هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان تكليف اين ظرفيتها بعد از آپديت چي شد؟ بن شده مال كسي؟
ميخوام ظرفيت ٢ كانادا بخرم طرف با تضمين ميده، ارزش داره؟ ميشه به اكانت هاي كانادا اعتماد كرد؟

سلام
من چند روز قبل دیتا بتمن رو با برنامه psx ریختم تو کنسول از اون روز به بعد به psn تست کانکشن میگیرفتم همچیش اوکی بود و وصل میشد ولی استور رو میزدم ارور eror occured میداد:( چند روز بیخیالش شدم تا این که اپیدت 3 دیدم امده هرچی از خود کنسول امروز میزدم ارور میداد که به اخرین ورژن اپدیت شده که نشده بود::: بعد رفتم از سایت اپدیتو دانلود کردم با فلش اپدیتش کردم الانم مثل قبله تست کانکشنم همش اوکی هست حتی بخش نیوز هم لود میشه تو ا اس اصلی ولی نه استور میاد نه لیست دوستانم لود میشه کلا هیچ کاری نمیشه انجام داد فقط پیج تروفی ها باز میشه دوستان راه حلی دارن راهنمایی کنند ممنون میشم( ممکنه به همون برنامه psx ربط داشته باشه اولین باز بود که استفاده کردم:)))

سلام دوستان
من میخوام یه ps4 بخرم خواهشا راهنماییم کنید که چه نکاتی رو باید قبل از خرید رعایت کنم
در ضمن به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم دی ماه بخرم؟
خودم می خوام برم توپخونه از اونجا بخرم به نظرتون خوبه یا نه ؟

سلام دوستان ببخشید اکانتای ظرفیت دوم که میخری اگه قانونی هم باشه ولی نفر سوم پسورد رو تغییر داد ما دیگه نمیتونیم اکانت رو از رو کنسول پاک کنیم ؟
بعد یه سوال دیگم جدا اینکه من سال پیش یه اکانت ساختم که ایمیل رو یادم رفته چی زدم برای اینکه سیو های خودم
با دوستم که میخواست بازی کنه قاطی نشه همینطوری یه اکانت ساختم و ایمیل رو یادمون رفته چی زدیم الان تکلیف چیه ولی پسورد رو میدونم چون همیشه چند تا مورد بیشتر نیست که میزنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید .

دوستان من game data رو پاک کردم چون ارور wrong disc میداد.الان رفتم تو دانلود ها نگاه کردم دیدم 7 گیگ آپدیتی هم که واسه بازی دانلود کردم هم همراهش پاک شده!:|
الان راهی نیست اپدیت رو برگردونم این 7 حجم بی زبون دوباره مصرف نشه؟

دوستان من game data رو پاک کردم چون ارور wrong disc میداد.الان رفتم تو دانلود ها نگاه کردم دیدم 7 گیگ آپدیتی هم که واسه بازی دانلود کردم هم همراهش پاک شده!:|
الان راهی نیست اپدیت رو برگردونم این 7 حجم بی زبون دوباره مصرف نشه؟

نه راهی نیست

آقا سلام ، من بعد یه هفته اومدم متال گیر بازی کنم ، اما یه قفل کوچولو اومده بقلش ، میگه باید لایسنسشو داشته باشی و اینا تا هفته قبل همه چی اوکی بود بازی میکردم ، بقیه بازیام هم اکانت هکیه مشکلی ندارن اونا این چیه قضیش؟ با این آپدیت فریم ور اینجوری شده؟ 3.0 ؟ آپدیت نکردم هنو

سلام لطفا راهنمایی کنین
اموزش استفاده کاهش پینگ تو کنسول رو میخوام واسه ps4 جایی هست توضیح داده باشه ؟ یا کسی که بدونه چیکار باید کرد

برای اینکار باید علاوه بر کارت شبکه مادر برد یکی دیگه هم به کامپوتر وصل کنی و کنسول رو بهش وصل کنی بعد کانکشن کاهش پینگ رو باهاش شیر کن و تمام و اگه میخوای بدونی کار میکنه یا نه اگه بازی BF داری که راحته اما اگه نداری یه شیلتر شکن باهش شیر کن ببین سایل شیلتر باز میکنه یا نه.

آقا سلام ، من بعد یه هفته اومدم متال گیر بازی کنم ، اما یه قفل کوچولو اومده بقلش ، میگه باید لایسنسشو داشته باشی و اینا تا هفته قبل همه چی اوکی بود بازی میکردم ، بقیه بازیام هم اکانت هکیه مشکلی ندارن اونا این چیه قضیش؟ با این آپدیت فریم ور اینجوری شده؟ 3.0 ؟ آپدیت نکردم هنو
برو بخشه Setting و قسمت psn و گزینه Restore License رو انتخاب کن باید حل بشه. البته باید به نت وصل باشی

بعد یه سوال دیگم جدا اینکه من سال پیش یه اکانت ساختم که ایمیل رو یادم رفته چی زدم برای اینکه سیو های خودم
با دوستم که میخواست بازی کنه قاطی نشه همینطوری یه اکانت ساختم و ایمیل رو یادمون رفته چی زدیم الان تکلیف چیه ولی پسورد رو میدونم چون همیشه چند تا مورد بیشتر نیست که میزنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید .
ID که زدی رو اصولا نباید فراموش کنی چون فقط رمز قابل بازیافت هست
به هر حال میتونی امتحان کنی با سونی تماس بگیری ولی احتمالش هست با دادن اطلاعات کافی در مورده اکانت بتونی email رو ازشون بگیری.

سلام دوستان
من میخوام یه ps4 بخرم خواهشا راهنماییم کنید که چه نکاتی رو باید قبل از خرید رعایت کنم
در ضمن به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم دی ماه بخرم؟
خودم می خوام برم توپخونه از اونجا بخرم به نظرتون خوبه یا نه ؟
خیلی جایه نگرانی تو خرید 4 نیست ولی به هر حال سعی کنی در صورته امکان تستش کنی .

برو بخشه Setting و قسمت psn و گزینه Restore License رو انتخاب کن باید حل بشه. البته باید به نت وصل باشی
مثل اینکه اکانت بن شده :D ای شانس ، اون یکی اکانت هارو بن میکردن نه اینو خُ ، دیشب اومدم ساین این کنم نوشت بن یا ساسپند شده.

سلام دوستان من از دیشب وقتی مخوام به اکانت psn ام لوگین کنم روی please wait میمونه.

امروز هم یه دفعه ای psn برام قطع شد.

سایت status.playstation.com هم چک کردم نوشت psn مشکلی نداره.

کسی از دوستان همچین مشکلی نداره؟

سلام به همه.من از سایت سونی اکانت psn ساختم از سایت سونی با کامپیوتر سریع وصل میشه ولی با خود کنسول رو پلیز ویت میمونه هیچ کاری نمیکنه.از نت مخابرات اینترنت ایرانسل جفتش تست کردم فرقی نکرد حتی نصفه شب که سرعت بالاست.لطفا کمک کنید کنسول بدون اکانت مثل آجر میمونه برام

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or