معمولا باید درست بشه. یه 15 دقیقه از برق بکشه ببین چطور میشه.داداش rebiuld database هم انجام داد درست نشد
ربطی به ریجن نداره کلا ساپورت hdd . - کاری نداره تعویض کردنش . یه هارد 2 ترا 2.5 اینچ بگیر بنداز. میتونی از قسمت setting هم backup بگیریتشكر از شما، آيا هر ps4 با هر ريجني از 2 ترا پشتيباني مي كند ؟ فروشنده به من گفت كه هارد فعلي رو بيار تا ببينم كه 2 ترا رو پشتيباني مي كند يا خير، در حالي كه خودشان كامل با ساختار ps4 آشنايي دارند و من فقط يك هارد از فروشنده خواسته بودم آيا ممكنه كه بعضي ps4 ها بيشتر از يك ترا پشتيباني نكند؟ -منظور فروشنده اين بود-،شما يك مدل هارد 2 ترا (با نام كامل) كه به ps4 بخورد سراغ داريد تا من به دنبال آن بروم؟ زيرا نمي خواهم خود دستگاه يا هارد فعلي رو بيرون ببرم و ميخواهم خودم تعويض كنم
کلا باید ریجن بازی فیزیکی و اکانت برایه نصب بازی یکی باشهسلام دوستان. خسته نباشید !
دستگاه من ریجن 1 هست .یه بازی دارم ریجن 2 مورتال کمبد ایکس.کد مربوط به گرور رو با کمک دوستان زدم (یه اکانت ریجن 2 درست کردم کد رو وارد کردم تو اکانت ریجن 2 و گرو فعال شد)حالا میخوام بقیه شخصیت های کمبد که پولی هستن بخرم باید چه گیقت کارتی بخرم ؟ ریجن 1 بخرم ریجن 2 بخرم و وارد ریجن 2 بکنم ؟تا بتونم شخصیتهای بازی رو بخرمو دانلود کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید !!!!!!!!!
پس از اکانتی باید بخری که با بازیت ریجنش یکی باشه تا بشه نصب کرد dlc ها.