هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یسوال؟
بدلیل گرون بودن بازی های ریجن 1 میخوام یه اکانت دیگه ریجن انگلیس بسازم بنظر شما خوبه ریجن دو؟
و چرا بازی های ریجن 2 ارزون تره اما psn یا plus گرونه در ریجن انگلیس؟
و اینکه چجوری بسازم و چه آدرسی بدم برای ریجن دو ساختن؟
و سیو های بازیهام میپره یا نه؟
اون سیو هایی که تو ریجن 1 بازی کردم؟

یسوال؟
بدلیل گرون بودن بازی های ریجن 1 میخوام یه اکانت دیگه ریجن انگلیس بسازم بنظر شما خوبه ریجن دو؟
ریجن بندی یه منطقه بندی اسمیه . یعنی الان اکثر بازی هایی که وارد میشن . مال کشورای همسایس مثل دوبی . اونجا بازی های ریجن 2 مختص خود اون منطقه ساخته میشن و حتی رو کاور هم عربی نوشته . در نتیجه چون با درهم خریده میشن ارزون تر در میاد . اما محتویات بازی ریجن 2 هست . یعنی بازی در اصل باید ریجن 3 باشه چون مال خاورمیانس ولی ریجن 2ـه . در غیر این صورت اگه بازی مال یه کشور تو ریجن 2 باشه مثل انگلیس از ریجن 1 گرون تر در میاد . این قضیه در مورد پلاس صدق میکنه . چون ریجن 2 پلاس با پوند حساب میشه ولی ریجن 1 با دلار . ریجن 3 هم از این 2 تا ارزون تر .
برای ساخت اکانت هم هر کشوری که میزنی برو تو گوگل بزن ببین پوستال کد اون کشور چیه . غیر پوستال کد هرچی تو آدرس زدی فرقی نمیکنه . سیواتم رو اون یوزری که آیدی قبلیت بود میمونه نمیتونی منتقل کنی .

یسوال؟

اون گرونی که میگی 10 تومن داداش

به هر حال اصلا لازم نیست که اکانت جدید بسازی ، هر ریجنی دوسداری بخر ، بازی های ریجن 2-3 هم روی اکانتت اجرا میشه و هیچ ربطی نداره

اگه هم واسه DLC که میخای بخری میگی ، یه اکانت ریجن 2 بساز DLC ها رو روی اون اکانت بخر بعد با اکانت اصلی خودت بازی کن

تو بازار واسه بازی ها هر بازی دیدی ارزونتره بخر ، خیلی اینو نمیدونن واسه همین میرن ریجن 1 که گرونتره میخرن

کشوره ای اروپایی انتخاب کن مثلا انگلیس

منظورت اینه کلا اکانت امریکامو بزارم کنار و یه اکانت دیگه انگلیس بسازم؟
من نمیدونم چجوری یه اکانت ریجن 2 بسازم و با اکانت اصلی بازی کنم.؟
اخه میخوام dlc بخرم 20 دلار دارم تو اکانتم.
اما بازی که میخوام براش dlc بخرم ریجن 2 هست.
چ کنم؟

سلام بچه ها! یه سوالی
اگه سونی یه اکانتی رو بن کنه پیغامی چیزی میده دیگه؟ الانن من با یکی از اکتنتام که اکبند خریدم میتونم به نت وصل شم ولی به psnوصل نمیشه و میگه بعدت تلاش کن در صورتی که با اکانت خودم بدون مشکل به نت وصل میشم...از تو سایت سونی هم امتحان کردم اکانت خودم میره داخل ولی اون اکانت رو میزنم پسوورد رو قبول نمیکنه اصلا....بن شده یا مثلا مشکل جای دیگه هست؟

فك نكنم بن شده باشه يا رمز اشتباهه يا همچين اكانتي وجود نداره
شما از طريق سايت سوني برو ثبت نام رو بزن و ايميل اون اكانت اكبند رو وارد كن ببين اصلا همچين اكانتي وجود داره يا نه
ميزنه اگه وجود داشته باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

منظورت اینه کلا اکانت امریکامو بزارم کنار و یه اکانت دیگه انگلیس بسازم؟
من نمیدونم چجوری یه اکانت ریجن 2 بسازم و با اکانت اصلی بازی کنم.؟
اخه میخوام dlc بخرم 20 دلار دارم تو اکانتم.
اما بازی که میخوام براش dlc بخرم ریجن 2 هست.
چ کنم؟

كاري نداره شما برو از طريق كنسول يه اكانت پلي استيشن بساز در قسمت انتخاب كشور united kingdoom رو انتخاب كن اكانتت ميشه ريجن ٢
اگه ًunited stauts رو انتخاب كني ميشه ريجن ١
به همين راحتي

در مورد خريد هم با دستگاه ريجن ٢ نميشه با اكانت ريجن ١ خريد كرد
شما هيچ راهي نداري جز اينكه اكانتتو با شارژش بفروشي به يكي كه دستگاه ريجن ١ داره سپس يه اكانت ريجن ٢ بسازي و شارژش كني
شارژ تم بايد حتما ريجن ٢ باشه

Last edited by a moderator:
خریدی ؟ اکانت ماله خودت نبود از اول ؟
اگر طرف به email و اینا دسترسی داشته باشه که کار نداره عوض کردن رمز ! باید email , pass رو عوض کنی .
با سونی هم تماس بگیر.

اکانت اکبند بوده 6 ماه پیشم خودم خربدم و مشکلی نداشته تا حالا! پسووردم عوض کردم! ولی باز میگه غلطه! چیزیه که مطمئنم از درست زدنش! اگه بن نشده پس برم سراغ ساپورت سونی! ترسم از این بود یقمو بگیره بگه بن شدی و اینا!!

سلام دوستان . 2 تا مشکل دارم
1 جدیدا نمیتونم اکانت بسازم 2 روزه که هرچی میرم توی PLEAS WATE میمونه یا اررور میده گااااهی قبلا اینطور نبود سرعتم حدود 200-230
2 یه اکانت خیلی وقت پیش ساختم که ایمیل رو یادم رفته برا همین نمیشه اصلا پاکش کرد اکانت رو نیاز ندارم چیکار میشه کرد وقتی ایمیل رو نداری
ممنون از تمام بچه ها :)

اکانت اکبند بوده 6 ماه پیشم خودم خربدم و مشکلی نداشته تا حالا! پسووردم عوض کردم! ولی باز میگه غلطه! چیزیه که مطمئنم از درست زدنش! اگه بن نشده پس برم سراغ ساپورت سونی! ترسم از این بود یقمو بگیره بگه بن شدی و اینا!!

حالا اين خوبه من يكي از اكانت هام كلا نيست شده
يني وقتي ميرم تو ثبت نام ايميل شو وارد ميكنم ميگه با اين ايميل قبلا ثبت نام نشده و ميتوني بسازي

سلام دوستان . 2 تا مشکل دارم
1 جدیدا نمیتونم اکانت بسازم 2 روزه که هرچی میرم توی PLEAS WATE میمونه یا اررور میده گااااهی قبلا اینطور نبود سرعتم حدود 200-230
2 یه اکانت خیلی وقت پیش ساختم که ایمیل رو یادم رفته برا همین نمیشه اصلا پاکش کرد اکانت رو نیاز ندارم چیکار میشه کرد وقتی ایمیل رو نداری
ممنون از تمام بچه ها :)

راه اين مشكل اينه شما يه خط رايتل گير بياري و بندازي تو گوشي نت شو با هات اسپات شير كني رو ps4 بعد بري سراغ ساخت اكانت
بعد كه وارد استور شدي دوباره با نت خودت وصل بشي

راه اين مشكل اينه شما يه خط رايتل گير بياري و بندازي تو گوشي نت شو با هات اسپات شير كني رو ps4 بعد بري سراغ ساخت اكانت
بعد كه وارد استور شدي دوباره با نت خودت وصل بشي

اخه قبلا که اینطور نبود این فک کنم برا کسایی باشه که ispشون کلا مشکل داره ولی من همین 1 ماه پیشم میساختم ...
برای2 چی دادا اکانتو چطور میشه حذف کرد
مرسی

میشه اکانت psn رو حذف کرد و با همون ایمیل یه اکانت دیگه ساخت؟

بله ميشه

اخه قبلا که اینطور نبود این فک کنم برا کسایی باشه که ispشون کلا مشکل داره ولی من همین 1 ماه پیشم میساختم ...
برای2 چی دادا اکانتو چطور میشه حذف کرد
مرسی

من با adsl اين مشكل رو داشتم فك كنم چون يه پورت خاصي رو adsl بسته شده كانكت نميشد

براي سوال ٢ شما اگه id يا ايميل رو نداشته باشي راهي نداره

دوستان من آنلاین بازی میکنم و نت منم مخابرات گیلان هست.گاهی پینگم حدود 130 تا 170 هست و گاهی تا 290-300 هم میره.مودمو خاموش روشن کنم بهتره میشه.نمیدونم رابطه ای وجود داره یا نه اما هروقت اینکارو میکنم پینگم بهتر میشه معمولا.اما هی نمیشه اینقد اینکارو کرد برا بازی.میگم آیا dns هم روی پینگ تاثیر داره؟چون dns گوگل رو زدم هیچ تاثیری نداشت.
بهترین dnsی که میشه برای مخابرات معرفی کرد و پینگش عالی باشه چیه؟ممنون

بچه ها اپدیت بازی هارو هم میشه با psx ریخت تو کنسول؟؟؟
جایی هست که بشه دانلود کرد یا خرید؟؟؟
دوستان چه شرکتی خوبه واسه نت؟؟؟
من همدانم ... مخابرات فقط قیمتش خوبه و سرعتش افتضاح.
پارس انلاینم داشتم اونم خوب نبود

:(
شاتلم که خیلی حرف پشت سرش هست !!! چی کار کنم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or