هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان خواهشا کمکم کنید مورد خرید دستگاه یک مدل که می دونید بهتر هست رو به بنده معرفی کنید تا من بخرم الان نزدیک یک روز هست چند سایت رو چک ولی هنوز نمی دونم چه مدلی رو بخرم لطفا راهنمایی کنید

دوستان خواهشا کمکم کنید مورد خرید دستگاه یک مدل که می دونید بهتر هست رو به بنده معرفی کنید تا من بخرم الان نزدیک یک روز هست چند سایت رو چک ولی هنوز نمی دونم چه مدلی رو بخرم لطفا راهنمایی کنید

به چه چیزا فک میکنید.
من خواستم بخرم اینجوری خریدم.
مثلا دیروز خواستم بخرم امروز رفتم تو پرشین تولز یکی بود مدلای مختلف رو آکبند میفروخت منم دیدم ریجن 3 که چون جای دکمه ضربدر و دایره فرق میکنه دیدم خوشم نمیاد بین ریجن 2 و1 دیدم چون ریجن 1 سفید داشت و منم سفید میخواستم خوشم اومد و گرفتم و تا حالا که 1 سال از خریدم میگذره مشکلی نداشتم .
نمیخواد زیاد دربارش فک کنین ...اگه اینترنتی میخری بگو بهت معرفی کنم اگه حضوری میخوای بگو بچه ها راهنماییت کنن که سرت کلاه نره

به چه چیزا فک میکنید.
من خواستم بخرم اینجوری خریدم.
مثلا دیروز خواستم بخرم امروز رفتم تو پرشین تولز یکی بود مدلای مختلف رو آکبند میفروخت منم دیدم ریجن 3 که چون جای دکمه ضربدر و دایره فرق میکنه دیدم خوشم نمیاد بین ریجن 2 و1 دیدم چون ریجن 1 سفید داشت و منم سفید میخواستم خوشم اومد و گرفتم و تا حالا که 1 سال از خریدم میگذره مشکلی نداشتم .
نمیخواد زیاد دربارش فک کنین ...اگه اینترنتی میخری بگو بهت معرفی کنم اگه حضوری میخوای بگو بچه ها راهنماییت کنن که سرت کلاه نره
اگه جایی برای خرید حضوری سراغ دارید لطف کنید بگید.
راستی شما هم اگه جایی برا خرید اینترنتی سراغ دارید بگید ممنون میشم
مرسی.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

با سلام به دوستان
یه سوال داشتم
من بازی trine رو از استور خریدم ولی سیو بازی مشکل داره
چطور میتونم با سایت بازی و یا سایت کنسول ارتباط برقرار کنم و بهشون ایمیل بزنم؟
در واقع میخوام باهاشون مشکل رو در میون بزارم شاید راه حلی براش درست کنن
اگر امکانش هست بگید چطور میتونم تو کنسول یا یه بازی خاص ایمیلی بزنم؟
با تشکر

می خوام ظرفیت سوم یه بازی رو بگیرم ولی این برای من مبهمه :
- یوزر اول می تونه به هر چند نفری که می خواد اکانت دارای بازی رو بفروشه ؟ با این کار امکان بن نیست ؟
- بعد از این که من بازی رو فعال کردم رو دستگاه خودم می تونم با اکانت های دیگه خودم هم بازی کنم ؟
- اکانت رو می تونم به نفر دیگه بفروشم ؟(زمانی که بازی تموم شد و نیازی به بازی ندارم)
- زمانی که بخوام اکانت رو بفروشم نیاز به نفر اول هست ؟ امکان بن شدن چقدر هستش ؟

با سلام به دوستان
یه سوال داشتم
من بازی trine رو از استور خریدم ولی سیو بازی مشکل داره
چطور میتونم با سایت بازی و یا سایت کنسول ارتباط برقرار کنم و بهشون ایمیل بزنم؟
در واقع میخوام باهاشون مشکل رو در میون بزارم شاید راه حلی براش درست کنن
اگر امکانش هست بگید چطور میتونم تو کنسول یا یه بازی خاص ایمیلی بزنم؟
با تشکر
از بخشه CONTACT US تو سایته رسمیشون !!!

دوستان ميشه يه بازي رو از پس اس استور خريد و رو دو تا دستگاه بازيس كرد؟ مشكلي كه نداره؟ ميشه آنلان زد؟ چطوري اين كارو ميكنن
مشکلی نداره منتهی :
1. کسی که کنسولش Primary اکانت هست میتونه بدون نیاز به انلاین بودن و رو مابقی اکانتهاش بازی کنی
2. کشی که Primary نیست باید تو همون اکانت بازی کنه و برایه LIcense check هم باید انلاین باشه

آقا خدابیش چرا هیچکی جواب نمیده������
بازی تا زمانی که ریجنش یکی باشه Save ها نمپیره

سلام
راهی هست که بشه تصاویر رو از ps4 به صورت بی سیم به مانیتور یا تلویزیون انتقال داد ( مثل دانگلهای hdmi که موبایل و لپتاپ رو به صورت بی سیم به تلویزیونهای فاقد wifi انتقال میدن ) البته میدونم که با playstatiopn tv میشه این کار رو کرد ولی میخوام دستگاهی باشه که قیمتش زیاد نباشه و البته playstatiopn tv برای خرید پیدا نکردم
متاسفانه option دیگه ای نیست فکر کنم. باید باید تو نت سرچ کرد.

ا
فقط یه سوال از دوستان

چند ماه پیش درایو کلاب روی استور برای پلاس رایگان بود
حالا اگر من الان پلاس سالانه بخرم میتونم اون بازی درایو کلاب رو دانلود کنم و به صورت رایگان اونو بازی کنم یا اینکه
بازیهایی پلاسی که رایگان میشن رو باید فقط در همون بازی زمانی که روی استور قرار میگیرن دانلود کرد؟

اینم بگم که اگر جواب نه هست باز یه سوال پیش میاد
من در همون زمان که بازی روی استور قرار گرفت پلاس نداشتم ولی بازی رو دانلود کردم و فقط مرحله هندش رو داشتم و بازی هم الان روی کنسولم هست
حالا اگر پلاس بخرم بقیه بازی برای من باز میشه یا خیر؟

با تشکر
بازیهایی که برای پلاس رایگان میشن میشه تا زمانی که پلاس داری استفاده کنی

نمیشه

آقا دوستم با اکانت خودش رو دستگام یه دمو دانلود کرد...حالا که من لاگین میشم نمیزاره اجراش کنم...باید چیکار کنم؟
ارورش چی هست ؟
انلاین باشه . احتمالا مشکله LIcense check هست

سیو بازیم که با بازی فیزیکی بوده رو میتونم با همون بازی دیجیتالیش بیارم ؟ میشه سیو رو به اکانته دیگه انتقال بدم؟
فک نمیکنم مشکلی باشه تا زمانی که region بازی یکی باشه .

سلام دوستان
ببخشید نمیدونم این سوال جاش اینجاست یا نه
من نمیتونم اکانتمو به عنوان Primary انتخاب کنم!
تا حالام اکانتمو روی هیچ کنسوله دیگه ای Login نکردم!
وقتی ام که میخوام اکانتمو به عنوان Primary اکتیو کنم پیغام میده که شما قبلا این اکانتو روی یه سیستم دیگه ای به عنوان Primary انتخاب کردی! ولی من هرگز این کارو انجام ندادم!
کسی از شما دوستان میتونه راهنماییم کنه؟ ممنون میشم
از داخله سایت ( sonny account manager ) کلا de-active کن ببین مشکل حل میشه یا نه

سلام
دوستان جریان پرایمری اکانت و ... چیه ؟
یکی توضیح میده بی زحمت ؟
سوالت واضح نیست

با سلام به دوستان
قیمت پلاس یک ساله در استورهای مختلف متفاوته
برای مثال
پلاس هنگ کنگ 150 تومن
پلاس امریکا 165 تومن
پلاس انگلیس 215 تومن هست
خواستم بدونم به صرفه تر نیست یه اکانت هنگ کنگ داشته باشیم و پلاس رو روی اون فعال کنیم و به سایر اکانتهامون شیر کنیم ؟

البته فکر میکنم تفاوت انچنانی با پلاس امریکا نداشته باشه از لحاظ قیمتی ولی با پلاس انگلیس خیلی تفاوت قیمت داره

با سلام به دوستان
قیمت پلاس یک ساله در استورهای مختلف متفاوته
برای مثال
پلاس هنگ کنگ 150 تومن
پلاس امریکا 165 تومن
پلاس انگلیس 215 تومن هست
خواستم بدونم به صرفه تر نیست یه اکانت هنگ کنگ داشته باشیم و پلاس رو روی اون فعال کنیم و به سایر اکانتهامون شیر کنیم ؟

البته فکر میکنم تفاوت انچنانی با پلاس امریکا نداشته باشه از لحاظ قیمتی ولی با پلاس انگلیس خیلی تفاوت قیمت داره

نمیشه...منم خواستم همینکار رو بکنم یه اکانت ژاپن بسازم روی اکانت آمریکا پلاس بگیرم و شیر کنم تا باهاش بازی های رایگان ژاپن رو بگیرم اما دوستان گفتن نمیشه

سلام دوستان من یه چند ماهی نبودم یکی دوتا سوال دارم بفرمایین باز راه بیوفتم
اول اینکه الان بعد یه سال ماه قبل اکانتم تموم شده میشه با رفیقم اشتراکی بگیرم چجوری باید وارد کنیم ؟
سوال دوم هم در مورد بازی هست میخوایم مشترک بازی رو انلاین بخریم ولی قدرت دانلود نداریم میخوایم از یه جایی دیتا رو بخریم بریزیم تو هارد کنسول الان این قضیه رو چجوری انجام میدن با چی میریزن تو هارد و اینکه دو نفری بگیریم میشه دو نفر همزمان انلاین باشن ؟

سلام دوستان من یک سوال تکراری داشتم ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

اکانت من ماله US است بازی که گرفتم ماله EU است(Region2) این با یک DLC Code داره. الان من اگر بخواهم از DLC Code Redeem کنم باید حتما داخل یک اکانت EU این کار را انجام بدم یا می توانم با اکانت اصلی خودم که ماله US هست این کار را انجام بدم .

من وقتی وارد گزینه Primary اکانت از کنسول میشم دو تا گزینه داره اکتیو و دی اکتیو وقتی ک اکتیو مکینم بعد چند دیقه رو گزینه Primary میرم باز هر دو تا گزینه اکتیو و دی اکتیو هست به نظر من اینجا دیگه باید گزینه اکتیو خاموش باشه ک نیست بعد تو سایت سونی هم ک میرم تو قسمت sonny account manager اونجا میزنه دستگاه دی اکتیو هست

من میخوام ایکس باکس وان و بعدا ps4 بگیرم دست دوم باید به چه چیزای توجه کنم تو خرید ؟
این تاریخ دستگاه رو میپرسن برای چیه ؟
قیمت دست دوم چقدر خوبه خرج کنم ؟
از بعضی دوستان هم شنیدم ایکس باکس وان تا یه اینترنت فضایی نداشته باشی بدرد نمیخوره ؟ درسته ؟

در رابطه با اینترنت فضایی داشتن برا انلاین پلی کردن دوستان گفتن که ps4 خیلی بهتره و کمتر اذیت میکنه ! درسته ؟
تو رجین دستگاه کدوم خوبه! اگه میشه یه اطلاعات جامع برای خرید و استفاده بعد اون بدید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or