هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
اگه دستگاه کارتن نداشته باشه ... از کجا میشه فهمید ریجن چنده؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من یک سوال تکراری داشتم ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

اکانت من ماله US است بازی که گرفتم ماله EU است(Region2) این با یک DLC Code داره. الان من اگر بخواهم از DLC Code Redeem کنم باید حتما داخل یک اکانت EU این کار را انجام بدم یا می توانم با اکانت اصلی خودم که ماله US هست این کار را انجام بدم .

سلام
باید توی یک اکانت EU این کار رو بکنین و DLC رو دانلود کنید.

نمیشه...منم خواستم همینکار رو بکنم یه اکانت ژاپن بسازم روی اکانت آمریکا پلاس بگیرم و شیر کنم تا باهاش بازی های رایگان ژاپن رو بگیرم اما دوستان گفتن نمیشه
دوست عزیز
فکر کنم اشتباه منظورم رو متوجه شدی
منظور من برای آنلاین بازی کردن بود
یعنی به عبارتی منظورم این بود که یه پلاس یکساله از استور هنگ کنگ بخریم که حدودا 150 تومن میشه
بعدش روی سایر اکانتهامون شیرش کنیم و مثلا تو اکانت امریکامون بتونیم سایر بازیهایی که داریم رو به صورت انلاین بازی کنیم
البته کاملا مشخصه که با پلاس هنگ کنگ نمیشه بازیهای پلاس امریکا رو دانلود کرد و منظور من صرفا برای انلاین بازی کردن بود که بهترین قیمت پلاس مربوط به استور هنگ کنگ هست

من هفته پیش یه کنسول cuh1200 گرفتم فقط میخواستم بازی های انحصاریش مثل tlou و uncharted رو بازی کنم. Tlou رو تقریبا دارم تموم میکنم و متاسفانه اصلا در حد اون تعریفایی که ازش شنیدم نبود. بعد از اومدن آنچارتد هم میخوام کنسول رو بفروشم. یا واقعا کنسول و بازی هاش در حدی نیستن که منو راضی کنن یا من سنم رفته بالا دیگه بازی کردن بهم حال نمیده. قیمت بازیهاش هم واقعا سنگینه هرچی فکر میکنم اصلا با عقل جور در نمیاد که یک ششم درآمد ماهیانه خودمو بدم برای یه بازی

من هفته پیش یه کنسول cuh1200 گرفتم فقط میخواستم بازی های انحصاریش مثل tlou و uncharted رو بازی کنم. Tlou رو تقریبا دارم تموم میکنم و متاسفانه اصلا در حد اون تعریفایی که ازش شنیدم نبود. بعد از اومدن آنچارتد هم میخوام کنسول رو بفروشم. یا واقعا کنسول و بازی هاش در حدی نیستن که منو راضی کنن یا من سنم رفته بالا دیگه بازی کردن بهم حال نمیده. قیمت بازیهاش هم واقعا سنگینه هرچی فکر میکنم اصلا با عقل جور در نمیاد که یک ششم درآمد ماهیانه خودمو بدم برای یه بازی
شما میتونی با اجاره ی هفتگی بازی ها مشکلت رو حل کنی ۰متوسط هفته ای ۲۰ تومن میگیرن ۰

wow

من میخوام ایکس باکس وان و بعدا ps4 بگیرم دست دوم باید به چه چیزای توجه کنم تو خرید ؟
این تاریخ دستگاه رو میپرسن برای چیه ؟
قیمت دست دوم چقدر خوبه خرج کنم ؟
از بعضی دوستان هم شنیدم ایکس باکس وان تا یه اینترنت فضایی نداشته باشی بدرد نمیخوره ؟ درسته ؟

در رابطه با اینترنت فضایی داشتن برا انلاین پلی کردن دوستان گفتن که ps4 خیلی بهتره و کمتر اذیت میکنه ! درسته ؟
تو رجین دستگاه کدوم خوبه! اگه میشه یه اطلاعات جامع برای خرید و استفاده بعد اون بدید ممنون میشم
به همه نکات . تست کن همه چیزش رو
چیزه مهمی نیست راستش رو بخوای ! ولی جدیدتر بگر . مدلهایه جدیدتر بهتر هست ( از نظر صدایه فن و میزانه استفاده )
کلا کنسولها نیاز به نت دارن برای استفاده کامل ازشون

من وقتی وارد گزینه Primary اکانت از کنسول میشم دو تا گزینه داره اکتیو و دی اکتیو وقتی ک اکتیو مکینم بعد چند دیقه رو گزینه Primary میرم باز هر دو تا گزینه اکتیو و دی اکتیو هست به نظر من اینجا دیگه باید گزینه اکتیو خاموش باشه ک نیست بعد تو سایت سونی هم ک میرم تو قسمت sonny account manager اونجا میزنه دستگاه دی اکتیو هست
خاموش نمیشه

سلام دوستان من یک سوال تکراری داشتم ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

اکانت من ماله US است بازی که گرفتم ماله EU است(Region2) این با یک DLC Code داره. الان من اگر بخواهم از DLC Code Redeem کنم باید حتما داخل یک اکانت EU این کار را انجام بدم یا می توانم با اکانت اصلی خودم که ماله US هست این کار را انجام بدم .
ریجن کد و اکانت برایه redeem کردنش باید یکی باشه.

سلام دوستان
بازی ریجن all چه فرقی با ریجن 1 و 2 و 3 میکنه؟
یه جا خوندم که پشت بازیای ریجن 1 میزنن all و همونه! درسته؟
فرقی ندارن
بازیهایه 3 ممکنه دکمه هاش فرق داشته باشه
all همون 1

سن و سال را کاملا با شما موافقم
اما پیشنهاد می کنم، یک بازی بخرید و بازی کنید و در مدت کوتاهی بفروشید. من هم دیگه حوصلم نمیاد، ولی خب برای رفع خستگی، تفریح سالمیه!

آقا شرافتن کسی جواب این سوالو بلد نبود:|
کاربرای فعال کجان؟!
در صورت تغییر ریجن فقط سیو مراحل داستانی و افلاین بازی از کار می افته

درجه و لول شما تو آنلاین ربطی به ریجن بازی نداره .

با عرض سلام
اشکالی نداره از یک کابل HDMI دیگه ایی برای کنسول استفاده کنیم؟ برای کنسول ضرر نداره؟

خیر۰ضرری نداره۰شما میتونی از کابل دلخواهت استفاده کنی.

ببخشید دوستان من سوالی داشتم من تازه کنسول گرفتم به نظر شما خرید دیسک فیزیکی بازی به صرفه اس یا نسخه دیجیتالی اگه هم بخوام نسخه دیجیتالی بگیرم کسی توی مشهد جایی می شناسه که دیتای بازی روی هارد اکسترنال برام بریزه تا خودم بریزم روی دستگاه
به نظرتون بهتره خودم با کارت های خرید PSN بازی بخرم و بعد با دوستم شیر کنیم یا از این اکانت های شیرینگی که فروشگاه ها و سایت ها می دن بخرم لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
در ضمن من مشهد هستم اگه خواستین جایی معرفی کنین برای دیتا لطفا در مشهد بگین

ببخشید دوستان من سوالی داشتم من تازه کنسول گرفتم به نظر شما خرید دیسک فیزیکی بازی به صرفه اس یا نسخه دیجیتالی اگه هم بخوام نسخه دیجیتالی بگیرم کسی توی مشهد جایی می شناسه که دیتای بازی روی هارد اکسترنال برام بریزه تا خودم بریزم روی دستگاه
به نظرتون بهتره خودم با کارت های خرید PSN بازی بخرم و بعد با دوستم شیر کنیم یا از این اکانت های شیرینگی که فروشگاه ها و سایت ها می دن بخرم لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
در ضمن من مشهد هستم اگه خواستین جایی معرفی کنین برای دیتا لطفا در مشهد بگین
این مورد بستگی داره بازار مشهد چطوری هست؟
مثلا اگر شما بت من رو ب قیمت ۱۲۰ تومن بخرید ی هفته بعد کسی پیدا میشه ازتون بخردش یا نه؟
اگه پیدا نشه طبیعتا شما خیلی ضرر میکند
بازی جدید تر دیگه ضررشون بیشتر هست
در مقابل بازی های دیجیتالی فروششون محدود به مکان نیست شما از هر نقطه از کشور میتونی بخری و بفروشی
من خودم دیجیتالی میخرم چون توی شهرم دیسک دس دو رو بقیمت خون میفروشن مثلا بت من دس دو میگن۱۸۰ تومن وقتی بخوای بفروشی میگن ۹۰!
بحث بعدی راج ب بازی های همیشگی هست
مثلا فوتبال مرتال و بازی انلاین این بازی های طورین که هیچ موقع تموم نمیشن پس بهتره این بازی ها رو ظرفیتی بخرید تا ارزون تر تموم بشه
در مورد خرید PSN کارت و خرید بازی توسط خودتان اگر بتوی بعدش براش مشتری گیر بیاری روش خوبی هست

اين اپديت جديد خيلي جالب و با حاله :d
قسمت COMMUNITY رو خيلي خوم اومد ولي اين عوض كردن سيستم هاي قديمي تر رو دوست نداشتم :| مثلا" الان قسمت دوستان انلاين حذف شده و كل دوستان تو يه شاخه طبقه بندي مي شن كه براي اينترنت ما مكافاتي ميشه كه همه رو لود كنه :|

براي COMMUNITY هم بايد يه سرچ بذارن ! و جالب كه COMM MGSV همون موقع پر شده بود و 10000 تا عضو داشت :|:d

اقايون جاي هست كه بهشون فيدبك بديم ؟ الان جاي QUOTE كردن توي COMM واقعاً خاليه و البته سرچ و ...
اگر لينك خاصي داريد بگيد شايد باري بعد يه فكري كردن :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or