اینجا بهتر به جواب میرسیممنون. کسی از دوستان این کارو کرده ؟ روش نصبش چجوریه و اینکه چطور دیتاهای روی هارد قبلی رو به هارد جدید انتقال بدم؟
[h=3]آموزش تعویض هارد دیسک و مسایل مربوط به آن[/h]
اینجا بهتر به جواب میرسیممنون. کسی از دوستان این کارو کرده ؟ روش نصبش چجوریه و اینکه چطور دیتاهای روی هارد قبلی رو به هارد جدید انتقال بدم؟
کسی که primary هست میتونه راحت استفاده کنه و رو مابقی اکانتهاشهم استفاده کنه ولی نفره دومی فقط باید داخله همین اکانت استفاده کنی و همچنین برایه license check باید انلاین باشهسلام به دوستان
یه سوال داشتم احتمالا خیلی ابتدایی باشه. وقتی پلاس یک اکانت روی دوتا کنسول شیر میشه ,اگه یه بازی دیجیتالی بگیریم چطوری میشه? میشه رو دوتا کنسول استفاده کردش? یا کلا سیستم پلاس با بازی فرق داره?
کسی که primary هست میتونه راحت استفاده کنه و رو مابقی اکانتهاشهم استفاده کنه ولی نفره دومی فقط باید داخله همین اکانت استفاده کنی و همچنین برایه license check باید انلاین باشه
دو نفر میتونن همزمان با هم بازی کنن? من با اکانت خودم,رفیقمم که اکانت من رو پرایمری کرده با اکانت خودش
ممنون
دو نفر میتونن همزمان با هم بازی کنن? من با اکانت خودم,رفیقمم که اکانت من رو پرایمری کرده با اکانت خودش
ممنون
سلام دوستان خوبید. من میخوام دیتای بازی bo3 رو بخرم اگه میشه یه سایت مطمئن بهم معرفی کنید و بگید باید اون چند کیگه اولیه رو دان کنم یا کلا دیتا رو بریزم؟
کسی که primary هست میتونه راحت استفاده کنه و رو مابقی اکانتهاشهم استفاده کنه ولی نفره دومی فقط باید داخله همین اکانت استفاده کنی و همچنین برایه license check باید انلاین باشه
نفر دوم باید همیشه آنلاین باشه برای چک شدن؟کسی که primary هست میتونه راحت استفاده کنه و رو مابقی اکانتهاشهم استفاده کنه ولی نفره دومی فقط باید داخله همین اکانت استفاده کنی و همچنین برایه license check باید انلاین باشه
درود
این هد ست گلد نکته خاصی داره چون دانگلش رو زدم به دستگاه ولی صدا نداد بهم!
الان مجبورم با سیم به دسته وصلش کنم!
پس این دانگل چه سودی داره؟
سلام
فرق بین cuh-1115 و cuh-1216 چیه ؟