت دانلود و در لیست دانلود شما قرار داشته باشه.اگر از سرور های سونی پاک شده،شما چطور میتونید لینک دانلودش رو در پلی4 قرار بدید که بخواید با PSX انتقالش بدید؟
99% نمیشه مگر روش خاصی داره که من نمیدونم.
نه میزنه can n't downloading تو قسمت دانلود

از این هدفونی که توی جعبه هست صدا هم درمیاد ؟!! هرچی میزنم به دسته هیچ صدایی نمیشنوم !
برای بازی آنلاین مثل فیفا 16 حتما باید اکانت Ea بسازم ؟ چجوری ؟

سلام
امکان استفاده از پلاس یک یوزر بر روی یک یوزر دیگه اما با ریجن متفاوت روی یک کنسول هست؟
من می خوام یک یوزر دیگه با ریجن ۲ باز کنم و این یکی یوزرم که ریجن ۱ هست پلاس هست, امکانش هست پلاس رو به یوزر جدید منتقل کنم؟

سلام
امکان استفاده از پلاس یک یوزر بر روی یک یوزر دیگه اما با ریجن متفاوت روی یک کنسول هست؟
من می خوام یک یوزر دیگه با ریجن ۲ باز کنم و این یکی یوزرم که ریجن ۱ هست پلاس هست, امکانش هست پلاس رو به یوزر جدید منتقل کنم؟

کافیه اون یوزری که پلاس روش هست روی کنسول پرایمری(اکتیو) بشه بعد دیگه بقیه یوزرها با هر ریجن هم که باشن میتونن از پلاس استفاده کنن.

سلام من امشب یک دفعه ای این ارور رو از nat type گرفتم که ارورش این بود : ip packet fragmenetioan که با این وجود نمیتونم آنلاین بازی کنم. همین دیروز call of duty گرفتم که کلی خورد تو ذوقم.

هرکاری هم کردم نشد . mtu رو تغییر دادم و ...

راستی دوستان بعضی موقع ها هم ps4 وقتی خاموش میشه دوتا بوق میزنه. مشکلی هست؟

آخرین ویرایش:
از این هدفونی که توی جعبه هست صدا هم درمیاد ؟!! هرچی میزنم به دسته هیچ صدایی نمیشنوم !
برای بازی آنلاین مثل فیفا 16 حتما باید اکانت Ea بسازم ؟ چجوری ؟
بله، صدا میاد.

1. کلید PS رو به مدت سه ثانیه نگه دارید تا وارد صفحه زیر بشید:

PS-submenu-500x252.jpg

2. گزینه Adjust Devices رو انتخاب کنید.

3. گزینه Output to Headphones رو انتخاب کنید.

Audio-options-500x187.jpg

4. گزینه Chat Audio که به صورت پیش فرض انتخاب شده رو به All Audio تغییر بدین.

audio-alloutput-500x155.jpg

حالا تمامی صداها رو از هدست خود خواهید شنید. ;) سوال دومتون رو در این تاپیک مطرح بفرمایید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or