این موضوع برای منم پیش اومدهسلام. توی این آپدیت جدیده تا به اینترنت وصل میشی شروع می کنه به آپدیت کردن تمام بازی هایی که روی دستگاه نصبه و آپدیت جدید براش اومده. مثل قبل گزینه ای برای غیر فعال کردنش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این اپدیت جدید چیزی عوض شده؟بله هست ۰ شما یه پوشه به نام music داخل فلشتون ایجاد کنید و اهنگ ها رو بریزید توش ۰ USB رو وصل کنید ۰ خود به خود تو منوی اصلی دستگاه گزینه ی موزیک میاد۰
دوستان اکانت من به نظر هک شده. از Primary خارج شده. با کنسول نمیتونم دی اکتیو کنم. تو Media & Device سایت سونی هم مینویسه تازه دی اکتیو کردی نمیتونی دوباره انجام بدی.
چه کنم؟
داداش با 3جی رایتل تست کن(99درصد جواب میده)سلام دوستان من از دیشب وقتی مخوام به اکانت psn ام لوگین کنم روی please wait میمونه.
امروز هم یه دفعه ای psn برام قطع شد.
سایت status.playstation.com هم چک کردم نوشت psn مشکلی نداره.
کسی از دوستان همچین مشکلی نداره؟
نه.اکانت خودم بود. خیلی وقت پیش این اتفاق افتاد. هیچ وفتم اکانتم رو به کسی نداده بودم. بعدش ایمیل اومده که رمز و اینا رو عوض کنم.اما تا الان درست نشده.یعنی اکانتتون به صورت شیر و مشترک بوده؟؟
فکر کنم اشتباه می کنید ، روی آپدیت قبلی شروع می کنه آپدیت ک نه یعنی ادامه می ده همان فایل را. ماله من اینطوری بود و حجم حدود 100 تا 200 مگ را دانلود کرد در ادامه همان فایل 5 گیگ.اقا كمك
بتمن رو اپديت كرده بودم به 1.06 اما الان ك اپديت جديد اومده جداي اينكه ميخواد نزديك ٥ گيگ دان كنه اپديت قبليمم پريده
چيكار كنم؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk