با اجازه منم یه نکته اضافه کنم در مورد همین بازیهای شیرینگیاخه من دارمکنسولا تا حالا هم 3 تا بازی فزیکی فیفا 16 بتمن و جی تی ای وی رو گرفتم براش ولی منم دوست دارم بازیهای جدید رو بازی کنم دوست دارم اساسین جدید نید فور اسپید ان بی ای د لست اف است انچارتد متال گیرل دوست دارم همه اینها رو بازی کنم ولی بخام سی دی اکبند بگیرم همه اینها رو از خود کنسول پولش بیشتر میشهمیشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست
تازه اون 3بازی رو هم حساب کنید میشه 350+1400=1750
خیلی پول زیادیه دسته دو هم 7 تا بازی رو حساب کنید میشه تقریبا 1 ملیون 200 تومن زا خود کنسول کمتر
و واقعا خیلی پول زیادیه برا همین میخام بدونم سایتی هست بشه بهش اعتماد کرد بازی دیجیتالی ازش خرید و مشکلی هکی و این چیزا رو نداشته باشه و بدون خطر باشه لطفا کمکم کنید
![]()
اون اکانت هایی که کاملا قانونی خریداری شدن باید حدود 120 باشه ظرفیت 2 ، تا بشه با خیال راحت بازی کرد و نگران از دست رفتن بازی که هیچ نگران به باد رفتن پول نبود ، این 120 دقیقا میزان کاهش قیمت یک بازی از زمان انتشار تا 7 ماه بعدش هست یعنی شما روز اول انتشار بازی اکبند بخر بعد 7 ماه بفروش همون 120 میشه
اگه بازیهایی هم میخوای نگر داری بزار 150 به پایین شد بگیر تا چند سال هم آنچنان ضرری سره فروشش نببینی

میشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست