سلام دوستان
موقع خاموش شدن دستگاه 3 بوق پشت سر هم میزنه برای شما هم اینجوریه؟
خداروشکر که سونی سینه چاک هایی مثل شما دارهشما پرتی از قضیه :d
چه ربطی به سونی داره این قسمت؟ من اندازه 2 تومن تا الآن از سونی ضرر کردم هیچ هم عاشق چشم و ابروش نیستم
ولی چیزی که داری میگی خداوکیلی چرت و پرته
شما وقتی داخل یه بازی یا اپ هستید میزنید کنسول خاموش بشه که 3تا بوق میزنهسلام.من هم همین مشکل رو دارم.وقتی کنسول رو خاموش میکنم حدود بیست ثانیه روشن میمونه و بعد با زدن سه تا بوق خاموش میشه.
دوستان اگه کسی راهی بلده ممنون میشم.
برا خرید بازی دیجیتالی چی هست ؟ من خیلی برام مهمه بتونم همه بازیهام رو توی یه یوزر بازی کنم برا همین فقط ظرفیت 2 بدردم میخوره برا همین میخاستم بدونم اگر بازی دیجیتالی ظرری برا دستگاه نداره سایت خوب برا خرید اکانت ظرفیت 2 و ارزون هم باشه چی هست خظر هم برا دستگاه نداشته باشه ممنون ♥تنها مشکلش اینه که ممکنه باعث بن شدن دستگاه بشه.سلام دوستان چندتا سوال داشتم این بازیهای دیجیتالی معتبر هستن یعنی بخرمشون بلائی سر دستگام نمیاد ؟ بعد سایت خیلی خوب و ارزونبرا خرید بازی دیجیتالی چی هست ؟ من خیلی برام مهمه بتونم همه بازیهام رو توی یه یوزر بازی کنم برا همین فقط ظرفیت 2 بدردم میخوره برا همین میخاستم بدونم اگر بازی دیجیتالی ظرری برا دستگاه نداره سایت خوب برا خرید اکانت ظرفیت 2 و ارزون هم باشه چی هست خظر هم برا دستگاه نداشته باشه ممنون ♥
تنها مشکلش اینه که ممکنه باعث بن شدن دستگاه بشه.
یهو دستگاه بن نشه چیکار کنم من 
اکثریت اکانت های ظرفیتی از طریق کردیت کارت هکی تهیه میشن . بابت همین موضوع علاوه بر خطر قفل شدن بازی ها یه خطر دیگه که همون بن کنسول هست هم وجود داره . هر چند شخصا تا به حال بیشتر از ۲-۳ مورد ندیدم که ps4 بن بشه .بیشتر یه چیز شانسیه.خب اینجوری که خیلی بدهیهو دستگاه بن نشه چیکار کنم من
![]()
خب اینجوری که خیلی بدهیهو دستگاه بن نشه چیکار کنم من
![]()

خیلی راحت بهت بگم رفیق، اگر میتونی یه کنسول 1.300 میلیونی بخری، بعدش دو سه تا بازی 100 تومن هم بخری و برای هر بار بازی عوض کردن بری مغازه یا با بچه ها با 20 تومن بازی عوض کنی، آره ارزش دارهخب اینجوری که خیلی بدهیهو دستگاه بن نشه چیکار کنم من
![]()
میشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست
تازه اون 3بازی رو هم حساب کنید میشه 350+1400=1750
خیلی پول زیادیه دسته دو هم 7 تا بازی رو حساب کنید میشه تقریبا 1 ملیون 200 تومن زا خود کنسول کمتر
و واقعا خیلی پول زیادیه برا همین میخام بدونم سایتی هست بشه بهش اعتماد کرد بازی دیجیتالی ازش خرید و مشکلی هکی و این چیزا رو نداشته باشه و بدون خطر باشه لطفا کمکم کنید 
اخه من دارمکنسولا تا حالا هم 3 تا بازی فزیکی فیفا 16 بتمن و جی تی ای وی رو گرفتم براش ولی منم دوست دارم بازیهای جدید رو بازی کنم دوست دارم اساسین جدید نید فور اسپید ان بی ای د لست اف است انچارتد متال گیرل دوست دارم همه اینها رو بازی کنم ولی بخام سی دی اکبند بگیرم همه اینها رو از خود کنسول پولش بیشتر میشهمیشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست
خیلی پول زیادیه دسته دو هم 7 تا بازی رو حساب کنید میشه تقریبا 1 ملیون 200 تومن زا خود کنسول کمتر
و واقعا خیلی پول زیادیه برا همین میخام بدونم سایتی هست بشه بهش اعتماد کرد بازی دیجیتالی ازش خرید و مشکلی هکی و این چیزا رو نداشته باشه و بدون خطر باشه لطفا کمکم کنید
![]()

خب اين تنظيمات كجاس ؟نه داداش همون يه دونه هم بود همين شكلي ميشد
اين هات اسپات كردن رو داداش يه توضيحي ميدي ؟
اين مشكل يه عده ايي شده ! من حدس ميزنم باگ FW باشه چون حتي اگر داخل تنظيمات بريد و تيك تمامي اتوماتيك اپديت هارو در شاخه سيستم برداريد باز هم اتوماتيك دانلود مي كنه
بالاتر گفتم اگر توي تنظيمات اون كارو انجام داديد و نشد كه احتمال باگ بودن بالاتر ميره
بله NOTIFICATION الكيه واقعا
اما ان همه عصبانيت نداره ! بردي داخل تنظميات و قسمت NOTIFICATION رو پيدا كنيد و از اون اجا بگيد ميخوايد NOTI براي چه چيزهايي بياد براي چي نياد
من خودم تيك اين رو خيلي وقت پيش برداشتم ديگه نمي گه كه رفته پارتي يا غيره
Nero 7 کاملن درست می گناخه من دارمکنسولا تا حالا هم 3 تا بازی فزیکی فیفا 16 بتمن و جی تی ای وی رو گرفتم براش ولی منم دوست دارم بازیهای جدید رو بازی کنم دوست دارم اساسین جدید نید فور اسپید ان بی ای د لست اف است انچارتد متال گیرل دوست دارم همه اینها رو بازی کنم ولی بخام سی دی اکبند بگیرم همه اینها رو از خود کنسول پولش بیشتر میشهمیشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست
![]()
این هیچ، برو آدوبی افتر افکت رو نصب کن،من دانلودش کردم در عرض 2ساعت با تمام کانتنت ها و اضافاتش،مُفت! :d ، داخل سایتش بروکنارش نوشته 100دلار تخفیف !! ببین چقدر گرونه که 100دلار تخفیف خورده :d اینقدر گرون بوده که اومده کردش ماهی 30 دلار بدید استفاده کنید، اونم پک خالیش.ماهی 100هزار تومن....