هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام. توی این آپدیت جدیده تا به اینترنت وصل میشی شروع می کنه به آپدیت کردن تمام بازی هایی که روی دستگاه نصبه و آپدیت جدید براش اومده. مثل قبل گزینه ای برای غیر فعال کردنش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام. توی این آپدیت جدیده تا به اینترنت وصل میشی شروع می کنه به آپدیت کردن تمام بازی هایی که روی دستگاه نصبه و آپدیت جدید براش اومده. مثل قبل گزینه ای برای غیر فعال کردنش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این موضوع برای منم پیش اومده
بیشتر بازیهام شروع به اپدیت شدن
مثل GTA DriveClub
ولی سرعت وصل شدن به استور خوب بود ولی فقط یه مشکلی هست
من خواستم به دوستانم متصل بشم و بازی اونها رو تماشا کنم ولی پیغامی نیومد
باید تنظیمات خاصی انجام داد یا اینکه ممکنه همه اونها پاسخ من رو دریافت نکرده باشن یا جوابی بهش نداده باشن؟
با تشکر

بله هست ۰ شما یه پوشه به نام music داخل فلشتون ایجاد کنید و اهنگ ها رو بریزید توش ۰ USB رو وصل کنید ۰ خود به خود تو منوی اصلی دستگاه گزینه ی موزیک میاد۰
از این اپدیت جدید چیزی عوض شده؟
چون نمیشه
اون گزینه تو منو نمیاد
لطفا راهنمایی

دوستان اکانت من به نظر هک شده. از Primary خارج شده. با کنسول نمیتونم دی اکتیو کنم. تو Media & Device سایت سونی هم مینویسه تازه دی اکتیو کردی نمیتونی دوباره انجام بدی.
چه کنم؟

سلام دوستان من از دیشب وقتی مخوام به اکانت psn ام لوگین کنم روی please wait میمونه.

امروز هم یه دفعه ای psn برام قطع شد.

سایت status.playstation.com هم چک کردم نوشت psn مشکلی نداره.

کسی از دوستان همچین مشکلی نداره؟
داداش با 3جی رایتل تست کن(99درصد جواب میده)
اگه نشد dns رو عوض کن

- - -ویرایش - - -

دوستان به فیفای کنسول نمیشه پچ (نه آپدیت)اضافه کرد؟

دوستان اگه یکی از فرند های من به اینترنت متصل باشه ولی به psn ساین این نباشه توی لیست فرند هام انلاین هست یا افلاین ؟؟؟
و اگه من پیام بهش بدم میبینه و یا بعد از ساین این شدن به psn میبینتش ؟
خیلی خیلی ممنونم :)

اقا كمك
بتمن رو اپديت كرده بودم به 1.06 اما الان ك اپديت جديد اومده جداي اينكه ميخواد نزديك ٥ گيگ دان كنه اپديت قبليمم پريده
چيكار كنم؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اقا كمك
بتمن رو اپديت كرده بودم به 1.06 اما الان ك اپديت جديد اومده جداي اينكه ميخواد نزديك ٥ گيگ دان كنه اپديت قبليمم پريده
چيكار كنم؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
فکر کنم اشتباه می کنید ، روی آپدیت قبلی شروع می کنه آپدیت ک نه یعنی ادامه می ده همان فایل را. ماله من اینطوری بود و حجم حدود 100 تا 200 مگ را دانلود کرد در ادامه همان فایل 5 گیگ.

سلام خدمت دوستان یه چند سوال داشتم اولا که من اصلان تا به حال بازی به صورت شیرینگ نگرفتم و می خوام ظرفیت 1 بگیرم
1_ میشه اول دیتای بازی رو ریخت رو کنسول بعد اینترنت رو قطع کرد و اکانت رو وارد کرد؟
2_ اگه بازی رو پاک کنم و با اکانت خودم بعدا بازی های فیزیکی دیگه کنم احتمالش هست بن شم ؟
باتوجه به این که ظرفیت 1 نباید به اینترنت وصل بشی

این ظرفیتی که واسه چک کردن و بازی کردن به اینترنت احتیاج دارن چند بار چک میکنن تو طول بازی ؟؟؟
تروفی ها روی اکانت خودمون میان؟؟؟
میشه با اینترنت گوشی راش انداخت؟؟؟
ظرفیت چند بازی میشد؟؟؟
ممنون از دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or