reza redboy
کاربر سایت
می دونم،مثلا mkv رو نوشتید درسته؟ولی باز نمیکنه!کلا هیچ ویدویی(هر فرمتی باشه)باز نمیکنه.چرا؟:-(FAT32
فرمتهایی که پشتیبانی میکنه رو صفحه قبل نوشتم.
می دونم،مثلا mkv رو نوشتید درسته؟ولی باز نمیکنه!کلا هیچ ویدویی(هر فرمتی باشه)باز نمیکنه.چرا؟:-(FAT32
فرمتهایی که پشتیبانی میکنه رو صفحه قبل نوشتم.
سلام. تیک قسمت quick format رو بردار بعد با فت 32 فرمت کن.......یه کم بیشتر طول میکشه .... ولی ممکنه درست بشه..
نه *نه*نمیدونم تا حالا که نکرده البته کار غیر قانونی نیست !بله کاملا درسته ۱۰۰ میدی ۴-۵ تا بازی میخری تا هر زمانی هم که بخوای نگه میداری
بازی های دیسکی بنظر من بدرد ی سری جمع دوستانه میخوره مثلا من بلاد میگیرم شما ویچر یکی دیگه بتمن و هر زمانی که بخوای معاملشون میکنیم مثلا من یک هفته بازیم رو با مال شما عوض میکنم و...
البته بازم قیمت اکانت از یک دیسک کمتر میافته!!!!
شما باید حجم بازی رو ب کنسول انتقال بدی حالا یا دانلود میکنی یا میدی بیرون واست روی هارد یا دیسک بریزن
- - -ویرایش - - -
خیلی ممنون از جوابتون ببخشید که هی سوال میکنم.خب بعد این بازی ها فزقی با نسخه فیزیکی ندارن؟برای بازی آنلاین مشکلی ندارن؟یعنی شرکت سونی اینجور بازی ها رو شناسایی نمیکنه؟
درسته؛ هاردش کدر شده و مصرف برق و وزنش هم کم.سلام اینو چن صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد لطفا جواب بدین
این ps4 جدید ک هار 1ترا داره قسمت سفاف رو هاردش کدر شده یا هنوزم شفاف؟؟بعدش کم شدن مصرف برق و کاهش وزن تو همین مدل بود یا ی مدل دیگه؟
متاسفانه تو ایران همه دنبال کلاهبرداری هستنسلام دوستان arkham knight اومد با قیمت وحشتتاک 270...به نظرتون چقدر طول میکشه تا قیمتش فروکش کنه؟
ببخشید که هی سوال میکنم.خب اینجور بازی ها راحت گیر میان.یعنی بعد ریلیز بازی سریع میشه اینجوری اونو خرید؟نه *نه*نمیدونم تا حالا که نکرده البته کار غیر قانونی نیست !

مشکلی نداره . دور فن کلا بر اساس سنگین بودن خود بازی یا دمای محیط کم و زیاد میشه و طبیعیه.دوستان من کنسول رو تازه گرفتم . موقع بازی کردن order فنش دورش خیلی زیاد میشه . به نظرتون مشکل داره؟
سلامدوستان من کنسول رو تازه گرفتم . موقع بازی کردن order فنش دورش خیلی زیاد میشه . به نظرتون مشکل داره؟