آقا یه کارت ۱۲ ماهه پلاس دیدم روش عکس بازی Destiny یود اینا جریانش چیه؟ بعد زده بود Game not included
اون فقط یه تبلیغ هست...تنها چیزی که اون کارت داره 1 سال پلاس هست
آقا یه کارت ۱۲ ماهه پلاس دیدم روش عکس بازی Destiny یود اینا جریانش چیه؟ بعد زده بود Game not included
اعلام شده که تا مدت ها خبری از نسخه اسلیم نخواهد بود. خریدتون رو طبق این فاکتور در نظر نگیریدآره به نظر من.الآن بازیهای خوبی واسش نیومده.
من میگم تابستان سال آینده بخر،بخدا بهتر از الانه.الان اصلا موقع خوبی نیست بخاطر اینکه بازی خوبی نداره و اینکه تازه تحریما رو برداشتن شاید دلار یکم کاهش پیدا کنه در حد 3200 ثابت بشه بعد میبینی دم عید بازیا یه 10% ارزونتر میشن و لوازمش بیشتر گیر میان، پلی4 اسلیم میاد و مورفیوس.
این نظر منه.که نظر مهمی هم هست :d
كسي هست نتونه از PSN چيزي دانلود كنه ؟ يا نتونه بازي رو اپديت كنه ؟
دو روزه اصلاً نه ميتونم دانلود كنم نه بازي رو اپديت كنم همينطوري مي مونه تو صفحه دانلود تا بعد مدتي CANNOT DOWNLOAD بياد
من دقیقا دو روز پیش این مشکل را داشتم، آپدیت نمی کرد ، همه چیز هم درست بود به Store وصل میشد و کاملاPSN وصل بود اما دانلود نمی کرد یکبار مودم را خاموش و روشن کردم فایل که می خواست دانلود کنه را پاک کردم ، دوباره گذاشتم شروع کرد به دانلود کردن.نمی دونم دلیلش چی بود.(آدیت بازی MGS Phantom Pain بود)

من دور روزه اين مشكل رو دارم
همه چي درسته به جز اپديت كردن و بازي گرفتن
مودم و دستگاه هم خيلي خاموش روشن كردم ولي فايده ايي نداشت
اين به نظر خودم هم رسيد كه فاي رو پاك كنم اما 10 گيگ از 14 گيگ رو دانلود كردم بايد پاك كنم
بعد مشكل اينه كه من حتي بازي جديد هم نمي تونم دانلود كنم
الان بازي هاي پلاس ام رو ميخوام بگيرم ميزنه Preparing to dowmload تا 1 درصد ميره بعد گير مي كنه دو دقيقه و كلا" cannot download ميده
حتي فايل DP هم توي PSX نميده
مي ترسم مشكل از همين جريان اپديت باشه![]()
سلام دوستان
موقع خاموش شدن دستگاه 3 بوق پشت سر هم میزنه برای شما هم اینجوریه؟
دوستان به نظرتون الان وقت بدیه برا خرید ps4؟با توجه به قیمت کاذب سری جدید تو ایران و کاهش قیمت جهانی
کی قیمت تو ایران برا خرید مناسب میشه؟؟
آره به نظر من.الآن بازیهای خوبی واسش نیومده.
من میگم تابستان سال آینده بخر،بخدا بهتر از الانه.الان اصلا موقع خوبی نیست بخاطر اینکه بازی خوبی نداره و اینکه تازه تحریما رو برداشتن شاید دلار یکم کاهش پیدا کنه در حد 3200 ثابت بشه بعد میبینی دم عید بازیا یه 10% ارزونتر میشن و لوازمش بیشتر گیر میان، پلی4 اسلیم میاد و مورفیوس.
این نظر منه.که نظر مهمی هم هست :d
منتظر اسلیم و مورفیوس و... نیستم
همین مدل 1216 ما را بس است. نهایتشم چند ماه صبر کنم تا تابستون کی مرده کی زنده
ترسم از اینه که تو همین چند ماه محسوس ارزون شه دلم بسوزه
اون که 100%:d
این فایل که می گی 10 گیگ دانلود شد را می توانی Pause کنید؟!
من یک بازی بود توی لیستم و همین آپیدیت که می گم، هر دوتاش باهم Cannot Download می داد اما زمانی که Update را Pause می کردم اون یکی چند دقیقه ای کار می کرد و دوباره متوقف می شد اما ارور نمی داد بهم . اما زمانی که فایل Update را پاک کردم و دوباره اضافه کردم دو تاش باهم شروع کردن به دانلود کردن.
به نظر من قبل از اینکه کاری بکنید ، یکبار با یک اینترنت دیگه امتحان کنید مثل اینترنت همراه اول( با گوشی Hotspot ) یا ایرانسل . یکبار هم همه را Pause کن و یکیشون را بزار Download بشه ببین جواب می ده یا نه.
سلام دوستان
تنظيمات ps4 چه جوري بايد باشه تا خودش اتوماتيك بازيها رو اپگريد نكنه
مثلا بازي كه من ديگه مدارمش هم اپگريد ميكنه و از ترافيك كم ميشه
ميخوام از automatic دربياد بشه manual يعني هروقت بازي رو گذاشتم تو دستگاه بپرسه اپگريد شه يا نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
راهی نیست کاری کنیم که بازی ای که نمی خوایم آپدیت بشه دیگه هیچ وقت آپدیت نشه؟!
مثلا من قید دانلود ۱۱ گیگی until down رو زدم و دانلود رو stop کردم ولی دیروز که بازی می کردم یادم اومد که وارد بازی شدم نرفتم دانلود رو stop کنم بعد رفتم و دیدم الکی ۱ گیگم پریده!
---------
اصلا منو سننه که کدوم دوستم میره پارتی؟!
اصلا پارتی یک چیز شخصی هست و تا وقتی invite برات نیاد نباید وارد بشی! اونوقت زرت و زرت اون بالا می نویسه فلان دوستت جوین پارتی شد شما هم می تونی جوینش بشی!!! بدون اجازه؟!؟!؟
به جای این, قابلیت این رو بذارن که هر کی آنلاین شد بنویسه! مثل xo !