درود
دوستان یه سوال ! افت فریم در یه بازی میتونه به خاطر نقص فایل اپدیتش باشه؟
بعید میبینم،اگر فایل آپدیت رو دانلود کردی و سالم بود،نصب میشه،نبود،غیر ممکنه نصب بشه و ارور میده چون فایلای آپدیت یه فایل تکست مانند توشونه و تمام مثلا 1100تا فایل داخل اون پکیج رو چک میکنن بعد اقدام به نصب میکنن.
ولی اتصال ضعیف به اینترنت میتونه افت فریم بده! من دیدم.مثلا بازی رو راحت دارم میرم،میبینم یکم اینگار بازی خنگ شده،اینترنت رو قطع می کنم یهو درست میشه! البته برخی از بازی ها اینجوری ان،حتی اگر آنلاین نزنم و فقط پلی4 به اینترنت باشه اینگار یه سری فایلا روو هی میفرسته و میگیره...نمیدونم.
راستی "هاردت" اگر بدسکتور داشته باشه،صدمه دیده باشه، یا کلا از قبل ایرادی توش باشه، براحتی میتونه افت فریم ایجاد کنه.با یه هارد SSD بری تو پلی4 قشنگ همه چیز با 4برابر سرعت انجام میشه،تمامی Load های بازی ها نصف میشن! تست کنید، عشق می کنید! افت فریم میتونه از هارد ضعیف هم یا اگر هاردت تا لب لب پر بشه!
اینارو میدونستم :d
- - -ویرایش - - -
سلام . بچه هامن ویندوز جدید که نصب کردم ( 7 ) نمیشه برنامه PSX رو اجرا کرد به درستی و توی کانکشن دومی اررور میده ! نکاتی که به ذهنم میرسه اینه که
با اینکه نتم وصله اون علامت تعجب زرد رنگ گوشه پایین تصویر روی ایکون نتورکم هست اما نت وصله دوم اینکه ویندوز رو که عوض کردم اون IP که نرم افزار بمون نشون میداد
عوض شده و با هردو IP قدیمی و جدید هم تست کردم نمیشه و سوم اینکه انتی ویروسم رو حذف کردم بازم نشد ! توی اررور هم میگه لیمیت تایم و نمیشه به سرور کانکت شد و از این حرفا .
ممنون میشم یه راهنمایی کنید لطفا
یک اینکه دقت کن آنتی ویروس خود ویندوز رو هم از کار بندازی، برو تو کنترل پنل پیداش می کنی.
دوم اینکه حتما دقت کن اینترنت رو SHARE بدی به کابل LAN برای اینکار برو به کنترل پنل ویندوز :
و برو به Network and Sharing Center و یه صفحه باز میشهT گوشه بالا سمت چپ، یه گزینه نوشته Change Adaptor بزن رووش،:
حالا اگر کامپیوترت با وایرلس به اینترنت متصله، Wireless network connection رو پیدا کن راست کلیک بزن رووش بزن Properties :
بعدش یه صفحه میاد بزن Share و دو تا تیک ها رو روشن کن :
کارت به Setting نباشه این عکسه که پیداش کردم الکی علامت زده رو ستینگ :d
ببین اگر تو تست کانکشن تو پلی4 گزینه اول رو نوشت Succesful و گزینه دوم رو نوشت failed یعنی مشکل اینترنت داری،کاری به اون علامت زرده ندارم که برخی مواقع میاد بخاطر سرور های خود مایکروسافته منم با 350دانلود می کنم ولی علامت زرده میاد، مهم اینه اگر اینترنتت بشدت تایم اوت (پینگ بسیار بالا) در اون لحظه داشته باشه، ممکنه به عنوان "بدون اینترنت" برای پلی4 قلمداد بشه و فکر کنه اصلا اینترنت نداری و ارور بده.
تو ساعات مختلف رو چک کن و دقت کن در حین دانلود نباشی (تو یا اعضای خانواده!) چون بری رو دانلود هم همون اتفاق بالا میفته.
بعید میبینم مشکل تنظیمات PSx و تنظیمات پرو9ک8سی داشته باشی بهرحال اینا به ذهنم رسید.