هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پففف آخه ۱۸گیگ آپدیت برا دستنی ؟! آخه ایم درسته ؟!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
دستینی اجراش کنی 18گیگ میخواد از همون اول! تازه نسخه معمولیش.بعد که نصبش کردی بعد که کد های The Taken King رو وارد کردی یه 18گیگ دیگه هم خواهی داشت اگر اشتباه نکنم.

سال بعد تمامه نگران نباش زود میگذره :d

راهش اینه
هی آپدیت و پاک کنی delet بعد دستگاه ریستارت کنی دوباره آپدیت کنی من خودم سر GTA یه بار این مشکل و خوردم بار 8 م درست شد البته بار 8م بعد 3-4 ساعت PS4 روشن کردم

الآن یه کاری کردم.با psx گذاشتم دانلود بشه یه فایل 33مگی داد.با دانلود منیجر دانلودش کردم و با Psx ریختم وقتی این فایلو ریخت دیدم از ادامش اومد.حجم آپدیتم چیزی در حدود 1.7گیگ هست
اگه بذارم کنسول از طریق psx دیتارو دانلود کنه بهتره.چون با سرعت کامل دانلود میکنه.با کنسول دانلود بشه سرعت خیلی پایینه

اتفاقا میخوام از همینجا بگیرم :)
ولی بین چند مدل تردید دارم
یکی همین که گذاشتی
یکی مثل همینه ولی مشکیه
و یکی دیگه هست که خیلی ها میگیرن. روش شکل پنجه ناتی داگ هست همینجا میفروشه.

به نظرت کدوم بهتره؟

من همین که عکسشو گذاشتم پیشنهاد میکنم.
چون اصلا بزرگ نیست دقیقا فیت میشه انگار یه روکش نایلونی کشیدی روش احساس نمیکنی چیز اضافی زیر دستته.
مثلا همین پنجه حس میکنم بخاطر مسطح بودن و جنسش شست روش لیز بخوره اما این بخاطر فرو رفتن شست و اون شیار ها اصلا لیز نمیخوره.

دوستان من تازه میخوام ps4 بگیرم.به نظرتون گارد ژله ای و سر آنالوگ برای دسته ها لازمه؟
بستگی به نوع رفتارت با دسته داره:)
من بعد از یک سالو چند ماه یه خش رو دستم نیوفتاده، بدون محافظ هم هست و خیلیم ازش استفاده میکنم
لازم که نیست، ولی اگر فکر میکنی ممکنه به دسته صدمه ای برسونی بزار:)

Sent from my Xperia Z2

دوستان من تازه میخوام ps4 بگیرم.به نظرتون گارد ژله ای و سر آنالوگ برای دسته ها لازمه؟

به نظرم روکش واسه آنالوگ دسته بگیر حتما، آخه جنسش طوریه که یکم لیز میخوره
به نظ

- - -ویرایش - - -

من خوده کنسولم ریجن 2 ژاپن بازی هم ریجن دو وقتی کد های بازی رو میزنم میگه که not longer valid maybe used این پیام و میده در حالی که بازی پلمپ شده خوده شرکت بوده

مهم ریجن بازیه نه کنسول، ریجن اکانتی که ساختی 1ه احتمالا که واسه آمریکاس، شما باید یه اکانت ریجن 2 روی دستگاهت بسازی، کد رو وارد کنی و فایل رو بزاری برای دانلود بعد این اکانت ریجن دو رو روی کنسول اکتیو پرایمری کنی مشکلت حل میشه
مهم ریجن بازی

دوستان سلام

من میخوام هارد PS4 رو عوض کنم. 500 گیگ پر شده و مشکل دارم الان.

من میتونم مثلا از هارد های لپ تاپ 1 ترا بایت 2.5 اینچی استفاده کنم؟ اگه میشود آیا هر برندی میشه و یا مدل خاصی باید استفاده شود؟ هارد 2 ترا بایت را ساپورت میکنه کنسول ؟ و اینکه هاردهای 2.5 اینچی سرعت بالا وجود دارد مثلا 7200 دور ؟

ممنونم اگر راهنمایی کنید

دوستان سلام

من میخوام هارد PS4 رو عوض کنم. 500 گیگ پر شده و مشکل دارم الان.

من میتونم مثلا از هارد های لپ تاپ 1 ترا بایت 2.5 اینچی استفاده کنم؟ اگه میشود آیا هر برندی میشه و یا مدل خاصی باید استفاده شود؟ هارد 2 ترا بایت را ساپورت میکنه کنسول ؟ و اینکه هاردهای 2.5 اینچی سرعت بالا وجود دارد مثلا 7200 دور ؟

ممنونم اگر راهنمایی کنید
آره راحت میشه عوض کرد
فقط یه نکته داره اونم اینه هارد های ضخامت زیاد و بالاتر از (فکر کنم اگر اشتباه نکنم) 9میلی متر، نمیشه.
اکثر هارد های لپ تاپ ها و اکثر هارد های اکسترنال بهش میخورن (بازش کنی درش بیاری)

خلاصه تا 2ترابایت دیدم تو اینترنت گذاشتن تست کردن مشکلی نداشته خود سونی هم تو دفترچه پلی4 گفته مشکلی برای ارتقاءش نیست فقط هارد لپ تاپی (2.5اینچی) بزارید.

آره هارد 2.5اینچی 7200دور من تو آمازون دیدم ولی تو ایران نشنیدم جائی ولی احتمالا هست اگر بگردی.سعی کن مارک خوب بخری که واست چند سالی کار بده.
موفق باشی :)

• Like
Reactions: saminshop

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or