هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چطوری اکانت psn ام رو حذف کنم و با همون ایمیل یکی دیگه بسازم؟
یه راه داره
از طریق سایت استور وارد اکانت بشو بعد برو Account Setting - وارد پنجره جدید که شدی بازم تو قسمت Account Setting بعد Edit اونجا ایمیل رو تغییر بده بعد با ایمیل خودت دوباره اکانت جدید بساز

دوستان خواهشا اگه فروشگاهی را میشناسید که اکانت‌های کانادا را به صورت ظرفیتی و با قیمتی خوب میفروشن برام پیام خصوصی بکنیدشون ممنون میشم. من دنبال ظرفیت دو بازی های کانادا هستم.

چون دیگه این اکنت های آمریکا حتی آکبندشم فقط بدرد آفلاین بازی کردن میخوره و اگه زمانی اکانت بن بشه بازی هم باهاش قفل میشه و دیگه نمیشه بازیشون کرد.

بچه ها اپدیت بازی هارو هم میشه با psx ریخت تو کنسول؟؟؟
جایی هست که بشه دانلود کرد یا خرید؟؟؟
دوستان چه شرکتی خوبه واسه نت؟؟؟
من همدانم ... مخابرات فقط قیمتش خوبه و سرعتش افتضاح.
پارس انلاینم داشتم اونم خوب نبود

:(
شاتلم که خیلی حرف پشت سرش هست !!! چی کار کنم ممنون
هرچی که توی لیست دانلود کنسول میره میشه با psx دانلودش کرد
معمولا مغازه ها دارند
واسه دانلود هم شما با psx لینک رو بدست بیارید و دانلود کنید

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهشا اگه فروشگاهی را میشناسید که اکانت‌های کانادا را به صورت ظرفیتی و با قیمتی خوب میفروشن برام پیام خصوصی بکنیدشون ممنون میشم. من دنبال ظرفیت دو بازی های کانادا هستم.

چون دیگه این اکنت های آمریکا حتی آکبندشم فقط بدرد آفلاین بازی کردن میخوره و اگه زمانی اکانت بن بشه بازی هم باهاش قفل میشه و دیگه نمیشه بازیشون کرد.
اکانت امریکا مشکلی نداره
اگر با دلار هکی شارژ شده باشه بن میشه
فبلا خیلی سایت بود ولی نمیدوم چرا همه هفته پیش بسته شدن و دیگه کار نمیکنن الا فقط یک سایت معروف کار میکنه که فقط امریکا و قانونی هست و قیمتش هم گرونن
اگر شما کانادا دیدی ب منم خبری بده که متال گیر رو بخرم

هرچی که توی لیست دانلود کنسول میره میشه با psx دانلودش کرد
معمولا مغازه ها دارند
واسه دانلود هم شما با psx لینک رو بدست بیارید و دانلود کنید

- - -ویرایش - - -

اکانت امریکا مشکلی نداره
اگر با دلار هکی شارژ شده باشه بن میشه
فبلا خیلی سایت بود ولی نمیدوم چرا همه هفته پیش بسته شدن و دیگه کار نمیکنن الا فقط یک سایت معروف کار میکنه که فقط امریکا و قانونی هست و قیمتش هم گرونن
اگر شما کانادا دیدی ب منم خبری بده که متال گیر رو بخرم

آره ولی مشکل من بخاطر اینه که حدیدا وقتی اکانت های هکی بن بشن به محض این که آنلاین بشی بازی هم باهاشون قفل میشه. قبلا فقط اکانت بن میشد و بازی مشکلی نداشت.از یه هفته پیش شروع شده.

که این مشکل برای منی که همش فیفا آنلاین میزنم خیلی بده.

کانادا من الان یه جا را میشناسم که هر دلار را 1700 حساب میکنه. ولی مشکل اینه که آکبند میده. یه سایتی هم اکانت کانادا هم آکبند و هم ظرفیتی میفروشه. ولی خیلی گرونه و مثلا ظرفیت دومش 125 تومنه که همون آکبند بخری بهتره.

دوستان من آنلاین بازی میکنم و نت منم مخابرات گیلان هست.گاهی پینگم حدود 130 تا 170 هست و گاهی تا 290-300 هم میره.مودمو خاموش روشن کنم بهتره میشه.نمیدونم رابطه ای وجود داره یا نه اما هروقت اینکارو میکنم پینگم بهتر میشه معمولا.اما هی نمیشه اینقد اینکارو کرد برا بازی.میگم آیا dns هم روی پینگ تاثیر داره؟چون dns گوگل رو زدم هیچ تاثیری نداشت.
بهترین dnsی که میشه برای مخابرات معرفی کرد و پینگش عالی باشه چیه؟ممنون

این سومین سوالیه که میپرسم اما کسی جواب نمیده :(

- - -ویرایش - - -

آره ولی مشکل من بخاطر اینه که حدیدا وقتی اکانت های هکی بن بشن به محض این که آنلاین بشی بازی هم باهاشون قفل میشه. قبلا فقط اکانت بن میشد و بازی مشکلی نداشت.از یه هفته پیش شروع شده.

که این مشکل برای منی که همش فیفا آنلاین میزنم خیلی بده.

کانادا من الان یه جا را میشناسم که هر دلار را 1700 حساب میکنه. ولی مشکل اینه که آکبند میده. یه سایتی هم اکانت کانادا هم آکبند و هم ظرفیتی میفروشه. ولی خیلی گرونه و مثلا ظرفیت دومش 125 تومنه که همون آکبند بخری بهتره.

داداش این فروشگاه قابل اعتماده؟برا پخ میکنی؟
فیفا 16 رو چند میده؟

سلام بازی فار کرای رو دارم بازی میکنم اما تا به psn وصل شدم پیغام آپدیت اومد و شروع کرد به آپدیت کردن چطور میشه متوقفش کرد؟ خواهشا یکی راهنمایی کنه

سلام دوستان
اپدیت بازی دیجیتالی به بازی فیزیکی میخوره ؟؟
اره فک نمیکنم مشکلی باشه
فقط data هایه خوده بازی متفاوت هست

سلام
من میرم تو استوراج میبینم که کل هاردم 404 گیگ هست.
اما واسه دوستم 200 گیگه.
مشکل چیه؟
یه دور ریست کنه معمولا باید درست بشه. اگر نشد rebuild database انجام بده

چطوری اکانت psn ام رو حذف کنم و با همون ایمیل یکی دیگه بسازم؟
اول باید email رو از طریقه Sonny Account Manager تغییر بدی بعد بری تو 4 و Setting > Users > Delete کنی اکانت رو ( البته از رو دستگاه پاک میشه ) - بعدش میتونی اکانت جدید رو بسازی. توجه داشته باش که تروفیا و خریدها اینا برایه اون اکانت میمونه همیشه و هیچ چیزی قابل ترنسفر نیست

دوستان من آنلاین بازی میکنم و نت منم مخابرات گیلان هست.گاهی پینگم حدود 130 تا 170 هست و گاهی تا 290-300 هم میره.مودمو خاموش روشن کنم بهتره میشه.نمیدونم رابطه ای وجود داره یا نه اما هروقت اینکارو میکنم پینگم بهتر میشه معمولا.اما هی نمیشه اینقد اینکارو کرد برا بازی.میگم آیا dns هم روی پینگ تاثیر داره؟چون dns گوگل رو زدم هیچ تاثیری نداشت.
بهترین dnsی که میشه برای مخابرات معرفی کرد و پینگش عالی باشه چیه؟ممنون
چنین چیزی به عنوانه بهترین dns ثابت نداریم . ممکنه هر دقیقه و هر روز بسته به نتت performance ها متفاوت باشه ! باید خودت تست کنی یا از dns خودشون استفاده کنی !

سلام دوستان . 2 تا مشکل دارم
1 جدیدا نمیتونم اکانت بسازم 2 روزه که هرچی میرم توی PLEAS WATE میمونه یا اررور میده گااااهی قبلا اینطور نبود سرعتم حدود 200-230
2 یه اکانت خیلی وقت پیش ساختم که ایمیل رو یادم رفته برا همین نمیشه اصلا پاکش کرد اکانت رو نیاز ندارم چیکار میشه کرد وقتی ایمیل رو نداری
ممنون از تمام بچه ها :)
1. از طریقه نت بسازی اکانت رو
2.از setting , detelet User پاکش کن .

اکانت اکبند بوده 6 ماه پیشم خودم خربدم و مشکلی نداشته تا حالا! پسووردم عوض کردم! ولی باز میگه غلطه! چیزیه که مطمئنم از درست زدنش! اگه بن نشده پس برم سراغ ساپورت سونی! ترسم از این بود یقمو بگیره بگه بن شدی و اینا!!
دقیقا نمیدونم چه اروری بهت میده ولی اروری که برایه بن هست مربوط به بن هست و میگه اکانت یا کنسول بن شده . نمیگه رمزه غلطه .
اره بهتره تماس بگیری

مثلا فرض کن دوتا ps4 هستند که به یک مودم وصل هستند
اونوخت میشه مثلا یک دونه بازی فیفا 15 باشه ولی روی دوتا ps4 بازی کردش ؟ (بدون نیاز به اینترنت)
لوکال مولتی پلیر رو میگم مثلا
ممنون
بستگی داره بازی local multiplayer ساپورت کنه یا نه .
fifa هم نمیدونم ساپورت میکنه یا نه.

سلام
من میخوام یک عدد ps4 بخرم
ps4 r1 سری جدید cuh-1116

جریانش چی ؟
من از فروشنده پرسیدم گفت مشکلات قبلی ps4 در این ورژن نیست ! آیا این مطلب درست ؟
سوال 2 : که مدل 500 گیگ کافی هست یا 1T رو بگیرم ؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان، آقا تهران جایی رو معرفی کنید که بازیهای ظرفیت 1 یا همون آفلاین رو با قیمت مناسب بریزه دوستان اگه از توپخونه هم قیمت دارن بگن البته تو پخ ممنون

اگر هست به منم پ خ کنید که من تا آخر این ماه ps4 دار میشم !
ببخشید تعداد سوال زیاد شد
جریان بازی دیجیتا چی هست ؟ آیا فرقی با دیسک داره ؟ آیا میتوان از آن روی یک هار دیگر BackUp گرفت ؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان بنده یه ps4 دست دوم خریدم.
هیچ اکانتی روش نیست.
یه اکانت برای خودم ساختم.
حالا تو قسمت دانلود ها داره بازی Batman: Arkham Knight رو دانلود میکنه(48 گیگ)
ایا این بازی دانلود بشه میشه بازی کردش؟؟؟
ایا این کنسول با یه بازی دانلودی بوده؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or