از کجا شما فهمیدی سرعت کنسول چقدره؟؟؟؟؟
والا ما اینهمه دانلود کردیم و کاملا مشخصه سرعت کنسول خیلی پایین تره و شاید نصف سرعت دانلود از کامپیوتر!
من نتم 4 مگ سرعتش و در بهترین حالت شاید با کنسول تونسته باشم 2 مگ بگیرم و هیچ مشکل و ایرادی هم در کار نیست و کلا Ps4 اینجوریه!
این که عمر کنسول اگه باهاش دانلود بشه کم میشه رو دیگه از کجاتون درآوردین!!!!!

یعنی تو بازی سنتر کشفیات جدیدی داره اتفاق میفته و فکر کنم سونی اینارو بفهمه بیاد لوح تقدیر بهتون بده!
نه عزیزم با دانلود از طریق کنسول هیچ اتفاقی برای عمر کنسول نمیفته!
شما احتمالا با خودتم مشکل داری
یا اینکه سوادت خیلی کمه
یا اینکه دوست داری دیگران رو تمسخر کنی
دوست عزیز
با زبان شیرین فارسی بهت توضیح میدم تا خوب متوجه بشی و دیگه مثل الان اینطوری دیگران رو تمسخر نکنی
اولا که منظور از عمر کنسول این بود که بخاطر دانلود ،کنسول رو زیاد روشن نزاریم تا از عمر مفیدش کم نشه
شما بفرما لطف کن بگو عمر یه دستگاه برقی در چه حالتی کم میشه؟
بر فرض شب گذاشتیم برای دانلود و یه نوسان برق شد،تکلیف چیه؟
اصلا تعریف شما از عمر مفید چیه؟
لابد کنسول رو خاموش بزاریم عمر مفیدش کم میشه؟
در ضمن در مورد میزان دانلود
دوست عزیز
بر اساس میزان دانلود در ساعت هم میشه سرعت دانلود در کنسول رو با سرعت دانلود در کامپیوتر مقایسه کرد
وقتی تو کنسول در عرض 6 ساعت 3.5 گیگ دانلود میشه اونم با سرعت دو مگ ،در حالیکه در کامپیوتر در همین ساعت حدود 4 گیگ دانلود میشه
پس براحتی با یک کلاس سواد داشتن هم میشه فهمید که سرعت اونقدرها که برخی دوستان میگن افت نداره
اون میزان افت کمش هم بشتر بخاطر ارتباط وای فای هست
این که عمر کنسول اگه باهاش دانلود بشه کم میشه رو دیگه از کجاتون درآوردین!!!!!

تقصیر نداری دیگه
از بس دیگران رو مسخره کردی شده برات عادت
از تاریخ عضویتت هم مشخصه که احتمالا تازه کار هستی و با جو بازی سنتر هنوز اگاه نیستی
یا شایدم چند باری بخاطر همین کارات بن شدی
بخند دوست من
خنده بر هر دردی دواست
یعنی تو بازی سنتر کشفیات جدیدی داره اتفاق میفته و فکر کنم سونی اینارو بفهمه بیاد لوح تقدیر بهتون بده!
اتفاقا تو بازی سنتر اینقدر کاربرای با ادب و نزاکت هست که باید جایزه بهترین و با اخلاق ترین کاربرای سایت رو به امثال شما داد
من نتم 4 مگ سرعتش و در بهترین حالت شاید با کنسول تونسته باشم 2 مگ بگیرم و هیچ مشکل و ایرادی هم در کار نیست و کلا Ps4 اینجوریه!
شما احتمالا هنوز بلد نشدی چطور تنظیمات رو انجام بدی وگرنه بقیه دوستان هم تایید کردن که سرعت با کنسول چندان افتی نداره پس اگر شما مشکلی داری دلیل بر این نمیشه همه هم مشکل داشته باشن
فقط میتونم بگم باید تاسف خورد با دیدن چنین برخوردهای زننده ای
طرف انگار خصوصمت شخصی داره که به خودش جرات میده اینطور کاربرای دیگر رو مسخره کنه
بعضی از کاربرا دوست دارن با چنین حرکاتی بیشتر تو دید باشن و جلب توجه کنن و فکر میکنن اینجا دبستانه
دوست عزیز کمی برای خودت ارزش قایل شو
با تشکر