هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من دیشب 2 گیگ از mgs رو گرفتم بعدش cant download داد و هرکاری کردم درست نشد با psx هم لینکارو گرفتم با idm هم خواستم بگیرم ارور داد(اصلا حجم رو زیر فایل ننوشت)
نمیدونید چه کنم درست شه؟

سلام دوستان من دیشب 2 گیگ از mgs رو گرفتم بعدش cant download داد و هرکاری کردم درست نشد با psx هم لینکارو گرفتم با idm هم خواستم بگیرم ارور داد(اصلا حجم رو زیر فایل ننوشت)
نمیدونید چه کنم درست شه؟
منظورت Metal Gear Solid Ground Zeroes هست؟
با هیلتر شکن بزار دانلود شه درست میشه.واسه من هر فایلی از PSX خواستم بزنم با IDM ،نوشت که نمیشه دانلودش کرد ولی با هیلتر، راحت رفت.

البته مث اینکه اینترنت ایرانه و ربطی به هیلتر نداره، میگن خطوط خود ایران مشکل پیدا کردند.

موفق باشین.

منظورت Metal Gear Solid Ground Zeroes هست؟
با هیلتر شکن بزار دانلود شه درست میشه.واسه من هر فایلی از PSX خواستم بزنم با IDM ،نوشت که نمیشه دانلودش کرد ولی با هیلتر، راحت رفت.

البته مث اینکه اینترنت ایرانه و ربطی به هیلتر نداره، میگن خطوط خود ایران مشکل پیدا کردند.

موفق باشین.

نه داش mgs v pp رو میگم

با سلام
چطوری میشه در کنسول وارد سایتهایی بشیم که چیلتر هستند؟
راهی وجود داره که برای کنسول چیلتر شکن نصب کنیم یا باید از طریق کامپیوتر به اون چیلتر شکن رو معرفی کنیم؟
کلا شدنی هست یا خیر؟
اگر شدنی هست ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید
چرا که برخی سایتها در کنسول به سختی باز میشن که کاملا مشخصه روشون چیلتر اعمال شده

سوال دوم اینکه در قسمت استور یه جایی هست که میشه تریلر فیلمهای مختلف رو دید ولی من وقتی روی گزینه واچ میزنم یه لحظه تصویر سیاه میشه و میاد بیرون
به نظر میرسه شاید بخاطر اینکه ما در ایران هستیم نشه این فیلمها رو دید
ایا حدسم درسته و اگر اره راهی وجود داره دورشون زد؟

با تشکر

در مورد قسمت اول: میشه رو سیستم چیزشکن نصب کرد بعد نت اونو شیر کرد برا کنسول.سایتهای چیلتری رو هم باز میکنه
من این کارو تست کردم .باید کانکشن چیز شکن رو شیر کنی رو کنسول.آی پی بدی درست میشه.اتومات تست نکردم

با سلام

سوال دوم اینکه در قسمت استور یه جایی هست که میشه تریلر فیلمهای مختلف رو دید ولی من وقتی روی گزینه واچ میزنم یه لحظه تصویر سیاه میشه و میاد بیرون
به نظر میرسه شاید بخاطر اینکه ما در ایران هستیم نشه این فیلمها رو دید
ایا حدسم درسته و اگر اره راهی وجود داره دورشون زد؟

با تشکر
نتت خرابه چون من میتونم ببینم

در مورد قسمت اول: میشه رو سیستم چیزشکن نصب کرد بعد نت اونو شیر کرد برا کنسول.سایتهای چیلتری رو هم باز میکنه
من این کارو تست کردم .باید کانکشن چیز شکن رو شیر کنی رو کنسول.آی پی بدی درست میشه.اتومات تست نکردم
چجوری؟
میگم با این Next وی P عن ها هم میشه؟ اگر بلد بودی یه توضیحی بده چون خیلی از این تلویزیون ها و کلیپ ها توی پلی4 هیلتر هستن میخوام بازشون کنم ببینم چجوری ان.
خیلی از Live With Playstation ها هم از طریق یو تیوب هستن که اصلا نمیشه دیدش چون هیلتره....

جواب بدین خواهشا.
ببین فکر کنم فقط چنتا دونه بازی اینو ساپورت می کنن.فکر کنم فقط Diablo 3 هستش که اینو پشتیبانی می کنه تا جائیکه میدونم.
منظورت تو Local Offline Multiplayer هستش.

ببین اینجا یه لیستی هست که میشه روی کنسول 2 یا 3 یا 4 نفره بصورت CoOp هست، شاید چیزیکه تو بخوای هم توش باشه ببینش، لیست خوبیه :
List of PS4 Games with Local Multiplayer - PlayStation 4 - PSNProfiles Forums

- - -ویرایش - - -

بیا واست پیدا کردم بلاخره :d

لیست بازی هایی از پلی استیشن 4 که بصورت LAN Multiplayer سیستم به سیستم با کابل قابل انجام هست (خوراک گیم نت ها!)
ps4_lan_games.jpg

چجوری؟
میگم با این Next وی P عن ها هم میشه؟ اگر بلد بودی یه توضیحی بده چون خیلی از این تلویزیون ها و کلیپ ها توی پلی4 هیلتر هستن میخوام بازشون کنم ببینم چجوری ان.
خیلی از Live With Playstation ها هم از طریق یو تیوب هستن که اصلا نمیشه دیدش چون هیلتره....

با psx هم شیر میشه ....شیلتر شکن رو فعال کن psx هم فعال کن و تموم. من برای سایت های شیلتر تست کردم درست شده اما جالبی قضیه اینجاست که من کلا نمیتونم با psx چیزی از استور دانلود یا آپدیت یا حتی بازی آنلاین انجام بدم و ارور اینترنت میزنه در حالی که تو تست ها همه چی درست هست

سلام . بچه هامن ویندوز جدید که نصب کردم ( 7 ) نمیشه برنامه PSX رو اجرا کرد به درستی و توی کانکشن دومی اررور میده ! نکاتی که به ذهنم میرسه اینه که
با اینکه نتم وصله اون علامت تعجب زرد رنگ گوشه پایین تصویر روی ایکون نتورکم هست اما نت وصله دوم اینکه ویندوز رو که عوض کردم اون IP که نرم افزار بمون نشون میداد
عوض شده و با هردو IP قدیمی و جدید هم تست کردم نمیشه و سوم اینکه انتی ویروسم رو حذف کردم بازم نشد ! توی اررور هم میگه لیمیت تایم و نمیشه به سرور کانکت شد و از این حرفا .
ممنون میشم یه راهنمایی کنید لطفا

درود
دوستان یه سوال ! افت فریم در یه بازی میتونه به خاطر نقص فایل اپدیتش باشه؟
بعید میبینم،اگر فایل آپدیت رو دانلود کردی و سالم بود،نصب میشه،نبود،غیر ممکنه نصب بشه و ارور میده چون فایلای آپدیت یه فایل تکست مانند توشونه و تمام مثلا 1100تا فایل داخل اون پکیج رو چک میکنن بعد اقدام به نصب میکنن.

ولی اتصال ضعیف به اینترنت میتونه افت فریم بده! من دیدم.مثلا بازی رو راحت دارم میرم،میبینم یکم اینگار بازی خنگ شده،اینترنت رو قطع می کنم یهو درست میشه! البته برخی از بازی ها اینجوری ان،حتی اگر آنلاین نزنم و فقط پلی4 به اینترنت باشه اینگار یه سری فایلا روو هی میفرسته و میگیره...نمیدونم.

راستی "هاردت" اگر بدسکتور داشته باشه،صدمه دیده باشه، یا کلا از قبل ایرادی توش باشه، براحتی میتونه افت فریم ایجاد کنه.با یه هارد SSD بری تو پلی4 قشنگ همه چیز با 4برابر سرعت انجام میشه،تمامی Load های بازی ها نصف میشن! تست کنید، عشق می کنید! افت فریم میتونه از هارد ضعیف هم یا اگر هاردت تا لب لب پر بشه!

اینارو میدونستم :d

- - -ویرایش - - -

سلام . بچه هامن ویندوز جدید که نصب کردم ( 7 ) نمیشه برنامه PSX رو اجرا کرد به درستی و توی کانکشن دومی اررور میده ! نکاتی که به ذهنم میرسه اینه که
با اینکه نتم وصله اون علامت تعجب زرد رنگ گوشه پایین تصویر روی ایکون نتورکم هست اما نت وصله دوم اینکه ویندوز رو که عوض کردم اون IP که نرم افزار بمون نشون میداد
عوض شده و با هردو IP قدیمی و جدید هم تست کردم نمیشه و سوم اینکه انتی ویروسم رو حذف کردم بازم نشد ! توی اررور هم میگه لیمیت تایم و نمیشه به سرور کانکت شد و از این حرفا .
ممنون میشم یه راهنمایی کنید لطفا
یک اینکه دقت کن آنتی ویروس خود ویندوز رو هم از کار بندازی، برو تو کنترل پنل پیداش می کنی.
دوم اینکه حتما دقت کن اینترنت رو SHARE بدی به کابل LAN برای اینکار برو به کنترل پنل ویندوز :
win7wired_09.png

و برو به Network and Sharing Center و یه صفحه باز میشهT گوشه بالا سمت چپ، یه گزینه نوشته Change Adaptor بزن رووش،:
win7wired_03.png

حالا اگر کامپیوترت با وایرلس به اینترنت متصله، Wireless network connection رو پیدا کن راست کلیک بزن رووش بزن Properties :
sharing-con-win7-setup.png

بعدش یه صفحه میاد بزن Share و دو تا تیک ها رو روشن کن :
3g-sharing-connection.png

کارت به Setting نباشه این عکسه که پیداش کردم الکی علامت زده رو ستینگ :d

ببین اگر تو تست کانکشن تو پلی4 گزینه اول رو نوشت Succesful و گزینه دوم رو نوشت failed یعنی مشکل اینترنت داری،کاری به اون علامت زرده ندارم که برخی مواقع میاد بخاطر سرور های خود مایکروسافته منم با 350دانلود می کنم ولی علامت زرده میاد، مهم اینه اگر اینترنتت بشدت تایم اوت (پینگ بسیار بالا) در اون لحظه داشته باشه، ممکنه به عنوان "بدون اینترنت" برای پلی4 قلمداد بشه و فکر کنه اصلا اینترنت نداری و ارور بده.

تو ساعات مختلف رو چک کن و دقت کن در حین دانلود نباشی (تو یا اعضای خانواده!) چون بری رو دانلود هم همون اتفاق بالا میفته.

بعید میبینم مشکل تنظیمات PSx و تنظیمات پرو9ک8سی داشته باشی بهرحال اینا به ذهنم رسید.

سلام،
هر کاری میکنم روی بخش ورود به PSN ارور CE-33987-0 میده و اتصال با خطا مواجه میشه! واقعا اعصابم رو خورد کرده!
راه حل مشخصی برای این ارور نیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام،
هر کاری میکنم روی بخش ورود به PSN ارور CE-33987-0 میده و اتصال با خطا مواجه میشه! واقعا اعصابم رو خورد کرده!
راه حل مشخصی برای این ارور نیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

این کار ها رو انجام بدین

if you are getting the error CE-33987-0 just follow these steps
1.go into the network settings
2.press set up internet connection
3.(choose either wifi or lan cable wich ever you use)
4. click CUSTOM
5. click what your network is and do type in the password
6.click automatic for your IP adress
7.click do not specify for DHCP Host name
8.click automatic for DNS settings
9.for MTU settings click manual
10.change what ever number you have in the prompt box (mine was 1500) to 1472
11.click do not use for the proxy server
12.Test your internet connection.

کارت به Setting نباشه این عکسه که پیداش کردم الکی علامت زده رو ستینگ :d

ببین اگر تو تست کانکشن تو پلی4 گزینه اول رو نوشت Succesful و گزینه دوم رو نوشت failed یعنی مشکل اینترنت داری،کاری به اون علامت زرده ندارم که برخی مواقع میاد بخاطر سرور های خود مایکروسافته منم با 350دانلود می کنم ولی علامت زرده میاد، مهم اینه اگر اینترنتت بشدت تایم اوت (پینگ بسیار بالا) در اون لحظه داشته باشه، ممکنه به عنوان "بدون اینترنت" برای پلی4 قلمداد بشه و فکر کنه اصلا اینترنت نداری و ارور بده.

تو ساعات مختلف رو چک کن و دقت کن در حین دانلود نباشی (تو یا اعضای خانواده!) چون بری رو دانلود هم همون اتفاق بالا میفته.

بعید میبینم مشکل تنظیمات PSx و تنظیمات پرو9ک8سی داشته باشی بهرحال اینا به ذهنم رسید.
اقا دمت گررررم :x فک کنم مشکل از همون windows defender و شیر کردنه بود اینا رو که گفتی انجام دادم ip که برنامه نشون میداد باز شد همون ip
قبلیم بعدم اوکی شد دیگه ارور نداد !
فدات راحت شدما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or