هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من دموی بازی THECREW رو نمیتونم تو کنسول بریزم.همه چیز اوکی هست.ینی هر بازیی بخوام بریزم میشه اما این نمیشه. به پرایمری اکانت و این چیزا مربوطه؟20مگ میریزه و قطع میشه ارور میده
یه راهنمایی بکنین.تو پست خودش نوشتم کسی پاسخگو نیست.دمتون گرم

سلام.
می خوام PS4 بگیرم میشه بگید چه ریجنی بگیرم؟؟؟
برای psn و اشتراک و dlc اینا چه ریجنی بهترن؟؟؟
سلام
ریجن ها فرقی ندارند فقط تو ریجن 3 دکمه تایید o هست به جای x
ریجن 2 اکثرا میگیرن
برای پلاس ریجین 1 [امریکا] بساز به صرف تره

سلام.دوستان من يه ps4 ريجن 2 گرفتم.بالاتر گفته بودن تاريخ توليد پشت کنسول خوده اما چيزى نميبينم فقط مدلشو زده و يه بارکد هست و زده ساخت چين و چند تا عدد و اينا.ميشه راهنمايى کنيد يا عکس بگيريد بيزحمت

سلام.دوستان من يه ps4 ريجن 2 گرفتم.بالاتر گفته بودن تاريخ توليد پشت کنسول خوده اما چيزى نميبينم فقط مدلشو زده و يه بارکد هست و زده ساخت چين و چند تا عدد و اينا.ميشه راهنمايى کنيد يا عکس بگيريد بيزحمت

پشت كنسول نوشته date code اون عدد نشان دهنده سال سخت كنسوله

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

با سلام مجدد به دوستان
یک سوال در مورد سایت Social Club و Psnprofile داشتم
من تا دو روز پیش که وارد سوشال کلاب میشدم اطلاعات بازی GTA رو درست میزد و مثلا نشون میداد که تا 60 درصد رفتم
ولی امروز که داخل سایت رفتم دیدم جلوی آیدی من اطلاعات بازی رو صفر نشون میده و نوشته که هیچ مرحله ای نرفتم و اطلاعات صفر صفر شده
علت این مورد چیه در حالیکه الان بازی GTA رو به 98 درصد رسوندم و میخوام اطلاعاتم در سایت به روز بشه
ضمن اینکه از خود کنسول هم گزینه آپدیت تروفی ها رو میزنم و اونجا درست نشون میده

در مورد سایت پی اس ان پروفایل هم یه سوال داشتم
وقتی داخل اون سایت میرم گزینه های زیادی داره مثلا رنکینگ کشوری و حتی جهانی
خواستم بدونم ایا میشه در قسمت خاصی رنکینگ کشوری خودمون رو در بازی مشخصی ببینیم مثلا در بازی GTA در کشور چه رتبه ای داریم؟​
نبود یک دو ....

جانه من ..با این بنده خدا چیکار کردی اینجوری شده؟جویدیش؟:d
//////
من خودم هم از این مدل دارم هم gold اما اینجوری نشدن

باور کن هیچ کارش نکردم. از 2 سال پیش شروع کرد به ریزش :d
منم هر بار میزاشتمش رو گوشم میدیدم پوستم دون دون سیاه داره یه لحظه ترسیدم
بعد دیدم از هدست هست که اینجوری شده
الانم که دیگه این شکلی شده. هر سری مجبورم یه چی مثل این پارچه های پرستار و دکترا بکشم رو سر و گوشم بعد ازش استفاده کنم :d
کسی راه حلی نداره واسش ؟ :d

سلام
من یه باندل گرفتم مدل 1116A با دسته اضافی
جایی پیدا نکردم که جعبه دستگاه پلمپ باشه . حالا میخوام بدونم آیا دسته ی فیک و های کپی هم وجود داره ؟
دسته هاش مشکلی نداره اما خب همین که پلمپ نبود برام سوال شد
تولیدش هم 4D هست یعنی سه ماه اخر 2014 گشتم جایی 2015 نبود . به نظرتون فرقی نداره ؟

جایی پیدا نکردم که جعبه دستگاه پلمپ باشه . حالا میخوام بدونم آیا دسته ی فیک و های کپی هم وجود داره ؟
دسته هاش مشکلی نداره اما خب همین که پلمپ نبود برام سوال شد
تولیدش هم 4D هست یعنی سه ماه اخر 2014 گشتم جایی 2015 نبود . به نظرتون فرقی نداره ؟
متاسفانه فروشنده های ایرانی خیلی نامرد هستند
البته نه همشون ولی نود درصدشون و به حق خودشون راضی نیستند
اینکه میگی دسته پلمپ پیدا نکردی از شانس شما بوده و قانونا همه دسته ها پلمپ هستند
خود من هم موقع خرید با انواع و اقسام نظرات و گفته های عجیب فروشنده ها مواجه شدم
از یک فروشنده گرفته که میگفت کنسول رو هک کرده و با 20 بازی داخل هارد 200 تومن گرونتر میداد
تا فروشنده ای گرفته که میگفت کنسول ریجن سه از همه بهتر هست و ....
به هر حال اینجا ایران است و راه برای دزدی بازه

متاسفانه فروشنده های ایرانی خیلی نامرد هستند
البته نه همشون ولی نود درصدشون و به حق خودشون راضی نیستند
اینکه میگی دسته پلمپ پیدا نکردی از شانس شما بوده و قانونا همه دسته ها پلمپ هستند
خود من هم موقع خرید با انواع و اقسام نظرات و گفته های عجیب فروشنده ها مواجه شدم
از یک فروشنده گرفته که میگفت کنسول رو هک کرده و با 20 بازی داخل هارد 200 تومن گرونتر میداد
تا فروشنده ای گرفته که میگفت کنسول ریجن سه از همه بهتر هست و ....
به هر حال اینجا ایران است و راه برای دزدی بازه
مرسی از پاسختون
من منظورم دستگاه بود
جعبه دستگاه پلمپ نداشت .
دسته های پلمپ بود اما چون باندل گرفتم دسته دوم توی پک دستگاه بود و جعبه و پک خاصی نداشت .
از این نظر میگم ممکنه دسته ها اصلی نباشن ؟ البته بسیار تمیز و نو هستند

سلام دوستان
من چهارشنبه کنسول گرفتم اما دل چرکینم نمی دونم طرف دسته دوم داده کنسول به ما یا نو راهی هست بفهمم این؟

منم امروز رفتم بخرم همین شک افتاد به جونم نخریدم....آخه هیچکدومشون کنسول پلمب نداشت و حتی کارتون هاشون زدگی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or