سلام دوستان
ps4 با کابل به مودم وصل کنیم بهتره یا wi-fi ?
نیازی به پلاس نیست.دوستان برای خریدن بازی از play station store باید پلاس داشته باشیم ؟ یا فقط psn card داشته باشیم و بازی بخریم کافیه ؟؟
جایی که جعبه باز میشه یه پلمپ شیشه ای هست ( اما این دلیل نمیشه که هر دستگاهی که این چسب رو داره پلمپ باشه! )دوستان من ps4 آک سفارش دادم و امروز به دستم میرسه.خواستم بدونم پلم دستگاه به چه شکله؟هولوگرام داره؟ممنون میشم مواردی که باید برای دستگاه آک چک کرد رو بهم بگید.
سلام دوستان
امروز یه ****** رو سرور شخصیمون راه انداختیم دلیلشم چون دانلود از سونی توی ایران معمولا چون ps4 با یک کانکشن دانلود میکنه سرعت از ۳۰ ۴۰ کیلوبایت بالا نمیره
برا همین سرور از ایران تهیه شده و ****** راه اندازی شده
برای رفع مشکل سرعت پایین دانلود از پلی استینش ۴ یا ۳ روش زیر را دنبال کنید.
setting > network > Lan < Manual
تمام تظیمات را روی دیفالت و تنها MTU را روی ۱۵۰۰ ( منظورم اتوماتیک نیست ) بذارید و DNS هم 8.8.8.8 و 8.8.8.4 بذارید
حالا بخش مهمش که Proxy server هست
اطلاعات زر را وارد کنید
ip: 185.49.87.69
PORT : 3128
بعد از تنظیم تست کانکشن بگیرید و شاهد بالارفتن سرعت هنگام دانلود بشوید.
دوستان این سرویس کاملا رایگانه همون کاهش پینگ خودمون هست با این تفاوت که پابلیک هست.
به دوستان معرفی و استفاده کنید
تو گوگل به فارسی سرچ کن میاره تو pt هم چند نفری هستن من خودم از ماتریکس گیم میگیرم یه تلقی از بقیه جاها کمترهاقا من اکانت پلاس از کجا بگیرم? سایتی چیزی داره? ۳ماه میخوام قیمت دارید?
Sent from my K016 using Tapatalk
همون اول که برنامه رو اجرا کردی بهت یه ip نشوم میده همونو تو قیمت proxy وارد کن و انتی ویروس رو کلا غیر فعال کن تمومه ....تو همین بخش تاپیک مخصوص داره .سلام من میخام بازی دیجیتالی بریزم رو کنسول اما نمیتونم با برنامه PSX DOWNLOAD از کامپیوتر به دستگاه وصل بشم همش ارور ناموفق میده کسی بلده راهنمایی کنه ؟خدا خیرش بده
میگن باید روتر مودم رو تنظیم کنی که من بلد نیستم.
دوستان آپدیت هایی که برای بازی ها عرضه میشه برای ریجن های مختلف متفاوته یا فرقی نداره؟چون میخواستم دیتاشو یکی برام دانلود کنه بفرسته.

اول نت خودمو اول تست کردم بعد مال شمارو تست کردم و مقایسه کردم
واقعا تاثیر داره.دمت گرم
فقط شما بگو الان چی شده که بالاتر رفته سرعت؟
و اینکه اینو همینجور بذاریم بمونه؟ینی شما اینو بر نمیداری؟تا کی این کارتون پابرجا هست؟
اکانت رو از جاهای معتبر بگیرید بن نمیشه ترجیحا اکانت کانادا .درود
یه سوال نوب مانند
من تا همین چند هفته پیش بازی رو بصورت فیزیکی میگرفتم ولی دیگه الان هم راحت نیستم هم ضرر میدم
حالا یه چند سوال در مورد این بازی های شرینگی دارم
کدوم ظرفیت از همه بهتره؟چون شنیدم ظرفیت 2 از همشون بهتره و اینکه بازیت قفل یا اکانت بن شه خیلی خیلی کمه درسته؟
بعدش اینکه قیمتا برای ظرفیت ها چند هستن به طور متوسط
و اینکه میشه بازی رو با ظرفیت 3 و ظرفیت 2 با هم داشته باشیم؟
و اینکه اگه بن شدیم کنیول بن میشه یا اکانت؟
سلام
خوشحالم مشکلتون حل شده.
ما یه سرور ایران داریم روش تیم اسپیک و کانتر و جی تی ای و از این چیزا اوکی کردیم آنلاین میزنیم با بچه ها.
دیدم مشکل کمبود سرعت هست گفتم پ روکسی ایران هم اضافه کنم.
شما با فعال کردن این امکان در اصل به سرور ما متصل میشوید و از سرور ما به سونی وصل میشوید انگار با پینگه 20 دارید به سرور پینگ 200 با نت اصلی وصل میشید که سرعت فوق العاده میره بالا.
سلام من میخام بازی دیجیتالی بریزم رو کنسول اما نمیتونم با برنامه PSX DOWNLOAD از کامپیوتر به دستگاه وصل بشم همش ارور ناموفق میده کسی بلده راهنمایی کنه ؟خدا خیرش بده
میگن باید روتر مودم رو تنظیم کنی که من بلد نیستم.