هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به دوستان
یه سوال داشتم احتمالا خیلی ابتدایی باشه. وقتی پلاس یک اکانت روی دوتا کنسول شیر میشه ,اگه یه بازی دیجیتالی بگیریم چطوری میشه? میشه رو دوتا کنسول استفاده کردش? یا کلا سیستم پلاس با بازی فرق داره?

سلام به دوستان
یه سوال داشتم احتمالا خیلی ابتدایی باشه. وقتی پلاس یک اکانت روی دوتا کنسول شیر میشه ,اگه یه بازی دیجیتالی بگیریم چطوری میشه? میشه رو دوتا کنسول استفاده کردش? یا کلا سیستم پلاس با بازی فرق داره?
کسی که primary هست میتونه راحت استفاده کنه و رو مابقی اکانتهاشهم استفاده کنه ولی نفره دومی فقط باید داخله همین اکانت استفاده کنی و همچنین برایه license check باید انلاین باشه

کسی که primary هست میتونه راحت استفاده کنه و رو مابقی اکانتهاشهم استفاده کنه ولی نفره دومی فقط باید داخله همین اکانت استفاده کنی و همچنین برایه license check باید انلاین باشه

دو نفر میتونن همزمان با هم بازی کنن? من با اکانت خودم,رفیقمم که اکانت من رو پرایمری کرده با اکانت خودش
ممنون

سلام دوستان خوبید. من میخوام دیتای بازی bo3 رو بخرم اگه میشه یه سایت مطمئن بهم معرفی کنید و بگید باید اون چند کیگه اولیه رو دان کنم یا کلا دیتا رو بریزم؟

دو نفر میتونن همزمان با هم بازی کنن? من با اکانت خودم,رفیقمم که اکانت من رو پرایمری کرده با اکانت خودش
ممنون

میشه بازی کرد، فقط حواستون باشه اون کسی که پلاس رو روی اکانتش خریده، همونم بازی رو به صورت دیجیتالی بخره
م

سلام دوستان خوبید. من میخوام دیتای بازی bo3 رو بخرم اگه میشه یه سایت مطمئن بهم معرفی کنید و بگید باید اون چند کیگه اولیه رو دان کنم یا کلا دیتا رو بریزم؟

برو تو pt چند نفری هستن که دیتا میفروشن...یه 10 مگ دانلود کن بقیهش رو با psx بزار.

با اکانت ظرفیت سه هم میشه تو اکانت خودت بازی کنی . راهش اینه که اول برو ت اکانت ظرفیت سه بازی رو اجرا کن بعدش سوویچ یوزر بزن و اکانت خودت رو انتخاب کن اینجوری تو اکانت خودت بازی میکنی تروفی و اینا هم تو اکانت خودت ثبت میشه

سلام دوستان

امروز یه ****** رو سرور شخصیمون راه انداختیم دلیلشم چون دانلود از سونی توی ایران معمولا چون ps4 با یک کانکشن دانلود میکنه سرعت از ۳۰ ۴۰ کیلوبایت بالا نمیره

برا همین سرور از ایران تهیه شده و ****** راه اندازی شده

برای رفع مشکل سرعت پایین دانلود از پلی استینش ۴ یا ۳ روش زیر را دنبال کنید.

setting > network > Lan < Manual
تمام تظیمات را روی دیفالت و تنها MTU را روی ۱۵۰۰ ( منظورم اتوماتیک نیست ) بذارید و ‌DNS هم 8.8.8.8 و 8.8.8.4 بذارید

حالا بخش مهمش که Proxy server هست

اطلاعات زر را وارد کنید
ip: 185.49.87.69
PORT : 3128

بعد از تنظیم تست کانکشن بگیرید و شاهد بالارفتن سرعت هنگام دانلود بشوید.

دوستان این سرویس کاملا رایگانه همون کاهش پینگ خودمون هست با این تفاوت که پابلیک هست.

به دوستان معرفی و استفاده کنید

نفر دوم باید همیشه آنلاین باشه برای چک شدن؟
+
psn های 60-70 دلاری موجوده؟ مشکلی نداره؟
چون من فقط 20-5 و 100 دیدم

درود
این هد ست گلد نکته خاصی داره چون دانگلش رو زدم به دستگاه ولی صدا نداد بهم!
الان مجبورم با سیم به دسته وصلش کنم!
پس این دانگل چه سودی داره؟

برو تو تنظیمات صدا اونجا باید درستش کنی....
دقیقا یادم نیست اما سال پیش تو قسمت تنظیمات یکاری کردم صدا در اومد.

- - -ویرایش - - -

سلام
فرق بین cuh-1115 و cuh-1216 چیه ؟

cuh-11XX ماله سری اولیه هست و cuh-12XX سری جدید هست که بزرگترین تغییرش دکمه ها از حالت لمسی به مکانیکی تغییر کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or