هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اخه من دارمکنسولا تا حالا هم 3 تا بازی فزیکی فیفا 16 بتمن و جی تی ای وی رو گرفتم براش ولی منم دوست دارم بازیهای جدید رو بازی کنم دوست دارم اساسین جدید نید فور اسپید ان بی ای د لست اف است انچارتد متال گیرل دوست دارم همه اینها رو بازی کنم ولی بخام سی دی اکبند بگیرم همه اینها رو از خود کنسول پولش بیشتر میشه :| میشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست :| تازه اون 3بازی رو هم حساب کنید میشه 350+1400=1750 :| خیلی پول زیادیه دسته دو هم 7 تا بازی رو حساب کنید میشه تقریبا 1 ملیون 200 تومن زا خود کنسول کمتر :| و واقعا خیلی پول زیادیه برا همین میخام بدونم سایتی هست بشه بهش اعتماد کرد بازی دیجیتالی ازش خرید و مشکلی هکی و این چیزا رو نداشته باشه و بدون خطر باشه لطفا کمکم کنید :(
با اجازه منم یه نکته اضافه کنم در مورد همین بازیهای شیرینگی
اون اکانت هایی که کاملا قانونی خریداری شدن باید حدود 120 باشه ظرفیت 2 ، تا بشه با خیال راحت بازی کرد و نگران از دست رفتن بازی که هیچ نگران به باد رفتن پول نبود ، این 120 دقیقا میزان کاهش قیمت یک بازی از زمان انتشار تا 7 ماه بعدش هست یعنی شما روز اول انتشار بازی اکبند بخر بعد 7 ماه بفروش همون 120 میشه
اگه بازیهایی هم میخوای نگر داری بزار 150 به پایین شد بگیر تا چند سال هم آنچنان ضرری سره فروشش نببینی

اقا یه نوع بازی دیگه هست اون افلاین هست اون میگن اصلا دیگه ما انلاین نمیشیم که بخاد بن بشه قیمتش هم 30 تومن اینا هست این چطوره ؟ اینم مشکلی داره یا نه اگر اینم مشکل داره که دیگه باید رفت تو کار همون سی دی ؟
در مورد این افلاین یکم پرسیدم میگن اصلا به اینترنت وصل نمیشی که سونی بخاد بفهمه و بن کنه نظرتون چیه ؟

در مورد این افلاین یکم پرسیدم میگن اصلا به اینترنت وصل نمیشی که سونی بخاد بفهمه و بن کنه نظرتون چیه ؟

بالاخره برای بعضی بازی ها و آپدیت ها باید به نت وصل بشی هر چند برای مدت زمان اندک ! وصل شدن همانا و بن شدنم همانا !​

سلام . میشه سیو ها رو از ps3 به ps4 انتقال داد ؟
بعضی بازیها این امکان رو در نظر گرفتن و بعضی بازیها نه! اون بازیهایی که امکان‌پذیر هستند سیو شما رو برروی سرورهای کلاود ذخیره میکنن تا بتونید برروی کنسول نسل بعدی ایمپورت کنید.
بازیهایی که من دیدم این امکان رو دارن اینا بودن؛
Borderlands 1&2 Handsome Collections
Diablo III Ultimate Evil Edition
GTA V

شاید بازیهای دیگه ای هم باشه ولی من ندیدم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

شما وقتی داخل یه بازی یا اپ هستید میزنید کنسول خاموش بشه که 3تا بوق میزنه
برای رفع مشکل اول به منو ا اس اصلی پلی بیایید بعد رو بازی که در حال اجرا هست اپشن رو بزنید بعد کلوز اپ کنید حالا خاموش شه سه تا بوق نمیزنه:)

من همیشه اپ رو میبندم و خاموش میکنم و مشکلی نداشت تا اپدیت 3.
الان هم با اپدیت 3.1 مشکل حل شد.

بعضی بازیها این امکان رو در نظر گرفتن و بعضی بازیها نه! اون بازیهایی که امکان‌پذیر هستند سیو شما رو برروی سرورهای کلاود ذخیره میکنن تا بتونید برروی کنسول نسل بعدی ایمپورت کنید.
بازیهایی که من دیدم این امکان رو دارن اینا بودن؛
Borderlands 1&2 Handsome Collections
Diablo III Ultimate Evil Edition
GTA V

شاید بازیهای دیگه ای هم باشه ولی من ندیدم.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

ممنون . من واسه gta v اینو گفتم . ینی مثلا اگه من سیو های gta v رو واسه ps3 دانلود کنم میتونم تو ps4 ازش استفاده کنم ؟

با سلام
چطوری میشه در کنسول وارد سایتهایی بشیم که چیلتر هستند؟
راهی وجود داره که برای کنسول چیلتر شکن نصب کنیم یا باید از طریق کامپیوتر به اون چیلتر شکن رو معرفی کنیم؟
کلا شدنی هست یا خیر؟
اگر شدنی هست ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید
چرا که برخی سایتها در کنسول به سختی باز میشن که کاملا مشخصه روشون چیلتر اعمال شده

سوال دوم اینکه در قسمت استور یه جایی هست که میشه تریلر فیلمهای مختلف رو دید ولی من وقتی روی گزینه واچ میزنم یه لحظه تصویر سیاه میشه و میاد بیرون
به نظر میرسه شاید بخاطر اینکه ما در ایران هستیم نشه این فیلمها رو دید
ایا حدسم درسته و اگر اره راهی وجود داره دورشون زد؟

با تشکر

سوال دوم اینکه در قسمت استور یه جایی هست که میشه تریلر فیلمهای مختلف رو دید ولی من وقتی روی گزینه واچ میزنم یه لحظه تصویر سیاه میشه و میاد بیرون
به نظر میرسه شاید بخاطر اینکه ما در ایران هستیم نشه این فیلمها رو دید
ایا حدسم درسته و اگر اره راهی وجود داره دورشون زد؟

با تشکر
فکر کنم اون قسمت رو باید با *** بری

ممنون . من واسه gta v اینو گفتم . ینی مثلا اگه من سیو های gta v رو واسه ps3 دانلود کنم میتونم تو ps4 ازش استفاده کنم ؟
GTA تا جایی که یادمه بخشه انلاینش منتقل میشه نه تک نفره

سلام من يه مشكلى پيدا كردم كه دستگاه خود به خود فضا ى خالى رو كم ميكنه
مثلا من ١٧ گيگ امروز بازى حذف كردم ولى بعدش رفتم تو storage management ديدم همينجور داره حجممو كم ميكنه تا رسيد به ٣ گيگ ! در حالى كه نه بازى در حال نصبه و نه دانلودى در حال انجام
چه جورى درستش كنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or