هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.

من داشتم gta v با ترور مرحله ای که سوار هواپیماس رو میرفتم. وقتی مرحله تموم میشه و هواپیما به زمین میشینه. چند لحظه بعد سیو بازی بر میگیرده و ترور از بیمارستان میاد بیرون . بازی به جایی برمیگرده که همون یارو چینی هستش.

بازیم سالمه و خط و خشی نداره و حتی آپدیتش هم کردم.

سلام دوستان
من تو بازی gta v که تازه امروز گرفتمش به یه مشکلی برخوردم لطفا راهنمایم کنید
با یه دسته که بازی میکنم هیچ مشکلی نیست ولی با دسته دیگهم که بازی میکنم همه چیش درسته جز اینکه نمیتونم شلیک کنم(ابته چند بار تونستم ولی باید دکمه r2 رو خیلی خیلی فشار بدم انقدر زیاد که میترسم بشکنه!!!) میخواستم ببینم مشکل ازکجاست؟؟ آخه مـثلا تو رانندگی راحت میتونم با r2 گاز بدم یا با چاقو یا مشت هم دکمه r2 راحت کار میکنه ولی تو تیر زدن مشکل دارم، قبل از این هم بازی last of us رئ با همین دسته بازی کردمو هیچ مشکلی نداشت
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من تو بازی gta v که تازه امروز گرفتمش به یه مشکلی برخوردم لطفا راهنمایم کنید
با یه دسته که بازی میکنم هیچ مشکلی نیست ولی با دسته دیگهم که بازی میکنم همه چیش درسته جز اینکه نمیتونم شلیک کنم(ابته چند بار تونستم ولی باید دکمه r2 رو خیلی خیلی فشار بدم انقدر زیاد که میترسم بشکنه!!!) میخواستم ببینم مشکل ازکجاست؟؟ آخه مـثلا تو رانندگی راحت میتونم با r2 گاز بدم یا با چاقو یا مشت هم دکمه r2 راحت کار میکنه ولی تو تیر زدن مشکل دارم، قبل از این هم بازی last of us رئ با همین دسته بازی کردمو هیچ مشکلی نداشت
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
مشکله عجیبیه !
اگر به فشار زیادی هست که انگاری خودش مشکل داره ... اگه تو tlou مشکلی نیست که خب معلوم نیست دقیق مشکل چی هست. دسته رو reset کن ( سوراخ ریست پشتش هست ) ببین تاثیری داره یا نه ؟

سلام دوستان.

من داشتم gta v با ترور مرحله ای که سوار هواپیماس رو میرفتم. وقتی مرحله تموم میشه و هواپیما به زمین میشینه. چند لحظه بعد سیو بازی بر میگیرده و ترور از بیمارستان میاد بیرون . بازی به جایی برمیگرده که همون یارو چینی هستش.

بازیم سالمه و خط و خشی نداره و حتی آپدیتش هم کردم.
save از قبلش داری شروع کنی ؟ ممکنه باگی چیزی باشه.

مشکله عجیبیه !
اگر به فشار زیادی هست که انگاری خودش مشکل داره ... اگه تو tlou مشکلی نیست که خب معلوم نیست دقیق مشکل چی هست. دسته رو reset کن ( سوراخ ریست پشتش هست ) ببین تاثیری داره یا نه ؟
مرسی از توجهت، البته میدونی دکمه r2ش یکم لق میزنه ولی خب اگه مشکلی داشته باشه بقیه چیزاش چرا کار میکنه؟ حتما ریست میکنم خبر میدم چی شد ولی یه سوال: دکمه ی r2 مثل دکمه ی x یا o صفرو یکیه یا مثل جو استیک ها چند مرحله ایه؟شاید شلیک gta v رو آخرین مرحلهش تنظیم شده اینم به خاطر همون لق بودنش رسوندنش به اون مرحله سخت باشه.. ممکنه؟

دوستان من دو جواب کاملا متفاوت گرفتم از شما.
ایا میشه ک دیتای یه بازی رو که دوستم با ps4 دانلود کرده به یه روشی بریزم رو ps4 خودم؟( حالا با فلش یا ...)

دوستان من دو جواب کاملا متفاوت گرفتم از شما.
ایا میشه ک دیتای یه بازی رو که دوستم با ps4 دانلود کرده به یه روشی بریزم رو ps4 خودم؟( حالا با فلش یا ...)

دوستت باید دیتا رو با PSX دانلود کرده باشه و دیتاش موجود باشه . اگه با خود PS4 دانلود شده باشه دیگه نمیشه دیتا رو Export کرد . بعد شما هم باید بری لینک اون دیتا رو از خود PSN بگیری. یعنی اگه بازی باشه شما هم باید بری لایسنسش رو بخری بعد که لینکش تو PS4 گرفته شد دیتا رو Import کنی از طریق PSX Download Helper .

منم که دیدم تقریبا بالاست
اما نه خیلی بالا
فکر کنم عادیه
زیاد سخت نگیرند بهتره به نظرم
مگر خیلی بالا باشه واقعا
به نظرم چون ابعادش تقریبا جم و جور هست و قدرتش بالا و همچنین مصرف و گرمای تولیدیش هم پایین نیست , پس به نظرم باتوجه به محدودیت سیستم خنک کنندگی دستگاه طبیعی هست صدای متوسط دستگاه در هنگام بازی
البته اگه بتونند با یک ps4 دیگه مقایسه کنند بهتره بازم تا مطمن بشند

به نظرم خیلی اعصاب خورد کن نیست

مرسي بابت جواب
ببخشيد يه سوال ديگه
ميزان باتري دسته چند ساعت بازيه حدودا؟

مرسي بابت جواب
ببخشيد يه سوال ديگه

خواهش میکنم

راستش دقیق نمیدونم خودمم اما شاید حدود 7 تا 8 ساعت باشه
باز اگر دوستان دقیقتر میدونند و بهتر , اطلاع بدهند ممنون میشم

مرسي بابت جواب
ببخشيد يه سوال ديگه
همون حوالی که صادق گفت . ولی از قسمت adjust devices ماله LED ایش رو کم نور کنی بهتری میشه

با سلام به دوستان
اگر سایت معتبری برای خرید گیفت کارت هست ممنون میشم معرفی کنید یا پیغام خصوصی بدید

در ضمن اگر گیفت کارت 50 دلاری خریدیدم نحوه وارد کردن اون در کنسول و استور چطور هست؟
باید حتما بازی خاصی بخریم یا بدون خرید بازی هم میشه گیفت رو وارد کرد؟
و اینکه در هفته اول فروش تابستانی تخفیف های خوبی برای بازیهای مختلف دیده میشه
بر فرض بازی 19 دلاری به قیمت 6 دلار شده
Store > Redeem
لازم نیست بخری. پول به اکانتت واریز میشه

مرسی از توجهت، البته میدونی دکمه r2ش یکم لق میزنه ولی خب اگه مشکلی داشته باشه بقیه چیزاش چرا کار میکنه؟ حتما ریست میکنم خبر میدم چی شد ولی یه سوال: دکمه ی r2 مثل دکمه ی x یا o صفرو یکیه یا مثل جو استیک ها چند مرحله ایه؟شاید شلیک gta v رو آخرین مرحلهش تنظیم شده اینم به خاطر همون لق بودنش رسوندنش به اون مرحله سخت باشه.. ممکنه؟
دقیق یادم نیست اگر GTA تنظیم خاصی داشته باشه . تو setting بازی باید بتونی ببینی.

باید R2 رو عوض کنی. لوازمش تو فروشگاه های اینترنتی هست. یا خودت عوض کن، یا اگه نمیتونی بده بیرون برات عوض کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or