هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام به دوستان
جدیدا برخی دوستان دیتای بازیها رو میفروشن
مثلا دیتای بازی بتمن حدود12 دی وی دی هست که هر دی و دی 2000 تومن هزینشه که روی هم میشه 25 هزار تومن حدودا
ضمن اینکه اگر گیفت کارت 100 دلاری بخریم بازی بتمن که 59 دلار هست برامون حدود 200 تومن در میاد که با هزینه دی وی دی خیلی به صرفه تر از قیمت کنونی 240 و 270 تومن کنونی هست
به هر حال کاری به قیمت فعلا ندارم
صحبتم بیشتر پیرامون این بحث دیتای بازیها هست
توضیح مختصری میدید که این دیتا رو باید چطور به کنسول منتقل کرد و اینکه این روش اصا توصیه میشه یا خیر؟
و اینکه بیشتر این دیتاها ریجن یک هستند
الان کنسول ما ریجن اروپاست و اکانت ما ریجن امریکاست اگر چنی دیتای خریداری بشه به مشکل نمیخوریم
ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید
با تشکر از لطف دوستان
دوست خوبم ریجن دستگاه به هیچ عنوان ملاک نبست فقط ریجن اکانتت مهمه که با دیتای بازی یا همون رجین بازی یکی باشه واسه دانلود دی ال سی که بعدا به مشکل بر نخوری

دوست خوبم ریجن دستگاه به هیچ عنوان ملاک نبست فقط ریجن اکانتت مهمه که با دیتای بازی یا همون رجین بازی یکی باشه واسه دانلود دی ال سی که بعدا به مشکل بر نخوری
پس براحتی میتونم دیتای بازیهایی که ریجن امریکا هستند رو بخرم و نصب کنم و استفاده کنم؟
در مورد نحوه ریختن و کپی و نصب این دیتاها کمی توضیح میدید
نرم افزار خاصی داره یا همون برنامه psx هست؟
با تشکر

پس براحتی میتونم دیتای بازیهایی که ریجن امریکا هستند رو بخرم و نصب کنم و استفاده کنم؟
با تشکر

برنامه PSX. دیتای بازی ها هم هرچی هست امریکاست و مشکلی نداره.

با تشکر
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
آز اینجا میتونی نحوه کارش و ... رو دنبال کنی
کلا خیلی سخت نیست.

سلام دوستان. کنسول من ریجن 2 هست و من روش دو تا اکانت دارم یکی آمریکا یکی انگلستان. من بازی بلادبورن رو با اینکه ریجن 2 بود روی اکانت آمریکا بازی کردم و کلی جلو رفتم ... حالا وقتی وارد اکانت انگلستان میشم سیوهای بازی رو نمیاره و باید بازی رو از اول شرع کنم....خواستم بپرسم راهی هست که اطلاعات سیو اون بازی رو از روی اون اکانت بیارم به این یکی ؟؟؟؟؟ممنون از پاسخ دوستان.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. کنسول من ریجن 2 هست و من روش دو تا اکانت دارم یکی آمریکا یکی انگلستان. من بازی بلادبورن رو با اینکه ریجن 2 بود روی اکانت آمریکا بازی کردم و کلی جلو رفتم ... حالا وقتی وارد اکانت انگلستان میشم سیوهای بازی رو نمیاره و باید بازی رو از اول شرع کنم....خواستم بپرسم راهی هست که اطلاعات سیو اون بازی رو از روی اون اکانت بیارم به این یکی ؟؟؟؟؟ممنون از پاسخ دوستان.
سلام عزیز

حیر راهی نیست
Save هر اکانت مربوط به همون اکانت هست -
موفق باشی

با سلام به دوستان
جدیدا برخی دوستان دیتای بازیها رو میفروشن
مثلا دیتای بازی بتمن حدود12 دی وی دی هست که هر دی و دی 2000 تومن هزینشه که روی هم میشه 25 هزار تومن حدودا
ضمن اینکه اگر گیفت کارت 100 دلاری بخریم بازی بتمن که 59 دلار هست برامون حدود 200 تومن در میاد که با هزینه دی وی دی خیلی به صرفه تر از قیمت کنونی 240 و 270 تومن کنونی هست
به هر حال کاری به قیمت فعلا ندارم
صحبتم بیشتر پیرامون این بحث دیتای بازیها هست
توضیح مختصری میدید که این دیتا رو باید چطور به کنسول منتقل کرد و اینکه این روش اصا توصیه میشه یا خیر؟
و اینکه بیشتر این دیتاها ریجن یک هستند
الان کنسول ما ریجن اروپاست و اکانت ما ریجن امریکاست اگر چنی دیتای خریداری بشه به مشکل نمیخوریم
ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید
با تشکر از لطف دوستان
شما نیازی نیست با یک اکانت ۶۰ دلاری فقط خودت بازی کنی
میتونی یک نفر دیگر هم شریک کنی کاملا قانونی هست
قیمت واسه خودت ۱۰۰تومن بازی در میاد
حتی اگر از کاندا بخری هم ۱۰ دلار ارزون تر هست و قیمت دلار کانادا ۲۷۰۰ هست
با اکانت کاندا حدود ۹۰ در میاد ظرفیت ۲ خودت روی اکانت خودت بازی میکنی
ظرفیت ۳ پنجاه تومن در میاد باید همیشه انلاین باشی برای لایسنس چک و توی اکانت دیگه ای بازی میکنی و کاپ ها برای خودت ثیت نمیشه
من این روش رو دوس دارم و همیشه ازش استفاده میکنم اخرین باری دیسک توی دستگاه گزاشتم ۶ ماه پیش بود!!!!
نکته جالب این که این بازی ها رو هم میشه فروخت !
بنظز بنده خیلی ار دیسک بهتره مخصوصا برای شهرستانی ها
دیتا با نرم افزار PSX که اموزشش هست انتقال داده میشه

اگه نود داری همه گزینه هاشو دیسیبل پرمنتالی کن.برا من اینطوری جواب داد
تو نسخه های 5 به بعد نود اسمارت فایروال ویندوزو غیرفعال میکنه

آنتی ویروس من Biitdefender هست کلا غیر فعالش کردم ولی تاثیری نداشت. مشکل اینجاست وقتی که لن رو به ps4 و لپ تاپ وصل میکنم بدون اینکه تنظیمات psx روش انجام بدم و p.r.o.x.y رو تنظیم کنم به اینترنت وصل میشه و مشکلی نداره ولی وقتی تنظیمات p.r.o.x.y رو انجام میدم دیگه اینترنت کانکشن faild میده !!!!!!

سلام. یه سوال داشتم:
دوستای من قراره برن تایلند و اونجا تقریبا 13 یا 14 عدد بازی اورجینال برای ps4 بخرن.
به نظر شما، به صورت دیجیتالی بخرن بهتره، یا دیسک؟ (لطفا مزایا و معایبش رو بگید)
در ضمن، اونا خونشون فیبر نوریه و فک نمیکنم کسی به فیبر نوری اینترنت نامحدود بده که بازی هارو دانلود کنن.
ممنون میشم جواب کامل بدید.

شما نیازی نیست با یک اکانت ۶۰ دلاری فقط خودت بازی کنی
میتونی یک نفر دیگر هم شریک کنی کاملا قانونی هست
قیمت واسه خودت ۱۰۰تومن بازی در میاد
حتی اگر از کاندا بخری هم ۱۰ دلار ارزون تر هست و قیمت دلار کانادا ۲۷۰۰ هست
با اکانت کاندا حدود ۹۰ در میاد ظرفیت ۲ خودت روی اکانت خودت بازی میکنی
ظرفیت ۳ پنجاه تومن در میاد باید همیشه انلاین باشی برای لایسنس چک و توی اکانت دیگه ای بازی میکنی و کاپ ها برای خودت ثیت نمیشه
من این روش رو دوس دارم و همیشه ازش استفاده میکنم اخرین باری دیسک توی دستگاه گزاشتم ۶ ماه پیش بود!!!!
نکته جالب این که این بازی ها رو هم میشه فروخت !
بنظز بنده خیلی ار دیسک بهتره مخصوصا برای شهرستانی ها
دیتا با نرم افزار PSX که اموزشش هست انتقال داده میشه
پس در واقع توصیه شما اینه که کسی رو پیدا کنیم که دو نفری با هم یه بازی رو بخریم تا قیمت ارزونتر هم بیفته اینطور نیست؟
یه نفر که واقعا مطمئن باشیم و دیگه خیالمون از بابت فروشنده ها راحت باشه

فقط در مورد دلار یه کم بیشتر توضیح میدی که منظورت دقیقا چیه؟
گیفت کارت ها همه به دلار امریکا فروخته میشن

پس در واقع توصیه شما اینه که کسی رو پیدا کنیم که دو نفری با هم یه بازی رو بخریم تا قیمت ارزونتر هم بیفته اینطور نیست؟

بعید میدونم کسی حاضر شه شریک شه
چون نفر دوم باید اولا همیشه انلاین باشه ثانیا تو اکانت شما بازی کنه یعنی تروفی هاش میاد برای شما :|

بهتره از سایت های که هست و امتحانشوم پس دادن بخرید دیگه درد سر پیدا کردن نفر دوم رو هم ندارید برای فروشش هم راحت تر هستید
دلار کاندا ۲۷۰۰ تومن هست ولی گیف کارتش فک نکنم شما بتونید پیدا کنید فروشندگانی که کاندا میفروشند از طریق یک نقر در کانادا اکانت ها رو شارژ میکنن و یا مستر کارن دارند

بعید میدونم کسی حاضر شه شریک شه
چون نفر دوم باید اولا همیشه انلاین باشه ثانیا تو اکانت شما بازی کنه یعنی تروفی هاش میاد برای شما :|
توی اکانت شما بازی نمیکنه توی اکانتی که بازی خریداری شده بازی میکنه
بازی مثل بت من شما یک بار تمومش کنی دیگه سراغش نمیری پس فرقی نداره توی کدوم اکانت بازیش میکنی
بازی های انلاین مثل بتل کال اف جی تی ای و.... توی اکانت شخصی باشه بهتره واسه دیدن دوستان پارتی گرفتن و ....
یازی های افلاین زیاد فرقی نداره و مهم قیمت بازی هست که یک پنجم ان است مثل همین بت من

- - -ویرایش - - -

سلام
اینترنت نامحدود شاتل که زده حداقل تبادل 22 گیگ یعنی اگر بیشتر مصرف کنیم چی میشه؟مثلا بالای 22 گیگ؟
این چه جور نامحدودی هست؟؟؟!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or