سلام.صفحه قبل یکی.از دوستان گفت باید دانلود بشه-_-
مطمعنی شما??
نه باید دانلود بشه. دیتای بازی فیزیکی و دیجیتالی کاملا با هم متفاوتن.
پ.ن: تست کردم اینو که میگم. برای خودم اتفاق افتاده.
سلام.صفحه قبل یکی.از دوستان گفت باید دانلود بشه-_-
مطمعنی شما??
مشکله عجیبیه !سلام دوستان
من تو بازی gta v که تازه امروز گرفتمش به یه مشکلی برخوردم لطفا راهنمایم کنید
با یه دسته که بازی میکنم هیچ مشکلی نیست ولی با دسته دیگهم که بازی میکنم همه چیش درسته جز اینکه نمیتونم شلیک کنم(ابته چند بار تونستم ولی باید دکمه r2 رو خیلی خیلی فشار بدم انقدر زیاد که میترسم بشکنه!!!) میخواستم ببینم مشکل ازکجاست؟؟ آخه مـثلا تو رانندگی راحت میتونم با r2 گاز بدم یا با چاقو یا مشت هم دکمه r2 راحت کار میکنه ولی تو تیر زدن مشکل دارم، قبل از این هم بازی last of us رئ با همین دسته بازی کردمو هیچ مشکلی نداشت
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
save از قبلش داری شروع کنی ؟ ممکنه باگی چیزی باشه.سلام دوستان.
من داشتم gta v با ترور مرحله ای که سوار هواپیماس رو میرفتم. وقتی مرحله تموم میشه و هواپیما به زمین میشینه. چند لحظه بعد سیو بازی بر میگیرده و ترور از بیمارستان میاد بیرون . بازی به جایی برمیگرده که همون یارو چینی هستش.
بازیم سالمه و خط و خشی نداره و حتی آپدیتش هم کردم.
مرسی از توجهت، البته میدونی دکمه r2ش یکم لق میزنه ولی خب اگه مشکلی داشته باشه بقیه چیزاش چرا کار میکنه؟ حتما ریست میکنم خبر میدم چی شد ولی یه سوال: دکمه ی r2 مثل دکمه ی x یا o صفرو یکیه یا مثل جو استیک ها چند مرحله ایه؟شاید شلیک gta v رو آخرین مرحلهش تنظیم شده اینم به خاطر همون لق بودنش رسوندنش به اون مرحله سخت باشه.. ممکنه؟مشکله عجیبیه !
اگر به فشار زیادی هست که انگاری خودش مشکل داره ... اگه تو tlou مشکلی نیست که خب معلوم نیست دقیق مشکل چی هست. دسته رو reset کن ( سوراخ ریست پشتش هست ) ببین تاثیری داره یا نه ؟
دوستان این خبری که توی پرشین تولز زده که ps4 جیلربیک شده چیه؟؟؟
یا از روش هک برزیلی یا از ظرفیت 1 استفاده می کنه | خبری از هک هم نیست
دوستان من دو جواب کاملا متفاوت گرفتم از شما.
ایا میشه ک دیتای یه بازی رو که دوستم با ps4 دانلود کرده به یه روشی بریزم رو ps4 خودم؟( حالا با فلش یا ...)
منم که دیدم تقریبا بالاست
اما نه خیلی بالا
فکر کنم عادیه
زیاد سخت نگیرند بهتره به نظرم
مگر خیلی بالا باشه واقعا
به نظرم چون ابعادش تقریبا جم و جور هست و قدرتش بالا و همچنین مصرف و گرمای تولیدیش هم پایین نیست , پس به نظرم باتوجه به محدودیت سیستم خنک کنندگی دستگاه طبیعی هست صدای متوسط دستگاه در هنگام بازی
البته اگه بتونند با یک ps4 دیگه مقایسه کنند بهتره بازم تا مطمن بشند
مرسي بابت جواب
ببخشيد يه سوال ديگه
ميزان باتري دسته چند ساعت بازيه حدودا؟
همون حوالی که صادق گفت . ولی از قسمت adjust devices ماله LED ایش رو کم نور کنی بهتری میشهمرسي بابت جواب
ببخشيد يه سوال ديگه
ميزان باتري دسته چند ساعت بازيه حدودا؟
Store > Redeemبا سلام به دوستان
اگر سایت معتبری برای خرید گیفت کارت هست ممنون میشم معرفی کنید یا پیغام خصوصی بدید
در ضمن اگر گیفت کارت 50 دلاری خریدیدم نحوه وارد کردن اون در کنسول و استور چطور هست؟
باید حتما بازی خاصی بخریم یا بدون خرید بازی هم میشه گیفت رو وارد کرد؟
و اینکه در هفته اول فروش تابستانی تخفیف های خوبی برای بازیهای مختلف دیده میشه
بر فرض بازی 19 دلاری به قیمت 6 دلار شده
دقیق یادم نیست اگر GTA تنظیم خاصی داشته باشه . تو setting بازی باید بتونی ببینی.مرسی از توجهت، البته میدونی دکمه r2ش یکم لق میزنه ولی خب اگه مشکلی داشته باشه بقیه چیزاش چرا کار میکنه؟ حتما ریست میکنم خبر میدم چی شد ولی یه سوال: دکمه ی r2 مثل دکمه ی x یا o صفرو یکیه یا مثل جو استیک ها چند مرحله ایه؟شاید شلیک gta v رو آخرین مرحلهش تنظیم شده اینم به خاطر همون لق بودنش رسوندنش به اون مرحله سخت باشه.. ممکنه؟
مرسی از توجهت، البته میدونی دکمه r2ش یکم لق میزنه ولی خب اگه مشکلی داشته باشه بقیه چیزاش چرا کار میکنه؟ حتما ریست میکنم خبر میدم چی شد ولی یه سوال: دکمه ی r2 مثل دکمه ی x یا o صفرو یکیه یا مثل جو استیک ها چند مرحله ایه؟شاید شلیک gta v رو آخرین مرحلهش تنظیم شده اینم به خاطر همون لق بودنش رسوندنش به اون مرحله سخت باشه.. ممکنه؟