هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش rebiuld database هم انجام داد درست نشد
معمولا باید درست بشه. یه 15 دقیقه از برق بکشه ببین چطور میشه.

تشكر از شما، آيا هر ps4 با هر ريجني از 2 ترا پشتيباني مي كند ؟ فروشنده به من گفت كه هارد فعلي رو بيار تا ببينم كه 2 ترا رو پشتيباني مي كند يا خير، در حالي كه خودشان كامل با ساختار ps4 آشنايي دارند و من فقط يك هارد از فروشنده خواسته بودم آيا ممكنه كه بعضي ps4 ها بيشتر از يك ترا پشتيباني نكند؟ -منظور فروشنده اين بود-،شما يك مدل هارد 2 ترا (با نام كامل) كه به ps4 بخورد سراغ داريد تا من به دنبال آن بروم؟ زيرا نمي خواهم خود دستگاه يا هارد فعلي رو بيرون ببرم و ميخواهم خودم تعويض كنم
ربطی به ریجن نداره کلا ساپورت hdd . - کاری نداره تعویض کردنش . یه هارد 2 ترا 2.5 اینچ بگیر بنداز. میتونی از قسمت setting هم backup بگیری

سلام دوستان. خسته نباشید !
دستگاه من ریجن 1 هست .یه بازی دارم ریجن 2 مورتال کمبد ایکس.کد مربوط به گرور رو با کمک دوستان زدم (یه اکانت ریجن 2 درست کردم کد رو وارد کردم تو اکانت ریجن 2 و گرو فعال شد)حالا میخوام بقیه شخصیت های کمبد که پولی هستن بخرم باید چه گیقت کارتی بخرم ؟ ریجن 1 بخرم ریجن 2 بخرم و وارد ریجن 2 بکنم ؟تا بتونم شخصیتهای بازی رو بخرمو دانلود کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید !!!!!!!!!
کلا باید ریجن بازی فیزیکی و اکانت برایه نصب بازی یکی باشه
پس از اکانتی باید بخری که با بازیت ریجنش یکی باشه تا بشه نصب کرد dlc ها.

ربطی به ریجن نداره کلا ساپورت hdd . - کاری نداره تعویض کردنش . یه هارد 2 ترا 2.5 اینچ بگیر بنداز. میتونی از قسمت setting هم backup بگیری

پس از اکانتی باید بخری که با بازیت ریجنش یکی باشه تا بشه نصب کرد dlc ها.[/QUOTE]

اقا ممنون پس من باید یه اکانت 20 دلاری اروپا بگیرم و تو اکانت ریجن 2 واردش کنم و بعد دانلود کنم درسته عزیز؟البته دستگاهم ریجن 1 هست

- - -ویرایش - - -

معمولا باید درست بشه. یه 15 دقیقه از برق بکشه ببین چطور میشه.

پس من باید یه گیفت کارت اروپا بگیرم و تو اکانت ریجن 2 بزنم درسته؟ربطی هم به ریجن کنسول نداره نه؟

گفتم برم يه چندتا استريم از MGS V ببينم چه مدليه ديدم تو صفحه اول همه داخل PLAYROOM اند :|
گفتم برم ببينم چه خبره يكي رو شانسي باز كردم ديدم يارو داشت از يكي خواستگار مي كرد و مي گفت با من ازدواج مي كني :|
دختره هم داشت گريه مي كرد :| يعد ديگه كار به جاهاي ناجور داشت مي كشيد اومدم بيرون :|

حالا اگر سوني اينهارو از بيخ بن بكنه ميان ملت اعتراض مي كنن :|
معلوم نيست محل استريم بازيه يا استريم جفنگيات

دوستان یه پستال کد uk میخوام ..ممکنه کمکم کنید

اين رو بزن
12345

Sent from my iPhone using Tapatalk

در موقع خريد ربطي به ريجن كنسول نداره ولي اگه بخايد انلاين بازي كنيد ربط پيدا ميكنه مثلا اگه دستگاه ربجن ٢ باشه اكانت و گيفت كارت مال ريجن ١ بازي خريداري ميشه ولي به شما اجازه انلاين بازي كردن رو نميده ميگه با اكانت مطابق با كنسولت وارد شي تا

Last edited by a moderator:
دوستان یکی کمک کنه خواهشا
اکانت جدید ژاپن ساختم از دیروز تا الآن نمیتونم وارد اکانت بشم با کنسول.نیم ساعت تا 40 دقیقه هم صبر کردم اما لوگین نمیشه اما پسوردو که اشتباه بزنی همون اول 1ثانیه ای میگه پسورد اشتباهه
کسی راه حلی نداره؟
:(
نتم مخابراته.اولین باره که اینطوری پیش اومده واسم

در موقع خريد ربطي به ريجن كنسول نداره ولي اگه بخايد انلاين بازي كنيد ربط پيدا ميكنه مثلا اگه دستگاه ربجن ٢ باشه اكانت و گيفت كارت مال ريجن ١ بازي خريداري ميشه ولي به شما اجازه انلاين بازي كردن رو نميده ميگه با اكانت مطابق با كنسولت وارد شي تا

اصلا هم چین چیزی نیست
من کنسولم ریجن ۲ هست اکانتم یک تا حالا خدا ساعت انلاین بازی کردم بازی هام هم ریجن ۲و۱ بودن

- - -ویرایش - - -

کسی هست یک مقدار راجع به این بازی های دیجیتال توضیح بده ؟
اگه مدیر ب بنده اجازه بدهند بزودی تاپیک کاملی میزنم و فروشگاه های معتبر رو توش معرفی میکنم

ممنون دوست عزیز من دستگاهم ریجن 1 و بازیم ریجن 2 اکانتم هم مال کشور امریکاست .میخوام شخصیتهای پولی مورتال کمبت رو بخرم .اگر گیفت کارت امریکا بخرم بزنم تو دستگاه میتونم شخصیتهارو بخرم ؟مشکلی ایجاد نمیشه؟چون اکانت ریجن 2 هم داشتم ولی میرفتم توش قیمتها به پوند بود.حالا اگر اکانت ریجن یک رو شارژ کنم تو اکانت 2 هم پول میاد؟ممنون میشم راهنماییم کنید سردرگم شدم بخدا

دوستان کسی نیست واقعا کمک کنه؟
مشکل نتت هست 100%
ببین تعوضی کردن DNS جواب میده یا نه

گفتم برم يه چندتا استريم از MGS V ببينم چه مدليه ديدم تو صفحه اول همه داخل PLAYROOM اند :|
گفتم برم ببينم چه خبره يكي رو شانسي باز كردم ديدم يارو داشت از يكي خواستگار مي كرد و مي گفت با من ازدواج مي كني :|
دختره هم داشت گريه مي كرد :| يعد ديگه كار به جاهاي ناجور داشت مي كشيد اومدم بيرون :|

حالا اگر سوني اينهارو از بيخ بن بكنه ميان ملت اعتراض مي كنن :|
معلوم نيست محل استريم بازيه يا استريم جفنگيات
این مساعل رو در درجه اول خوده Ustream - Twitch مسعول هستن تا Sony

ممنون دوست عزیز من دستگاهم ریجن 1 و بازیم ریجن 2 اکانتم هم مال کشور امریکاست .میخوام شخصیتهای پولی مورتال کمبت رو بخرم .اگر گیفت کارت امریکا بخرم بزنم تو دستگاه میتونم شخصیتهارو بخرم ؟مشکلی ایجاد نمیشه؟چون اکانت ریجن 2 هم داشتم ولی میرفتم توش قیمتها به پوند بود.حالا اگر اکانت ریجن یک رو شارژ کنم تو اکانت 2 هم پول میاد؟ممنون میشم راهنماییم کنید سردرگم شدم بخدا

باید DLC ها رو با اکانتی بخری که ریجنش با بازیت یکیه

مشکل نتت هست 100%
ببین تعوضی کردن DNS جواب میده یا نه
والا dns گوگل رو هم زدم اینجوری بود.تو ف ی س ب و ک یکی از بچه ها هم همین موردو برا اکانت امریکا داره
نمیشه هیلتر شکن رو از رو لپ تاپ برای کنسول شیر کرد؟راهشو بلدی شما؟
سرچ کردم آموزشی نبود

والا dns گوگل رو هم زدم اینجوری بود.تو ف ی س ب و ک یکی از بچه ها هم همین موردو برا اکانت امریکا داره
نمیشه هیلتر شکن رو از رو لپ تاپ برای کنسول شیر کرد؟راهشو بلدی شما؟
سرچ کردم آموزشی نبود
اگر مشکل NAT Type دارین برید توی تنظیمات مودم NAT رو روی حالت OPEN بزارید بعد DNS هارو برای PS4 دستی تنظیم کنید. یه بار مودم رو ریست کنین بعد دوباره تست کنید. به احتمال زیاد جواب خواهد داد

اگر مشکل NAT Type دارین برید توی تنظیمات مودم NAT رو روی حالت OPEN بزارید بعد DNS هارو برای PS4 دستی تنظیم کنید. یه بار مودم رو ریست کنین بعد دوباره تست کنید. به احتمال زیاد جواب خواهد داد
گزینش تو مودم من اینطوریه.همینجوری pvc1 تا 7 داره

===================
تونستم هیلترشکن رو روی کنسول شیر کنم و الآن بازم به psn لوگین نمیشه.مرض از خود psn هست .چیکار کنم آخه :(
کسی مشکل لوگین نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or