هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببخشید که هی سوال میکنم.خب اینجور بازی ها راحت گیر میان.یعنی بعد ریلیز بازی سریع میشه اینجوری اونو خرید؟
بله درسته مثلا الان خیلا بت من رو گرفتن و دارن بازی می کنن ولی هنوز دیسکش توی بازار نیست

- - -ویرایش - - -

دوستان من لست او از ديجيتالي گرفتم تا ديروزم خوب بود بازي ميكردم ولي بعد از اين كه اپديت شد امروز ديگه بازي رو نمياره ارور cE-34878-0 ميده
منظورتان از دیجیتالی چی هست؟
کد خریدین یا ظرفیت؟

نیازی ب بردن کنسول نیست
ببین اگر منبع درامدی خارج دارن بگو گیف کارت بخرن شما اینجا هرچی خواستی میخرین و با هم اشتراکی بازی میکنن
اگر هم برای تفریح میرن از نظر قیمتی هیچ فرقی نمیکنه چه دیسک چ اکانت

میرن تایلند.
من و دوستم روی کنسولامون، دو تا اکانت ساختیم که آمریکایی هستن. توی تایلند گیف کارت آمریکایی میدن که ما بریزیم؟
و اینکه چجور میتونیم psn رو با دو تا اکانت مختلف اشتراک کنیم؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدی hojjat خان.

سلام دوستان
موقع share یک بازی با یکی از دوستات امکانش هست که پروفایلش رو دانلود کنی ولی به جای اینکه خودت بازی رو دانلود کنی data بازی رو از طریق external hard روی ps4 خودت بریزی ؟
کلا موقع share بازی ها راه دیگه ای غیر از دانلود بازی هست ؟

با سلام
دوستان در مورد Share کردن مرحله ای از بازی یه توضیحی میدن؟
اینکه باید حتما اینترنت وصل باشه یا اینکه با زدن دکمه شیر بازی خودش ذخیره میشه؟
کلا یه راهنمایی در مورد شیر کردن بدید ممنون میشیم
با تشکر

سلام دوستان
موقع share یک بازی با یکی از دوستات امکانش هست که پروفایلش رو دانلود کنی ولی به جای اینکه خودت بازی رو دانلود کنی data بازی رو از طریق external hard روی ps4 خودت بریزی ؟
کلا موقع share بازی ها راه دیگه ای غیر از دانلود بازی هست ؟
:d

با سلام
دوستان در مورد Share کردن مرحله ای از بازی یه توضیحی میدن؟
اینکه باید حتما اینترنت وصل باشه یا اینکه با زدن دکمه شیر بازی خودش ذخیره میشه؟
کلا یه راهنمایی در مورد شیر کردن بدید ممنون میشیم
با تشکر
متوجه منظورت نمیشم از share کردن مرحله بازی ؟
اگر sharep lay میگی که هر لحظه ای بزنی میشه و مشکلی نداره . منتهی یکی باید بهت وصل بشه تا بتونه بازی کنه.
بله باید به نت وصل باشی. چون نفره دومی بازی براش stream میشه.
دخیره هم نمیدونم منظورت چی هست. اگر عکس و فیلم هست که با همون دکمه share ذخیره میشه توی records
سلام راهى هست رو فلش فيلم يا عكس ريخت ممنون از راهنمايى
برنامه media player رو دانلود میکنی و استفاده میکنی
ایتمهایی که میخوای Play کنی رو توی folder کپی کن نه تو root

انجام دادم نشد
متاسفانه این ارور اذیت میکنه . چند وقت پیشم یکی از بچه ها با Dying light این مشکل داشت
احتمالا مجبور بشی کلا format کنی و دوباره نصب کنی.

:d

متوجه منظورت نمیشم از share کردن مرحله بازی ؟
اگر sharep lay میگی که هر لحظه ای بزنی میشه و مشکلی نداره . منتهی یکی باید بهت وصل بشه تا بتونه بازی کنه.
بله باید به نت وصل باشی. چون نفره دومی بازی براش stream میشه.
دخیره هم نمیدونم منظورت چی هست. اگر عکس و فیلم هست که با همون دکمه share ذخیره میشه توی records

برنامه media player رو دانلود میکنی و استفاده میکنی
ایتمهایی که میخوای Play کنی رو توی folder کپی کن نه تو root

متاسفانه این ارور اذیت میکنه . چند وقت پیشم یکی از بچه ها با Dying light این مشکل داشت
احتمالا مجبور بشی کلا format کنی و دوباره نصب کنی.
بله مجبور شدم دوباره نصب كنم ، احتمالي كه دادم واسه اپديته بازي بود بعد اپديت اين طوري شد، اين ارور واسه بازي هاي فيزيكيه هم پيش مياد؟

بله درسته مثلا الان خیلا بت من رو گرفتن و دارن بازی می کنن ولی هنوز دیسکش توی بازار نیست

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز در حال حاضر سایتی هست که اینجوری بازی ها رو بفروشه یا فقط باید خودمون از فروشنده ها حضوری بگیریم؟

در واقع منظورم اینه که مثلا تو بازی یه قسمتی رو ازش فیلم بگیریم یا همون اصطلاح شیر اگر اشتباه نکنم باشه
چون تو یوتیوب دیدم برخی دوستان از یه قسمت بازی فیلم گرفتن و به عبارتی بازی رو برای دوستانشون شیر کردن

در واقع منظورم اینه که مثلا تو بازی یه قسمتی رو ازش فیلم بگیریم یا همون اصطلاح شیر اگر اشتباه نکنم باشه
چون تو یوتیوب دیدم برخی دوستان از یه قسمت بازی فیلم گرفتن و به عبارتی بازی رو برای دوستانشون شیر کردن
record که کنی از زمانی که میزنی تا 15 دقیقه بعدش record میکنه
بعد میتونی تو کنسول ادیتش کنی و یه راست اپلود کنی یا از کنسول به فلش کپی کنی و تو Pc کاراش رو انجام بدی.

دوستان یه سوال داشتم.من حدودا ده ساله که دارم با pc بازی میکنم.حالا قصد خرید ps4 رو دارم . تا حالا هم غیر از آتاری کنسول دیگه ای نداشتم.
بنظرتون کار کردن با دسته ps4 راحت هست یا نه؟.تو بازی های شوتر با موس راحت تره نشونه گیری یا دسته ps4 ?
در ضمن میشه موس و کیبرد رو واسه بازی کردن به ps4 وصل کرد؟ممنون میشم جوابمو بدید.
با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or