هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

PSN چیزیش شده ؟ یا بازم نت من مشکل پیدا کرده ؟ از چند روز پیش قسمت تست برای نت رو که میرفتم همه چی درست بود ولی قسمت سرعت دانلود Fail میشد همش
امروز هم که این آپدیت جدید اومده قسمت PSN رو Fail میشه...

سلام دوستان

موقع خاموش شدن دستگاه 3 بوق پشت سر هم میزنه برای شما هم اینجوریه؟

سلام.من هم همین مشکل رو دارم.وقتی کنسول رو خاموش میکنم حدود بیست ثانیه روشن میمونه و بعد با زدن سه تا بوق خاموش میشه.
دوستان اگه کسی راهی بلده ممنون میشم.

شما پرتی از قضیه :d
چه ربطی به سونی داره این قسمت؟ من اندازه 2 تومن تا الآن از سونی ضرر کردم هیچ هم عاشق چشم و ابروش نیستم
ولی چیزی که داری میگی خداوکیلی چرت و پرته
خداروشکر که سونی سینه چاک هایی مثل شما داره
با ادبیاتی که شما داری ترجیح میدم جوابت رو ندم
روز خوش

یه سوال از دوستان
آپدیت جدید GTA مربوط به همون قسمت جدیدی هست که برای تیونینگ ماشین ها هست؟
و آپدیت جدید ویچر که 17 گیگ هست مربوط به اون DLC جدیدش هست یا اینکه مربوط به کل بازی هست؟
کلا دانلود کردنش لازم هست یا فقط مختص اونایی هست که دی ال سی خریدن؟

@NERO 7
بستگی به گوشیت داره که این گزینه ای را داشته باشه یا نه . اما Smart phone الان همشون دارند.
من چون Windows Phone هستم ماله خودم وارد Setting >Internet Sharing و بعد گزینه Sharing داره که میشه Active کرد وپاسورد میدی بهش و از طریقه wifi دستگاه PS4 اون Hotspot را پیدا می کنی و وصل میشه به اینترنت.
درمورد Android دقیق نمی دونم - وارد Setting میشی و از بخش Wifi گزینه More را انتخاب می کنی و از اونجا روی گزینه portable hotspot میری بعد تیک wifi hotspot را میزنی و از بخش hotspot setting هم اطلاعات دلخواهت را میدی مثل اسم hotspot و پاسورد و از این جور چیزا و بعد از طریق wifi ps4 وصل میشی بهش.

سلام.من هم همین مشکل رو دارم.وقتی کنسول رو خاموش میکنم حدود بیست ثانیه روشن میمونه و بعد با زدن سه تا بوق خاموش میشه.
دوستان اگه کسی راهی بلده ممنون میشم.
شما وقتی داخل یه بازی یا اپ هستید میزنید کنسول خاموش بشه که 3تا بوق میزنه
برای رفع مشکل اول به منو ا اس اصلی پلی بیایید بعد رو بازی که در حال اجرا هست اپشن رو بزنید بعد کلوز اپ کنید حالا خاموش شه سه تا بوق نمیزنه:)

سلام دوستان چندتا سوال داشتم این بازیهای دیجیتالی معتبر هستن یعنی بخرمشون بلائی سر دستگام نمیاد ؟ بعد سایت خیلی خوب و ارزون :| برا خرید بازی دیجیتالی چی هست ؟ من خیلی برام مهمه بتونم همه بازیهام رو توی یه یوزر بازی کنم برا همین فقط ظرفیت 2 بدردم میخوره برا همین میخاستم بدونم اگر بازی دیجیتالی ظرری برا دستگاه نداره سایت خوب برا خرید اکانت ظرفیت 2 و ارزون هم باشه چی هست خظر هم برا دستگاه نداشته باشه ممنون ♥

سلام دوستان چندتا سوال داشتم این بازیهای دیجیتالی معتبر هستن یعنی بخرمشون بلائی سر دستگام نمیاد ؟ بعد سایت خیلی خوب و ارزون :| برا خرید بازی دیجیتالی چی هست ؟ من خیلی برام مهمه بتونم همه بازیهام رو توی یه یوزر بازی کنم برا همین فقط ظرفیت 2 بدردم میخوره برا همین میخاستم بدونم اگر بازی دیجیتالی ظرری برا دستگاه نداره سایت خوب برا خرید اکانت ظرفیت 2 و ارزون هم باشه چی هست خظر هم برا دستگاه نداشته باشه ممنون ♥
تنها مشکلش اینه که ممکنه باعث بن شدن دستگاه بشه.

خب اینجوری که خیلی بده :| یهو دستگاه بن نشه چیکار کنم من :|
اکثریت اکانت های ظرفیتی از طریق کردیت کارت هکی تهیه میشن . بابت همین موضوع علاوه بر خطر قفل شدن بازی ها یه خطر دیگه که همون بن کنسول هست هم وجود داره . هر چند شخصا تا به حال بیشتر از ۲-۳ مورد ندیدم که ps4 بن بشه .بیشتر یه چیز شانسیه.

خب اینجوری که خیلی بده :| یهو دستگاه بن نشه چیکار کنم من :|
خیلی راحت بهت بگم رفیق، اگر میتونی یه کنسول 1.300 میلیونی بخری، بعدش دو سه تا بازی 100 تومن هم بخری و برای هر بار بازی عوض کردن بری مغازه یا با بچه ها با 20 تومن بازی عوض کنی، آره ارزش داره
ولی اگر نمیتونی این هزینه ها رو کنی، من بهت پیشنهاد می دم قید کنسول رو برای فعلن بزن.یا بزار هک شه، یا بزار یکم دلار بیاد پایین یا وضعیت بهتر بشه که اینم بعید میبینم :d

اخه من دارمکنسولا تا حالا هم 3 تا بازی فزیکی فیفا 16 بتمن و جی تی ای وی رو گرفتم براش ولی منم دوست دارم بازیهای جدید رو بازی کنم دوست دارم اساسین جدید نید فور اسپید ان بی ای د لست اف است انچارتد متال گیرل دوست دارم همه اینها رو بازی کنم ولی بخام سی دی اکبند بگیرم همه اینها رو از خود کنسول پولش بیشتر میشه :| میشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست :| تازه اون 3بازی رو هم حساب کنید میشه 350+1400=1750 :| خیلی پول زیادیه دسته دو هم 7 تا بازی رو حساب کنید میشه تقریبا 1 ملیون 200 تومن زا خود کنسول کمتر :| و واقعا خیلی پول زیادیه برا همین میخام بدونم سایتی هست بشه بهش اعتماد کرد بازی دیجیتالی ازش خرید و مشکلی هکی و این چیزا رو نداشته باشه و بدون خطر باشه لطفا کمکم کنید :(

اخه من دارمکنسولا تا حالا هم 3 تا بازی فزیکی فیفا 16 بتمن و جی تی ای وی رو گرفتم براش ولی منم دوست دارم بازیهای جدید رو بازی کنم دوست دارم اساسین جدید نید فور اسپید ان بی ای د لست اف است انچارتد متال گیرل دوست دارم همه اینها رو بازی کنم ولی بخام سی دی اکبند بگیرم همه اینها رو از خود کنسول پولش بیشتر میشه :| میشه 1400 همشون خود کنسول 1200 هست :| تازه اون 3بازی رو هم حساب کنید میشه 350+1400=1750 :| خیلی پول زیادیه دسته دو هم 7 تا بازی رو حساب کنید میشه تقریبا 1 ملیون 200 تومن زا خود کنسول کمتر :| و واقعا خیلی پول زیادیه برا همین میخام بدونم سایتی هست بشه بهش اعتماد کرد بازی دیجیتالی ازش خرید و مشکلی هکی و این چیزا رو نداشته باشه و بدون خطر باشه لطفا کمکم کنید :(

منم خيلي بازي هارو دوست دارم بازي كنم داداش ! نه من بلكه همه دوست دارن

ولي همه مون پول همه اش رو نداريم كه هيچ شايد وقت اش رو هم نداشته باشيم !
بايد باهاش مثل بقيه كنار بياي ادم نميتونه همه چي رو داشته باشه

در ضمن به اين فكر كن كه شاد بشه خيلي بازي هارو داشت به هر روشي ! ولي اينو بدون بدون كنسول هيچ كدوم رو نميشه بازي كرد :|
در ضمن ضرر از دست دادن كنسول بيشتر از بازيه

نه داداش همون يه دونه هم بود همين شكلي ميشد

اين هات اسپات كردن رو داداش يه توضيحي ميدي ؟

اين مشكل يه عده ايي شده ! من حدس ميزنم باگ FW باشه چون حتي اگر داخل تنظيمات بريد و تيك تمامي اتوماتيك اپديت هارو در شاخه سيستم برداريد باز هم اتوماتيك دانلود مي كنه

بالاتر گفتم اگر توي تنظيمات اون كارو انجام داديد و نشد كه احتمال باگ بودن بالاتر ميره

بله NOTIFICATION الكيه واقعا :|

اما ان همه عصبانيت نداره ! بردي داخل تنظميات و قسمت NOTIFICATION رو پيدا كنيد و از اون اجا بگيد ميخوايد NOTI براي چه چيزهايي بياد براي چي نياد
من خودم تيك اين رو خيلي وقت پيش برداشتم ديگه نمي گه كه رفته پارتي يا غيره
خب اين تنظيمات كجاس ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nero 7 کاملن درست می گن

علاوه بر این، ببین تو روزی مگر چقدر میخوای بازی کنی؟ بیشتر از 8 ساعت؟!؟!؟! خوبه 3تا 3تا آروم آروم هی عوض کن بازی کن باور کن اصلنم ضرر نمیکین از اکانت ظرفیتی ها هم بهتر در میاد...
مسلمه هرچقدر پول بدی آش میخوری
تو خارج نرم افزار بسیار بسیار گران تر از سخت افزار هست.ساخت سخت افزار که چیزی نداره یه دقیقه سی پی یو رو از فلان شرکت میگیره گرافیک از فولان، پاور از این، فلان از اون، به هم میچسبونن میشه پلی4 ، یا ایکس باکس یا کامپیوتر یا موبایل.....
مهم ساخت نرم افزارـه!
الآن نرم افزار مثلا آفیس همینی که روی همه کامپیوترا نصبه، نسخه کاملش از 100 دلار شروع میشه،ویندوز از 150دلار
باو اینا که خوبه،من نرم افزار تدوین فیلم دانلود کردم نوشته فقط و فقط 399 دلار!!! :| این هیچ، برو آدوبی افتر افکت رو نصب کن،من دانلودش کردم در عرض 2ساعت با تمام کانتنت ها و اضافاتش،مُفت! :d ، داخل سایتش بروکنارش نوشته 100دلار تخفیف !! ببین چقدر گرونه که 100دلار تخفیف خورده :d اینقدر گرون بوده که اومده کردش ماهی 30 دلار بدید استفاده کنید، اونم پک خالیش.ماهی 100هزار تومن....

به قول معروف همینی که هست! منم عاشق بازی ام!! ولی حد و حدود رو باید رعایت کنم، صبر پیشه کن :d بازی بگیر حالشو ببر،نگران بن هم هیچ وقت نباش! چون اگر بری اکانت ظرفیتی و بن شدی دیگه واقعا خیلی ضرر می کنی.این اکانت ظرفیتی ها هم که مفتی نیست خیلی گرون در میاد اگر حساب کنی هر بازیش میشه طرفا 60-70 تومن، خو لامصب 3ماه صبر کن پک باز شدش رو کامل بخر 100-120 تومن! بعد هم به هرکی خواستی میتونی بفروشیش!

بنظرم نسخه فیزیکی ارزونتره.الآن مثلا اگر Ps Plus بخری، بازی DriveClub با تمامی DLC ها شده 20دلار که 76تومنه! دانلود میکنی اصل اصل بازی میکنی رو اکانتت.یا بازی The Last Of us 50تومن تو همین سایت بازیسنتر میفروشن! اصل اصل!! بعد اینا اکانت ظرفیتی ، میان همین بازیا رو میخرن به 2-3نفر میفروشن، سود هم میکنن، این وسط شما احتمال بن شدن و پول یا مفتی که دادی،ضرر می کنی.نه اونا.مطمئن باش مغازه دار به فکر خودشه اول،تا شما!

موفق باشی دیگه بیشتر از این نمیتونم مُخت ـو بزنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or