یه مقدار دانلود کرد بعد فیلد شدبا چه روشی میخواید آپدیت کنید؟!
چه اروری میده دقیقا؟!
به قسمت Library برید توی منو اصلی کنسول،همونجا دانلود لیست هستش./
از طریق خود کنسول آپدیت میکنم
یه مقدار دانلود کرد بعد فیلد شدبا چه روشی میخواید آپدیت کنید؟!
چه اروری میده دقیقا؟!
به قسمت Library برید توی منو اصلی کنسول،همونجا دانلود لیست هستش./
با وای فای نمیدونم ولی با فلش میشه. فلش اول فرمت fat32 میکنی بعد میزنیش به کنسول بعد میری تو کپیتال گالری (همون که عکس یه دوربین داره و اسکرین شات هات اونجا ثبت میشه) بعدش دکمه ی اپشنو میزنی بعد یه گزینه هست کپی تو فلش اونو بزن اسکرین شاتایی که میخوای انتخاب کن بعد شروع میکنه کپی کردن.یه سوال
در کنسول در بعضی بازیها میشه از بازی عکس گرفت مثلا در بازی GTA
چطور میشه این عکسها رو از طریق کنسول بو از طریق وای فای به کامپیوتر منتقل کرد؟
کلا چنین چیزی ممکنه و اینکه اصلا میشه این عکسها رو روی فلش ریخت و بعدا روی کامپیوتر مشاهده کرد؟
با تشکر
یه مقدار دانلود کرد بعد فیلد شد
بهتره بازی رو کامل دانلود کنی و بریزی ببینی مشکل حل میشه یا نهسلام
بازی لست رو دیجیتالی ظرفیت ۲ خریدم
اول بازی که میخواستم وارد بخش داستانی بشم یک صفحع مشکی اورد که ی چیزای مثل گرد و خاک میامدند و میرفتند اونجا موند و دیگه هیج کاری نکرد البته هنگ نبود موسیقی پخش میشد ی بار بازی رو بستم مشکل حل شد بعد از مرحله ای که دخترش رو دستشه و و زامبی ها دنباشن هم همین طوری میشه البته این بار با بستن مشکل حل نمیشه و دکمه اپشن رو میرنم منو باز میشه باید چکار کنم؟ چرا اینجوری هست؟
البته ۵ پارت از دیتای بازی رو بیشتر دانلود نکردم ولی فک نکنم مربوط ب این باشه چون باید ارور دیتا بده طبق بازی های قبل مثل اردر
با wifi آمکان پذیر نیستیه سوال
در کنسول در بعضی بازیها میشه از بازی عکس گرفت مثلا در بازی GTA
چطور میشه این عکسها رو از طریق کنسول بو از طریق وای فای به کامپیوتر منتقل کرد؟
کلا چنین چیزی ممکنه و اینکه اصلا میشه این عکسها رو روی فلش ریخت و بعدا روی کامپیوتر مشاهده کرد؟
با تشکر
http://forum.bazicenter.com/thread89356/یه مقدار دانلود کرد بعد فیلد شد
با psx دانلود کنید هم عمر کنسول بیشتر میشه هم سرعت بالاتره و هم میتونید بترتیب دانلود کنیدسلام. من یه مشکل خیلی گنده دارم اونم اینکه وقتی یه بازی رو دانلود می کنم از لیستم صبح که بلند میشم می بینم همه بازی ها دارن دانلود میشن که باعث میشه بازی که می خوام هم دانلود نشه. میشه بگین این مشکل رو چجوری حل کنم.
با psx دانلود کنید هم عمر کنسول بیشتر میشه هم سرعت بالاتره و هم میتونید بترتیب دانلود کنید
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER
دوستان ی بار دیگه سوالمو میپرسم دفعهی پیش ب غیر از داش حجت کسی چیزی نگفت لطفا راهنماییم کنید
من تازگی کنکور دادمو میخواستم یک کنسول ps4 بخرم ولی قیمت بازی هاش خیلی منو به تردید انداخت تا این که امروز یکی بهم یه پیشنهادی داد:
یک کنسول ps4 ریجن دو ب همراه چند بازی دیجیتالی(watchdog, fifa 15,AC unity , mortalو call ofو witcher 3 و battlefield hardline و dragon age ,MGS v, never alon ) که روش نصبه (چون سرعت اینترنت خودم اونقدری نیست ک بخوام دانلودشون کنم)و 5 ماه اکانت PS+ ،
1650 تومن
گفته دو روز هم ببر اگه مشکلی داشت برگردون
چيزي كع زياده فروشگاه فيزيكي بازي ps4 من خودم فيزيكي تهيه ميكنم چون هم قابليت تعويض داره هم دردسر اكانت نداره بيشتر چك كن گير مياد نتونستي بگو كمكت كنمدوستان شما بازی های PS4 رو چه طوری تهیه میکنید چون چک کردم تو اینترنت هیچ فروشگاهی ندارن!!دیجیتالی میخرین؟
بگيرش دو روز باهاش بازي كن اگه مشكل خاصي نديدي بر دار قيمتم بالا ميگه كل اون بازي هارو الان ميشه با كمتر از ٢٠٠ خريد به صورت اكانتي دستگاه اكبندم فكر كنم ١٢٠٠ گير بياد اگه ١٣٠٠ ميفروشه بخرش مگه اينكه دستگيره اضافي يا بازي فيزيكي يا لوازم جانبي باهاش باشه كه قيمتا مشخصهمن اگه باشم كنسول دست دو نميگيرم هر چقدرم كه طرف مقابل بهم اطمينان بده