هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بله کاملا درسته ۱۰۰ میدی ۴-۵ تا بازی میخری تا هر زمانی هم که بخوای نگه میداری
بازی های دیسکی بنظر من بدرد ی سری جمع دوستانه میخوره مثلا من بلاد میگیرم شما ویچر یکی دیگه بتمن و هر زمانی که بخوای معاملشون میکنیم مثلا من یک هفته بازیم رو با مال شما عوض میکنم و...
البته بازم قیمت اکانت از یک دیسک کمتر میافته!!!!
شما باید حجم بازی رو ب کنسول انتقال بدی حالا یا دانلود میکنی یا میدی بیرون واست روی هارد یا دیسک بریزن

- - -ویرایش - - -

خیلی ممنون از جوابتون ببخشید که هی سوال میکنم.خب بعد این بازی ها فزقی با نسخه فیزیکی ندارن؟برای بازی آنلاین مشکلی ندارن؟یعنی شرکت سونی اینجور بازی ها رو شناسایی نمیکنه؟
نه *نه*نمیدونم تا حالا که نکرده البته کار غیر قانونی نیست !

سلام اینو چن صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد لطفا جواب بدین
این ps4 جدید ک هار 1ترا داره قسمت سفاف رو هاردش کدر شده یا هنوزم شفاف؟؟بعدش کم شدن مصرف برق و کاهش وزن تو همین مدل بود یا ی مدل دیگه؟

سلام اینو چن صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد لطفا جواب بدین
این ps4 جدید ک هار 1ترا داره قسمت سفاف رو هاردش کدر شده یا هنوزم شفاف؟؟بعدش کم شدن مصرف برق و کاهش وزن تو همین مدل بود یا ی مدل دیگه؟
درسته؛ هاردش کدر شده و مصرف برق و وزنش هم کم.

همین مدل جدیدست.

سلام دوستان arkham knight اومد با قیمت وحشتتاک 270...به نظرتون چقدر طول میکشه تا قیمتش فروکش کنه؟
متاسفانه تو ایران همه دنبال کلاهبرداری هستن
در حالیکه قیمت بازی در حالت عادی همون 59 دلار هست که شبیه سایر بازیهای دیگه هست
فقط یه مدل داره که قیمتش بالاتر هست ولی بازی اصلی قیمتش همون 59 دلار هست
حالا اینکه چرا تو ایران همه دنبال سو استفاده شخصی هستند و به حق خودشون راضی نیستند جای سوال داره
قطعا گذشت زمان همه رو چیز رو متعادل میکنه ولی این وسط یه عده حسابی سر گیمرهای ساده کلاه میزارن

همین امروز در استور امریکا دیدم که تخفیف های خوبی برای بازیهای قدیمی داده شده بود ولی افسوس که برای استفاده از اونها باید اینترنت پرسرعتی داشت تا بشه حجم بالای 20 گیگ رو در مدت زمان کمتری دانلود کرد
برای مثال بازیهای واچ داگ و بتلفیلد با قیمتهای 20 تا 30 دلار در حال فروش بودند که البته مهلت اونها فقط تا ساعت 12 امشب بود

به هر حال اینجا ایرانه و نباید از دیدن چنین مسایلی تعجب کرد

ببخشید سوالام زیاد شد لطفا اینم جواب بدین
من این هدست رو گذاشتم شارژ حالا بعد ۳ ساعت که برداشتم روشن کردم چراغش (ابی) روشن خاموش میشه و چشمک میزنه

در طی شارژ‌ چراغ قرمزش خاموش شد ابن مشکلی داره ؟؟؟
ببرم عوض کنم ؟؟
لطفا جواب بدین:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or