هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

كسي نبود مارو راهنمايي كنه؟
بعضی بازیا کامل دانلود میشه که وقتی خریدش فقط license دانلود بشه تا کله بازی برات ازاد بشه .

سلام دوستان ی سوال داشتم
دسته دستگاه رو میشه با شارژر موبایل شارژ کرد؟
مشکلی واسش پیش نمیاد؟
مشکلی نباید باشه ! من خودم این کار رو قبلا کردم

کسی جریان این بازی هایی که قیمتش 40 هزار تومنه و میگن ظرفیت 1 هستش و به شما یک اکانت با دی وی دی حاوی بازی میدن که باید با نرم افزار PSX به کنسول انتقال بدی و فقط باید آفلاین بازی کنی،اگه آنلاین بازی کنی بازی از هاردت پاک میشه میدونه؟
40 تومن نیست ۲۰ تومن هست
بقیه اش رو خودت گفتی دیگه چی میخوای بدونی؟

سلام. من توی آپدیت witcher 3 یه مشکل اعصاب خورد کن دارم. بازی تا 7.440 گیگ دانلود میشه بعد retry میده:| با psx هم تست کردم نشد.

شما سومين نفري هستي كه ديدم اين طوري شدي:| خودم و دوستم توي اپديت بتل4 مشكل پيدا كرديم شما هم ويچر

كاري نميشه كرد اگر فقط روي همون مقدار هي گير ميده اين قدر بايد RETRY كني تا رد شه بره :|
براي من 2300 مگ اپديت يه چيزي در حدود 3 گيگ شد از بس RETRY زدم ، تازه حدود 7-8 بار هم قطع شد اما روي درصد هاي مختلف

شما سومين نفري هستي كه ديدم اين طوري شدي:| خودم و دوستم توي اپديت بتل4 مشكل پيدا كرديم شما هم ويچر

كاري نميشه كرد اگر فقط روي همون مقدار هي گير ميده اين قدر بايد RETRY كني تا رد شه بره :|
براي من 2300 مگ اپديت يه چيزي در حدود 3 گيگ شد از بس RETRY زدم ، تازه حدود 7-8 بار هم قطع شد اما روي درصد هاي مختلف
دقیقا:|2گیگ حجمم رفت تا حالا:| 40مگ بیشتر دانلود شد فقط:| بدبختی ویچرم بدون آپدیت اصلا نمیشه بازی کرد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دقیقا:|2گیگ حجمم رفت تا حالا:| 40مگ بیشتر دانلود شد فقط:| بدبختی ویچرم بدون آپدیت اصلا نمیشه بازی کرد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

متاسفانه اينطوري شده و فكر كنم به خاطر اينترنت ما باشه ! شايد هم مشكل سيستمي :|
اينطوري ميشه كه مثلا" تا 1700 مگ ميره ! بعد خراب ميشه دوباره ميزني از 1650 مگ شروع مي كنه حالا شايد دوباره رو 1700 مگ خطا بده شايد بره رو 1710 يا بيشتر بعد دوباره خطا ميده و از 50 مگ كمتر شروع مي كنه به دوباره دانلود كردن :|

بايد اونقدر بزني تا اخرش بره :|

سلام
یک سری سوال دارم قبل از تصمیم گیری راجب خرید کنسول
1 - این سری های جدید cuh 1200 ریجن 2 آیا مشکلات مدل های قدیمی رو هنوز داره ؟ یعنی بیرون آمدن درایو، یا خاموش شدن کنسول، یا مشکلات دیگر .
2 - مدل یک ترابایتی داره فقط مدل 1200؟
3- جایی هست که کنسول را گارانتی کنه ؟
4- از کجا متوجه مدل و سال ساخت و سری ساخت بشم ؟

دسته ايي هست كه جاي شوك چپش با فلش عوض باشه؟سباس

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

دسته ايي هست كه جاي شوك چپش با فلش عوض باشه؟سباس

در ضمن كلا كمتر كسي با سيزن فيفا مشكل داره تو ٤ درسته؟

Last edited by a moderator:
سلام. من توی آپدیت witcher 3 یه مشکل اعصاب خورد کن دارم. بازی تا 7.440 گیگ دانلود میشه بعد retry میده:| با psx هم تست کردم نشد.

داداش من امروز سر ریختن دموی فیفا 16 با psx این مشکلو داشتم .اصلا جلو نمیرفت.بالاخره کنسولو ریستارت کردم درست شد.شمام یه تست بزنی ضرر نداره

هر بار وارد بازی میشم این پیغام میاد... چطوری حذفش کنم؟
92tc_error.jpg

اگه بازی lara croft and the temple of osiris رو که برای اکانت رجین ۳ ژاپن رایگانه رو دانلود کنم زبانش ژاپنی هست؟! اگه همین رو با اکانت رجین ۱ بازی کنم باز هم زبونش ژاپنی می مونه؟!

اگه بازی lara croft and the temple of osiris رو که برای اکانت رجین ۳ ژاپن رایگانه رو دانلود کنم زبانش ژاپنی هست؟! اگه همین رو با اکانت رجین ۱ بازی کنم باز هم زبونش ژاپنی می مونه؟!
بعضی بازیا ممکنه زبان English نداشته باشن با این حال میتونی امتحان کن زبان دستگاه رو رو UK English بزاری یا از Setting خوده بازی پیدا کنی در صورته امکان. متاسافنه من بازی رو ندارم که راهنمایی کنم

هر بار وارد بازی میشم این پیغام میاد... چطوری حذفش کنم؟
مشکل DNS هاست
یه بار wifi که وصل هستی رو پاک کن دوباره وصل بشو ببین همینطوری میشه یا نه
در صورت لازمه DNS ها رو دستی بده . حالا یا ماله خودت یا مثلا بده
8.8.8.8
8.8.4.4

سلام
یک سری سوال دارم قبل از تصمیم گیری راجب خرید کنسول
1 - این سری های جدید cuh 1200 ریجن 2 آیا مشکلات مدل های قدیمی رو هنوز داره ؟ یعنی بیرون آمدن درایو، یا خاموش شدن کنسول، یا مشکلات دیگر .
2 - مدل یک ترابایتی داره فقط مدل 1200؟
3- جایی هست که کنسول را گارانتی کنه ؟
4- از کجا متوجه مدل و سال ساخت و سری ساخت بشم ؟
1. هیچ وقت نمیشه گفت 100% همه چیز حل شده و قرار نیست مشکلی نباشه ولی این رو میشه گفت که 4 کلا مشکلاته زیادی نداره و % خرابی قابل توجهی هم نداشته. اون قضیه هم ممکنه از نظره نرم افزاری پیش بیاد که قابل حل هست
4. پشتش . ساختش اکثرا Made in china هست .
بقیه سوالها رو دوستان باید پاسخ بدن که از بازار خبر دارن

سلام ريجن يك فرقش با دو چيه و براي انلاين كدوم بهتره

هیچی
البته Japan دکمه تاییدش دایره هست. تو منو
انلاین بسته به نته شما داره نه ریچن
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or