سلامسلام.
می خوام PS4 بگیرم میشه بگید چه ریجنی بگیرم؟؟؟
برای psn و اشتراک و dlc اینا چه ریجنی بهترن؟؟؟
یعنی میشه دسنگام ریجن 2 باشه و اکانت ریجن 1 ساخت؟یا باید هردو یکی باشند؟سلام
ریجن ها فرقی ندارند فقط تو ریجن 3 دکمه تایید o هست به جای x
ریجن 2 اکثرا میگیرن
برای پلاس ریجین 1 [امریکا] بساز به صرف تره
مشکلی نداره. میتونین بسازین.یعنی میشه دسنگام ریجن 2 باشه و اکانت ریجن 1 ساخت؟یا باید هردو یکی باشند؟
اقا ممنون:d
ققط از کجا میشه فهمید کد این بازیه واسه چه چیزی بوده ؟:d
سلام.دوستان من يه ps4 ريجن 2 گرفتم.بالاتر گفته بودن تاريخ توليد پشت کنسول خوده اما چيزى نميبينم فقط مدلشو زده و يه بارکد هست و زده ساخت چين و چند تا عدد و اينا.ميشه راهنمايى کنيد يا عکس بگيريد بيزحمت
نبود یک دو ....با سلام مجدد به دوستان
یک سوال در مورد سایت Social Club و Psnprofile داشتم
من تا دو روز پیش که وارد سوشال کلاب میشدم اطلاعات بازی GTA رو درست میزد و مثلا نشون میداد که تا 60 درصد رفتم
ولی امروز که داخل سایت رفتم دیدم جلوی آیدی من اطلاعات بازی رو صفر نشون میده و نوشته که هیچ مرحله ای نرفتم و اطلاعات صفر صفر شده
علت این مورد چیه در حالیکه الان بازی GTA رو به 98 درصد رسوندم و میخوام اطلاعاتم در سایت به روز بشه
ضمن اینکه از خود کنسول هم گزینه آپدیت تروفی ها رو میزنم و اونجا درست نشون میده
در مورد سایت پی اس ان پروفایل هم یه سوال داشتم
وقتی داخل اون سایت میرم گزینه های زیادی داره مثلا رنکینگ کشوری و حتی جهانی
خواستم بدونم ایا میشه در قسمت خاصی رنکینگ کشوری خودمون رو در بازی مشخصی ببینیم مثلا در بازی GTA در کشور چه رتبه ای داریم؟
جانه من ..با این بنده خدا چیکار کردی اینجوری شده؟جویدیش؟:d
//////
من خودم هم از این مدل دارم هم gold اما اینجوری نشدن
نبود یک دو ....
متاسفانه فروشنده های ایرانی خیلی نامرد هستندجایی پیدا نکردم که جعبه دستگاه پلمپ باشه . حالا میخوام بدونم آیا دسته ی فیک و های کپی هم وجود داره ؟
دسته هاش مشکلی نداره اما خب همین که پلمپ نبود برام سوال شد
تولیدش هم 4D هست یعنی سه ماه اخر 2014 گشتم جایی 2015 نبود . به نظرتون فرقی نداره ؟
مرسی از پاسختونمتاسفانه فروشنده های ایرانی خیلی نامرد هستند
البته نه همشون ولی نود درصدشون و به حق خودشون راضی نیستند
اینکه میگی دسته پلمپ پیدا نکردی از شانس شما بوده و قانونا همه دسته ها پلمپ هستند
خود من هم موقع خرید با انواع و اقسام نظرات و گفته های عجیب فروشنده ها مواجه شدم
از یک فروشنده گرفته که میگفت کنسول رو هک کرده و با 20 بازی داخل هارد 200 تومن گرونتر میداد
تا فروشنده ای گرفته که میگفت کنسول ریجن سه از همه بهتر هست و ....
به هر حال اینجا ایران است و راه برای دزدی بازه
سلام دوستان
من چهارشنبه کنسول گرفتم اما دل چرکینم نمی دونم طرف دسته دوم داده کنسول به ما یا نو راهی هست بفهمم این؟