هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

توی اکانت شما بازی نمیکنه توی اکانتی که بازی خریداری شده بازی میکنه
بازی مثل بت من شما یک بار تمومش کنی دیگه سراغش نمیری پس فرقی نداره توی کدوم اکانت بازیش میکنی
بازی های انلاین مثل بتل کال اف جی تی ای و.... توی اکانت شخصی باشه بهتره واسه دیدن دوستان پارتی گرفتن و ....
یازی های افلاین زیاد فرقی نداره و مهم قیمت بازی هست که یک پنجم ان است مثل همین بت من

- - -ویرایش - - -

این چه جور نامحدودی هست؟؟؟!!!!!
نمیدونم به شاتل بگو شاتل-قیمت سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL2+

توی اکانت شما بازی نمیکنه توی اکانتی که بازی خریداری شده بازی میکنه
بازی مثل بت من شما یک بار تمومش کنی دیگه سراغش نمیری پس فرقی نداره توی کدوم اکانت بازیش میکنی
بازی های انلاین مثل بتل کال اف جی تی ای و.... توی اکانت شخصی باشه بهتره واسه دیدن دوستان پارتی گرفتن و ....
یازی های افلاین زیاد فرقی نداره و مهم قیمت بازی هست که یک پنجم ان است مثل همین بت من

- - -ویرایش - - -

این چه جور نامحدودی هست؟؟؟!!!!!

به هر حال تروفی هاش برای شما ثبت نمیشه
اینی ک میگین یک پنجم شیرینگه من کاری با شیرینگ ندارم

دوستان خواهشا جواب من رو بدین دیگه... تازه کارم :">
اگه 14 تا بازی میخای بخری! 14 تا طرفیت 1 بخر افلاین بازی کن بازیهارو(14*30=420)
کلا 400 تومن برات درمیاد...داستان ظرفیت ها هم میتونی سرچ کنی ببینی کدوم برات مناسب تره
دیسک 14 تا اصلا نمیصرفه رو دستت میمونه(چون تمام بازیها بجز این 2.3 تای اخری طلبه ش کمه)
دیتای بازیا:اینجا فراوونه،هر بازی 10 تومن رو هارد برات میریزن و با برنامه psx انتقال میدی به کنسول.

دوستان خواهشا جواب من رو بدین دیگه... تازه کارم :">

سلام داداش
ببین الان فقط توی ایران بازی دیجیتالی شیرینگ بصرفه تره و از مهمترین مزایاش اینه که بازی رو که توی هاردت میریزی دیگه نیازی به دیسک نداره.
ولی بنظر من خرید بازی فیزیکی کار عاقلانه تریه. چون الان خودت میدونی اکثر بازیهای بلوری حدود 50GB حجمشونه و تو ایران که اصلا نمیشه چنین حجمی رو به این راحتی دانلود کرد و باید دیتای بازیها رو روی دیسک خریداری کنی. ولی بازی فیزیکی خوبیش اینه که دیسکشو در اختیار داری و دردسر دیتا و اینا نداره و میتونی بازیو هروقت خواستی از هاردت پاک کتی و از همه مهمتر بازیهای اورجینال برای کلکسیونرها بهتره. :d

آنتی ویروس من Biitdefender هست کلا غیر فعالش کردم ولی تاثیری نداشت. مشکل اینجاست وقتی که لن رو به ps4 و لپ تاپ وصل میکنم بدون اینکه تنظیمات psx روش انجام بدم و p.r.o.x.y رو تنظیم کنم به اینترنت وصل میشه و مشکلی نداره ولی وقتی تنظیمات p.r.o.x.y رو انجام میدم دیگه اینترنت کانکشن faild میده !!!!!!
خب یکی دو نکته میگم تست کن
اول اینکه کنسولو با وایفای وصل کن و پی سی رو با لن
دوم اینکه وقتی برنامه psx رو اجرا میکنی فورا استارت نزن.بذا رو آی پی و پورت بمونه.اینجا برو داخل کنسول ای پی و چروکسی بده.اینجا هم next نزن.همینجا برگرد تو psx و استارتو بزن.اگه اروری ندیدی برو تو کنسول next رو بزن و تست کانکشن
در مورد فایروالم بگم که گفتی همه گزینه هارو غیرفعال کردی.برو برا ویندوزم غیرفعال کن.اگه بازم نشد آنتی ویروسو حذف کن یه تست بزن
یه نکته دیگه.ببین چیلتر شکنی رو سیستمت باز نباشه پروسسش یا سرویسش.اونارو هم ببند.مثلا ه ا ت ا سپات نسخه های جدید درسته آفن اما تو بک گراند در حال اجران
سلام
اینترنت نامحدود شاتل که زده حداقل تبادل 22 گیگ یعنی اگر بیشتر مصرف کنیم چی میشه؟مثلا بالای 22 گیگ؟
در مورد یه شرکت که این طرحو پیاده کرده بود پرسیدم میگفتن دانلودت تو یه ماه بیشتر از این مقدار بشه سرعت دانلود افت میکنه(البته تو تایم رایگان)

دوستان بیزحمت به این سوالام جواب بدین
چجوری اکانتی که قبلا ساختم primary کنم؟؟
چنتا اکانت رو میتونم همزمان primary کنم؟؟_
کد پلاس چجوری استفاده کنم؟؟
اکانتم رو چجوری با این‌کد هایی که مفروشن شارژ کنم که dlc بخرم ؟؟
ممنون

آخرین ویرایش:
ضمناً بهت پیشنهاد میکنم اگه یه وقت خواستی دیجیتالی بخری به هیچ وجه ظرفیت یک نخر چون اگه باهاش آنلاین بشی اکانت بازیت بن میشه و بدرد بازی آنلاین نمیخوره.
اگه دیجیتالی بخری ممکنه یه وقت ظرفیت سه بهت قالب کنن که همش باید باهاش آنلاین باشی و بهترین ظرفیت دیجیتال شیرینگ ظرفیت دو هستش که هم میتونی آفلاین بزنی هم آنلاین.
ولی در هر صورت گیم فیزیکی بخری خیلی بهتره.

دوستان یه سوال... پیش خرید بازی هایی مثل هیتمن یا بلک اوپس 3 که تا چند ماهه دیگه عرضه میشن مزیت خاصی داره؟؟! ارزش داره به نظر شما؟؟؟! بعد یه سوال دیگه... معمولا از عرضه رسمی بازی تا اینکه نسخه فیزیکیش بیاد تو ایران و شهرستان ها چقدر زمان می بره؟؟! چند ماه؟

یه سوال دیگه هم داشتم این که شنیدم به زودی Xbox One از بازی های 360 پشتیبانی میکنه.. سونی قرار نیست همچین کاری بکنه؟! :-s چون رو نسل قبل خیلی از عناوین هستن که دوس داشتم تجربشون کنم..:(

آخرین ویرایش:
سلام دوستانpsx وقتی میخواد بازی رو بریزه اینترنت مصرف می کنه؟
چون اینترنتم از ده گیگ شده دو گیک درحالی که اصلا به نت وصل نشدم و فقط بازی داشتم می ریختم با psx

دوستان بیزحمت به این سوالام جواب بدین
چجوری اکانتی که قبلا ساختم primary کنم؟؟
چنتا اکانت رو میتونم همزمان primary کنم؟؟_
کد پلاس چجوری استفاده کنم؟؟
اکانتم رو چجوری با این‌کد هایی که مفروشن شارژ کنم که dlc بخرم ؟؟
ممنون

برای اکتیو کردن اکانت
[PlayStation™Network/Account Management] > [Activate as Your Primary PS4] > [Activate]

برای وارد کردن کد از روی کنسول :
PlayStation Store > Redeem Codes

روی هر کنسول فکر کنم 18 اکانت بشه Primary کرد

سلام دوستانpsx وقتی میخواد بازی رو بریزه اینترنت مصرف می کنه؟
چون اینترنتم از ده گیگ شده دو گیک درحالی که اصلا به نت وصل نشدم و فقط بازی داشتم می ریختم با psx
امکان نداره چیزی دانلود بشه و از حجم کم کنه چون شما فقط داری انتقال میدی

دوستان یه سوال... پیش خرید بازی هایی مثل هیتمن یا بلک اوپس 3 که تا چند ماهه دیگه عرضه میشن مزیت خاصی داره؟؟! ارزش داره به نظر شما؟؟؟! بعد یه سوال دیگه... معمولا از عرضه رسمی بازی تا اینکه نسخه فیزیکیش بیاد تو ایران و شهرستان ها چقدر زمان می بره؟؟! چند ماه؟

یه سوال دیگه هم داشتم این که شنیدم به زودی Xbox One از بازی های 360 پشتیبانی میکنه.. سونی قرار نیست همچین کاری بکنه؟! :-s چون رو نسل قبل خیلی از عناوین هستن که دوس داشتم تجربشون کنم..:(
پیش خرید ممکنه یه سری Bonus داشته باشه . به هر حال ریسکه پیش خرید همیشه پایه خودت هست و بس .
تو تهران که گاها نسخه فیزیکی قبل از رلیز رسمی هم میرسه .(چند روز)
متاسفانه 4 این قابلیت رو نداره و فکوسی هم روی اوردنش ندارن

؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم داستان بازی رو اسپویل کردی هم توی یه جایه نامربوط پرسیدی
پستت ریپورت بشه 1 هفته بن میشه.
پستت رو پاک کن توی تاپیک خودش با Spoiler مطرح کن.

اگه 14 تا بازی میخای بخری! 14 تا طرفیت 1 بخر افلاین بازی کن بازیهارو(14*30=420)
کلا 400 تومن برات درمیاد...داستان ظرفیت ها هم میتونی سرچ کنی ببینی کدوم برات مناسب تره
دیسک 14 تا اصلا نمیصرفه رو دستت میمونه(چون تمام بازیها بجز این 2.3 تای اخری طلبه ش کمه)
دیتای بازیا:اینجا فراوونه،هر بازی 10 تومن رو هارد برات میریزن و با برنامه psx انتقال میدی به کنسول.

ممنون، فقط میشه بگید کجا میشه با ده هزار تومن بازی بریزن برام (تو اصفهان) ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or